Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Fajne miejsca

Go down 
+2
Simma
Horsik22
6 posters
AutorWiadomość
Horsik22
Nowy
Horsik22

Liczba postów : 16

Fajne miejsca Empty
PisanieTemat: Fajne miejsca   Fajne miejsca I_icon_minipostSob Maj 21, 2011 4:18 am

Znacie może jakieś fajne miejsca w Polsce i za granicą?
Możecie je opisywać i dawać fotki.
Ja ostatnio byłam w kinie 5D Extreme w Warszawie na 3 filmach: Przygoda w Starej Kopalni, Podróż do Wnętrza Ziemi i na animowanej historii Polski. Wg mnie najlepsza była Przygoda...
Świetne efekty specjalne jak: łapanie sznurkami za nogi, chlapanie wodą, prawdziwyogień czy wiatr.
Najlepsza scena to gdy kamera zbliżała się do wagoniku przed tytułową kopalnią i leżała tam wielgachna żmija!
Zaczęła na nas skakać i próbowała ugryźć tryskając jadem (wtedy mocno tryskała woda)
Efekt burzy był wspaniały (przez to moja koleżanka z klasy się popłakała nie wiem czemu).
Wspaniale jazdę w wagonie po kopalni oddawały ruszające się fotele.
Na Podróży do Wnętrza Ziemi była scena pod wodą gdzie puszczali na nas bańki mydlane.
Były też tam wielkie piranie które skakały jak opętanie.
w skrócie: Kopalnia była lepsza niż podróż ale natomiast Historia Polski ujmująco pokazana. Najbardziej zapamiętałam scenę pierwszych rozbiorów (wszystko animowane) gdy zawalała się ziemia przy zagarnianiu naszej Ojczyzny przez Niemcy, Rosję i Austrię.
Wady takich filmów: SĄ ZA KRÓTKIE! Evil or Very Mad
Teraz Wy możecie pochwalić się fajnymi miejscami Smile
Powrót do góry Go down
Simma
Już coś wie

Liczba postów : 106

Fajne miejsca Empty
PisanieTemat: Re: Fajne miejsca   Fajne miejsca I_icon_minipostSob Maj 21, 2011 8:35 am

To ja polecam:
-Grona Lund (wysepka w Sztokholmie)-wielki park rozrywki Smile Świetne, polecam Smile Tu jedno nasze foto z takiej wieżyczki:
https://www.facebook.com/media/set/?set=pa.100001230461405#!/photo.php?fbid=125648114152870&set=a.125269120857436.28869.100001230461405&type=1&theater

-Muzeum (bardzo nowoczesne Very Happy) w Sztokholmie. Suuper ! To nie jest kolejne nudne muzeum-jest tam np. kino 3D.
Wszystko nowoczesne i bardzo interesujące-np. tam, gdzie były zwierzęta (oczywiście wypchane)-w jednej gablocie stał lis, który tak jakby skakał. Jak patrzyło się niżej-pod śniegiem siedziały myszy w gnieździe. A obok gabloty były dwa miejsca na ręce-jedno wyżej-temperatura taka, gdzie był lis, i niżej-temp. pod ziemią, tam gdzie siedziały myszy.

Na serio-polecam te dwa miejsca Smile
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Fajne miejsca Empty
PisanieTemat: Re: Fajne miejsca   Fajne miejsca I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 12:22 am

Ja będę lokalnym patriotą i polecam Roztocze na Lubelszczyźnie.
Fajne miejsca Sus_szumy
Wspaniałe widoki, wąwozy lessowe

Fajne miejsca B7f96f99-e361-4690-9960-a637f4c9742f

gospodarstwa agroturystyczne
Fajne miejsca Roztocze_konik_polski

oraz wiele więcej Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Simma
Już coś wie

Liczba postów : 106

Fajne miejsca Empty
PisanieTemat: Re: Fajne miejsca   Fajne miejsca I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 12:30 am

Konie mnie zachęciły Very Happy

Chyba tam pojadę Very Happy
Powrót do góry Go down
MysticsDream
Już coś wie
MysticsDream

Liczba postów : 214

Fajne miejsca Empty
PisanieTemat: Re: Fajne miejsca   Fajne miejsca I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 2:15 am

Pakuje manatki i w drogę na Lubelszczyznę ! sunny
Powrót do góry Go down
Horsik22
Nowy
Horsik22

Liczba postów : 16

Fajne miejsca Empty
PisanieTemat: Fajne miejsca   Fajne miejsca I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 4:58 am

Śliczne zdjęcia Lubelak! Very Happy Very Happy Fajne miejsca 1234489951
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

Fajne miejsca Empty
PisanieTemat: Re: Fajne miejsca   Fajne miejsca I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 7:16 am

Lubelak--> jadę tam w lato Very Happy

Ja polecam Pobierowo i Karpacz
Powrót do góry Go down
mevosa
Raczkujący
mevosa

Liczba postów : 69

Fajne miejsca Empty
PisanieTemat: Re: Fajne miejsca   Fajne miejsca I_icon_minipostNie Maj 22, 2011 8:02 am

Będę propagować podkarpackie województwo i zapraszam wszystkich do Przemyśla na forty i do pięknego parku oraz na wzniesienie:)
Warte obejrzenia jest jeszcze arboretum w Bolestraszycach (niedaleko Przemyśla) oraz również w okolicy zamek w Krasiczynie:)
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Fajne miejsca Empty
PisanieTemat: Re: Fajne miejsca   Fajne miejsca I_icon_minipostCzw Sie 04, 2011 1:03 pm

Fajne miejsca 4oiryB

Polska jest wszędzie piękna.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Sponsored content

Fajne miejsca Empty
PisanieTemat: Re: Fajne miejsca   Fajne miejsca I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Fajne miejsca
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics