Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]

Go down 
+48
carrie17
anteek
anna i wiki
Anella313
lala299
19AnEcZkA89
Aglyss
amorkowa
katty88888
Athi
Kinia_Ka
Nathaly
koziorożec
Ayashi
Layzy
Kotersiow
arlyn
Temperance
Sabula
MrsKopytko
Kyou
Evangeline
Presence
zuzu_zozol
karina127
Oresama
ilofhorses
asia98999
Mikim7
Philipek
Weel
Aki
ana0000000000
kaprysab
Sathilia
wilczyca1000
hanka1998
Szron
avrilka
Calma
xTikTakx
Nevarra
Uśmieszek
EREIS
Kikyo22
EveDallas
Malto
Clue
52 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
AutorWiadomość
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 Empty
PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 5:20 am

Ja już jednak nie kupuję, jest git. Boskiego i dzikusa już mam.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 5:24 am

Clue, gratuluje Very Happy
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 5:37 am

Kupiłam dwie paczki kart i śmieci. Dzikusa już z pewnością nie zdobędę - dwie diamentowe mi brakują.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 5:41 am

Philipek, witaj w klubie. Mam ten sam problem :/
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 5:55 am

Yeah! RO w karcie! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 5:59 am

Ja już zbieram kupony na te nieszczęsne karty ; x
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 6:00 am

Z dziś diamentowa za wygranie zawodów - SLH. Smile
Ukatrupiłam jedną starą kobyłę, za ten kupon kupiłam zestaw kart i dostałam drugą diamentową, w której była następna SLH, wymieniłam i dostałam szarotkę do kolekcji górskiej. Uzupełniłam także kolekcję leśną i teraz brakuje mi w sumie 4 srebrnych kart i złotej do uzupełnienia wszystkich, czyli może jeszcze jest jakaś szansa na skrzynię. Na Marsa też, bo już tylko tej jednej diamentowej z nim mi brakuje.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

Nick w grze : katty88888
Liczba postów : 469

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 6:00 am

skusiłam się - 2 powtórki, 2 tyś eq, siodło wysokiej klasy i Skrzydlata Laska Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 7:00 am

Ukatrupiłam dwa konie- kupiłam dwa zestawy.
W jednym nic nie było, a w drugim diamentowa... i mam kolejną kolekcję!
Jeszcze tylko dwie karty i gotowe!
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 7:13 am

Ech, ja siedzę tylko z nieodkrytym Marsem (otworzyłem 7 zestawów i nic "zero"!!!) Evil or Very Mad

Jestem złapany i tracę nadzieję ...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 8:20 am

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 Travel-savane-zebre Hot hot hot.. ostatnia z kolekcji!

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 Travel-gift-gros-lot Jeszcze ten pan mi się marzy<3
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 9:43 am

3 karty do SS ale sobie odpuszczę Sad
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 10:16 am

Kupiłam dwa pakiety. W jednym śmiecie, same powtórki. W drugim 5x PD, powtórki i.... Mars! Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 10:41 am

Mikim - no nie masz szczęścia :/
Nadia - gratulacje. : )

Ej, ale chamstwo. Mam kupon, kupiłam, owszem - diamentowa, ale powtórka. Módlmy się, bym zdobyła diament na zamianę.
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 10:46 am

Mi również udało się zdobyć Marsa Very Happy Teraz trzeba postarać się o Wenus, żeby był mężczyzna i kobieta
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 10:47 am

Podkusiłam się na jeszcze jedną paczkę za diamenty..i nic -,-
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 10:56 am

NIE! NIE! NIE! NIE! NIE!
Kupiłam paczkę za diamenty... była diamentowa karta,a pod nią się kryła zebra,którą już mam. Najgorsze jest to,że:
a) zostały mi tylko 2 diamenty (które wciąż zdobywam)
b) NIE MA JUŻ WYMIAN!

Dlaczego ja?! To takie niesprawiedliwe...
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 10:57 am

Dlaczego nie ma wymian? JAK TO NIE MA ?!
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:02 am

Caddie napisał:
Dlaczego nie ma wymian? JAK TO NIE MA ?!
No nie ma,niestety. Nasza kochana Ow wprowadziła to niedawno... podobno jakieś błędy były z wymianą kart. GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 2153337378
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:04 am

O jakie wymiany wam chodzi? O.o
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:04 am

Tak, na pewno. Za mało kuponów wydawali, żeby zarobili, ale chamstwo. Zostały mi trzy karty do Camargue, w tym dwie diamentowe i srebrna, a oni wycofują wymiany, nie no. aż mam ochotę kogoś ... hmpf.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:12 am

Caddie napisał:
Tak, na pewno. Za mało kuponów wydawali, żeby zarobili, ale chamstwo. Zostały mi trzy karty do Camargue, w tym dwie diamentowe i srebrna, a oni wycofują wymiany, nie no. aż mam ochotę kogoś ... hmpf.
Dokładnie to samo pomyślałam. Mało już na nas zarabiają? :/ Mi zostały tylko dwie karty diamentowe do SS i Camargue, no... została by jedna,gdyby nie to,że wymiany zostały wycofane.

Kikyo,o wymianę kart w zamian za 5 diamentów.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:17 am

Philipek napisał:
Caddie napisał:
Dokładnie to samo pomyślałam. Mało już na nas zarabiają? :/ Mi zostały tylko dwie karty diamentowe do SS i Camargue, no... została by jedna,gdyby nie to,że wymiany zostały wycofane.

Kikyo,o wymianę kart w zamian za 5 diamentów.
A może już wymieniałaś karty ? Suspect
Ja nie miałem problemu z wymianą
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:19 am

Mikim7 napisał:
Ech, ja siedzę tylko z nieodkrytym Marsem (otworzyłem 7 zestawów i nic "zero"!!!) Evil or Very Mad

Jestem złapany i tracę nadzieję ...
Współczuję miałem to samo z Saturnem ale ty dasz radę Smile
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:25 am

Co z tego że wymieniała, wymieniać można ile się chce. Chyba, że już wszystkie z jednej barwy ... a skoro nie ma wszystkich diamentowych i nie może wymienić, to coś jest chyba nie ten teges.
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:26 am

Kupiłam zestaw kart... Wszystko powtórki. Mam już ich 15, a diamenty zmarnowane -,-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:35 am

Marta, mam to samo -.- zaraz coś sobie zrobię.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:44 am

Kikyo22 napisał:
Marta, mam to samo -.- zaraz coś sobie zrobię.
Ja tak samo mam dość tego mam Marsa ale chcę też SS a Owilent nie chce mi jej dać -.-'
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 11:44 am

Czekajcie. To w końcu ta wymiana została wycofana? Może to u mnie jest coś nie tak? Mam 2 diamenty, chcę wymienić na inną diamentową. ( jestem w trakcie zbierania diamentów )
Wcześniej też jakoś nie widziałam opcji wymiany,pomimo iż (CHYBA) posiadałam odpowiednią ilość diamentów.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 12:06 pm

Nie wiem co u was jest, ale ja dzisiaj wymieniłam kartę Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 11 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]
Powrót do góry 
Strona 11 z 14Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» Karty na Czarnym Rynku! (server PL)
» Karty Sztuk Pięknych na czarnym Rynku!
» Karty podróży! - 09 maj 2012 [INT]
» Skrzynia na Czarnym Rynku!
» Wyzwanie Tytanów na Czarnym Rynku! [PL]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: