Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]

Go down 
+48
carrie17
anteek
anna i wiki
Anella313
lala299
19AnEcZkA89
Aglyss
amorkowa
katty88888
Athi
Kinia_Ka
Nathaly
koziorożec
Ayashi
Layzy
Kotersiow
arlyn
Temperance
Sabula
MrsKopytko
Kyou
Evangeline
Presence
zuzu_zozol
karina127
Oresama
ilofhorses
asia98999
Mikim7
Philipek
Weel
Aki
ana0000000000
kaprysab
Sathilia
wilczyca1000
hanka1998
Szron
avrilka
Calma
xTikTakx
Nevarra
Uśmieszek
EREIS
Kikyo22
EveDallas
Malto
Clue
52 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next
AutorWiadomość
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 Empty
PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 12:06 pm

Philipek napisał:
Czekajcie. To w końcu ta wymiana została wycofana? Może to u mnie jest coś nie tak? Mam 2 diamenty, chcę wymienić na inną diamentową. ( jestem w trakcie zbierania diamentów )
Wcześniej też jakoś nie widziałam opcji wymiany,pomimo iż (CHYBA) posiadałam odpowiednią ilość diamentów.

Można wymienić jedną kartę na dzień
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 12:07 pm

Ah, jednak wymieniłam. Wysłałam x2 Grani do nieba i zdobyłam diamenty. Mam szarotkę. Jeszcze tylko jedna diamentowa! I love you
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 12:24 pm

ehhh a mi brakuje 2 diamentowych tyle że już nie kupie na sprzedażach bo wszystkie eq wydałam na poprzednie karty a kuponów nie będę kupywała na zestawy ;/ szkoda mi realnej kasy na fikcyjnego boskiego;p
Powrót do góry Go down
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 12:34 pm

Mi poszczęścilo mi się w tej edycj kart moje nagrody:
https://2img.net/r/ihimizer/img832/2989/hhhhvf.png
https://2img.net/r/ihimizer/img441/146/uuuc.png
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 12:40 pm

Kupiłam kupon za fundusze i skusiłam się na jeszcze jeden zestaw kart - wszystko powtórki z kolekcji, ale jedna karta jest diamentowa. Jeżeli jutro Jadeit obdaruje mnie choć jednym diamentem, to będę ją mogła wymienić i prawdopodobnie dostanę Marsa, bo tylko jego mi brakuje z diamentowych. <3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 1:42 pm

Nie bacząc na poprzednie niepowodzenia, po raz kolejny skusiłam się na zestaw kart i Mars!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 2:05 pm

Macie szczęście ... i Gratuluje Wink (moje 7 kuponów poszło zwiedzać kieszeń Ow ... ) Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 2:10 pm

Mikim7 napisał:
Macie szczęście ... i Gratuluje Wink (moje 7 kuponów poszło zwiedzać kieszeń Ow ... ) Evil or Very Mad
Gdybym dorwał tę małpę to bym pokazał gdzie jej miejsce Twisted Evil
<Nie obrażam tu Ow ponieważ ona jest małpą>
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 4:22 pm

Marta04041 napisał:
Nie bacząc na poprzednie niepowodzenia, po raz kolejny skusiłam się na zestaw kart i Mars!

Witaj w klubie Marsa Very Happy
No i gratuluje Very Happy
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 12:49 am

Marta04041 napisał:
Hehe,gratki. Smile Ja się modlę aby moje konie na zawodach wygrały diamentową kartę... jeszcze tylko jedna do kolekcji i dzikus jest mój. <3

EDIT: Niestety mi się nie poszczęściło. Miałam brązową kartę,w której były Laury Dafne oraz srebrną,która kryła pod sobą 3 diamenty. Zawsze coś.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 12:57 am

Hyhy, wczoraj RO, dzisiaj RO i nie będę protestowac, jeżeli jutro też będzie Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Anella313
Już coś wie
Anella313

Nick w grze : Anella313
Liczba postów : 262

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 1:35 am

Wiiii! Wygrałam mojego pierwszego boskiego i to w karcie za wygrane zawody! Very Happy Laughing GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 4074547142
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1163167
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 3:31 am

2 karty do SS ;/
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 Travel-montagne-edelweiss, GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 Travel-montagne-ours
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 4:10 am

Nic, nic, nic...ale wzbogaciłam się o kolejny zestaw bonusowy oraz here ; x
Powrót do góry Go down
19AnEcZkA89
Raczkujący
19AnEcZkA89

Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 5:55 am

A jednak kupiłam 2 kupony i dokupiłam 3 paczki kart jedną za diamenty ale dostałam jedną z dwóch brakujących diamentowych. Jutro wymienięi zobaczymy co będzie bo brakuje mi już tylko Marsa i SLH
Powrót do góry Go down
anna i wiki
W skromnych progach Zagrody
anna i wiki

Nick w grze : anna i wiki
Liczba postów : 447

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 6:12 am

Wygrałam marsa! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1067839
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 6:28 am

Kamil2010 napisał:
2 karty do SS ;/
GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 Travel-montagne-edelweiss, GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 Travel-montagne-ours

Niedźwiedzia mam, ale tego badyla nie mogę znaleźć :/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 7:49 am

Kikyo22 napisał:
Kamil2010 napisał:
2 karty do SS ;/

Niedźwiedzia mam, ale tego badyla nie mogę znaleźć :/
Ja będę miał za wymianę a badyla wygrać MUSZĘ Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 9:05 am

W ogóle to mi się od dnia, kiedy zdobyłam Marsa, nie dostałam Diamentowych kart...
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 11:01 am

No i mam swojego Marsa! <3
Dodatkowo za logowanie dostałam złotą, którą uzupełniłam kolekcję biwakową. Teraz brakuje mi już tylko 4 srebrnych do SS.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostSob Cze 02, 2012 12:36 pm

Sathilia, gratuluje i witam w klubie Marsa Smile
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 4:17 am

Ja też tylko dwie karty ... ._. i to dwie diamentowe ...
Powrót do góry Go down
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 4:26 am

dziś kupiłem zestaw i zlłotą za 64 000 eq na sprzedaży.
W zestawie złota (bonusowy), srebrna(promień), 3 brązowe (5 PD i 2x powtórka)
W zlotej za kupno Z. Hery. :/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 4:28 am

1 diamentowa do SS GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 3864879675
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 5:41 am

No fantasitsz, diamentowa za logowanie (w końcu) i szarotka GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 2153337378
Powrót do góry Go down
asia98999
Przyjaciel Zagrody
asia98999

Nick w grze : asia98999
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 5:42 am

Jedna karta do SS.
Srebrna.
Oprócz tego brakuje Marsa i SLH. Resztę mam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=777944
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 5:49 am

stephanie81 napisał:
No fantasitsz, diamentowa za logowanie (w końcu) i szarotka GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 2153337378
Ja bym chciał szarotkę Sad
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 6:11 am

Ja dziś trzecią diamentową za zawody dostałam Wink w sumie miałam 4, bo jedną z zestawu: Mars, SLH, szarotka, zebra.

Knab powędrował na sprzedaż, nie chcę go ;p
No i tylko dwie diamentowe do skrzynki, ale uparłam się i ich nie kupię ^^
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 7:15 am

Zero diamentowych ; x
Wrrr, a jeszcze jedna mi brakuje ;x
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 7:19 am

Mnie tez brakuje już malutko i coś czuje ze chyba mi się nie uda zdobyć tych brakujących :/
Ja to mam pecha...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]   GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL] - Page 12 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA- Karty Podróży + Karty na Czarnym Rynku [PL]
Powrót do góry 
Strona 12 z 14Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» Karty na Czarnym Rynku! (server PL)
» Karty Sztuk Pięknych na czarnym Rynku!
» Karty podróży! - 09 maj 2012 [INT]
» Skrzynia na Czarnym Rynku!
» Wyzwanie Tytanów na Czarnym Rynku! [PL]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: