Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) | |
|
+23amorkowa Clockvise mina stirit1 Nika346 Malto MrsKopytko kaprysab Evangeline avrilka ilofhorses Kikyo22 Alasky korane xTikTakx Szron Nevarra hanka1998 Philipek wilczyca1000 karina127 koziorożec Temperance Mikim7 27 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Sro Maj 30, 2012 10:51 am | |
| Mikim Ty masz chyba jakies uklady albo ... gdzies tam pracujesz ze tak wszystko wiesz ale dobrze dobrze dla Ciebie wielki plus | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Sro Maj 30, 2012 12:12 pm | |
| - kaprysab napisał:
- Mikim Ty masz chyba jakies uklady albo ... gdzies tam pracujesz ze tak wszystko wiesz ale dobrze dobrze dla Ciebie wielki plus
On nigdzie nie pracuje Jak się uprze i dobrze poszpera to się wszystko znajdzie | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Sob Cze 02, 2012 7:18 pm | |
| Jejuśku, doczekać się nie mogę *.* dziś mi dziewczyna na NM tłumaczyła co to jest ta piniata, szczerze mówiąc nie łapię do teraz, może dlatego, że późno już.. | |
| | | Inaczej Perła 20 Nowy
Nick w grze : Perła 20 Liczba postów : 36 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Pon Cze 04, 2012 6:32 am | |
| Nagrody mówisz. Ja obstawiam dużo przedmiotów z CR. Prawdopodobnie wejdzie wtedy Peleryna Hypnos o której także wspomniał Mikim.
Zadowolona jestem,że wejdą koniki polskie.Klacz tej właśnie rasy jest moim koniem rajdowym i jest wprost boska w terenach:) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) | |
| |
| | | | Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|