Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)

Go down 
+23
amorkowa
Clockvise
mina stirit1
Nika346
Malto
MrsKopytko
kaprysab
Evangeline
avrilka
ilofhorses
Kikyo22
Alasky
korane
xTikTakx
Szron
Nevarra
hanka1998
Philipek
wilczyca1000
karina127
koziorożec
Temperance
Mikim7
27 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostPon Maj 21, 2012 2:20 pm

Cóż za słownictwo! xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostPon Maj 21, 2012 2:21 pm

Somfy napisał:
Cóż za słownictwo! xD
Ja nie wiem co jest złego w waleniu piniaty Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 2238782717
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostPon Maj 21, 2012 2:22 pm

Kamil2010 napisał:
Somfy napisał:
Cóż za słownictwo! xD
Ja nie wiem co jest złego w waleniu piniaty Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 2238782717
Walenia konia xD
W waleniu piniaty chyba nic xD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostPon Maj 21, 2012 2:24 pm

Somfy napisał:
Kamil2010 napisał:
Somfy napisał:
Cóż za słownictwo! xD
Walenia konia xD
A co jest złego w waleniu konia ? scratch Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 2238782717
No zwierząt nie można bić ale tu mówimy o kukle Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 3262608913
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostPon Maj 21, 2012 2:32 pm

Kamil2010 napisał:
Somfy napisał:
Kamil2010 napisał:
Somfy napisał:
Cóż za słownictwo! xD
Walenia konia xD
A co jest złego w waleniu konia ? scratch Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 2238782717
No zwierząt nie można bić ale tu mówimy o kukle Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 3262608913
Haha,nie nic xD *bez skojarzeń*
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostPon Maj 21, 2012 2:41 pm

Kamil2010 napisał:
Somfy napisał:
Kamil2010 napisał:
Somfy napisał:
Cóż za słownictwo! xD
Walenia konia xD

Laughing
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 5:29 am

Bardzo proszę o nie schodzenie w takie tematy Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 8:00 am

Dać im tylko temat. Moi drodzy koledzy mówią: "Zawsze każda rozmowa schodzi w końcu do 'tego' tematu Very Happy" - przynajmniej w ich przypadku. Potwierdzam (niestety) Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 22, 2012 8:12 am

I tak nie polubię tej promocji tak czuję Sad
Co dziwne obrazki piniaty są a boskiego nie ma Suspect
Powrót do góry Go down
Alexinda
W skromnych progach Zagrody
Alexinda

Nick w grze : Alexinda
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostPią Maj 25, 2012 4:52 pm

No to czekam Very Happy
PS: Mikim, masz bardzo ładne imię >D
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:30 am

Miikim co za boski bedzie w piniacie :3?
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:31 am

Casablanka napisał:
Miikim co za boski bedzie w piniacie :3?
Dołączam do pytania ^^
Boska czy boski ? Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:38 am

A nie wiadomo Very Happy Możemy się tylko domyślać i myśleć logicznie raz analogicznie.

KAMIENIE SZLACHETNE
1 koń boski, 2 koń boski, partnerka konia 2, kolejne konie boskie ...
Rubin, Szafir, Szmaragd,(Topaz) Ametyst ...

KOSMOS
Saturn, Mars, Wenus,(syn) kolejne konie ...

Biorąc sprawę tak jak było to w przypadku koni kamieni szlachetnych, kolejna to będzie BOSKA. A że raczej ziemia to nie będzie, zostaje nam WENUS. Która to właśnie ona (na 70%) będzie kolejnym koniem boskim z tej kolekcji). A następnie ich potomek ..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:44 am

Mikim7 napisał:
A nie wiadomo Very Happy Możemy się tylko domyślać i myśleć logicznie raz analogicznie.

KAMIENIE SZLACHETNE
1 koń boski, 2 koń boski, partnerka konia 2, kolejne konie boskie ...
Rubin, Szafir, Szmaragd,(Topaz) Ametyst ...

KOSMOS
Saturn, Mars, Wenus,(syn) kolejne konie ...

Biorąc sprawę tak jak było to w przypadku koni kamieni szlachetnych, kolejna to będzie BOSKA. A że raczej ziemia to nie będzie, zostaje nam WENUS. Która to właśnie ona (na 70%) będzie kolejnym koniem boskim z tej kolekcji). A następnie ich potomek ..
Tylko pomiędzy Szafirkiem a Szmaragd był miesiąc przerwy więc może tu tez będzie ;/
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:46 am

Dobra to

Saturn, Mars, Wenus, (Wenus+Mars/Satrun= Neptun/Uran/Merkury/Jowisz) ale moja teoria jest taka : Jowisz to największa planeta, myślę że on nie będzie 'synem'
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:48 am

Casablanka napisał:
Dobra to

Saturn, Mars, Wenus, (Wenus+Mars/Satrun= Neptun/Uran/Merkury/Jowisz) ale moja teoria jest taka : Jowisz to największa planeta, myślę że on nie będzie 'synem'
Może byc koń z ujemnym UM Suspect
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:50 am

Myśle że wymyslą coś innego
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:52 am

Casablanka napisał:
Myśle że wymyslą coś innego
Oni idą tą samo taktyką co są KS i takie sam prezenty dają boskie
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:53 am

Naprawde :O? Nie zauwazyłam..
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 10:59 am

Casablanka napisał:
Naprawde :O? Nie zauwazyłam..
Saturn - Rubin = 5 diamentów (Saturn co około 30 dni| Rubin co 12 dni)
Mars - Szafir = 1 diament co 20 UM (czyli co 2 dzień jeśli dasz mu CO| Szafir co 2 dzień za odwiedziny profilu gracza)
Wenus? - Szmaragd = nie wiadomo ale Szmaragd nic nie daje więc Wenus też może nic nie dawać
I najważniejsze możliwość podnoszenia UM tak jak u KS tylko tu przez przejażdżki
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 11:09 am

Obstawiam, że trzecim z Układu będzie Wenus, z której w połączeniu z Marsem wyjdzie Ziemia. Pasuje mi to, bo Ziemia leży między tymi dwoma planetami ;P
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 11:23 am

Caddie napisał:
Obstawiam, że trzecim z Układu będzie Wenus, z której w połączeniu z Marsem wyjdzie Ziemia. Pasuje mi to, bo Ziemia leży między tymi dwoma planetami ;P

Ciekawe, szczególnie ze ktoś wyżej napisał, ze Wenus to on, a nie ona XDD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 11:48 am

Kikyo22 napisał:
Caddie napisał:

Ciekawe, szczególnie ze ktoś wyżej napisał, ze Wenus to on, a nie ona XDD
Ja ? affraid xD
Mała ziemia taka słodka< Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 4074547142 >chyba bym ją Sb na zawsze dzieckiem zostawił bo Wenus MUSZĘ miec Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 1003141885
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 12:00 pm

Według mnie Wenus byłaby klaczą. Chociaż Perła też miał być kobyłą,a okazało się,że to ogier...
Kawałek informacji z Wikipedii:
Cytat :
Pod względem wielkości i masy jest bardzo podobna do Ziemi, przez co często opisywana jest jako siostra naszej planety

Mimo wszystko obstawiam,że wejdzie Neptun, ew. ta Wenus.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 12:13 pm

Philipek napisał:
Według mnie Wenus byłaby klaczą. Chociaż Perła też miał być kobyłą,a okazało się,że to ogier...
Kawałek informacji z Wikipedii:
Cytat :
Pod względem wielkości i masy jest bardzo podobna do Ziemi, przez co często opisywana jest jako siostra naszej planety

Mimo wszystko obstawiam,że wejdzie Neptun, ew. ta Wenus.
Tylko po co teraz by były dostępne krycia Marsem ? Suspect
A co do płci boskich to nigdy nie wiadomo choc jest to pewne że będzie tylko 1 klacz i raczej z Wenus nie zrobią pana tongue
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 12:21 pm

Może inna planeta będzie "ona" Razz
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 12:22 pm

Za chwilkę w nowościach i plotkach nowy boski koń (grafika) zostanie zaprezentowany Very Happy (dajcie dosłownie 3 min Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 12:22 pm

Kikyo22 napisał:
Mars jako "ona" Wenus jako "on" xD
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 12:30 pm

Kamil2010 napisał:
Kikyo22 napisał:

U Ow wszystko jest możliwe XD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 12:34 pm

Kikyo22 napisał:
Kamil2010 napisał:
Kikyo22 napisał:

U Ow wszystko jest możliwe XD
Zauważyłem to ;>
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)   Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji)
Powrót do góry 
Strona 4 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Szukam Sittera na czas promocji.
» FORUM - Piknik na Zagrodzie. Zapowiedź
» Twoja praca w kolejnej promocji Howrse!
» Zadanie w promocji
» Poszukuję Pomocnika do promocji!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: