| Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) | |
|
+23amorkowa Clockvise mina stirit1 Nika346 Malto MrsKopytko kaprysab Evangeline avrilka ilofhorses Kikyo22 Alasky korane xTikTakx Szron Nevarra hanka1998 Philipek wilczyca1000 karina127 koziorożec Temperance Mikim7 27 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Pon Maj 21, 2012 2:20 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Pon Maj 21, 2012 2:21 pm | |
| - Somfy napisał:
- Cóż za słownictwo! xD
Ja nie wiem co jest złego w waleniu piniaty |
|
| |
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Pon Maj 21, 2012 2:22 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Somfy napisał:
- Cóż za słownictwo! xD
Ja nie wiem co jest złego w waleniu piniaty Walenia konia xD W waleniu piniaty chyba nic xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Pon Maj 21, 2012 2:24 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Pon Maj 21, 2012 2:32 pm | |
| | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Pon Maj 21, 2012 2:41 pm | |
| | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 22, 2012 5:29 am | |
| Bardzo proszę o nie schodzenie w takie tematy | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 22, 2012 8:00 am | |
| Dać im tylko temat. Moi drodzy koledzy mówią: "Zawsze każda rozmowa schodzi w końcu do 'tego' tematu " - przynajmniej w ich przypadku. Potwierdzam (niestety) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 22, 2012 8:12 am | |
| I tak nie polubię tej promocji tak czuję Co dziwne obrazki piniaty są a boskiego nie ma |
|
| |
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Pią Maj 25, 2012 4:52 pm | |
| No to czekam PS: Mikim, masz bardzo ładne imię >D | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 10:30 am | |
| Miikim co za boski bedzie w piniacie :3? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 10:31 am | |
| - Casablanka napisał:
- Miikim co za boski bedzie w piniacie :3?
Dołączam do pytania ^^ Boska czy boski ? |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 10:38 am | |
| A nie wiadomo Możemy się tylko domyślać i myśleć logicznie raz analogicznie. KAMIENIE SZLACHETNE1 koń boski, 2 koń boski, partnerka konia 2, kolejne konie boskie ... Rubin, Szafir, Szmaragd,(Topaz) Ametyst ... KOSMOSSaturn, Mars, Wenus,(syn) kolejne konie ... Biorąc sprawę tak jak było to w przypadku koni kamieni szlachetnych, kolejna to będzie BOSKA. A że raczej ziemia to nie będzie, zostaje nam WENUS. Która to właśnie ona (na 70%) będzie kolejnym koniem boskim z tej kolekcji). A następnie ich potomek .. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 10:44 am | |
| - Mikim7 napisał:
- A nie wiadomo Możemy się tylko domyślać i myśleć logicznie raz analogicznie.
KAMIENIE SZLACHETNE 1 koń boski, 2 koń boski, partnerka konia 2, kolejne konie boskie ... Rubin, Szafir, Szmaragd,(Topaz) Ametyst ...
KOSMOS Saturn, Mars, Wenus,(syn) kolejne konie ...
Biorąc sprawę tak jak było to w przypadku koni kamieni szlachetnych, kolejna to będzie BOSKA. A że raczej ziemia to nie będzie, zostaje nam WENUS. Która to właśnie ona (na 70%) będzie kolejnym koniem boskim z tej kolekcji). A następnie ich potomek .. Tylko pomiędzy Szafirkiem a Szmaragd był miesiąc przerwy więc może tu tez będzie ;/ |
|
| |
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 10:46 am | |
| Dobra to
Saturn, Mars, Wenus, (Wenus+Mars/Satrun= Neptun/Uran/Merkury/Jowisz) ale moja teoria jest taka : Jowisz to największa planeta, myślę że on nie będzie 'synem' | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 10:48 am | |
| - Casablanka napisał:
- Dobra to
Saturn, Mars, Wenus, (Wenus+Mars/Satrun= Neptun/Uran/Merkury/Jowisz) ale moja teoria jest taka : Jowisz to największa planeta, myślę że on nie będzie 'synem' Może byc koń z ujemnym UM |
|
| |
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 10:50 am | |
| Myśle że wymyslą coś innego | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 10:52 am | |
| - Casablanka napisał:
- Myśle że wymyslą coś innego
Oni idą tą samo taktyką co są KS i takie sam prezenty dają boskie |
|
| |
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 10:53 am | |
| Naprawde :O? Nie zauwazyłam.. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 10:59 am | |
| - Casablanka napisał:
- Naprawde :O? Nie zauwazyłam..
Saturn - Rubin = 5 diamentów (Saturn co około 30 dni| Rubin co 12 dni) Mars - Szafir = 1 diament co 20 UM (czyli co 2 dzień jeśli dasz mu CO| Szafir co 2 dzień za odwiedziny profilu gracza) Wenus? - Szmaragd = nie wiadomo ale Szmaragd nic nie daje więc Wenus też może nic nie dawać I najważniejsze możliwość podnoszenia UM tak jak u KS tylko tu przez przejażdżki |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 11:09 am | |
| Obstawiam, że trzecim z Układu będzie Wenus, z której w połączeniu z Marsem wyjdzie Ziemia. Pasuje mi to, bo Ziemia leży między tymi dwoma planetami ;P | |
|
| |
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 11:23 am | |
| - Caddie napisał:
- Obstawiam, że trzecim z Układu będzie Wenus, z której w połączeniu z Marsem wyjdzie Ziemia. Pasuje mi to, bo Ziemia leży między tymi dwoma planetami ;P
Ciekawe, szczególnie ze ktoś wyżej napisał, ze Wenus to on, a nie ona XDD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 11:48 am | |
| - Kikyo22 napisał:
- Caddie napisał:
- Obstawiam, że trzecim z Układu będzie Wenus, z której w połączeniu z Marsem wyjdzie Ziemia. Pasuje mi to, bo Ziemia leży między tymi dwoma planetami ;P
Ciekawe, szczególnie ze ktoś wyżej napisał, ze Wenus to on, a nie ona XDD Ja ? xD Mała ziemia taka słodka< >chyba bym ją Sb na zawsze dzieckiem zostawił bo Wenus MUSZĘ miec |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 12:00 pm | |
| Według mnie Wenus byłaby klaczą. Chociaż Perła też miał być kobyłą,a okazało się,że to ogier... Kawałek informacji z Wikipedii: - Cytat :
- Pod względem wielkości i masy jest bardzo podobna do Ziemi, przez co często opisywana jest jako siostra naszej planety
Mimo wszystko obstawiam,że wejdzie Neptun, ew. ta Wenus. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 12:13 pm | |
| - Philipek napisał:
- Według mnie Wenus byłaby klaczą. Chociaż Perła też miał być kobyłą,a okazało się,że to ogier...
Kawałek informacji z Wikipedii: - Cytat :
- Pod względem wielkości i masy jest bardzo podobna do Ziemi, przez co często opisywana jest jako siostra naszej planety
Mimo wszystko obstawiam,że wejdzie Neptun, ew. ta Wenus. Tylko po co teraz by były dostępne krycia Marsem ? A co do płci boskich to nigdy nie wiadomo choc jest to pewne że będzie tylko 1 klacz i raczej z Wenus nie zrobią pana |
|
| |
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 12:21 pm | |
| Może inna planeta będzie "ona" | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 12:22 pm | |
| Za chwilkę w nowościach i plotkach nowy boski koń (grafika) zostanie zaprezentowany (dajcie dosłownie 3 min | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 12:22 pm | |
| - Kikyo22 napisał:
- Może inna planeta będzie "ona"
Mars jako "ona" Wenus jako "on" xD |
|
| |
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 12:30 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Kikyo22 napisał:
Mars jako "ona" Wenus jako "on" xD U Ow wszystko jest możliwe XD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) Wto Maj 29, 2012 12:34 pm | |
| - Kikyo22 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Kikyo22 napisał:
Mars jako "ona" Wenus jako "on" xD U Ow wszystko jest możliwe XD Zauważyłem to ;> |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) | |
| |
|
| |
| Czas na Piniatę! (zapowiedź nowej promocji) | |
|