| Jak to się zaczęło?!- howrse | |
|
+32Arrin Selena1992 ana0000000000 tamara4 wilczyca1000 Kemishi Karolina211 avrilka Layzy sDRAGONs shunra Lea♥ мєℓιѕѕα♥ Luixza Alasky MaryMariaMara Buba02 tatarprima ola2002girl Asiaa. XX_lero olcia1234 zuzu_zozol Alexinda Aangelika101 Ew3linka Pati...xd karina127 Kikyo22 hanka1998 кoкo korane 36 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Jak to się zaczęło?!- howrse Pon Maj 28, 2012 6:01 am | |
| Jakie były wasze początki z howrse? Jak dowiedzieliście się o jego istnieniu? Z jakimi końmi zaczynaliście? W jakich hodowlach byliście? ( czyli ogółem wasze początki na howrse ) | |
|
| |
кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Pon Maj 28, 2012 6:56 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Pon Maj 28, 2012 6:58 am | |
| Na początku miałam nick WinterSS - czy jakoś tak O grze dowiedziałąm się od sąsiadki. Grałyśmy razem dość długo. Gdy zbliżały się Kalendarze Grudniowe ( zbierało się Renifery ) to wtedy zrezygnowałam z gry. Jakiś miesiąc potem dowiedziałąm się od Młodzszej siostry mojej sąsiadki, że ta oddaje konto, bo szkoda jej usuwać z Mgłą i Oceanem, więc zgłosiłam się na ochotnika. Teraz to konto już należy do mnie i jakoś mi się wiedzie.
|
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Pon Maj 28, 2012 7:38 am | |
| Jakoś na wiosnę 2011 przyszłam do koleżanki. Ta miała włączone kilka kart na komputerze, w tym też Howrse. Spytałam jej, co to jest, ale ona zamknęła i powiedziała, że jakaś głupia gierka. Wróciłam później do domu i zapomniałam o sprawie. W maju tak się nudziłam, że postanowiłam to sprawdzic. Rzecz jasna stwierdziłam, że nie zagoszczę tam zbyt długo, więc nawet nie myślałam nad jakimś niesamowitym loginem. Konie wydały mi się jak ze zdjęc, ale może dlatego, że rzadko widuję kopytne w realu. Zaczęłam od arabów. Pierwszą klacz wyblupowałam po ponad 20 latach jej życia, bo zbyt się na tym nie znałam (jak i teraz ). Później jakoś mnie złapało na fryzy i achały, to i je klikałam. Jakoś się tak potoczyło, że robiłam więcej ras i tak zostało do dziś. | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Pon Maj 28, 2012 7:48 am | |
| Ja dowiedziałam się o howrse z psiego forum, gdzie adminka prosiła mnie o przypomnienie jej o pokryciu jej jednorożców. Oczywiście, od razu zaczęłam się śmiać (z innymi użytkowniczkami zaczęliśmy się nabijać, ze ma różowe jednorożce na balkonie xD), później zapytałam o co kaman, wiec ona mi podała linka do gry. Na początku, myślałam ze to głupia gra i zrobiła o takie byle jakie konto (które ma do dzisiaj xD). Przez jakiś tydzień nie odwiedzałam howrse, bo zapomniałam o nim xD Dopiero po jakimś czasie, (z nudów), przypomniałam ze jest howrse. No i tak zostałam do dzisiaj ;P | |
|
| |
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Pon Maj 28, 2012 12:18 pm | |
| A do mnie przyszedł kolega mojej mamy i on wtedy włączał sobie gry i natrafił na reklamę howrse więc włączył i założył szybko konto klons ale mu się gra nie spodobała. Ja o niej zapomniałam. Po miesiącu grałam w gry i znów natrafiłam na reklamę o howrse przypomniałam sobie hasło i się zalogowałam potem usunęłam to konto. Po około upływie roku założyłam konto korane na którym hoduje wiele ras ... | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Pon Maj 28, 2012 12:52 pm | |
| Ja zwyczajnie ,na reklamę natrafiłam ...Na początku ja ignorowałam,ale w końcu mnie coś zaciekawiło... | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Pon Maj 28, 2012 1:19 pm | |
| U mnie było krótko. Zobaczyłam reklamę howrse i zarejestrowałam się. Po 4 dniach przypomniało mi się, że jestem zarejestrowana no i jestem do dzisiejszego dnia... | |
|
| |
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Wto Maj 29, 2012 5:43 am | |
| Wiecie każdy zaczynał inaczej ooo a pamiętacie kuponik za ukączenie samouczka? | |
|
| |
Ew3linka Raczkujący
Nick w grze : Ew3linka Liczba postów : 83 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Wto Maj 29, 2012 6:37 am | |
| Ja wtedy zaczynałam xD ! jak jeszcze był kupon za samouczka xD grę zobaczyłam poprzez reklamę xD a ze mi się nudziło to założyłam konto i zaczęłam kombinować xD od początku jakoś losowo trafiło na angliki i tak już zostało miałam później podejście do hanowerów ale jakoś szybko zrezygnowałam xD | |
|
| |
Aangelika101 Już coś wie
Nick w grze : Aangelika101 Liczba postów : 242 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Sro Maj 30, 2012 11:09 am | |
| ja pisałam z moją przyjaciółką z wakacji na GG. I zapytala się mnie czy gram w howrse. ja nie wiedziałam co to xD dalą mi linki, powiedziała co i jak, i oto jestem! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Sro Maj 30, 2012 1:41 pm | |
| Ja miałem z 10 kont na howrse przed moim obecnym dowiedziałem się o howrse z Youtube chyba pierwsze usunąłem bo nie podobały mi się konie, drugie bo straciłem punkt karmy za nieodebranie porodu klaczy, trzecie skończyłem za wcześnie samouczek i nie dostałem konia, czwarte zdechł mi koń i dalej nie wiem czemu ale pamiętam czasy pierwszych wędrownych i Krezusa w RO |
|
| |
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Sro Maj 30, 2012 2:03 pm | |
| Ja dowiedziałam się od koleżanki o Howrse. Wiedziałam, że trochę tu pobędę i się nie myliłam Najlepiej wspominam Kalendarz Grudniowy, z Mgłą. Brakowało mi 10 renów do niej D: Zaczęłam od gniadej achałki | |
|
| |
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Czw Maj 31, 2012 5:51 am | |
| No ale Ow z tymi promocjami ciut przesadza kiedyś to się niemogło doczekać promocij a teraz promocja jest co dzień | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Czw Maj 31, 2012 7:36 am | |
| Dawno dawno temu szperając po grach o koniach na internecie,znalazłam dziwną grę.Dodatkowo po angielsku -.- Jednakże była ona w innym języku,więc z niej zrezygnowałam.Później dowiedziałam się z reklam |
|
| |
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Czw Maj 31, 2012 10:34 am | |
| ooo właśnie grał ktoś kiedys na początku gry w angielskie bo ja gdy się logowałam i weszło polskie choc pamietam że najwieksze PG to było 450.20 u koni | |
|
| |
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Nie Cze 03, 2012 2:07 pm | |
| Ja zaczęłam swoją historię z howrse w 2 klasie. Widziałam jak koleżanki grały na przerwie w howrse. Poszłam w ich ślady. Pewnego lodowatego lutowego wieczoru (2011r) poprosiłam mamę aby mi założyła konto. Moje koleżanki zrobiły to samo. Na pierwsze koncie nazywałam się zuzu_zozol, a moja klacz nazywała się Zorza. Niestety, podczas pięknego 415 dnia stażu właśnie miałam kupić kupon za equus ale patrzę: zamiast 87 000 e, mam tylko 4 000e. Weszłam do zakładki "Moje Biuro" i patrzę zostałam oszukana! Więc skasowałam to konto, ponieważ bałam się że złodziej odnajdzie moje dane np. email itp. i że zacznie grasować po koncie... Założyłam nowe konto z loginem Bośka. Mam dopiero 17 dni ale przynajmniej mam pewność że nie zostanę oszukana | |
|
| |
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Nie Cze 03, 2012 2:11 pm | |
| Aha i na moim byłym koncie zuzu_zozol zaczęłam od bułanej andaluzki. A na moim teraźniejszym koncie Bośka zaczęłam od chyba kasztanowej arabki | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Sob Cze 09, 2012 2:51 am | |
| na grę wpadłam przypadkiem zamiast wpisać horse.pl wpisałam howrse.pl i tak to się zaczeło xD Pierwsze konto to było chyba z loginem aleksandra0555 i to był pierwszy tydzień istnienia polskiej wersji gry. miałam wtedy klacz pinto ale nie znałam się na howrse i na samouczku więc mi padła w wieku 10 miesięcy xD skasowałam to konto i grałam na loginie aleksandra05511 przez 2 ygodnie hodowałam araby:) ale miałam słabe konie też skasowałam xD (nie znałam opcji restartu gry) 5 listopada w moje urodziny założyłam kolejne konto jako olcia1234 pierwszym koniem była angliczka (jasnosiwa) grałam na nim oj chyba z 500 dni ale miałam włamanie i mi je usunięto -.- teraz gram na loginie Telly mam jakieś :/ 16 dni stażu koń startowy achał-tekiński | |
|
| |
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Sob Cze 09, 2012 3:15 am | |
| Hmmm.... chyba znalazłam howrse szperając na necie szukając jakiejś gry o koniach ale dokładnie nie pamiętam. :p w sumie na pierwszym koncie zarejestrowałam się jakieś spore kilka lat temu xD Pamiętam moją pierwszą hodowlę do której mnie przyjęli i jak zniszczyłam im najlepszego ogiera w hodowli :3 bo nic jeszcze nie umiałam xD
Ostatnio zmieniony przez XX_lero dnia Nie Sie 12, 2012 9:42 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Sob Cze 09, 2012 3:47 am | |
| Z innego forum. | |
|
| |
ola2002girl Nowy
Liczba postów : 21 Dołączył : 09/06/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Sob Lip 07, 2012 3:51 am | |
| Mi wydaje się,że było to 3lata temu,ale wtedy jeszcze nie było howrse...Miałam login OLUSIA .Miałam ok.6dni stażu ;P Zapomniałam o tej grze,aż w końcu wróciłaaam ; *** | |
|
| |
tatarprima Nowy
Nick w grze : Primawera (dawniej tatarprima) Liczba postów : 22 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Nie Lip 08, 2012 3:02 am | |
| Kocham konie. I tak natknęłam się na howrse. Z początku nie byłam przekonana co do gry. Ostatecznie zachęciła mnie moja przyjaciółka. No i jestem. Hoduje jednorogi(araby i andaluzy). Jestem tam już 91 dni. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Nie Lip 08, 2012 3:43 am | |
| W Howrse gram już od ok. 6 lat.Najpierw szukałam gier w internecie i znalazłam oto grę tylko że po angielsku.A 6-letnia dziewczynka za bardzo nie zrozumiała języka,a że była mądra to korzystała z Google Tłumacz.Wtedy moim pierwszym koniem była klacz fryzyjska imieniem La Costa.Wtedy grałam krótko bo nic nie zrozumiałam z tej gry.2 lata później zaczęłam grać w smoki.Byłam bardzo zainteresowana tą grą,ale nie aż tak bardzo żeby grać dłużej niż rok.Założyłam więc konto na Howrse.Trochę tam rozumiałam,więc grałam ponad 50 dni.O koncie zapomniałam i mi je usunęli.Było jeszcze ze 6 kont,a ich historia kończyła się tak samo.No i nadszedł rok 2010 i polski serwer.Miałam tam 2 czy 3 konta.Gra mi się znudziła.W 2011 roku założyłam sprawne konto,dzięki któremu miałam idealne konie.Działałam wtedy pod nazwą Republika.Włamał mi się hacker i konto skasował.Przez 2 miesiące od skasowania konta grałam w MondoVeto.Gra była zbyt nudna i po prostu stwierdziłam że najlepsze jest Howrse.I tu zaczyna się historia mojego obecnego konta pod nazwą Mondo.Zaczęłam od hodowli arabów.Następne były Angloaraby.A teraz są Luzytany i Bashkir Curly.Gdyby zsumować staż wszystkich moich kont to miałabym ponad 1000 dni stażu! |
|
| |
Buba02 Nowy
Liczba postów : 11 Dołączył : 12/07/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Czw Lip 12, 2012 8:47 am | |
| Ja jestem na howrse dzięki swojej kuzyncektóra ubłagala mnie żeby zrobic konto | |
|
| |
MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Czw Lip 12, 2012 10:59 am | |
| Kiedyś miałam konto, ale już pierwszego dnia nie mogłam się zalogować. Zapomniałam o nim. Później zaszłam do nowej szkoły, tam jedna dziewczyna namówiła mnie na grę, zgodziłam się i zrobiłam sobie konto. Gdy miałam mniej niż 5 dni wyłączyłam sobie samouczek i usunęłam konto. Od razu zrobiłam nowe, ale nie mogłam zrobić mojego tradycyjnego nicku (MaryMariaMara), a chciałam grać od razu, więc usunęłam Mara i tak stworzyłam to konto na którym gram. To było 29.05.2011, zaczynałam z fiordami, ale szybko zmieniłam swoją hodowle na kłusaki. Kiedy zaczynałam naprawdę było inaczej.... | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Czw Lip 12, 2012 1:14 pm | |
| Moja historia być krótka .W każdym bądx razie z sylwestra bierzącego roku rodzice zaprosili znajomych (Bosh...wóda,tańce popierdańce xD).Była tam też córka jednego z nich i córka drugiego. Nudzilo nam się więc siedziałyśmy na moim kompie. Gdy poszłam do kibelka (xD) to one włączyły ta grę.Najpierw patrzę a tam jakieś tęczowe konie ponazywane: Sweety,Sweetaśna,Sweeterka,Sweetuśna itd.Do koni jakoś mnie nie ciągneło wiec to zignorowałam.W lutym bodajże założyłam tu konto bardziej z chęci odnalezienia Oli (tej córy).Niestety nie przypomniał mi się jej nick a histroia wyczyszczona.Grałam i gram bardziej dla relaksu.Nie byłam w żadnych hodowlach.Pamiętam jak podniecałam się końmi z 200 um : lol :.Chyba w maju miałam chęć pozgłaszać za brzydkie imiona koni.Wpisałam w katalogach "!cenzura!".Od razu wyskoczył mi koń graczki której nick mi sie z kimś kojarzył.Zajrzałam na prezkę i okazalo się że to ona.Szczęśliwy traf prawdaż? no i teraz mam ja w znajomych i sobie piszemy | |
|
| |
Luixza Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Pią Lip 13, 2012 4:03 am | |
| Hm... z tego co pamiętam, grę pokazała mi koleżanka zarejestrowana kilka dni wcześniej i bum - wciągnęło mnie! Cały czas jedno i to samo konto. W międzyczasie założyłam jeszcze jedno na serwerze inter, żeby wiedzieć co się szykuje w promocjach itd. | |
|
| |
мєℓιѕѕα♥ Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 19/07/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Czw Lip 19, 2012 4:36 am | |
| Koleżanka mnie namówiła | |
|
| |
Lea♥ Raczkujący
Nick w grze : Lea♥ Liczba postów : 91 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse Czw Lip 19, 2012 4:46 am | |
| Ja byłam najpierw, gdzieś w listopadzie 2010 roku jako star999. No, ale pamięć krótka, i zapomniałam o koncie. Bum, nie ma. Potem byłam, październik 2011, jak doda999. Ktoś mi się wkradł, posprzedawał wszystko, kasy - 0, kupon miała 1 i też nie było. No to założyłam konto doda99. Ale tam mi też się ktoś wkradł. I teraz jestem jako Lea♥. Więc nie uważajcie mnie za gracza z niskim stażem i ogólnie nie wiedzą o howrse. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse | |
| |
|
| |
| Jak to się zaczęło?!- howrse | |
|