Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Jak to się zaczęło?!- howrse

Go down 
+32
Arrin
Selena1992
ana0000000000
tamara4
wilczyca1000
Kemishi
Karolina211
avrilka
Layzy
sDRAGONs
shunra
Lea♥
мєℓιѕѕα♥
Luixza
Alasky
MaryMariaMara
Buba02
tatarprima
ola2002girl
Asiaa.
XX_lero
olcia1234
zuzu_zozol
Alexinda
Aangelika101
Ew3linka
Pati...xd
karina127
Kikyo22
hanka1998
кoкo
korane
36 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

Jak to się zaczęło?!- howrse Empty
PisanieTemat: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 6:01 am

Jakie były wasze początki z howrse? Jak dowiedzieliście się o jego istnieniu? Z jakimi końmi zaczynaliście? W jakich hodowlach byliście?
( czyli ogółem wasze początki na howrse )
Powrót do góry Go down
кoкo
Już coś wie

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 6:56 am

Z innej gry.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 6:58 am

Na początku miałam nick WinterSS - czy jakoś tak
O grze dowiedziałąm się od sąsiadki. Grałyśmy razem dość długo. Gdy zbliżały się Kalendarze Grudniowe ( zbierało się Renifery ) to wtedy zrezygnowałam z gry.
Jakiś miesiąc potem dowiedziałąm się od Młodzszej siostry mojej sąsiadki, że ta oddaje konto, bo szkoda jej usuwać z Mgłą i Oceanem, więc zgłosiłam się na ochotnika.
Teraz to konto już należy do mnie i jakoś mi się wiedzie.

Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 7:38 am

Jakoś na wiosnę 2011 przyszłam do koleżanki. Ta miała włączone kilka kart na komputerze, w tym też Howrse. Spytałam jej, co to jest, ale ona zamknęła i powiedziała, że jakaś głupia gierka. Wróciłam później do domu i zapomniałam o sprawie.
W maju tak się nudziłam, że postanowiłam to sprawdzic. Rzecz jasna stwierdziłam, że nie zagoszczę tam zbyt długo, więc nawet nie myślałam nad jakimś niesamowitym loginem. Konie wydały mi się jak ze zdjęc, ale może dlatego, że rzadko widuję kopytne w realu. Razz
Zaczęłam od arabów. Pierwszą klacz wyblupowałam po ponad 20 latach jej życia, bo zbyt się na tym nie znałam (jak i teraz Razz). Później jakoś mnie złapało na fryzy i achały, to i je klikałam. Jakoś się tak potoczyło, że robiłam więcej ras i tak zostało do dziś. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 7:48 am

Ja dowiedziałam się o howrse z psiego forum, gdzie adminka prosiła mnie o przypomnienie jej o pokryciu jej jednorożców. Oczywiście, od razu zaczęłam się śmiać (z innymi użytkowniczkami zaczęliśmy się nabijać, ze ma różowe jednorożce na balkonie xD), później zapytałam o co kaman, wiec ona mi podała linka do gry. Na początku, myślałam ze to głupia gra i zrobiła o takie byle jakie konto (które ma do dzisiaj xD). Przez jakiś tydzień nie odwiedzałam howrse, bo zapomniałam o nim xD Dopiero po jakimś czasie, (z nudów), przypomniałam ze jest howrse. No i tak zostałam do dzisiaj ;P
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 12:18 pm

A do mnie przyszedł kolega mojej mamy i on wtedy włączał sobie gry i natrafił na reklamę howrse więc włączył i założył szybko konto klons ale mu się gra nie spodobała. Ja o niej zapomniałam. Po miesiącu grałam w gry i znów natrafiłam na reklamę o howrse przypomniałam sobie hasło i się zalogowałam potem usunęłam to konto. Po około upływie roku założyłam konto korane na którym hoduje wiele ras ...
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 12:52 pm

Ja zwyczajnie ,na reklamę natrafiłam ...Na początku ja ignorowałam,ale w końcu mnie coś zaciekawiło...
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 1:19 pm

U mnie było krótko. Zobaczyłam reklamę howrse i zarejestrowałam się. Po 4 dniach przypomniało mi się, że jestem zarejestrowana no i jestem do dzisiejszego dnia...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 5:43 am

Wiecie każdy zaczynał inaczej ooo a pamiętacie kuponik za ukączenie samouczka?
Powrót do góry Go down
Ew3linka
Raczkujący
Ew3linka

Nick w grze : Ew3linka
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 6:37 am

Ja wtedy zaczynałam xD ! jak jeszcze był kupon za samouczka xD grę zobaczyłam poprzez reklamę xD a ze mi się nudziło to założyłam konto i zaczęłam kombinować xD od początku jakoś losowo trafiło na angliki i tak już zostało Smile miałam później podejście do hanowerów ale jakoś szybko zrezygnowałam xD
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

Nick w grze : Aangelika101
Liczba postów : 242

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostSro Maj 30, 2012 11:09 am

ja pisałam z moją przyjaciółką z wakacji na GG. I zapytala się mnie czy gram w howrse. ja nie wiedziałam co to xD dalą mi linki, powiedziała co i jak, i oto jestem! Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostSro Maj 30, 2012 1:41 pm

Ja miałem z 10 kont na howrse przed moim obecnym dowiedziałem się o howrse z Youtube chyba pierwsze usunąłem bo nie podobały mi się konie, drugie bo straciłem punkt karmy za nieodebranie porodu klaczy, trzecie skończyłem za wcześnie samouczek i nie dostałem konia, czwarte zdechł mi koń i dalej nie wiem czemu ale pamiętam czasy pierwszych wędrownych i Krezusa w RO
Powrót do góry Go down
Alexinda
W skromnych progach Zagrody
Alexinda

Nick w grze : Alexinda
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostSro Maj 30, 2012 2:03 pm

Ja dowiedziałam się od koleżanki o Howrse. Wiedziałam, że trochę tu pobędę i się nie myliłam Very Happy
Najlepiej wspominam Kalendarz Grudniowy, z Mgłą. Brakowało mi 10 renów do niej D:
Zaczęłam od gniadej achałki Smile
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostCzw Maj 31, 2012 5:51 am

No ale Ow z tymi promocjami ciut przesadza kiedyś to się niemogło doczekać promocij a teraz promocja jest co dzień
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostCzw Maj 31, 2012 7:36 am

Dawno dawno temu szperając po grach o koniach na internecie,znalazłam dziwną grę.Dodatkowo po angielsku -.- Jednakże była ona w innym języku,więc z niej zrezygnowałam.Później dowiedziałam się z reklam Very Happy
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostCzw Maj 31, 2012 10:34 am

ooo właśnie grał ktoś kiedys na początku gry w angielskie bo ja gdy się logowałam i weszło polskie choc pamietam że najwieksze PG to było 450.20 u koni
Powrót do góry Go down
zuzu_zozol
zuzu_zozol

Nick w grze : Bośka
Liczba postów : 326

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 2:07 pm

Ja zaczęłam swoją historię z howrse w 2 klasie. Widziałam jak koleżanki grały na przerwie w howrse. Poszłam w ich ślady. Pewnego lodowatego lutowego wieczoru (2011r) poprosiłam mamę aby mi założyła konto. Moje koleżanki zrobiły to samo. Na pierwsze koncie nazywałam się zuzu_zozol, a moja klacz nazywała się Zorza. Niestety, podczas pięknego 415 dnia stażu właśnie miałam kupić kupon za equus ale patrzę: zamiast 87 000 e, mam tylko 4 000e. Weszłam do zakładki "Moje Biuro" i patrzę zostałam oszukana! Więc skasowałam to konto, ponieważ bałam się że złodziej odnajdzie moje dane np. email itp. i że zacznie grasować po koncie... Założyłam nowe konto z loginem Bośka. Mam dopiero 17 dni ale przynajmniej mam pewność że nie zostanę oszukana
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=741773
zuzu_zozol
zuzu_zozol

Nick w grze : Bośka
Liczba postów : 326

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostNie Cze 03, 2012 2:11 pm

Aha i na moim byłym koncie zuzu_zozol zaczęłam od bułanej andaluzki.
A na moim teraźniejszym koncie Bośka zaczęłam od chyba kasztanowej arabki
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=741773
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostSob Cze 09, 2012 2:51 am

na grę wpadłam przypadkiem zamiast wpisać horse.pl wpisałam howrse.pl i tak to się zaczeło xD
Pierwsze konto to było chyba z loginem aleksandra0555 i to był pierwszy tydzień istnienia polskiej wersji gry. miałam wtedy klacz pinto ale nie znałam się na howrse i na samouczku więc mi padła w wieku 10 miesięcy xD skasowałam to konto i grałam na loginie aleksandra05511 przez 2 ygodnie hodowałam araby:) ale miałam słabe konie też skasowałam xD (nie znałam opcji restartu gry) 5 listopada w moje urodziny założyłam kolejne konto jako olcia1234 pierwszym koniem była angliczka (jasnosiwa) grałam na nim oj chyba z 500 dni Smile ale miałam włamanie i mi je usunięto -.- teraz gram na loginie Telly mam jakieś :/ 16 dni stażu koń startowy achał-tekiński
Powrót do góry Go down
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostSob Cze 09, 2012 3:15 am

Hmmm.... chyba znalazłam howrse szperając na necie szukając jakiejś gry o koniach ale dokładnie nie pamiętam. :p w sumie na pierwszym koncie zarejestrowałam się jakieś spore kilka lat temu xD Pamiętam moją pierwszą hodowlę do której mnie przyjęli i jak zniszczyłam im najlepszego ogiera w hodowli :3 bo nic jeszcze nie umiałam xD

Ostatnio zmieniony przez XX_lero dnia Nie Sie 12, 2012 9:42 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostSob Cze 09, 2012 3:47 am

Z innego forum. Razz
Powrót do góry Go down
ola2002girl
Nowy
ola2002girl

Liczba postów : 21

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:51 am

Mi wydaje się,że było to 3lata temu,ale wtedy jeszcze nie było howrse...Miałam login OLUSIA Wink.Miałam ok.6dni stażu ;P Zapomniałam o tej grze,aż w końcu wróciłaaam ; ***
Powrót do góry Go down
http://www.Howrse.pl
tatarprima
Nowy
tatarprima

Nick w grze : Primawera (dawniej tatarprima)
Liczba postów : 22

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:02 am

Kocham konie. I tak natknęłam się na howrse. Z początku nie byłam przekonana co do gry. Ostatecznie zachęciła mnie moja przyjaciółka. No i jestem. Very Happy Hoduje jednorogi(araby i andaluzy).
Jestem tam już 91 dni.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 3:43 am

W Howrse gram już od ok. 6 lat.Najpierw szukałam gier w internecie i znalazłam oto grę tylko że po angielsku.A 6-letnia dziewczynka za bardzo nie zrozumiała języka,a że była mądra to korzystała z Google Tłumacz.Wtedy moim pierwszym koniem była klacz fryzyjska imieniem La Costa.Wtedy grałam krótko bo nic nie zrozumiałam z tej gry.2 lata później zaczęłam grać w smoki.Byłam bardzo zainteresowana tą grą,ale nie aż tak bardzo żeby grać dłużej niż rok.Założyłam więc konto na Howrse.Trochę tam rozumiałam,więc grałam ponad 50 dni.O koncie zapomniałam i mi je usunęli.Było jeszcze ze 6 kont,a ich historia kończyła się tak samo.No i nadszedł rok 2010 i polski serwer.Miałam tam 2 czy 3 konta.Gra mi się znudziła.W 2011 roku założyłam sprawne konto,dzięki któremu miałam idealne konie.Działałam wtedy pod nazwą Republika.Włamał mi się hacker i konto skasował.Przez 2 miesiące od skasowania konta grałam w MondoVeto.Gra była zbyt nudna i po prostu stwierdziłam że najlepsze jest Howrse.I tu zaczyna się historia mojego obecnego konta pod nazwą Mondo.Zaczęłam od hodowli arabów.Następne były Angloaraby.A teraz są Luzytany i Bashkir Curly.Gdyby zsumować staż wszystkich moich kont to miałabym ponad 1000 dni stażu!
Powrót do góry Go down
Buba02
Nowy
Buba02

Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:47 am

Ja jestem na howrse dzięki swojej kuzyncektóra ubłagala mnie żeby zrobic konto
Powrót do góry Go down
MaryMariaMara
Przyjaciel Zagrody
MaryMariaMara

Nick w grze : Prezentacje.
Liczba postów : 663

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 10:59 am

Kiedyś miałam konto, ale już pierwszego dnia nie mogłam się zalogować. Zapomniałam o nim. Później zaszłam do nowej szkoły, tam jedna dziewczyna namówiła mnie na grę, zgodziłam się i zrobiłam sobie konto. Gdy miałam mniej niż 5 dni wyłączyłam sobie samouczek i usunęłam konto. Od razu zrobiłam nowe, ale nie mogłam zrobić mojego tradycyjnego nicku (MaryMariaMara), a chciałam grać od razu, więc usunęłam Mara i tak stworzyłam to konto na którym gram. To było 29.05.2011, zaczynałam z fiordami, ale szybko zmieniłam swoją hodowle na kłusaki. Kiedy zaczynałam naprawdę było inaczej....
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 1:14 pm

Moja historia być krótka Sad.W każdym bądx razie z sylwestra bierzącego roku rodzice zaprosili znajomych (Bosh...wóda,tańce popierdańce xD).Była tam też córka jednego z nich i córka drugiego. Nudzilo nam się więc siedziałyśmy na moim kompie. Gdy poszłam do kibelka (xD) to one włączyły ta grę.Najpierw patrzę a tam jakieś tęczowe konie ponazywane: Sweety,Sweetaśna,Sweeterka,Sweetuśna itd.Do koni jakoś mnie nie ciągneło wiec to zignorowałam.W lutym bodajże założyłam tu konto bardziej z chęci odnalezienia Oli (tej córy).Niestety nie przypomniał mi się jej nick a histroia wyczyszczona.Grałam i gram bardziej dla relaksu.Nie byłam w żadnych hodowlach.Pamiętam jak podniecałam się końmi z 200 um : lol :.Chyba w maju miałam chęć pozgłaszać za brzydkie imiona koni.Wpisałam w katalogach "!cenzura!".Od razu wyskoczył mi koń graczki której nick mi sie z kimś kojarzył.Zajrzałam na prezkę i okazalo się że to ona.Szczęśliwy traf prawdaż? no i teraz mam ja w znajomych i sobie piszemy Wink
Powrót do góry Go down
Luixza
Nowy
Luixza

Liczba postów : 26

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 4:03 am

Hm... z tego co pamiętam, grę pokazała mi koleżanka zarejestrowana kilka dni wcześniej i bum - wciągnęło mnie! Cały czas jedno i to samo konto. W międzyczasie założyłam jeszcze jedno na serwerze inter, żeby wiedzieć co się szykuje w promocjach itd. Smile
Powrót do góry Go down
мєℓιѕѕα♥
Nowy
мєℓιѕѕα♥

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostCzw Lip 19, 2012 4:36 am

Koleżanka mnie namówiła Wink
Powrót do góry Go down
Lea♥
Raczkujący
Lea♥

Nick w grze : Lea♥
Liczba postów : 91

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipostCzw Lip 19, 2012 4:46 am

Ja byłam najpierw, gdzieś w listopadzie 2010 roku jako star999. No, ale pamięć krótka, i zapomniałam o koncie. Bum, nie ma. Potem byłam, październik 2011, jak doda999. Ktoś mi się wkradł, posprzedawał wszystko, kasy - 0, kupon miała 1 i też nie było. No to założyłam konto doda99. Ale tam mi też się ktoś wkradł. I teraz jestem jako Lea♥. Więc nie uważajcie mnie za gracza z niskim stażem i ogólnie nie wiedzą o howrse.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Jak to się zaczęło?!- howrse
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» Howrse od A do Z
» Gry jak Howrse
» Howrse
» Howrse Cup

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: