Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Jak to się zaczęło?!- howrse

Go down 
+32
Arrin
Selena1992
ana0000000000
tamara4
wilczyca1000
Kemishi
Karolina211
avrilka
Layzy
sDRAGONs
shunra
Lea♥
мєℓιѕѕα♥
Luixza
Alasky
MaryMariaMara
Buba02
tatarprima
ola2002girl
Asiaa.
XX_lero
olcia1234
zuzu_zozol
Alexinda
Aangelika101
Ew3linka
Pati...xd
karina127
Kikyo22
hanka1998
кoкo
korane
36 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
shunra
Raczkujący
shunra

Nick w grze : shunra
Liczba postów : 59

Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostNie Sie 12, 2012 7:51 am

Mnie zmusiła do grania w howrse młodsza siostra. Tak długo mi truła więc się zarejestrowałam żeby się odczepiła. Moim pierwszym konikiem była klacz achał o maści siwa jabłkowita o imieniu Karin, którą mam do teraz. Na początku średnio mi się podobała, zaczynałam od achałów, potem kupowałam każdego konia który mi się spodobał, chciałam hodować rożne rasy: szetlandy fryzy i fiordy. Potem znalazłam coby i kupiłam parkę, do teraz prowadzę tylko hodowle cobów i już się to raczej nie zmieni. Teraz nie wyobrażam sobie bym miała jeden dzień nie wejść na howrse, uzależnienie totalne. Razz
Powrót do góry Go down
sDRAGONs
Nowy
sDRAGONs

Liczba postów : 14

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 14, 2012 10:57 am

A u mnie to było tak:
Poprosiłam wujka Google, żeby mi znalazł jakąś fajną grę o koniach. Kliknęłam w pierwszy link, który wyskoczył i tak znalazłam się na Howrse. Było to 14.10.2010. Moim pierwszym koniem był (zresztą nadal jest) Demon, kary anglik. Pamiętam, że na początku byłam grą zachwycona, ale potem miałam coraz mniej czasu, aż wreszcie przestałam grać. Wróciłam dopiero po roku przerwy. Od tamtej pory staram się wchodzić regularnie (aczkolwiek jak wiadomo, to nie zawsze się udaje) i tak sobie gram, głównie dla przyjemności. c:
Powrót do góry Go down
Layzy
Przyjaciel Zagrody
Layzy

Nick w grze : Layzy
Liczba postów : 584

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 14, 2012 11:52 am

Ja na jakiejś stronie natrafiłam na reklamę Howrse. Tak weszłam z ciekawości. Powiem, że na początku mogłam noł lajfić i siedzieć 24/7 na Howrse. Z czasem ten 'zachwyt' malał i teraz wchodzę tylko dla stażu.
Zaczełam od klaczki hanowerskiej, ale nie umiałam trenować, podnosić PG czy już tym bardziej blupować. Więc gdy potrzebowałam kasy sprzedałam ją ;xx
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=436950
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 14, 2012 12:00 pm

Na na grę wpadłam z moją koleżanką,z która w nudzie i desperacji buszowaliśmy o necie w poszukiwaniu jakiejś gry o koniach.Wysłała mi link,paczę,hymm,nawet fajne ale bez koleżanki nie idę. Razz Powiedziała,że się nie rejestruję,to ja też nie.Po kilku dniach myślenia,postanowiłam się zarejestrować.Moje pierwsze konto nosiło nazwę asia_567,bardzo ambitnie. Razz Pierwszą oczywiście rasa były fryzy,no bo jakże inaczej? Smile Nie ogarniałam tego wszystkiego ale szybko sobie z tym poradziłam.Konto po kilku dniach usunęłam,założyłam nowe,usunęłam i tak ze 3 razy aż w końcu postanowiłam się ogarnąć i stworzyłam jedno.Gdy usuwałam te jedyne (loginu nie zdradzę...) miałam prawie 500 dni stażu + do tego jeszcze prawie 3 msc nieobecności.Jak tworzyłam howrse to był grudzień i wyprawy z reniferami itp. Smile Tak zostałam do teraz,wierna howrsomaniaczka z nieciekawą pod koniec przeszłością (:/) i nie mam zamiaru opuszczać tej gry,niezależnie na jakie jeszcze cudowne pomysły wpadnie Owilent. Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 15, 2012 4:56 pm

sDRAGONs, też gram od 14.10.2010 ;D aczkolwiek moje aktualne konto powie wam, że od 15.10.2010, co jest n i e p r a w d ą.
Kilka razy mignęło mi howrse w reklamach, ale ja reklamom na necie nie ufam, tak więc się nie rejestrowałam, chociaż ciągnęło mnie do koni. w końcu znajoma z innej strony poprosiła mnie, żebym zarejestrowała się i dała ją jako sponsora. opisała grę i wydało się fajne, więc zaczęłam grać. No i gram do dziś.
Zaczęłam od gniadego andaluza, Amigo (aktualnie mam go w zakładce wyjątkowe, 1 koń, ma ZJ), a na aktualnym koncie od Ballady, 2 w tej samej zakładce Razz Kiedyś moim marzeniem było przystąpienie do Feria del Caballo, aczkolwiek nigdy się tak nie stało, w sumie się cieszę, nie nadaję się do hodowli, do tego tak prestiżowej. kiedyś nałogowo rozmnażałam moje andaluzy, szybko z tego zrezygnowałam, teraz mam większość ras i staram się o godną pozycję w rankingu bez konieczności kupowania kuponów. ogólnie nie wiem, czy chcę grać. wiem, że chcę mieć jednego z najlepszych koni do GP, jeśli się uda, pomyślę nad zerwaniem z howrse.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 10:47 am

Ja eee... A, już wiem! Kiedyś z nudów zarejestrowałam się na int, ale porzuciałąm to konto przed zakończeniem samouczka, bo byłam dość ,,mała" i nie rozumiałam zbyt wiele. Wink

Po jakimś czasie patrzyłam na jedną stronkę, i widzę- reklama Howrse PL Smile To się zarejestrowałam jako Koteczka77, z klaczą Stokrotką, w którą pchałąm wszystkie CR xD Oprócz ZJ bo... werble... szkoda mi było wyglądu konia, a żadna maść nie urzekała mnie zbytnio Laughing

O, ależ nie nie było aż tak spokojnie! Miałam ok. 10 dni stażu. Przyzwyczajona do forum innej gry, widząc Trollowskie posty w których był link do ,,stwórz wirusa". Ja skopiowałam ten link, wkleiłam do tematu i napisałąm: NIE KOPIUJCIE Very Happy A teraz uwaga... otrzymałam... Ban na grę na dwa miesiące! O.o Żeby teraz tak karali trolle... Ale nie... Tylko wezmą ounkcik Karmu i wszystko jest cacy Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 3908960024

I to by było na tyle z mojej fascynującej historii, potem już grałam normalnie...
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 11:12 am

Był styczeń , mroźno - zima trwała w najlepsze. Siedząc przed komputerem popijałam kawę , czy tam herbatę ( mniejsza o to ) . Grałam właśnie na NDW , gdy coś zmąciło mój spokój. Była to reklama konia i jeźdźca. Kliknęłam. Myślę sobie - zobaczymy. Wybierałam konie. Patrzyłam , nie wiedziałam o co chodzi. Wybierałam źrebaki. Spodobała mi się klaczka pinto , jakaś taka łaciata. Wybrałam. Trochę samouczka przeszłam. Zatrzymało mnie zadanie z działem o karmieniu i ilości. Za nic nie wiedziałam jak je zrobić , z godzinę nad tym siedziałam i opuściłam misternie grę. Wróciłam po 2 miesiącach. 9 marca. Zapomniałam loginu i imienia konia. Smutno mi było , bo tamto konto pamiętało jeszcze DJ. Zarejestrowałam się pod nickiem wilczyca1000. Tak - o . By spróbować. Wybrałam też pinciaka , ale tym razem z namysłem. Diuna się zwała. Kocham do dziś. Jakoś tak ukończyłam tutorial i zaczęłam znów grać do teraz ;3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
tamara4
Już coś wie
tamara4

Nick w grze : tamara4
Liczba postów : 155

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 18, 2012 3:53 am

No więc-siedzę sobie i mnie od tygodnia nęka reklama, to powiedziałam sobie, że jutro zobaczę co to. No ale, że kumpela uparła się, że dzisiaj to dzisiaj.
Zaczynałam od achałów, potem przyszły jednorożce, konie do GP i fiordy.
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostSob Sie 18, 2012 4:00 am

Dawno temu z reklamy...
Pamiętam jak wycofywali DJ , jaka ja byłam głupia, że nie kupiłam pierwszego kuponu i za 2 kupony nie zrobiłam maści swoim koniom. Jak ja tego żałuję...
Konto moje pierwsze, chciałam z niego zrezygnować i przenieść się na inne, ale jednak zostałam i jestem.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
Selena1992
Już coś wie
Selena1992

Nick w grze : Selena1992
Liczba postów : 297

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostWto Sie 21, 2012 12:20 pm

Ja byłam na urodzinach u koleżanki, jej kuzynka miała konto na Howrse i słuchając piosenek wchodziła na Howrse. Tam założyła moim 2 koleżankom konto, a ja się tym zaciekawiłam. Przyjechałam do domu i założyłam sobie konto. Zaczęłam od kuca szetlandzkiego, którego mam do dzisiaj. Nie bardzo wiedziałam o co chodzi, a więc porzuciłam Howrse. Potem nudziło mi się i przypomniałam sobie o Howrse. Szybko zalogowałam się i zaczęłam grać. Zaczęłam się orientować w grze i tak o to jestem do dzisiaj.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1352077
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 11:39 am

Siedziałam na forum z grą PBF. jedna z użytkowniczek zaczeła mruczeć, czy ktoś się nie zarejestruje, bo dostanie tam jakąś nagrodę. Wzięłam od niej linka weszłam i.... nie ogarniałam. Pograłam z tydzień, konie mi pozdychały i podziękowałam.
Przy drugim podejściu rozmawiałam ze znajomą przez gadu i jakoś wspomniała o Howrse. Podpytałam troche no i jestem.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
milenaj55
Raczkujący
milenaj55

Nick w grze : milenaj55
Liczba postów : 95

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 1:08 pm

To że ta gra istnieje, zobaczyłam reklamę.
Potem brat mi całkowicie pokazał.
Rozpoczęłam grę w 2011 r. jako milenaj55
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1578196
aurora121
Już coś wie
aurora121

Nick w grze : amika
Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 1:19 pm

z reklamy XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.co.uk/joueur/fiche/?id=296602
koniarka19
Nowy
koniarka19

Nick w grze : koniarka19
Liczba postów : 41

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 06, 2013 6:19 pm

Ja grę poznałam jeszcze zanim pojawiło się Howrse PL, pamiętam grałam wtedy na INT a o tym że ma być polska wersja gry dowiedziałam się chyba z jakiegoś forum o tej grze.Zobaczyłam reklamę a że bzika mam o koniach i o wszystkim co z nimi związane odkąd pamiętam to musiałam spróbować.Pamiętam zaczynałam wtedy grać w sulkyland.com. Pilnowałam wtedy bardzo aby się zalogować na naszym na początku istnienia, ale że miałam dostęp do kompa z netem tylko w szkole to byłam trochę w plecy ze startem, bo zaczęłam 21.10.2010 Zaczęłam od Hanowerów bo zawsze podobały mi sie skoki a to jest jedna z najlepszych ras do tej dyscypliny.Mam ja zresztą do dzisiaj.  http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=100602 Żałuję żę tamte konto na INT zostało mi usuniete bo lubiłam je radziłam sobie całkiem nieźle, hodowałam Marwari. Jestem tu do dzisiaj a staż mam niestety taki niski ponieważ nie zawsze miałam stały dostęp do kompa z internetem ale zawsze przy pierwszej byle okazji logowałam się - jakiś rok temu byłam prawdziwa maniaczką potrafiłam siedzieć po 8 h i całe noce  żeby móc pokryć roga rano gdy wieczorem nie wyszło xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=53609
Pani_Snow
W skromnych progach Zagrody
Pani_Snow

Nick w grze : Kokoni5
Liczba postów : 375

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 14, 2013 8:38 am

O howrse dowiedziałam się od koleżanek ze 10 grudnia 2010 roku. Założyłam konto o nazwie "Koniopies". Nie umiałam nic zrobić, pominęłam samouczek i zabiłam przypadkiem swojego konia. Do gry postanowiłam wrócić 11 stycznia 2011 roku i... Nadal nie rozumiałam kompletnie nic. Na szczęście pomagała mi Kristal07 ( dziękuję ). Potem było trochę lepiej. Za porządną grę i ranking wzięłam się dopiero w marcu 2012 roku. Ohhh... Jak ja chcę, żeby wróciły te czasy kiedy czekało się na promocje 3 miesiące, a Konto Pegaz latało w UFO...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=538357
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Jak to się zaczęło?!- howrse   Jak to się zaczęło?!- howrse - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Jak to się zaczęło?!- howrse
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» Howrse od A do Z
» Gry jak Howrse
» Howrse
» Howrse Cup

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: