| Armia Pasikoników - oszukana ! | |
|
+20Heshette koziorożec Alexinda julcia0101 CzekoBoom amorkowa Sweet Rabbit Malto ZetkaEmka Philipek arlyn Sabula Temperance Maagda_howrse Barson1990 Kikyo22 Nathaly Domel MrsKopytko karina127 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Sob Cze 02, 2012 4:12 pm | |
| Wiadomość od Miki_TLR, niestety ma tutaj bana, więc nie może się osobiście wypowiedzieć. - Cytat :
- Wiedziałam od początku że okami to APX.
Nie było tak że nie powiedziałam, bo jak Okami dochodziła do TBK to POINFORMOWAŁAM pszczołę o tym fakcie. Było dużo myślenia, ale okami/apx płakała mi na gg że nikt jej teraz nie ufa (mam screeny) dodatkowo jakiś czas po przyjęciu Okami/APX sama się przyznała pszczole. Nikt nie chciał szerzyć chorej paniki.
Jeśli ktoś nie wierzy, to utrzymywałam z nią stały kontakt na gg. Mogę dać screeny w których osobiście na gg przyznaje się do tego że przechodzi na nowe konto jako Okami. Dodatkowo mam nawet screeny jak Okami prosiła jeszcze jako APX o pomoc przy przekręcie na CB- podnijanie cen na sprzedażach, przetrzymanie koni etc.
. Co do wyzywania To okami rozpoczęła wojnę na Czacie TBK o tym że śniła jej się Mika, po tym jak ktoś zapytał skąd wie jak wyglądam odparła że jak zdzira. Potem arlyn mówiła że Suka (chodzi o psa) wyje pod oknem, okami dodała że to pewnie Mika_TLR tak więc jeśli chodzi o kulturę to mamy wiele do rzeczenia. Jeszcze raz podkreślam Jeśli jakaś biedna istota NIE WIERZY że okami to APX ma pełną dokumentację screenów na GG od Lutego kiedy to jeszcze jako APX istaniała w hodowli Indian Shuffle. | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Nie Cze 03, 2012 1:03 am | |
| No to wierzę ...Ale widzę ,że wiele to ona nie przemyślała ... | |
|
| |
arlyn Już coś wie
Liczba postów : 225 Dołączył : 30/06/2011
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Nie Cze 03, 2012 1:56 am | |
| Ja mam screeny tylko z tego, jak prosiła by podbijać ceny szetlandów na sprzedażach. W każdym razie, aktualnie sytuacja jest opanowana | |
|
| |
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Nie Cze 03, 2012 2:45 am | |
| - arlyn napisał:
- Ja mam screeny tylko z tego, jak prosiła by podbijać ceny szetlandów na sprzedażach.
W każdym razie, aktualnie sytuacja jest opanowana A co się stało z jej "współpracownikami" ???Bo widzę że selemi ,DamianekiAnia mają wasze przyrostki ...A wczoraj mieli inne ... | |
|
| |
Domel Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Awangarda Liczba postów : 142 Dołączył : 05/05/2012
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Nie Cze 03, 2012 4:24 am | |
| Seriooo :O No to nieźle. Powrót APX, żeby zrobic kolejne oszustwo i zamieszanie. Gratulacje | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Nie Cze 03, 2012 4:59 am | |
| - karina127 napisał:
- arlyn napisał:
- Ja mam screeny tylko z tego, jak prosiła by podbijać ceny szetlandów na sprzedażach.
W każdym razie, aktualnie sytuacja jest opanowana A co się stało z jej "współpracownikami" ???Bo widzę że selemi ,DamianekiAnia mają wasze przyrostki ...A wczoraj mieli inne ... Nie chcę się wtrącać, nie moja hodowla, ale przyjęcie z powrotem do hodowli osoby, która już raz okazała się nieuczciwa, wraz z "jej" ekipą, to przygarnięcie pod swe skrzydła tykającej bomby... | |
|
| |
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Nie Cze 03, 2012 5:05 am | |
| Ale Okami nie jest już pasikonikach. | |
|
| |
arlyn Już coś wie
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Nie Cze 03, 2012 5:09 am | |
| Okami nie jest w naszej hodowli, przyjęliśmy tylko jej byłych wspołpracowinków . A co za tym idzie udało nam się odzyskać konie ! Teraz pewnie Okami czuje się tak jak my wcześniej | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| |
| |
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Nie Cze 03, 2012 5:17 am | |
| Ale Ci wspolpracownicy pewnie nawet nie wiedzieli z kim mają do czynienia dochodząc do jej hodowli.
| |
|
| |
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Nie Cze 03, 2012 6:37 am | |
| - Sabula napisał:
- Ale Ci wspolpracownicy pewnie nawet nie wiedzieli z kim mają do czynienia dochodząc do jej hodowli.
Ja im wczoraj pisałam z kim pracują | |
|
| |
Domel Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 8:54 am | |
| Niedawno doszły do mnie słuchy, że Okami (APX) jest w spitalu, miała wypadek O.o | |
|
| |
julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 10:10 am | |
| - Domel napisał:
- Niedawno doszły do mnie słuchy, że Okami (APX) jest w spitalu, miała wypadek O.o
Czyżby któraś z oszukanych osób ją znalazła i to spotkanie nie skończyło się zbyt miło? | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 11:18 am | |
| - Domel napisał:
- Niedawno doszły do mnie słuchy, że Okami (APX) jest w spitalu, miała wypadek O.o
Chyba ktoś jej życzył źle ;c | |
|
| |
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 11:24 am | |
| Biedna... o ile to prawda. | |
|
| |
Domel Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 11:37 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 11:39 am | |
| - Kikyo22 napisał:
- Domel napisał:
Chyba ktoś jej życzył źle ;c Oj biedna to przez to obgadywanie jej <kto jej to zrobił ? > |
|
| |
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 11:53 am | |
| Teraz to wszyscy tacy sojusznicy Okami... ciekawie, nie powiem. Żeby nikt nie zrozumiał mnie źle - wszyscy na początku o niej źle mówili, a teraz "biedna".... pff... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 11:55 am | |
| - Alexinda napisał:
- Teraz to wszyscy tacy sojusznicy Okami... ciekawie, nie powiem. Żeby nikt nie zrozumiał mnie źle - wszyscy na początku o niej źle mówili, a teraz "biedna".... pff...
Przepraszam bardzo ja nic o niej nie mówiłem |
|
| |
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 11:56 am | |
| Przepraszam, ale ja o tobie nie mówię. W ogóle.. po co ja się wypowiadam >D? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 12:13 pm | |
| - Alexinda napisał:
- Przepraszam, ale ja o tobie nie mówię. W ogóle.. po co ja się wypowiadam >D?
A to przepraszam |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 12:16 pm | |
| - Alexinda napisał:
- Teraz to wszyscy tacy sojusznicy Okami... ciekawie, nie powiem. Żeby nikt nie zrozumiał mnie źle - wszyscy na początku o niej źle mówili, a teraz "biedna".... pff...
Też tak sądzę. Bez urazy dla tych co się wcześniej nie wypowiadali. | |
|
| |
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 12:35 pm | |
| - Alexinda napisał:
Chciałabym Cię uświadomić, że 2 posty nad tym postem, jest Twój post, gdzie mówisz że jest biedna -.- | |
|
| |
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 12:41 pm | |
| - Alexinda napisał:
Ja o niej nic takiego nie mówiłam. Jedynie to ze jestem ciekawa jej głosu w tej sprawie. | |
|
| |
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 12:58 pm | |
| - Heshette napisał:
- Alexinda napisał:
Chciałabym Cię uświadomić, że 2 posty nad tym postem, jest Twój post, gdzie mówisz że jest biedna -.- Doskonale o tym wiem, ale nie mówiłam nic o niej wcześniej. I oto właśnie mi chodzi. Najpierw wieszali na niej psy, a teraz zaleje się fala współczucia. W ogóle... dajmy już temu spokój, dobra? Jak wam moje zdanie tak bardzo przeszkadza, to powiedzcie po prostu, a się wyloguję i już. Boże... | |
|
| |
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 1:22 pm | |
| Alexinda ale ty bardzo dobrze zauważyłaś, prawdopodobne dziewczyna chciała właśnie wywołać u wszystkich współczucie i jej się udało Bo to na 80% jest kit, bo sory, ale dziwne że Okami zostawiła akurat laptop u koleżanki i dziwne że ta 'koleżanka' akurat znała jej hasło do skypa I jeszcze dodam że ktoś mówił że w innej hodowli był podobny cyrk z Okami w roli głownej ;] | |
|
| |
arlyn Już coś wie
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 2:19 pm | |
| Jeśli na prawdę wierzycie w tą bajkę to powodzenia w życiu . Bo naiwność to niezbyt dobra cecha. Okami wiecznie kłamie, więc i tu zapewne szczerości brakuje. Ja jej nie współczuje, a wręcz przeciwnie, pewnie los sie na niej odegrał, jesli to prawda, a to wątpliwe. | |
|
| |
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 2:35 pm | |
| Może i Okami jest kłamczuchą, kto wie. Ja nie wiem, bo jej nie znam i prawdę mówiąc, nie mam prawa jej oceniać. Pewności nigdy nie macie, może akurat teraz mówi prawdę? Nie obchodzi mnie czy to co mówicie o niej to prawda czy nie, ale mimo wszystko nie powinno się źle życzyć komuś, kogo się nie lubi. :/ Bo kto wie co może was w życiu spotkać. | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 2:56 pm | |
| Nie znam sprawy i nie chcę się mieszać, ale słowa "Ja jej nie współczuje, a wręcz przeciwnie, pewnie los sie na niej odegrał" chyba są nie na miejscu. Najgorszemu wrogowi nie powinno sie życzyć krzywdy, takie moje zdanie... | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! Pon Cze 04, 2012 3:50 pm | |
| ale lecicie z ładnym OFF TOPem z tego co wyczytałam z rzeszy chaotycznych wypowiedzi to już nie macie kłopotów w hodowli i kryzys zażegnany tak?? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Armia Pasikoników - oszukana ! | |
| |
|
| |
| Armia Pasikoników - oszukana ! | |
|