| Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
|
+70Ayashi Dżemik Strawberii Karola. Księżniczka Żulietta Yurikino zabkaxx2 ewww4 Nefumi koniara5842 Marley asiam017 Styks sehrio Imia Magiczna375 MrsKopytko Farabolxd Evelynek wercia d Syjamska koniara10987654321 PlaybackJunkie8 Hoping. Estelle Konikowo _pati201_ CzekoBoom Kemishi .Cava. Suzan Heartlend10 Takashiro korane koziorożec Kosteczka Ayame nevinowa Layzy Presence Mouseline =] EveDallas Pati...xd Sweet Rabbit MaryMariaMara wilczyca1000 boniowata Moon :3 ZetkaEmka mina stirit1 KaVcia EREIS Aglyss blueberry. Arbuzek_10 ArinStreal xTikTakx -Eruina- gwiazda2002 Ejli Majka Asiaa. Broszka Kikyo22 Clue Sakura LadyArvena Heshette Malto Alexinda 74 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Paź 21, 2012 3:26 pm | |
| Hmm... A może recytuje mu tekst nowej piosenki do zatwierdzenia? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Paź 21, 2012 3:29 pm | |
| W sumie to by miało sens. Kas nie wygląda na wkurzonego, a raczej by był, gdyby mu Lys z jakimiś wyznaniami wystartował. | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Paź 22, 2012 1:28 am | |
| Lysek zawsze się tak w eter gapi. Aczkolwiek wizja, aby którykolwiek rozbierał się w grze dla mnie jest przekonująca. | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Paź 22, 2012 6:58 am | |
| Robię replay'e. :d wolny z 1 i 6.;d | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Paź 22, 2012 10:22 am | |
| Lysander ma spinki!!!!!!! | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Paź 23, 2012 5:51 am | |
| Emm.. Wam też po ukończeniu odcinka 9 nie pojawiła się opcja przejścia do 10? :/ Mogłam tylko kontynuować odcinek. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Paź 23, 2012 7:34 am | |
| Kliknij na "Kontynuuj", powinno Ci pokazać, że skończyłaś odcinek i że możesz zacząć kolejny Miałam coś takiego przy replay'u | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Paź 23, 2012 7:36 am | |
| Kliknęłam i byłam dalej na plaży. Akurat w momencie, kiedy spotkałam Nataniela i Amber No nic, robię replaya, pobawię się | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Paź 23, 2012 7:37 am | |
| E... to w takim razie dzieją się u Ciebie jakieś cuda-wianki Rzuć Natka dla Dake'a, zawsze jakaś atrakcja ;D | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Paź 23, 2012 7:41 am | |
| U mnie zawsze cuda-wianki, już drugi raz mam tak samo Rzucę, rzucę, o ile się Natek pojawi. Może znów zadzieje się coś dziwnego i wyskoczy mi Ken? | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sro Paź 24, 2012 5:05 am | |
| LadyArvena, dopisz w pierwszym poście jeśli możesz: _pati201_ jako Waneessa
Szukam znajomych | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sro Paź 24, 2012 5:56 am | |
| Hahahaaa, trafił mi się Kastiel w replayu. Już chłopakowi współczuję.. | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Paź 25, 2012 11:35 am | |
| Moje ilustracje(taki mega hiper duzy spoiler)+komentarze do poszczególnych.) - Spoiler:
(zdjęcie.xD) (Pierwsza randka?Biblioteka!) (Ciacha! *o*) (Ten czarny kot mnie przeraża ._.) (Owczarek walijski?) (Kastiel totalnie zachwycony mą obecnością XD) (Jeny,jaki burak.XD) (Czyli,że Kas...się farbuje?O.O) (Ja <3) (Kas i Amber) (Batoniki!<3) (Mrau,Dake<3) (No bez jaj.On się jej w biust gapi .Bardziej bym się tego po Kastielu spodziewała...) (Kjujiki!Pełno kjujików) (Nie dość,że zeżarł swojego,to jeszcze do mojego się dobiera! D:) (Rączka Lysa) (Bracia! ) (Robię za tragarza. XD) (Sarenka! ) (Dimitry i moja krew.:3) (Ten Wenka przypominał mi ...no nieważne.XD)
| |
|
| |
Konikowo Nowy
Nick w grze : konik324 Liczba postów : 8 Dołączył : 24/10/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Paź 28, 2012 11:51 am | |
| Zakladam ta mkonto i sprawdze co to za gra | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Paź 28, 2012 5:47 pm | |
| no nie! to mnie urzekło :3 a to jest takie.. mrr ;d też spoko. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Nie Paź 28, 2012 11:02 pm | |
| Jak za jakiś rok dorbieram pa, to zrobię sobie repleja i zwinę się z dakiem, obrazek mnie urzekł <3 | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Paź 29, 2012 12:30 am | |
| Chyba jedyny pocałunek w grze, jak na razie | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Paź 29, 2012 2:39 am | |
| Arvena, jest jeszcze drugi, ale to nie nasza panna się obcałowuje | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Paź 29, 2012 5:25 am | |
| A, tak XD Kentin z Amber Ale to nie taki ładny, jak ten | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Paź 30, 2012 3:59 am | |
| Kurcze, zapomniałam przez tydzień wejść na SF :c | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sro Paź 31, 2012 2:46 pm | |
|
Odcinek specjalny Halloween 2012 jest już dostępny! n__n Darmowy, magiczny pierścionek jest dostępny do 10 listopada w twoim pokoju. W tym roku spotkasz czarownicę! Czeka na ciebie niespodzianka, jeżeli uda ci się jej pomóc! Powodzenia!
W tym odcinku możesz odblokować 5 różnych ilustracji! Każda z ilustracji dotyczy innego chłopaka z gry. Musisz go najpierw spotkać w normalnej grze, aby móc odblokować daną ilustrację. - Podczas gry będziesz musiała wybrać magiczny składnik. Każdy składnik odpowiada innemu chłopakowi. (Jeżeli chcesz zdobyć wszystkie ilustracje to będziesz musiała zagrać w ten odcinek kilka razy.) - Każdy składnik odpowiada innej mini grze. Musisz ją wygrać, aby otrzymać końcową ilustrację! - Gdy skończysz mini grę przejdziesz do końcowej części odcinka. Kilka szczegółów: Jeżeli zagrałaś w odcinki: od 1 do 4, będziesz mogła odblokować dwie ilustracje (2 magiczne składniki do wyboru), od 5 do 9, będziesz mogła ich odblokować trzy (3 magiczne składniki do wyboru). Jeżeli jesteś w odcinku od 10 do 12, będziesz mogła odblokować 4 ilustracje (4 magiczne składniki do wyboru). Od odcinka 12 będziesz mogła odblokować wszystkie ilustracje! (5 magicznych składników do wyboru) (Obecnie w wersji polskiej ukazało się 11 odcinków. W przyszłości, gdy pojawią się nowe odcinki, będziesz mogła ponownie zagrać w odcinek Halloween 2012 i odblokować wszystkie ilustracje.)
Oto strój, który otrzymasz w tym odcinku!
Uwaga: Kot nie jest częścią stroju! To ukryty przedmiot, który możesz zdobyć jeżeli wybierzesz poprawne odpowiedzi podczas gry! Powodzenia!
Uwaga! Kot nie jest częścią stroju! To ukryty przedmiot! Powodzenia!
- WIELE Z WAS NA PEWNO OD RAZU BĘDZIE CHCIAŁO ZAGRAĆ W NOWY ODCINEK SPECJALNY HALLOWEEN 2012. W ZWIĄZKU Z TYM SERWER GRY MOŻE BYĆ PRZECIĄŻONY! - JEŻELI BĘDZIESZ MIEĆ PROBLEM Z GRĄ TO ODŚWIEŻ STRONĘ LUB WRÓĆ PÓŹNIEJ! - ZA KILKA DNI PIERŚCIONEK POJAWI SIĘ TAKŻE U JUBILERA!
Dumam, czy się za to zabrać, czy lepiej oszczędzać PA na powrót Kena i tego typu cuda-wianki. Edit: O, ciekawe - Cytat :
- Witaj w odcinku specjalnym Halloween 2012! W tym roku możesz wygrać
ilustracje i ekskluzywny strój! Podejmij odpowiednie wybory! Możesz przemieszczać się do woli. Punkty akcji nie zniknął z twojego konta. Ponadto im więcej przeszłaś odcinków do tej pory tym więcej ilustracji będziesz mogła odblokować. Pierścionek za darmo, nie traci się PA... gdzie tu haczyk? I przepraszam za wygląd posta, przez metodę kopiuj-wklej dzieją się jakieś cuda, których nie umiem zmienić | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lis 01, 2012 2:07 am | |
| To jest faaaajne ^^Helołin, helołin ^^ | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lis 01, 2012 2:21 am | |
| Przeszłam ten odcinek i muszę przyznać, że był całkiem fajny. Cchociaż po takiej mowie, którą mi wygłosiła ta diablica na początku spodziewałam się czegoś lepszego. Ale ważne, że strój też za darmo ;D Jeśli chodzi o składnik to wybrałam rybę i dostałam ilustrację Lysandra. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś, kto trafił na Kastiela wrzucił tutaj jakim składnik mu przypada. Jeśli jeszcze kiedyś będzie można powtórzyć ten odcinek, to chętnie to zrobię. ;3 | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lis 01, 2012 3:58 am | |
| Ja poległam. Wybrałam grzyby i klapa. Nie wiem nawet, co za facet byłby za ten składnik. Mam za to kota TikTak, Kastiel to marchew :> Widziałam jego obrazek, i jeśli był oryginalny, to powiem... no, no Nataniel - podobnież ziarna (nasiona), Armin - kryształy... reszty nie pamiętam. Było coś jeszcze? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lis 01, 2012 4:16 am | |
| Odcinek Hallowenowy bardzo krótki, wiecie może jak zagrać w to jeszcze raz?
Tylko ja mam szczęście, aby mi 2 Pa zabrakło do końca odcinka. |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lis 01, 2012 4:44 am | |
| Kastiel Nataniel No nieźle, nieźle | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lis 01, 2012 5:22 am | |
| I jeszcze Ken- grzybki :> | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lis 01, 2012 6:08 am | |
| Ken - gszypki? Nosz kurde:< Duże obrazki wszystkich, albo prawie wszystkich: - Spoiler:
| |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lis 01, 2012 6:20 am | |
| A mogłam mieć ilustrację z Keniskiem! Moja chyba z niego łatwo nie zrezygnuje, skoro ma na plusie 91 :> Czy tylko mi Armin na tej halloweenowej ilustracji przypomina Kakashi'ego z "Naruto"? | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lis 01, 2012 6:27 am | |
| Ja mam z nim 92 i czekam aż wróci ze szkoły, tylko nie wiem który to odcinek będzie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
| |
|
| |
| Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
|