Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!

Go down 
+70
Ayashi
Dżemik
Strawberii
Karola.
Księżniczka Żulietta
Yurikino
zabkaxx2
ewww4
Nefumi
koniara5842
Marley
asiam017
Styks
sehrio
Imia
Magiczna375
MrsKopytko
Farabolxd
Evelynek
wercia d
Syjamska
koniara10987654321
PlaybackJunkie8
Hoping.
Estelle
Konikowo
_pati201_
CzekoBoom
Kemishi
.Cava.
Suzan
Heartlend10
Takashiro
korane
koziorożec
Kosteczka
Ayame
nevinowa
Layzy
Presence
Mouseline =]
EveDallas
Pati...xd
Sweet Rabbit
MaryMariaMara
wilczyca1000
boniowata
Moon :3
ZetkaEmka
mina stirit1
KaVcia
EREIS
Aglyss
blueberry.
Arbuzek_10
ArinStreal
xTikTakx
-Eruina-
gwiazda2002
Ejli
Majka
Asiaa.
Broszka
Kikyo22
Clue
Sakura
LadyArvena
Heshette
Malto
Alexinda
74 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31  Next
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 Empty
PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostSro Gru 19, 2012 8:38 am

Żeby to jedno Wink Większość osób podeszła do tej gry na luzie, że jeżeli nawet zbanują, to nic się nie stanie.
Teraz już trochę byłoby szkoda, mając tyle odcinków na koncie, ale raczej jakby wyłapali, to jedno konto zostawią, ewentualnie z krótkim banem Wink Więc dalej z multi gramy. Oczywiście przyznawać się do tego tylko tutaj przyznajemy Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
koniara10987654321
Nowy
koniara10987654321

Nick w grze : Nie mam
Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostSro Gru 19, 2012 8:43 am

MULTIKONTOO! Zgłosz ciem tyko musze se załorzyć kąto bo to głupia gra i stare zapomniałam chasło.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostSro Gru 19, 2012 1:24 pm

koniara10987654321 napisał:
MULTIKONTOO! Zgłosz ciem tyko musze se załorzyć kąto bo to głupia gra i stare zapomniałam chasło.

A ja Ciem zgłosz, tylko musze załorzyć kąto bo muszem adamina znaleść, ajć.

A co do gry to teraz wchodzę sporadycznie, od czasu do czasu, jak mi się nudzi. Czasem zbieram PA a potem odcinki sobie robię.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostCzw Gru 20, 2012 8:16 am

Zastanawiam się nad wiekiem koniary... I tak przeglądam jej posty... Chyba kreuje się na trolla XD

Bawią mnie ludzie, którzy na siłę chcą wszystko zgłaszać, bo czują się lepsi. O ile zgłaszanie spamów, treści +18, oszustw i multi dla zysku zgłaszać trzeba dla dobra reszty, to zgłaszanie osób, które założyły sobie konto, żeby mieć dostęp do forum, gdy mają bana, lub przy całkowitym banie, by mieć dostęp do gry uważam za dziecinadę. Ktoś zazdrości i zgłasza, czując się dowartościowany. Albo te "zgłosiłam cię" na forum Oo Jak zgłosiłam, to zgłosiłam - po co się chwalić?

Co do SF i wypowiedzi koniary:
- po pierwsze jak założysz nowe konto, to też będzie multi Wink To nic, że do tamtego hasła nie pamiętasz. Konto istnieje i w każdej chwili możesz do niego wrócić
- po drugie - rejestrację gdziekolwiek, by na kogoś naskarżyć uważam za kompletną dzicinadę, ale jak sobie chcesz Wink
- po trzecie - twoje zgłoszenie będzie olane, bo jak osoba dopiero co zarejestrowana może cokolwiek wiedzieć? Dla mnie od razu by to podeszło pod kłótnie koleżanek i próbę zemsty
- po czwarte - prosiłabym o pisanie po polsku. Przeglądarki mają to do siebie, że podkreślają błędy na czerwono. Wystarczy poprawić. To chwila, a wypowiedź od razu staje się czytelniejsza, a piszący zostaje inaczej odebrany przez czytelników.
__
Co do SF - zastanawiam się, czy czasem nie puszczą świątecznego odcinka 24 grudnia...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostCzw Gru 20, 2012 8:21 am

Mnie też wkurzają "zgłaszam cię" na forum, ostatnio miałam coś takiego. Włamik nieduży. Upomnienie, eh...
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostPią Gru 21, 2012 8:13 am

No, najwyżej się zorientują. XD I tak na razie mi idzie słabo, założyłabym nowe, gdyby mi wykasowali. ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostSob Gru 22, 2012 4:16 pm

A ja mam dla was coś fajnego.
Moja koleżanka znalazła takie coś, że wchodząc w linki zobaczycie ilustrację z odcinka, którą można... zmieniać!
(Pod względem koloru włosów/oczu oraz długości włosów.)
Niektórych ilustracji nie da się zmienić, a w innych można zmienić np. tylko długość włosów i ich kolor, bo oczy są zamknięte, ale mam nadzieję, ze się "połapiecie". Smile

Ilustracje są od 2-15

Instrukcja:

"haircut=A&haircolor=B&eyecolor=C&resolution=web"

Aby zmienić długość włosów należy w miejsce "A" wpisać odpowiednią długość.
Dostępne długości włosów: krótkie = short, długie = long, kręcone = curly.

Aby zmienić kolor włosów należy w miejsce "B" wpisać odpowiedni kolor.
Dostępne kolory włosów: popielate = cendre, czarne = black, blond = blonde, niebieskie = blue, brązowe = brown, zielone = green, jasno niebieskie = light_blue, pomarańczowe = orange, różowe = pink, fioletowe = purple, czerwone = red, białe = white.

Aby zmienić barwę oczu należy w miejsce "C" wpisać odpowiednią barwę.
Dostępne barwy oczy: czarne = black, żółte - yellow, niebieskie = blue, brązowe = brown, zielone = green, szare = grey, jasno niebieskie = light_blue, różowe = pink, różowo-żółte = pink_yellow, zielono-niebieskie = green_blue, fioletowe = purple, czerwone = red.

Ilustracje według odcinków:

1.
Kastiel
Ken

2.
Kastiel
Nataniel

3.
Jade
Kastiel

4.
Kastiel
Nataniel

5.
Nataniel
Kastiel

6.
Leo

7.
Chińska pidżama
Truskawkowa pidżama

8.
Nataniel
Kastiel

9.
Nataniel
Kastiel
Lysander
Nataniel w wodzie
Dake

10.
Alexy

11.
Dake (można zmienić tylko włosy)
Lysander
Nataniel

12.
-

13.
-

14.
-

15.
Ken
Lysander
Alexy i Armin

16.
Płacz
Kastiel
Nataniel
Armin
Lysander
Ken (nie można zmienić oczu)

Halloween 2011:
Dimitri

Gwiazdka 2012:
*-*

Halloween 2012 (nic nie można zmienić):
Ken
Kastiel
Nataniel
Lysander
Armin

Wielkanoc 2012 (nie da się zmienić)
*-*

Boże Narodzenie 2011 (nie da się zmienić)
*-*

I jak wam się podoba? ;>

PS.: Wpadłam na pomysł, żeby zrobić filmik z tymi ilustracjami. Tzn. 1 ilustracja i tak fajnie pokazane jak zmieniają się włosy, oczy itd. Co wy na to? Very Happy (W końcu mamy przerwę świąteczną... xd)
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostSob Gru 22, 2012 11:02 pm

Tfósz, tfósz, a tak btw sposoby, to myślisz skąd ja wytrzasnęłam fotki spoilerowe z różnymi kolorami? Razz trzeba się napierw ptać czy ktoś umie a nie;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 3:00 am

Ale gdzie ten kod wpisać? XD
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 8:52 am

PlaybackJunkie8 napisał:
Ale gdzie ten kod wpisać? XD
Wchodzisz w obrazek, który chcesz zmienić i ten kod już tam jest.
np. http://www.amoursucre.com/assets/picture.kiss!normal?id=135&haircut=short&haircolor=white&eyecolor=yellow&resolution=web
I to zmieniasz według swojego upodobania Smile (Po haircut długość włosów, po haircolor kolor włosów, a po eyecolor kolor oczu)
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostNie Gru 23, 2012 9:35 am

Aha, to spoko. Jutro sprawdzę. =3

Luuudzie, zabijcie mnie normalnie. >.< Gra mi świruje. -.- Nie chce się ładować, wyskakuje błąd łączenia, ale jakimś dziwnym cudem wszystko inne chodzi. No norrrmalnie zabiłabym. ;[
Powrót do góry Go down
Syjamska
Nowy
Syjamska

Nick w grze : Lela23580
Liczba postów : 49

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostCzw Sty 03, 2013 9:48 am

Ja gram Very Happy
Moja nazwa to Niessie
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostCzw Sty 03, 2013 12:23 pm

gdzie znaleźć zdjęcia do dokumentów i formularz zgłoszeniowy? nie ogarniam tej gry xD
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostCzw Sty 03, 2013 9:52 pm

Robię replaye poszczególnych odcinków, byłam juz w trzecoim i w pierwszym, zyskałam dwie ilustracje ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostPią Sty 04, 2013 6:48 am

Ja mam już prawie 350PA.. nowego odcinka nie widać i nie widać.
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostPią Sty 04, 2013 8:22 am

HA-HA-HAA! Koniec odc 3 z Kastielem! Nareszcie. XD Normalniee...
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostPią Sty 04, 2013 9:40 am

Dobra, jaka lepsza: http://www.slodkiflirt.pl/assets/picture.kiss!normal?id=132&haircut=long&haircolor=white&eyecolor=blue&resolution=web
czy ta: http://www.slodkiflirt.pl/assets/picture.kiss!normal?id=132&haircut=short&haircolor=black&eyecolor=green&resolution=web
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostPią Sty 04, 2013 10:04 am

odwołuję! już znalazłam xD
ale jak spiąć dokumenty razem???
Powrót do góry Go down
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostPią Sty 04, 2013 10:08 am

Trzeba znaleźć spinacz. Jeśli nie wiesz co zrobić w danym odcinku wejdź w forum->rozwiązania gry/solucje i wybierz odcinek. Jest tam wszystko wytłumaczone krok po kroku.
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostPią Sty 04, 2013 10:12 am

dziękuję ^^ dzięki tobie miałam randkę z Natem (♥.♥) mam sentyment do blondynów xD
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostPią Sty 04, 2013 10:59 am

Evelynn, chyba ta biała. ;>
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostPią Sty 04, 2013 12:36 pm

NATANIEL POZIOM SYMPATII: -6 (fak)
KASTIEL POZIOM SYMPATII: -23 (tego akurat nie żałuję Very Happy)
KEN POZIOM SYMPATII: 64 (znowu fak)

a to wszystko dlatego, że dałam Kenowi usprawiedliwienie, żeby dał Kastielowi, żeby podpisał, bo mi samej się nie chciało go szukać Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 2153337378
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostSob Sty 05, 2013 2:31 am

Mam ok. 500 PA, gdybym nie wydawała na replaye Giwiazdki 2011, to bym miała z 1000 PA. Razz
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostSob Sty 05, 2013 5:35 am

Asiaa., skąd??? kupujesz czy zbierasz???
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostSob Sty 05, 2013 10:40 am

Zbieram w oczekiwaniu na odcinki. :]
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostSob Sty 05, 2013 12:21 pm

ja mam koło 70, ale na nic mi się nie przydadzą, bo mi kasa na strój na randkę z Kenem potrzebna -.-'
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostNie Sty 06, 2013 1:58 am

Kończę 11 odcinek. Yeah, nareszcie ^.^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostNie Sty 06, 2013 2:36 am

Sooł.... ja mam 1002 $ i 504 PA Very Happy .
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostNie Sty 06, 2013 2:39 am

Sooł.. Mam 1714$ i 0 PA xd
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipostNie Sty 06, 2013 5:56 am

A ja w najlepszym koncie mam połowę 4 odc. >.< Słaabo.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 19 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!
Powrót do góry 
Strona 19 z 31Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31  Next
 Similar topics
-
» GRA - Słodki warsztat - INT
» schronisko ,,nie ma nazwy''!
» Świetna gierka
» Prosiłabym o pomoc w wymyśleniu nazwy na hodowlę. Pomożecie ?
» nazwy zwierząt - łatwe i trudne napewno nie nudne :)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: OFFTOPIC :: Inne gry :: Inne gry-
Skocz do: