| Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
|
+70Ayashi Dżemik Strawberii Karola. Księżniczka Żulietta Yurikino zabkaxx2 ewww4 Nefumi koniara5842 Marley asiam017 Styks sehrio Imia Magiczna375 MrsKopytko Farabolxd Evelynek wercia d Syjamska koniara10987654321 PlaybackJunkie8 Hoping. Estelle Konikowo _pati201_ CzekoBoom Kemishi .Cava. Suzan Heartlend10 Takashiro korane koziorożec Kosteczka Ayame nevinowa Layzy Presence Mouseline =] EveDallas Pati...xd Sweet Rabbit MaryMariaMara wilczyca1000 boniowata Moon :3 ZetkaEmka mina stirit1 KaVcia EREIS Aglyss blueberry. Arbuzek_10 ArinStreal xTikTakx -Eruina- gwiazda2002 Ejli Majka Asiaa. Broszka Kikyo22 Clue Sakura LadyArvena Heshette Malto Alexinda 74 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pon Lut 11, 2013 1:43 pm | |
| JEEEZU. Depresja normalnie. Od nowa cały odcinek?... dostanę normalnie. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 14, 2013 5:47 am | |
| Od 14 lutego do 19 lutego można nabyć eliksir miłosny. Po wejściu do mieszkania na dole jest baner. Po kliknięciu widzimy różowego sprzedawcę Eliksir zwiększa lub zmniejsza nam lovometr z wybranym facetem: O ile? Zależnie od wydanej kasy. Najtańszy o 10 punktów, najdroższy o 30. Ten najdroższy kosztuje tylko 300$ więc niewiele. Można użyć tylko jeden eliksir na gracza. Nie wolno używać w wolnym replay bo się zmarnuje. Na kogo zużyjecie? Ja wziełam plus 30 na Nata, bo miałam z nim minus 34 XD | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 14, 2013 5:52 am | |
| Buu :< Ja się pomyliłam i dało mi tylko +5 na Kentina :< A chciałam mieć z nim większy lovo niż z tym durnym plażowiczem -.- | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 14, 2013 6:25 am | |
| Ja wzięłam +10 (bo nie umiałam dać więcej, a się spieszyłam do szkoły XD) na Armina, bo chciałam mieć z nim na plusie, a wcześniej spadł, kurcze. Teraz tak myślę, że mogłam wziąć 30 na Kena :C
Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Czw Lut 14, 2013 10:52 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 14, 2013 9:42 am | |
| Plus trzydzieści dla Kena. 300$ - rzeczywiście tanio. Zostało mi 1956 na koncie | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 14, 2013 10:43 am | |
| + 30 na Natka, a teraz na strój nie mam >.< | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pią Lut 15, 2013 6:42 am | |
| W 10 odcinku nie załadowała mi się ocena ze sprawdzianów, ale wróżka *Ciociu, kiedy ja Cię ostatni raz widziałam? Chyba w 1980...* wręczyła mi czapkę absolwenta. Na co to wskazuje? | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pią Lut 15, 2013 8:33 am | |
| - Ejli napisał:
- W 10 odcinku nie załadowała mi się ocena ze sprawdzianów, ale wróżka *Ciociu, kiedy ja Cię ostatni raz widziałam? Chyba w 1980...* wręczyła mi czapkę absolwenta. Na co to wskazuje?
To że zdałaś. Jakbyś nie zdała to byś dostała książkę na głowę xD | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sob Lut 16, 2013 5:34 am | |
| Ojezu. Kastiel... Co to miała być za mina?... XD Po tym, jak mu kupiłam struny i powiedział "Dziękuję"... Jezu. XDD Co to było?... | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lut 19, 2013 8:40 am | |
| Magda testuje 14sty odcinek ^^ Oszczędzajcie PA. W ciągu tygodnia do max dwóch powinien pojawić się odcinek. | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sro Lut 20, 2013 12:27 pm | |
| - PlaybackJunkie8 napisał:
- Ojezu.
Kastiel... Co to miała być za mina?... XD Po tym, jak mu kupiłam struny i powiedział "Dziękuję"... Jezu. XDD Co to było?... aż sobie fotę na pamiątkę zrobiłam: https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/wi95ky.jpg na początku myślałam, że zeza robi xD | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 21, 2013 2:54 am | |
| Jest już 14 odcinek!!! Yupii! XD Idem go przejść Edit: Odcinek skończony. -400 PA, ale za to mam strój i spinkę do włosów oraz cudną koszulkę fanclubu Lysa XD Wróżki oczywiście nie spotkałam :< | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 21, 2013 3:35 am | |
| Dzięki za info Miałam tam wpaść później poobrywać kwiatka, ale skoro jest odcinek, to nie ma po co odkładać ^^ | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 21, 2013 3:38 am | |
| Jeśli chcesz spinkę, weź neutralny plakat! Tyle ode mnie XD | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 21, 2013 3:45 am | |
| szlag, a ja mam niecałe 300 pa =.= | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 21, 2013 7:25 am | |
| 160 PA poszło. Długo będę grała. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 21, 2013 9:04 am | |
| Eve - mi zeszło jakoś między 200 a 300 PA na głównym koncie, więc powinno ci starczyć Estelle - dzięki | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Czw Lut 21, 2013 1:01 pm | |
| Dali 17 odcinek na francuskiej wersji! A na wikii są już ilustracje i stroje | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pią Lut 22, 2013 7:20 am | |
| | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pią Lut 22, 2013 8:06 am | |
| 276 PA poszło się paść, a ja jeszcze latam jak głup[ia. Aktualnie byłam świadkiem, jak wszyscy sie wydzierali na Armina, bo przyniósł swoja gre zamiast perkusji ^^ Tak, mam talent ^^ | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pią Lut 22, 2013 10:16 am | |
| - LadyArvena napisał:
- I jest już opis ^^
KLIK Wydaje mi się że to najlepszy jak dotychczas odcinek. Swoją drogą ja to bym Lysia Nince nie oddała >.<' | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Pią Lut 22, 2013 10:58 am | |
| - Cytat :
- Su - (CZEMU JA?) L-lysandra jeszcze nie ma, może coś mu się stało? ( Nie, to nie jest zdepresowana zmiana tematu.)
Ken - Może zgubił się po drodze?
Su - Nie możliwe. Do mojego domu bardzo łatwo trafić.
Roz - Nie zapominajmy, że mówimy o Lysie.
Su - Ok, na pewno się zgubił.
Pójdę po niego. Nie rozwalcie mi pokoju, kiedy mnie nie będzie.
Ar-Nie martw się. Zapobiegniemy inspekcji bielizny Rozalii.
Su - (Jak można mówić, o tym tak od niechcenia.)
Roz - Dałam się porwać braku koronki na twojej bieliźnie. Zachowam to dla siebie.
Su - DZIĘKUJĘ! Hahahahahahaha, padłam na podłogę, leżę, kwiczę i nie wstaję XD Najlepszy odcinek ever! XD | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sob Lut 23, 2013 2:33 am | |
| Dla fanów Kena: Powyższy dialog oczywiście z 17-stego odcinka. Prawdopodobnie, jeśli wybierze się szukanie ciuchów dla Leo. Dodatkowo warto zastanowić się, co się chce mieć na komodzie, bo chłopaki to zauważają: Ken zauważa swojego miśka, którego dal na pożegnanie: Lys zauważa swoje zdjęcie: Żeby dostać zdjęcie z Kenem i Natem w garniakach trzeba wybrać opcję szukania ciuchów dla Leo. Inaczej zdjęcie przepada. Koszt odcinka - średnio 500-600PA | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Sob Lut 23, 2013 2:58 am | |
| Aaa Lys *o* soł słit xD już idę kłaść na komodzie twoją fotkę xDD! | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lut 26, 2013 5:58 am | |
| Taka gierka z bloga Chino (twórczyni gry): KLIK Jak działa? Klikasz na pierwszą ramkę i przeciągasz. Widzisz, co ci wyszło Po kolei: - najlepszy przyjaciel - najgorszy wróg - broń, którą uwodzisz - gotowy zabić dla ciebie (chyba coś w tym sensie) - twój pierwszy pocałunek - twój chłopak - prezent dla ciebie - chce go od ciebie ukraść (chyba chłopaka ) - podróż z ukochanym (może ktoś to dotłumaczyć?) Moje wyniki: - najlepszy przyjaciel --- Amber. O-o Chyba jak jej pomogę Kasa zdobyć - najgorszy wróg --- Capucine. Zapomniałam polskiego imienia, ale ta mala, która we wszystkim słucha Amber. I doniosła jej, który chłopak nam się podoba. - broń, którą uwodzisz --perswazja XD - gotowy zabić dla ciebie -- Borys - twój pierwszy pocałunek --- Jade. Za drugim razem Lysander... Trzeba coś dodawać do tego drugiego...? - twój chłopak --- Dajan - prezent dla ciebie --- guma do żucia - chce go od ciebie ukraść --- Kim. Chętnie oddam XD - podróż z ukochanym --- Paryż | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lut 26, 2013 6:32 am | |
| Najlepszy przyjaciel- Iris Największy wróg- Kim (e tam, nie jest tak źle) Broń- perswazja Gotowy zabić dla mnie- Kastiel (chyba raczej "gotowy zabić mnie" XD) Pierwszy pocałunek- Dake (faktycznie, z nikim się nie całowała, tylko z nim oO) Chłopak- Lysander :3 Prezent- naszyjnik Kto chce ukraść- WRÓŻKA XD Podróż- cmentarz Bardzo fajny test, się uśmiałam | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lut 26, 2013 6:44 am | |
| Lady Arvena, fajne to - Najlepszy przyjaciel - Violetta- Najgorszy wróg - Charlotte- Broń, którą uwodzisz - Biust xD- Szaleńczo zakochany - Nataniel- Twój pierwszy pocałunek - Kastiel oO- Twój chłopak - Nataniel - Prezent dla ciebie - Pierścionek zaręczynowy ^^- Chce ci go wyrwać - Melania- Podróż z twoim ukochanym - Paryż | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lut 26, 2013 7:24 am | |
| - najlepszy przyjaciel - Dyrektorka o.o - najgorszy wróg - Peggy Okej, może być - broń, którą uwodzisz - Majtki I to dwa razy ;_; - gotowy zabić dla ciebie - Jade Czemu nie? Mi nawet pasuje. c: - twój pierwszy pocałunek - Pan Farazowski ;_; - twój chłopak - Armin No no, nawet pasuje. - prezent dla ciebie - Kwiaty A poproszę. c: - chce go od ciebie ukraść - Debrah A ona nie była czasami amatorką Kastiela? - podróż z ukochanym - Hawaje YAY! :3 | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lut 26, 2013 7:27 am | |
| - Cytat :
- -twój pierwszy pocałunek -Pan Farazowski
XDDD | |
|
| |
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! Wto Lut 26, 2013 8:03 am | |
| Mi wyszło: ~ Najlepszy przyjaciel - Alexy; ~ Najgorszy wróg - Li; ~ Broń, którą uwodzisz - Food ! (jedzenie. XD); ~ Szaleńczo zakochany - Castiel (Kastiel); ~ Twój pierwszy pocałunek - Leigh (Leo); ~ Twój chłopak - Castiel (Kastiel); ~ Prezent dla ciebie - A Console (konsola, chyba do gier); ~ Chce ci go wyrwać - Charlotte; ~ Podróż z twoim ukochanym - Farm (farma. XD). | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
| |
|
| |
| Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! | |
|