Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!

Go down 
+70
Ayashi
Dżemik
Strawberii
Karola.
Księżniczka Żulietta
Yurikino
zabkaxx2
ewww4
Nefumi
koniara5842
Marley
asiam017
Styks
sehrio
Imia
Magiczna375
MrsKopytko
Farabolxd
Evelynek
wercia d
Syjamska
koniara10987654321
PlaybackJunkie8
Hoping.
Estelle
Konikowo
_pati201_
CzekoBoom
Kemishi
.Cava.
Suzan
Heartlend10
Takashiro
korane
koziorożec
Kosteczka
Ayame
nevinowa
Layzy
Presence
Mouseline =]
EveDallas
Pati...xd
Sweet Rabbit
MaryMariaMara
wilczyca1000
boniowata
Moon :3
ZetkaEmka
mina stirit1
KaVcia
EREIS
Aglyss
blueberry.
Arbuzek_10
ArinStreal
xTikTakx
-Eruina-
gwiazda2002
Ejli
Majka
Asiaa.
Broszka
Kikyo22
Clue
Sakura
LadyArvena
Heshette
Malto
Alexinda
74 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31  Next
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 Empty
PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostPią Sty 25, 2013 2:05 pm

Za mną niestety właśnie na głównym nie przepada XD Nie żeby mi na nim szczególnie zależało, ale chamski być nie musiał
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSob Sty 26, 2013 1:35 am

Wędrując z Dakem znalazłam litery w lesie. Wracając natknęliśmy się na parkę Lys-Kas. Niezbyt miły tekst od Lysa był Sad Nie żeby konkretnie coś powiedział, ale czynił delikatne wyrzuty... Że niepotrzebnie mnie na plaży bronił, i ciekawe co się dzieje teraz z Natem... Nie sądziłam, że rzucenie Nata nie spodoba się komuś innemu poza samym zainteresowanym. Dobrze, że to wolny replay XD I żałuję, że jednak zdjęć nie strzeliłam.
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostNie Sty 27, 2013 1:53 am

Jestem w 13 i jakimś cudem zawyżył mi się lovometr z Kenem po pierwszym spotkaniu oO Oby rósł tak dalej..

Czyli Kasowi i Lysowi było szkoda Natka czy jak? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostNie Sty 27, 2013 2:49 am

Jakich zdjęć? ^^
Powrót do góry Go down
Alexinda
W skromnych progach Zagrody
Alexinda

Nick w grze : Alexinda
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostWto Sty 29, 2013 4:15 pm

O ja. Jestem w 13 odcinku. I z zaciekawienia wchodzę w zakładkę "Moi Faceci", bo dawno nie sprawdzałam i... OMG.
Z Natanielem z 80 spadło do 40, z Kastielem z -40 wzrosło do -3, z Lysandrem z 40 spadło do 20, a potem nagle wzrosło do 33, a z Kenem z -70 iluśtam wzrosło do -11 oO. No i z Arminem z -2 do 3 wzrosło, ale on to mi zwisa akurat >D.
Takie miłe zaskoczenie, że sytuacja z Kasem się poprawia i że Lysio pnie się do góry (mimo porażek). Może nawet zostanie moim wybrankiem >D. Chociaż... fejspalm i sine czoło Nata forever >D.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Sty 30, 2013 3:49 am

hanka1998 napisał:

Czyli Kasowi i Lysowi było szkoda Natka czy jak? Very Happy

Kasowi raczej nie, ale Lys chyba nie chciałby być na miejscu porzuconego Wink

Asiaa. - z rozmowy z Lysem
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Sty 30, 2013 4:26 am

Zapytam się, bo mam problem z grą:
Jestem na odc. 13 i zrobiłam zadanie "Znajdź Lysandra i porozmawiaj z nim o swoim projekcie". Od tamtego czasu chodzę przez kilka dni po liceum i nie wiem, co robić. Nikt mi się nie pojawia, a byłam wszędzie. Ktoś wie, gdzie mam się teraz udać lub kogo szukać? Laughing
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Sty 30, 2013 4:48 am

Czyli powiedziałaś mu w ogrodzie, że chcesz zrobić koncert, on się zgodził, ale powiedział, że masz znaleźć Kasa? Kasa powinnaś wtedy spotkać zaraz po wyjściu z ogrodu, gdzie on cię zlewa. Potem chyba jeszcze raz, gdzie mówi, ze rozmawiał z Lysem, ale nic z tego. Potem masz Lysa na końcu korytarza który mówi, ze trzeba czekać. A potem Alex ma pomysł.
Na czym dokładnie skończyłaś? Wink
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Sty 30, 2013 6:17 am

Namieszałaś mi lekko w głowie XD

Z tego co pamiętam, to znalazłam Lysandra (i nie, to chyba nie było w ogrodzie ;o) i za Chiny nie pamiętam, co on do mnie gadał XD Następnie natknęłam się na Nataniela, który od razu uciekł i na tym się skończyła moja podróż. Tak, wiem, bardzo dokładnie opisana z każdym szczegółem, ale kręcę się tak od ładnych paru dni i prawdopodobnie mam sklerozę silent1
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Sty 30, 2013 8:12 am

Musiało być w ogrodzie... Któraś z postaci nas tam nakierowywała... Gram na kilku kontach, i na każdym tak było. Jak spotkałaś Nata, to też jakoś teraz, albo po rozmowie z Kasem powinna się twoja Su zastanawiać, czy z nim pogadać, czy nie (z Natem).
Może jakiś bug... Jak dokonanie "Znajdź Lysandra i porozmawiaj z nim o swoim projekcie" ci się zaliczyło, to powinno ci wyskoczyć kolejne...
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Sty 30, 2013 8:37 am

Dobra, nie ważne, będę się kręcić w kółko aż nie załapie Laughing Jak mi zeżre powyżej 100 PA, to się zacznę martwić.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostPią Lut 01, 2013 2:17 am

Magda wciąż w 13-stym odcinku siedzi Sad
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSob Lut 02, 2013 1:59 am

Bo 13 to pechowy odcinek jest Razz

Dobra, spotkałam Alexy'ego i wg solucji na blogu o SF, to powinnam teraz znaleźć Lysa w ogrodzie Very Happy Może się wyrobię z ukończeniem odcinka zanim wstawią nowy Laughing

EDIT: Lysander znaleziony, lovometr podwyższony Very Happy Niechaj żyją rozmówki na slodkiflirt.wikia ^.^
Powrót do góry Go down
Magiczna375
Już coś wie
Magiczna375

Nick w grze : Magiczna375
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostNie Lut 03, 2013 1:43 pm

Ja jestem dopiero na 3 Sad

Moje focie:
Spoiler:
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

Nick w grze : Farabolxd
Liczba postów : 292

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 7:50 am

utknęłam w trzecim odcinku : //
powie mi ktoś może jak mam zrobić to zadanie, żeby znaleźć wisiorek Dajana?
ciągle spotykam Kastiela i mówię, że muszę iść do mojego klubu (koszykówka),
i co dalej? jestem na sali i nic -_-
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 9:09 am

Chodzisz, aż "usłyszysz" rozmowę Amber z Lee i Charlotte, potem wyjdziesz na korytarz, klikniesz na jakąś szafkę i jest. ;]
KLIK - solucje. c:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 11:50 am

Ja siedzę w odcinku 7 Very Happy
moje lovy:
Nat 7
Kas 13
Ken - 21 T_T
Dajan - 29 mwahahahahahaha! Nie lubię go Razz obraził się bo mu wody nie chciałam kupić Razz
Lysander 55 <3
i Leo - 30
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 11:51 am

To chodzi o ten program z Damonem? XD
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSro Lut 06, 2013 2:19 pm

Jaki program?
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 4:04 am

PlaybackJunkie8 napisał:
Chodzisz, aż "usłyszysz" rozmowę Amber z Lee i Charlotte, potem wyjdziesz na korytarz, klikniesz na jakąś szafkę i jest. ;]
KLIK - solucje. c:

dzięki Smile wpadłam na to chwilę po napisaniu postu. ach, ta bezmyślność czasami .
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 4:16 am

Czyli już zaliczyłaś?... Zapomniałam Ci powiedzieć, że jeszcze przed "usłyszaną" rozmową musisz się spotkać z Kasem/Lysem/kimś tam, zależnie od tego, co wybrałaś na początku. XD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 5:21 am

Booże tam nie można być facetem XD
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 5:52 am

Devilek, a szkoda, nie?... XD Też bym chciała. Albo to, że nie idzie zrobić homo. Wtedy miałabym jazdę. XDDD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 6:03 am

PlaybackJunkie8- ale fajnie by było mieć dziewczynę, która ma dziewczynę.. XDD
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 6:47 am

Nooo, biście. <33 Jak ja lubię takie parki. Są słodcy. <3

Eeej, no! Na dwóch/trzech kontach na koniec odc 5 nie miałam randki. Jaki strój trzeba było wybrać, żeby dostać randkę?... Aha, i "wolny replay" bierze PA?... Raczej tak, nie? :<<
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 7:13 am

Ja spodkałęm jakiegoś kolesia w sali w szkole XD
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostSob Lut 09, 2013 10:30 am

PlaybackJunkie8 napisał:

Eeej, no! Na dwóch/trzech kontach na koniec odc 5 nie miałam randki. Jaki strój trzeba było wybrać, żeby dostać randkę?...

Jak przychodzi do wyboru stroju, musisz zwrócić uwagę z kim masz najwyższy lovometr i zależnie od tego wybrać strój:

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 660px-Odc._5_Stroje

PlaybackJunkie8 napisał:
Aha, i "wolny replay"
bierze PA?... Raczej tak, nie? :<<
Żeby włączyć repay nic nie płacisz. Ale jak już włączysz lecisz normalnie - za każde przejście 2 PA. Więc przy dłuższych odcinkach potrafi znów 300PA zejść...
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 9:40 am

oh God. te stroje są straszne xD
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 9:40 am

Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 11:45 am

Farabolxd napisał:

Zgadzam się XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 24 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!
Powrót do góry 
Strona 24 z 31Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31  Next
 Similar topics
-
» GRA - Słodki warsztat - INT
» schronisko ,,nie ma nazwy''!
» Świetna gierka
» Prosiłabym o pomoc w wymyśleniu nazwy na hodowlę. Pomożecie ?
» nazwy zwierząt - łatwe i trudne napewno nie nudne :)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: OFFTOPIC :: Inne gry :: Inne gry-
Skocz do: