Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Forum o psach. :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Forum o psach. :) Czw Cze 07, 2012 10:14 am | |
| Franell stworzyła stronę o kotach, a ja stworzyłam forum o psach. Tak można uznać to za wojnę. Forum jest w totalnej rozsypce. Na pewno potrzebni będą moderatorzy (zaraz podam wymagania) oraz grafik. Pysia jest już chyba zaklepana co? Co do grafika specjalnych wymagańnie mam, ale proszę o przesłanie swoich grafik na PW na Zagrodzie. Co do moderatorów. Oto wymagania: - ukończone 13 lat - poprawna pisownia i polszczyzna - cierpliwość! Na razie tyle przychodzi mi do głowy. Proszę o Wasze odzewy w tej sprawie! Planuję m.in: konkursy na "Psa miesiąca". Nagród żadnych, by nie było - to fakt - jednak swój pies w Internecie i "paczący" na niego ludzie... Oczywiście mogą być minimalne odstępstwa od wieku podanego w wymaganiach do moderatorstwa. Zapraszam do podziwiania początków forum: www.psi-swiat.forumpolish.com. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Forum o psach. :) Czw Cze 07, 2012 10:34 am | |
| Na razie nie mam co oceniać, ale zapowiada się fajnie |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Forum o psach. :) Czw Cze 07, 2012 10:39 am | |
| Dziękuję. Jest to moje pierwsze forum, więc muszę obeznać się z całym "klimatem", ale mam teraz dużo wolnego (licząc z dniem dzisiejszym 4 dni), więc forum powinno być gotowe najpóźniej w poniedziałek. Jednak nie wiem też kiedy znajdę moderatorów i grafika - bo aktualnie to on mi jest najbardziej potrzebny... | |
| Temat: Re: Forum o psach. :) Pią Cze 08, 2012 9:32 am | |
| Nikt nie chce być moderatorem czy grafikiem? Ja tak ładnie proszę... Aktualnie forum można nazwać gruzowiskiem - zobaczcie tylko, jak to wygląda. Więc coraz pilniej potrzebuję łapek do pomocy! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Forum o psach. :) Pią Cze 08, 2012 12:19 pm | |
| Jeśli chcesz - mogę pomóc, kilka for prowadziłam, jedno by dalej ładnie szło, gdyby nie pewien błąd 'serwisu', że tak to nazwę. Modem być nie mogę, nie mam 13 lat |
| Temat: Re: Forum o psach. :) Pią Cze 08, 2012 1:02 pm | |
| Franell - chętnie pomoc przyjmę. ^^ Co do moderatorstwa - nie musi być koniecznie 13 lat. Dwunastka też jest dobra, ew. 11. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Forum o psach. :) Pią Cze 08, 2012 2:57 pm | |
| Zarejestrowałam się. Spełniam wszystkie wymagania na moda... No, z wyjątkiem pierwszego... | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Forum o psach. :) Sob Cze 09, 2012 1:44 am | |
| Ja mogę zostać modem tylko nie mam 13 lat. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Forum o psach. :) Sob Cze 09, 2012 1:46 am | |
| Jestem jako Muffyn. Dodaj 'kategorie', bo na razie nie ma gdzie pisać |
| | | кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Forum o psach. :) Sob Cze 09, 2012 1:55 am | |
| Jestem jako Afrodyta. Spełniam wszystkie wymagania co do moderatora. | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Forum o psach. :) Sob Cze 09, 2012 2:03 am | |
| | |
| Temat: Re: Forum o psach. :) Sob Cze 09, 2012 3:47 am | |
| Chwilę mnie nie ma, a 5 osób się zarejestrowało. Jednego moda już mamy, poszukuję jeszcze 3 (a co mi tam!). Kategorie zostaną dodane jeszcze dzisiaj (prawdopodobnie nie w całości). Lista moderatorów powinna być dzisiaj ukazana na PŚ. Chwila, chwila ja tu czegoś nie rozumiem. Wczoraj jako pierwsza zarejestrowała się Zetka i w liście użytkowników na PŚ była ona pod loginem Muffyn... Data rejestracji Muffyn to 8 czerwca, czyli dzień wczorajszy... Chyba, że to Franell zarejestrowała się pierwsza... Ale w takim razie dlaczego Zetki nie ma na liście użytkowników? Dobra czy ja jestem jakaś nie kumata czy co? EDIT: Jeszcze jedna sprawa... Chciałabym, żeby forum było "pogrupowane" tak, jak ZM, albo tak jak forum Diany (www.zdrowie.forumpolish.com)... I nie wiem, jak to zrobić. Na razie proszę Was o nie pisanie niczego w powstałych kategoriach, ponieważ są one "chwilowe". | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Forum o psach. :) | |
| |
| | | | Forum o psach. :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|