| 17 minuta! ♥ | |
|
+11ZetkaEmka Arbuzek_10 zuzu_zozol blueberry. carrie17 Kikyo22 Sakura Philipek wiola9786 кoкo truskaweczkaa 15 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
truskaweczkaa Już coś wie
Liczba postów : 208 Dołączył : 04/08/2011
| Temat: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 10:55 am | |
| KOCHAM KOCHAM KOCHAM! wiem, że to nie jest związane ani z howrse, ani z końmi, wybaczcie mi jak coś. GOOOL! 17 MINUTA, LEWANDOWSKI! JARAMSIEJARAMSIEJARAMSIE!! ♥♥♥ | |
|
| |
кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 11:10 am | |
| | |
|
| |
truskaweczkaa Już coś wie
Liczba postów : 208 Dołączył : 04/08/2011
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 11:32 am | |
| teraz 2:1 yszsz.. ;/ w sumie to nie :< Szczęsny czerwoną dostał -.- Remis, dobre i to ;/ | |
|
| |
wiola9786 Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 01/04/2012
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 12:04 pm | |
| stawiałam 3:1 Mam nadzieję, że wygramy
Ostatnio zmieniony przez wiola9786 dnia Pią Cze 08, 2012 1:31 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 12:10 pm | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 12:19 pm | |
| i po to trzeba było aż nowy temat zakładać ? |
|
| |
кoкo Już coś wie
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 12:21 pm | |
| - ApplePie napisał:
- No i?
Ja nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 12:25 pm | |
| Ja podczas meczu byłam na podwórku,ale z pobliskich domów słyszałam krzyki,ryki itp. Domyśliłam się iż to Polacy strzelili gola - obstawiałam,że to będzie Lewandowski no i proszę... ;D Wynik końcowy - 1:1 | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 12:34 pm | |
| Tylko raz słyszałam ryki z pobliskiego bloku, więc domyślałam się, że tylko 1 gol zdobyli Polacy . Abstrahując od tego, zawsze będę zastanawiała się, co takiego jest w tej piłce nożnej, że na całym świecie ludzie dostają małpiego rozumu, gdy mają do czynienia z tym sportem ... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 12:53 pm | |
| Dear koko uwierz mam coś do powiedzenia, ale nie będę Ci tym zaprzątać główki, bo uznasz mnie za nie miłą i inne bezsensowne rzeczy. BTW mam prawo do wypowiadania się bo to, o zgrozo, forum.
Mama oglądała z nudów, ja czekam na Españe oraz Niderlandów. W aspekcie Polski czekam na rozróby oraz nasze kochane nietolerancyjne zachowanie<3 |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 12:56 pm | |
| Polska nie wygrała, czemu mnie to nie dziwi xD Teraz czekam na Hiszpanów i Włosów Szkoda ze Zidane już nie gra xD | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 12:59 pm | |
| O nieee, temat o euro trafił nawet tutaj... xD Nie kibicuję i zupełnie nie rozumiem czemu traktujemy piłkę nożną jako sport narodowy, skoro to chyba jedyna dyscyplina, gdzie idzie nam nie najlepiej. Tyle fantastycznych polskich drużyn w siatce, ręcznej... To nie, na nogę się uwzięli. Zakładam, że nawet z grupy nie wyjdziemy | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 1:02 pm | |
| Carrie17, ja się w domu odezwać nie mogłam, bo mnie zaraz brat chciał bić xD Piłka jest chora xD | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 1:28 pm | |
| Kibicem nie jestem, ale od 5 lat wszyscy tylko o Euro, więc usiadłam przed tym telewizorem i mnie wciągnęło. Zamierzam patrzeć tylko na mecze naszych. Przez to całe Euro, transmitowany będzie tylko jeden mecz żużlowy. Jaki zaszczyt - Unii meczyk w telewizji będzie... I tak na stadion pójdę. Polska reprezentacja w DMŚ (Drużynowe Mistrzostwa Świata) na żużlu 4, bądź 3 razy pod rząd zdobyła złoto, ale kogo to obchodzi?! Faceci latający za piłką i strzelający do prostopadłościanów ważniejsi... xD Siatkówka, piłka ręczna i żużel - to są sporty narodowe Polski! | |
|
| |
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 1:38 pm | |
| U nas sąsiadów było słychać chyba na pół miasta. | |
|
| |
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 1:39 pm | |
| A ja se notatniku wyniki piszę | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 2:04 pm | |
| - carrie17 napisał:
- O nieee, temat o euro trafił nawet tutaj... xD
Nie kibicuję i zupełnie nie rozumiem czemu traktujemy piłkę nożną jako sport narodowy, skoro to chyba jedyna dyscyplina, gdzie idzie nam nie najlepiej. Tyle fantastycznych polskich drużyn w siatce, ręcznej... To nie, na nogę się uwzięli. Zakładam, że nawet z grupy nie wyjdziemy Co najciekawsze, jest to jedyna dyscyplina sportu w Polsce, która doczekała się rzeszy pseudokiboli, robiących syf na stadionach. Nawet w trakcie zawodów w boksie lub MMA ludzie zachowują więcej kultury i samokontroli, a jak wiadomo, są to dość brutalne zawody. | |
|
| |
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 2:36 pm | |
| Kikyo, ja się w pokoju zamknęłam, ale mojego ojca to chyba w całej małopolsce było słychać.. Sakura, dokładnie jeszcze w gimnazjum chodziłam na stadion na mecze Wisły z tatą, to co tam się działo to była paranoja... Pomijając, że z trybun lecą same przekleństwa, no może raz na jakiś czas normalna przyśpiewka. A tak to rzucanie czymkolwiek co masz pod ręką na murawę/w kibiców drużyny przeciwnej jest wręcz wskazane, ile było przypadków gdzie jeden debil z drugim rzucali butelkami czy nożami.. Wyrywanie krzesełek to też norma, czyli ogólna dewastacja. Wiadomo, że były też fajne chwile: hymn drużyny, race, wszystkie szaliki w górze, jednak przeważa brak kultury :/ i takiego zachowania nie widziałam w żadnym innym sporcie, a moim zdaniem siatkówka jest 100x bardziej emocjonująca więc teoretycznie ludzie powinni się bardziej denerwować/zachwycać | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 3:00 pm | |
| Ja się z Wami nie zgodzę... Wolę całym sercem piłkę nożną, co do siatkówki-również gram, ale oglądanie zmagań drużyn w telewizji czy na żywo jakoś nie tak bardzo mnie fascynuje jak piłka nożna. aniawis - żużel narodowym sportem polskim? Jeśli wyliczyć w procentach to może i z 60% naszych rodaków słyszało o czymś takim, Ty mówisz że nie ma nic fajnego w nodze, ja mówię że nie interesuje mnie jak jakaś banda gości w kaskach szpanuje na motorach czy czym tam oni jeżdżą. Szczerze - a co do nożnej, to jaki wpływ na jej "fajność" mają wandale stadionowi? Są, bo są, mi niczego nie zrobili więc mi to w pewien sposób wisi, zawsze można zasiąść przed telewizorem, wziąć paczkę Lays'ów i drzeć się, dlaczego kopnął w prawo a nie w lewo, ot, co.
| |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 3:23 pm | |
| Eee... Moim zdaniem w nodze nie ma nic fajnego. | |
|
| |
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 3:42 pm | |
| Arbuzek_10 chodziło nam o to, że wandale są 'fanami' piłki nożnej.. Osobiście nie słyszałam o rozróbach po meczu reprezentacji w siatce czy jakimkolwiek innym sporcie. No i każdy lubi co innego. Ja miałam głównie na myśli to, że na siłę wciskają nogę jako sport narodowy, a raczej nie mamy się czym chwalić (może coś tam kiedyś było, nie pamiętam, nie siedzę w temacie - w każdym bądź razie nie ma tego wiele). | |
|
| |
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 3:57 pm | |
| Zetka - Twoim zdaniem... carrie - tak, bo piłka nożna jest inna niż siatkówka. Sportu narodowego nie mamy, jak na razie. Widzisz, jak np. w Ameryce jest football amerykański tak u nas na razie nie ma nic. Noga jest bardziej elitarnym sportem, zajmuje się nią UEFA, siatkówka nie ma żadnej takiej organizacji, która zajęłaby się jej rozwojem w krajach świata czy europy. | |
|
| |
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 4:08 pm | |
| Arbuzek, ja już mnóstwo razy słyszałam o piłce jako naszym sporcie narodowym i jest to po prostu śmieszne bo właśnie przez to mało osób dostrzega, że w innych dziedzinach sportu jesteśmy dobrzy. | |
|
| |
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Pią Cze 08, 2012 4:13 pm | |
| No fakt, ale ogólnie nasz kraj jest słabo rozwinięty sportowo. Niestety. Chociaż, wiesz w kadrze narodowej (oczywiście piłki nożnej) są wspaniali piłkarze którzy po prostu potrzebują innych, dobrych zawodników. Najbardziej martwi mnie mecz z Rosją, oraz czerwona kartka Szczęsnego. | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Sob Cze 09, 2012 2:05 am | |
| - Arbuzek_10 napisał:
- No fakt, ale ogólnie nasz kraj jest słabo rozwinięty sportowo. Niestety.
Chociaż, wiesz w kadrze narodowej (oczywiście piłki nożnej) są wspaniali piłkarze którzy po prostu potrzebują innych, dobrych zawodników. Najbardziej martwi mnie mecz z Rosją, oraz czerwona kartka Szczęsnego. Też mnie mecz z Rosją martwi. I z tego co tata mówił to wczoraj wygrali z Czechami 3:1 ? | |
|
| |
кoкo Już coś wie
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Sob Cze 09, 2012 2:10 am | |
| - Pati...xd napisał:
- Arbuzek_10 napisał:
Chociaż, wiesz w kadrze narodowej (oczywiście piłki nożnej) są wspaniali piłkarze którzy po prostu potrzebują innych, dobrych zawodników. Najbardziej martwi mnie mecz z Rosją, oraz czerwona kartka Szczęsnego. Też mnie mecz z Rosją martwi. I z tego co tata mówił to wczoraj wygrali z Czechami 3:1 ? 4:1, a w pierwszej części 2:0 | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Sob Cze 09, 2012 2:23 am | |
| - Pati...xd napisał:
- Arbuzek_10 napisał:
Chociaż, wiesz w kadrze narodowej (oczywiście piłki nożnej) są wspaniali piłkarze którzy po prostu potrzebują innych, dobrych zawodników. Najbardziej martwi mnie mecz z Rosją, oraz czerwona kartka Szczęsnego. Też mnie mecz z Rosją martwi. I z tego co tata mówił to wczoraj wygrali z Czechami 3:1 ? Było więcej w drugiej połowie 4:1 a w pierwszej chyba 1:0 |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Sob Cze 09, 2012 3:15 am | |
| - Kikyo22 napisał:
- Polska nie wygrała, czemu mnie to nie dziwi xD
Teraz czekam na Hiszpanów i Włosów Szkoda ze Zidane już nie gra xD Włosów Oo? |
|
| |
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Sob Cze 09, 2012 3:33 am | |
| Tak btw to byłam w Hiszpani właśnie na poprzednie euro i akurat wygrali... Wyszłyśmy z koleżankami na fetę, to było dość małe miasteczko (Calella), a ludzi multum i najfajniejsze było to, że wszyscy potrafili się bawić, byli również Niemcy i Holendrzy, ze swoimi flagami i wymalowanymi barwami na twarzach - nikt im krzywdy nie robił A teraz sobie wyobraźcie, że Polacy wygrywają euro (lol?). Już widzę wspólne świętowanie z wrogami | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ Sob Cze 09, 2012 3:49 am | |
| - кoкo napisał:
- Pati...xd napisał:
- Arbuzek_10 napisał:
Chociaż, wiesz w kadrze narodowej (oczywiście piłki nożnej) są wspaniali piłkarze którzy po prostu potrzebują innych, dobrych zawodników. Najbardziej martwi mnie mecz z Rosją, oraz czerwona kartka Szczęsnego. Też mnie mecz z Rosją martwi. I z tego co tata mówił to wczoraj wygrali z Czechami 3:1 ? 4:1, a w pierwszej części 2:0 acha dzięki | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: 17 minuta! ♥ | |
| |
|
| |
| 17 minuta! ♥ | |
|