Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

17 minuta! ♥

Go down 
+11
ZetkaEmka
Arbuzek_10
zuzu_zozol
blueberry.
carrie17
Kikyo22
Sakura
Philipek
wiola9786
кoкo
truskaweczkaa
15 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

Liczba postów : 208

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 10:55 am

KOCHAM KOCHAM KOCHAM!
wiem, że to nie jest związane ani z howrse, ani z końmi, wybaczcie mi jak coś.
GOOOL! 17 MINUTA, LEWANDOWSKI!
JARAMSIEJARAMSIEJARAMSIE!! ♥♥♥
Powrót do góry Go down
кoкo
Już coś wie

Liczba postów : 299

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 11:10 am

Teraz jest 1:1
Powrót do góry Go down
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

Liczba postów : 208

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 11:32 am

teraz 2:1 ♥️ yszsz.. ;/ w sumie to nie :<
Szczęsny czerwoną dostał Sad -.-
Remis, dobre i to ;/
Powrót do góry Go down
wiola9786
Już coś wie
wiola9786

Liczba postów : 267

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 12:04 pm

stawiałam 3:1
Mam nadzieję, że wygramy Smile

Ostatnio zmieniony przez wiola9786 dnia Pią Cze 08, 2012 1:31 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 12:10 pm

No i?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 12:19 pm

i po to trzeba było aż nowy temat zakładać ?
Powrót do góry Go down
кoкo
Już coś wie

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 12:21 pm

ApplePie napisał:
No i?

Ja nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 12:25 pm

Ja podczas meczu byłam na podwórku,ale z pobliskich domów słyszałam krzyki,ryki itp. Domyśliłam się iż to Polacy strzelili gola - obstawiałam,że to będzie Lewandowski no i proszę... ;D
Wynik końcowy - 1:1
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 12:34 pm

Tylko raz słyszałam ryki z pobliskiego bloku, więc domyślałam się, że tylko 1 gol zdobyli Polacy Wink.

Abstrahując od tego, zawsze będę zastanawiała się, co takiego jest w tej piłce nożnej, że na całym świecie ludzie dostają małpiego rozumu, gdy mają do czynienia z tym sportem Wink...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Gość
Gość
Anonymous

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 12:53 pm

Dear koko uwierz mam coś do powiedzenia, ale nie będę Ci tym zaprzątać główki, bo uznasz mnie za nie miłą i inne bezsensowne rzeczy. BTW mam prawo do wypowiadania się bo to, o zgrozo, forum.

Mama oglądała z nudów, ja czekam na Españe oraz Niderlandów.
W aspekcie Polski czekam na rozróby oraz nasze kochane nietolerancyjne zachowanie<3
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 12:56 pm

Polska nie wygrała, czemu mnie to nie dziwi xD
Teraz czekam na Hiszpanów i Włosów Very Happy Szkoda ze Zidane już nie gra xD
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 12:59 pm

O nieee, temat o euro trafił nawet tutaj... xD
Nie kibicuję i zupełnie nie rozumiem czemu traktujemy piłkę nożną jako sport narodowy, skoro to chyba jedyna dyscyplina, gdzie idzie nam nie najlepiej. Tyle fantastycznych polskich drużyn w siatce, ręcznej... To nie, na nogę się uwzięli. Zakładam, że nawet z grupy nie wyjdziemy Razz
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 1:02 pm

Carrie17, ja się w domu odezwać nie mogłam, bo mnie zaraz brat chciał bić xD Piłka jest chora xD
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 1:28 pm

Kibicem nie jestem, ale od 5 lat wszyscy tylko o Euro, więc usiadłam przed tym telewizorem i mnie wciągnęło. Laughing Zamierzam patrzeć tylko na mecze naszych.
Przez to całe Euro, transmitowany będzie tylko jeden mecz żużlowy. Rolling Eyes Jaki zaszczyt - Unii meczyk w telewizji będzie... I tak na stadion pójdę. Very Happy Polska reprezentacja w DMŚ (Drużynowe Mistrzostwa Świata) na żużlu 4, bądź 3 razy pod rząd zdobyła złoto, ale kogo to obchodzi?! Neutral Faceci latający za piłką i strzelający do prostopadłościanów ważniejsi... xD Siatkówka, piłka ręczna i żużel - to są sporty narodowe Polski! Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
zuzu_zozol
W skromnych progach Zagrody
zuzu_zozol

Nick w grze : Bośka
Liczba postów : 326

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 1:38 pm

U nas sąsiadów było słychać chyba na pół miasta.
Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=741773
zuzu_zozol
W skromnych progach Zagrody
zuzu_zozol

Nick w grze : Bośka
Liczba postów : 326

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 1:39 pm

A ja se notatniku wyniki piszę Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=741773
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 2:04 pm

carrie17 napisał:
O nieee, temat o euro trafił nawet tutaj... xD
Nie kibicuję i zupełnie nie rozumiem czemu traktujemy piłkę nożną jako sport narodowy, skoro to chyba jedyna dyscyplina, gdzie idzie nam nie najlepiej. Tyle fantastycznych polskich drużyn w siatce, ręcznej... To nie, na nogę się uwzięli. Zakładam, że nawet z grupy nie wyjdziemy Razz

Co najciekawsze, jest to jedyna dyscyplina sportu w Polsce, która doczekała się rzeszy pseudokiboli, robiących syf na stadionach. Nawet w trakcie zawodów w boksie lub MMA ludzie zachowują więcej kultury i samokontroli, a jak wiadomo, są to dość brutalne zawody.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 2:36 pm

Kikyo, ja się w pokoju zamknęłam, ale mojego ojca to chyba w całej małopolsce było słychać..

Sakura, dokładnie Rolling Eyes jeszcze w gimnazjum chodziłam na stadion na mecze Wisły z tatą, to co tam się działo to była paranoja... Pomijając, że z trybun lecą same przekleństwa, no może raz na jakiś czas normalna przyśpiewka. A tak to rzucanie czymkolwiek co masz pod ręką na murawę/w kibiców drużyny przeciwnej jest wręcz wskazane, ile było przypadków gdzie jeden debil z drugim rzucali butelkami czy nożami.. Wyrywanie krzesełek to też norma, czyli ogólna dewastacja.

Wiadomo, że były też fajne chwile: hymn drużyny, race, wszystkie szaliki w górze, jednak przeważa brak kultury :/ i takiego zachowania nie widziałam w żadnym innym sporcie, a moim zdaniem siatkówka jest 100x bardziej emocjonująca więc teoretycznie ludzie powinni się bardziej denerwować/zachwycać Razz
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 3:00 pm

Ja się z Wami nie zgodzę...
Wolę całym sercem piłkę nożną, co do siatkówki-również gram, ale oglądanie zmagań drużyn w telewizji czy na żywo jakoś nie tak bardzo mnie fascynuje jak piłka nożna.
aniawis - żużel narodowym sportem polskim? Jeśli wyliczyć w procentach to może i z 60% naszych rodaków słyszało o czymś takim, Ty mówisz że nie ma nic fajnego w nodze, ja mówię że nie interesuje mnie jak jakaś banda gości w kaskach szpanuje na motorach czy czym tam oni jeżdżą.
Szczerze - a co do nożnej, to jaki wpływ na jej "fajność" mają wandale stadionowi? Są, bo są, mi niczego nie zrobili więc mi to w pewien sposób wisi, zawsze można zasiąść przed telewizorem, wziąć paczkę Lays'ów i drzeć się, dlaczego kopnął w prawo a nie w lewo, ot, co.

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 3:23 pm

Eee... Moim zdaniem w nodze nie ma nic fajnego.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 3:42 pm

Arbuzek_10 chodziło nam o to, że wandale są 'fanami' piłki nożnej.. Osobiście nie słyszałam o rozróbach po meczu reprezentacji w siatce czy jakimkolwiek innym sporcie.
No i każdy lubi co innego. Ja miałam głównie na myśli to, że na siłę wciskają nogę jako sport narodowy, a raczej nie mamy się czym chwalić (może coś tam kiedyś było, nie pamiętam, nie siedzę w temacie - w każdym bądź razie nie ma tego wiele).
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 3:57 pm

Zetka - Twoim zdaniem...
carrie - tak, bo piłka nożna jest inna niż siatkówka. Sportu narodowego nie mamy, jak na razie. Widzisz, jak np. w Ameryce jest football amerykański tak u nas na razie nie ma nic. Noga jest bardziej elitarnym sportem, zajmuje się nią UEFA, siatkówka nie ma żadnej takiej organizacji, która zajęłaby się jej rozwojem w krajach świata czy europy.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 4:08 pm

Arbuzek, ja już mnóstwo razy słyszałam o piłce jako naszym sporcie narodowym i jest to po prostu śmieszne Wink bo właśnie przez to mało osób dostrzega, że w innych dziedzinach sportu jesteśmy dobrzy.
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostPią Cze 08, 2012 4:13 pm

No fakt, ale ogólnie nasz kraj jest słabo rozwinięty sportowo. Niestety.
Chociaż, wiesz w kadrze narodowej (oczywiście piłki nożnej) są wspaniali piłkarze którzy po prostu potrzebują innych, dobrych zawodników.
Najbardziej martwi mnie mecz z Rosją, oraz czerwona kartka Szczęsnego.
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostSob Cze 09, 2012 2:05 am

Arbuzek_10 napisał:
Chociaż, wiesz w kadrze narodowej (oczywiście piłki nożnej) są wspaniali piłkarze którzy po prostu potrzebują innych, dobrych zawodników.

Też mnie mecz z Rosją martwi.
I z tego co tata mówił to wczoraj wygrali z Czechami 3:1 ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
кoкo
Już coś wie

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostSob Cze 09, 2012 2:10 am

Pati...xd napisał:
Arbuzek_10 napisał:

4:1, a w pierwszej części 2:0
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostSob Cze 09, 2012 2:23 am

Pati...xd napisał:
Arbuzek_10 napisał:

Było więcej w drugiej połowie 4:1 a w pierwszej chyba 1:0
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostSob Cze 09, 2012 3:15 am

Kikyo22 napisał:
Polska nie wygrała, czemu mnie to nie dziwi xD
Teraz czekam na Hiszpanów i Włosów Very Happy Szkoda ze Zidane już nie gra xD

Włosów Oo?
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostSob Cze 09, 2012 3:33 am

Tak btw to byłam w Hiszpani właśnie na poprzednie euro i akurat wygrali... Wyszłyśmy z koleżankami na fetę, to było dość małe miasteczko (Calella), a ludzi multum Very Happy i najfajniejsze było to, że wszyscy potrafili się bawić, byli również Niemcy i Holendrzy, ze swoimi flagami i wymalowanymi barwami na twarzach - nikt im krzywdy nie robił Wink
A teraz sobie wyobraźcie, że Polacy wygrywają euro (lol?). Już widzę wspólne świętowanie z wrogami Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipostSob Cze 09, 2012 3:49 am

кoкo napisał:
Pati...xd napisał:
Arbuzek_10 napisał:

4:1, a w pierwszej części 2:0

acha
dzięki Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
Sponsored content

17 minuta! ♥ Empty
PisanieTemat: Re: 17 minuta! ♥   17 minuta! ♥ I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

17 minuta! ♥
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next