Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 4:21 am
Za przegraną winię tylko i wyłącznie Franciszka Smudę.. To przez jego ,,taktykę" o ile to w ogóle można taktyką nazwać.Z kim miał grać jeden napastnik (Robert Lewandowski) ,no z kim!? Nasze chłopaki mają talent,ale Smuda,uniemożliwia im jego rozwijanie.
Ps.Słowo się rzekło,czekam na dymisję Grzegorza Lato
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 4:27 am
Pysia2762Pysia2762 napisał:
jassssssssssssssssssssne
Go?? Gość
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 4:33 am
EREIS napisał:
Pysia2762Pysia2762 napisał:
jassssssssssssssssssssne
Dokładnie.Wiem,że nie powinnam używać takiego słownictwa,ale Lato,to zwykły ha* .Tego nie da się ukryć.
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 6:59 am
Pysiu, ale zrobić błąd w przeklenstwie to już trzeba umieć, a poza tym, to ni jest typowie przekleństwo:3
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 9:40 am
Mojej Mamie obiło się, gdzieś o uszy, że Franciszek Smuda jest z pochodzenia Czechem... Po za tym kontrakt kończył mu się tak czy siak po EURO - nie miało dla niego znaczenia czy wygramy, czy przegramy. Niech nasza reprezentacja trafi w końcu na normalnego trenera no! Chłopaki mają talent, ale jak na złość zawsze trafia nam się trener, który nie potrafi tego talentu wykorzystać.
Go?? Gość
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 10:00 am
aniawis,a ja zawsze myślałam,że niemcem.. Poza tym.. Doszło do mnie,że spotkanie Polska-Czechy,ma być na nowo rozgrywane!Ponieważ nasz szanowny sędzia Craig Thomson,był bodajże pod wpływem alkoholu.. Nie,nie przesłyszeliście się!Dziś znalazłam taki oto artykuł na stronie besty.pl
http://besty.pl/1265093
Gość Gość
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 10:26 am
Pysia to fake, pisali już o tym na wszystkich możliwych stronach...
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 10:45 am
Pysiu - to pewnie dlatego większości fauli na Lewandowskim nie dostrzegał! Jeżeli mecz miałby, być powtarzany - trzymam kciuki!
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 11:18 am
aniawis39 napisał:
Pysiu - to pewnie dlatego większości fauli na Lewandowskim nie dostrzegał! Jeżeli mecz miałby, być powtarzany - trzymam kciuki!
Też mi to nie pasowało. Ze ich nie dostrzegał.
Niech to będzie prawda niech ten mecz powtórzą!!!
EREIS Przyjaciel Zagrody
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 11:28 am
ludzie NIE BĘDZIE kolejnego MECZU wszystko co się pojawia o rzekomej powtórceTO ŚCIEMA !!!
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 11:31 am
Powtórka? Uefa nawet nie pozwoli na to Jedyna powtórkę, jaka możecie dostać to w telewizji
EREIS Przyjaciel Zagrody
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 11:59 am
i tyle w temacie
Cytat :
Telewizja TVN24 próbowała się dowiedzieć od Laty, kiedy prezes zamierza podać się do dymisji. W listopadzie ubiegłego roku na łamach „Wprost” Lato zapowiedział przecież, że jeśli Polska nie wyjdzie z grupy na Euro 2012 to on zrezygnuje ze stanowiska prezesa. Co mówi prezes dziś?
Pierwszy raz słyszę! Nie wciskajcie mi tego, czego nie powiedziałem - wyraził zdziwienie pytaniem dziennikarza o rezygnację prezes PZPN.
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pon Cze 18, 2012 12:01 pm
EREIS, Lato nie odda nikomu swojego, nasiąkniętego pieniędzmi, stołka
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Wto Cze 19, 2012 10:49 am
Pochwalę się, że udało mi się zdobyć (za darmo!) bilet na mecz Chorwacja - Hiszpania Wybrałam się i powiem, że klimat POWALAJĄCY. To nie to samo, co oglądanie meczu w telewizji. Wrażenie potęgowało to, że po raz pierwszy zawitałam na sławny już stadion PGE Arena w Gdańsku, na który, osobiście, nadal mówię Baltic Arena, bo ta nazwa o wiele bardziej mi się podoba Cudo. Rzeczywiście, teraz już wierzę, że to, co gadają ludzie - że to jeden z najładniejszych tego typu obiektów w Europie - jest prawdą. I dość fajny dojazd skm'ką z Gdańska Głównego do Letnicy - dosłownie niespełna osiem minut i jest się na miejscu Gorzej z powrotem - jak ten cały tabun ludzi ruszył na peron... Wraz z kolegą i koleżanką zrezygnowaliśmy z jazdy skm'ką i ruszyliśmy piechotą przez miasto Efekt był taki, że dorwała nas (i całkiem liczną grupę polsko-hiszpańsko-chorwacką) burza - grzmiało, błyskało, z nieba się lało, a do pełni szczęścia doczepił się do nas jakiś zbłąkany i wcięty Chorwat o imieniu Luka Jego wersja była taka, że zgubił kumpli i że musi do nich dołączyć, bo dziś wracają busem do Chorwacji, a nie zna adresu, tylko po głowie tłukł mu się jakiś dok Na moją radę, by do nich przedzwonił, okazało się, że zgubił komórkę Suma sumarum, biedak tłukł się z nami przez pół Gdańska w przemoczonej koszulinie na karku, a i to niedługo, bo nagle go natchnęło, by ta koszulina robiła za parasolkę - raz dla mnie, raz dla koleżanki... kolegę jakoś to ominęło W sumie Luka był sympatyczny i miał gadane jak jakiś Hiszpan czy Włoch Jako że doki, które mu się roiły, znajdowały się w pobliżu mojego domu, pożegnałam się z nim jako ostatnia, coś koło drugiej w nocy - nie wiem, czy facet znalazł kumpli, czy dalej tuła się, biedny, po ulicach Gdańska Hitem było śpiewanie polsko-chorwackie "Barki" Luka po chorwacku, ja po polsku, maszerując nocą w strugach deszczu, pod koszulą robiącą za parasol... normalnie rewelacja - i żeby było jasne, to nie był mój pomysł
Mam też parę zdjęć, ale za Chiny nie chcą się dodać... najwyżej dorzucę później
A propos Laty... brak słów. Facet nie ma ZA GROSZ honoru. Jak dla mnie to klasyczny przykład prostaka, który dopchał się do koryta. Ludzie będą go opluwać, on będzie twierdził, że deszcz pada. Ale cóż, za 40.000 (o ile nie więcej) miesięcznie można nawet zaprzedać duszę diabłu, nie? Ważne, by się nachapać.
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Wto Cze 19, 2012 11:07 am
Malto,zazdroszczę.Naprawdę.;3
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Wto Cze 19, 2012 11:08 am
Gratuluje wygranej ja też bym kiedyś chciała się wybrać na stadion , no prawie bym była na meczu na stadionie tylko wujka kolego tak bardzo chciał z nim iść tak go błagał no i wujek uległ i poszedł z nim a nie ze mną -.-
Bardzo ci zazdroszczę xD
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Wto Cze 19, 2012 11:20 am
To nie wygrana, to w sumie bilet służbowy ;D
A propos zdjęć - mam trzy, proszę bardzo Robione komórką, więc jakość może pozostawiać wiele do życzenia
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Wto Cze 19, 2012 11:23 am, w całości zmieniany 1 raz
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Wto Cze 19, 2012 11:22 am
Malto napisał:
Pochwalę się, że udało mi się zdobyć (za darmo!) bilet na mecz Chorwacja - Hiszpania Wybrałam się i powiem, że klimat POWALAJĄCY. To nie to samo, co oglądanie meczu w telewizji. Wrażenie potęgowało to, że po raz pierwszy zawitałam na sławny już stadion PGE Arena w Gdańsku, na który, osobiście, nadal mówię Baltic Arena, bo ta nazwa o wiele bardziej mi się podoba Cudo. Rzeczywiście, teraz już wierzę, że to, co gadają ludzie - że to jeden z najładniejszych tego typu obiektów w Europie - jest prawdą. I dość fajny dojazd skm'ką z Gdańska Głównego do Letnicy - dosłownie niespełna osiem minut i jest się na miejscu Gorzej z powrotem - jak ten cały tabun ludzi ruszył na peron... Wraz z kolegą i koleżanką zrezygnowaliśmy z jazdy skm'ką i ruszyliśmy piechotą przez miasto Efekt był taki, że dorwała nas (i całkiem liczną grupę polsko-hiszpańsko-chorwacką) burza - grzmiało, błyskało, z nieba się lało, a do pełni szczęścia doczepił się do nas jakiś zbłąkany i wcięty Chorwat o imieniu Luka Jego wersja była taka, że zgubił kumpli i że musi do nich dołączyć, bo dziś wracają busem do Chorwacji, a nie zna adresu, tylko po głowie tłukł mu się jakiś dok Na moją radę, by do nich przedzwonił, okazało się, że zgubił komórkę Suma sumarum, biedak tłukł się z nami przez pół Gdańska w przemoczonej koszulinie na karku, a i to niedługo, bo nagle go natchnęło, by ta koszulina robiła za parasolkę - raz dla mnie, raz dla koleżanki... kolegę jakoś to ominęło W sumie Luka był sympatyczny i miał gadane jak jakiś Hiszpan czy Włoch Jako że doki, które mu się roiły, znajdowały się w pobliżu mojego domu, pożegnałam się z nim jako ostatnia, coś koło drugiej w nocy - nie wiem, czy facet znalazł kumpli, czy dalej tuła się, biedny, po ulicach Gdańska Hitem było śpiewanie polsko-chorwackie "Barki" Luka po chorwacku, ja po polsku, maszerując nocą w strugach deszczu, pod koszulą robiącą za parasol... normalnie rewelacja - i żeby było jasne, to nie był mój pomysł
Mam też parę zdjęć, ale za Chiny nie chcą się dodać... najwyżej dorzucę później
A propos Laty... brak słów. Facet nie ma ZA GROSZ honoru. Jak dla mnie to klasyczny przykład prostaka, który dopchał się do koryta. Ludzie będą go opluwać, on będzie twierdził, że deszcz pada. Ale cóż, za 40.000 (o ile nie więcej) miesięcznie można nawet zaprzedać duszę diabłu, nie? Ważne, by się nachapać.
ja też bym tak chciała
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Wto Cze 19, 2012 11:23 am
gdy teraz pacze na te zdjęcia nie wiem czemu ale chce mi się śmiać
Malto ZAGRODZIANIN
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Sro Cze 20, 2012 4:38 am
Kurczę, i właśnie wyczytałam, że znaleziono w Brdzie ciało poszukiwanego 21-latka z Irlandii... przykre, naprawdę. Szkoda mi chłopaka...
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Sro Cze 20, 2012 8:46 am
Malto napisał:
Kurczę, i właśnie wyczytałam, że znaleziono w Brdzie ciało poszukiwanego 21-latka z Irlandii... przykre, naprawdę. Szkoda mi chłopaka...
Właśnie nie dawno wydarzenia oglądałam i mówili o nim. Szkoda mi go : (
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Sro Cze 20, 2012 2:20 pm
Pati...xd napisał:
Malto napisał:
Właśnie nie dawno wydarzenia oglądałam i mówili o nim. Szkoda mi go : (
Brdzie?! Łosz ja pie***... Bydgoszcz jest niedaleko Ślesina. No paatrzcie państwo, mieszkam tak blisko, a dowiaduję sie ostatnia...
Ale naprawdę, szkoda chłopaczyny. Całe życie miał przed sobą.
Malto ZAGRODZIANIN
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Sro Cze 20, 2012 2:39 pm
Z tego co mówią w tv, Policja podejrzewa wypadek. Chłopak miał przy sobie dokumenty, komórkę, karty... nie ma śladów jakiejkolwiek przemocy. Gdyby ktoś go napadł, pewnie zgarnąłby co cenniejsze rzeczy. Straszne, że dzieciak przyjechał tutaj bawić się, kibicować swojej drużynie, a spotkało go coś takiego... Jedyne "pocieszenie", że nikt go najprawdopodobniej nie zaciukał. Ale i tak ludzie już łączą jego śmierć ze słowami bodajże angielskiego piłkarza (mogę się mylić), który powiedział, że można z Polski wyjechać w trumnie... :/
Malto ZAGRODZIANIN
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Czw Cze 21, 2012 10:29 am
Aż się ciepło na sercu robi Uwielbiam tę melodię! "You'll never beat the Irish" - racja, kibice z Zielonej Wyspy są nie do pokonania
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Czw Cze 21, 2012 10:32 am
Malto napisał:
Aż się ciepło na sercu robi Uwielbiam tę melodię! "You'll never beat the Irish" - racja, kibice z Zielonej Wyspy są nie do pokonania
Hyhy, mój hit na czas Euro
Szczerze mówiąc, następny mecz jaki oglądnę, to będzie najprawdopodobniej finał- o ile w ogóle zobaczę jakiś. Do niedawna cicho w duchu kibicowałam Polakom, teraz, skoro i tak nie wygrają (do przewidzenia xD) nie oglądam. :> Mam jednak faworytów do ostatecznego starcia- Hiszpania i Niemcy
Malto ZAGRODZIANIN
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Czw Cze 21, 2012 11:53 am
Chwytliwa celtycka piosenka
Co do następnych meczów, mam nadzieję, że dziś Czechy rozwalą Portugalię (), a jutro Grecja wygra z Niemcami W czasie tego Euro wyznaję zasadę "bycia za słabszymi" Podobno do Gdańska ma się zwalić na mecz nawet 50.000 Niemców Już dziś słyszałam trzech czy czterech w tramwaju.
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Czw Cze 21, 2012 11:59 am
a najlepsza jest przeróbka gotye
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Czw Cze 21, 2012 12:13 pm
Życie znając, wygrają Niemcy. a Angela Merkel na pewno już zaciera ręce...
Malto ZAGRODZIANIN
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Czw Cze 21, 2012 1:00 pm
Tak patrzę na grę i teraz przyszło mi do głowy - jako że to już ćwierćfinał, musi być wyłoniony zwycięzca. Czy w takim razie w dogrywce obowiązuje zasada Złotej Bramki? Bo zgłupiałam, czy to jeszcze jest stosowane...
A nie, już znalazłam
"Wprowadzona przez FIFA po raz pierwszy w Mistrzostwach Świata juniorów w 1993 zasada złotego gola polegała na zakończeniu meczu piłkarskiego w dogrywce w momencie, gdy któraś z drużyn zdobędzie bramkę. Z końcem czerwca 2004 przywrócono tradycyjną formę przeprowadzenia dogrywki — 2×15 minut, grane bez względu na aktualny rezultat do końca."
Czyli może szykować się dłuuugi wieczór...
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
Temat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 Pią Cze 22, 2012 6:33 am