Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012

Go down 
+16
korane
Asiaa.
EveDallas
EREIS
mina stirit1
blueberry.
Kikyo22
Mikim7
Malto
Sakura
Clue
Pati...xd
Arbuzek_10
carrie17
Aglyss
zuzu_zozol
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 4:21 am

Za przegraną winię tylko i wyłącznie Franciszka Smudę.. To przez jego ,,taktykę" o ile to w ogóle można taktyką nazwać.Z kim miał grać jeden napastnik (Robert Lewandowski) ,no z kim!? Nasze chłopaki mają talent,ale Smuda,uniemożliwia im jego rozwijanie.

Ps.Słowo się rzekło,czekam na dymisję Grzegorza Lato Very Happy
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 4:27 am

Pysia2762Pysia2762 napisał:

jassssssssssssssssssssne

Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 1339948289_jfe8mn
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 4:33 am

EREIS napisał:
Pysia2762Pysia2762 napisał:

jassssssssssssssssssssne

Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 1339948289_jfe8mn

Dokładnie.Wiem,że nie powinnam używać takiego słownictwa,ale Lato,to zwykły ha* .Tego nie da się ukryć.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 6:59 am

Pysiu, ale zrobić błąd w przeklenstwie to już trzeba umieć, a poza tym, to ni jest typowie przekleństwo:3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 9:40 am

Mojej Mamie obiło się, gdzieś o uszy, że Franciszek Smuda jest z pochodzenia Czechem... Po za tym kontrakt kończył mu się tak czy siak po EURO - nie miało dla niego znaczenia czy wygramy, czy przegramy. Neutral Niech nasza reprezentacja trafi w końcu na normalnego trenera no! Chłopaki mają talent, ale jak na złość zawsze trafia nam się trener, który nie potrafi tego talentu wykorzystać. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 10:00 am

aniawis,a ja zawsze myślałam,że niemcem.. Poza tym.. Doszło do mnie,że spotkanie Polska-Czechy,ma być na nowo rozgrywane!Ponieważ nasz szanowny sędzia Craig Thomson,był bodajże pod wpływem alkoholu.. Nie,nie przesłyszeliście się!Dziś znalazłam taki oto artykuł na stronie besty.pl

http://besty.pl/1265093
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 10:26 am

Pysia to fake, pisali już o tym na wszystkich możliwych stronach... Wink
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 10:45 am

Pysiu - to pewnie dlatego większości fauli na Lewandowskim nie dostrzegał! Smile
Jeżeli mecz miałby, być powtarzany - trzymam kciuki!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 11:18 am

aniawis39 napisał:
Pysiu - to pewnie dlatego większości fauli na Lewandowskim nie dostrzegał! Smile
Jeżeli mecz miałby, być powtarzany - trzymam kciuki!

Też mi to nie pasowało. Ze ich nie dostrzegał.

Niech to będzie prawda niech ten mecz powtórzą!!!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 11:28 am

ludzie NIE BĘDZIE kolejnego MECZU wszystko co się pojawia o rzekomej powtórceTO ŚCIEMA !!!
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 11:31 am

Powtórka? Laughing Uefa nawet nie pozwoli na to Very Happy Jedyna powtórkę, jaka możecie dostać to w telewizji Laughing
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 11:59 am

i tyle w temacie
Cytat :
Telewizja TVN24 próbowała się dowiedzieć od Laty, kiedy prezes zamierza podać się do dymisji. W listopadzie ubiegłego roku na łamach „Wprost” Lato zapowiedział przecież, że jeśli Polska nie wyjdzie z grupy na Euro 2012 to on zrezygnuje ze stanowiska prezesa. Co mówi prezes dziś?

Pierwszy raz słyszę! Nie wciskajcie mi tego, czego nie powiedziałem - wyraził zdziwienie pytaniem dziennikarza o rezygnację prezes PZPN.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 12:01 pm

EREIS, Lato nie odda nikomu swojego, nasiąkniętego pieniędzmi, stołka Laughing
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 10:49 am

Pochwalę się, że udało mi się zdobyć (za darmo!) bilet na mecz Chorwacja - Hiszpania Very Happy
Wybrałam się i powiem, że klimat POWALAJĄCY. To nie to samo, co oglądanie meczu w telewizji. Wrażenie potęgowało to, że po raz pierwszy zawitałam na sławny już stadion PGE Arena w Gdańsku, na który, osobiście, nadal mówię Baltic Arena, bo ta nazwa o wiele bardziej mi się podoba Smile Cudo. Rzeczywiście, teraz już wierzę, że to, co gadają ludzie - że to jeden z najładniejszych tego typu obiektów w Europie - jest prawdą. I dość fajny dojazd skm'ką z Gdańska Głównego do Letnicy - dosłownie niespełna osiem minut i jest się na miejscu Smile Gorzej z powrotem - jak ten cały tabun ludzi ruszył na peron... Very Happy Wraz z kolegą i koleżanką zrezygnowaliśmy z jazdy skm'ką i ruszyliśmy piechotą przez miasto Smile Efekt był taki, że dorwała nas (i całkiem liczną grupę polsko-hiszpańsko-chorwacką) burza - grzmiało, błyskało, z nieba się lało, a do pełni szczęścia doczepił się do nas jakiś zbłąkany i wcięty Chorwat o imieniu Luka Laughing Jego wersja była taka, że zgubił kumpli i że musi do nich dołączyć, bo dziś wracają busem do Chorwacji, a nie zna adresu, tylko po głowie tłukł mu się jakiś dok Laughing Na moją radę, by do nich przedzwonił, okazało się, że zgubił komórkę Laughing Suma sumarum, biedak tłukł się z nami przez pół Gdańska w przemoczonej koszulinie na karku, a i to niedługo, bo nagle go natchnęło, by ta koszulina robiła za parasolkę - raz dla mnie, raz dla koleżanki... kolegę jakoś to ominęło Laughing W sumie Luka był sympatyczny i miał gadane jak jakiś Hiszpan czy Włoch Laughing Jako że doki, które mu się roiły, znajdowały się w pobliżu mojego domu, pożegnałam się z nim jako ostatnia, coś koło drugiej w nocy - nie wiem, czy facet znalazł kumpli, czy dalej tuła się, biedny, po ulicach Gdańska Very Happy
Hitem było śpiewanie polsko-chorwackie "Barki" Very Happy Luka po chorwacku, ja po polsku, maszerując nocą w strugach deszczu, pod koszulą robiącą za parasol... normalnie rewelacja - i żeby było jasne, to nie był mój pomysł Very Happy

Mam też parę zdjęć, ale za Chiny nie chcą się dodać... najwyżej dorzucę później Wink

A propos Laty... brak słów. Facet nie ma ZA GROSZ honoru. Jak dla mnie to klasyczny przykład prostaka, który dopchał się do koryta. Ludzie będą go opluwać, on będzie twierdził, że deszcz pada.
Ale cóż, za 40.000 (o ile nie więcej) miesięcznie można nawet zaprzedać duszę diabłu, nie? Ważne, by się nachapać.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:07 am

Malto,zazdroszczę.Naprawdę.;3
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:08 am

Gratuluje wygranej Very Happy
ja też bym kiedyś chciała się wybrać na stadion , no prawie bym była na meczu na stadionie tylko wujka kolego tak bardzo chciał z nim iść tak go błagał no i wujek uległ i poszedł z nim a nie ze mną -.-

Bardzo ci zazdroszczę xD
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:20 am

To nie wygrana, to w sumie bilet służbowy ;D

A propos zdjęć - mam trzy, proszę bardzo Smile Robione komórką, więc jakość może pozostawiać wiele do życzenia Very Happy
Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 Di-DOIF

Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 Di-6H1G

Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 Di-I05P

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Wto Cze 19, 2012 11:23 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:22 am

Malto napisał:
Pochwalę się, że udało mi się zdobyć (za darmo!) bilet na mecz Chorwacja - Hiszpania Very Happy
Wybrałam się i powiem, że klimat POWALAJĄCY. To nie to samo, co oglądanie meczu w telewizji. Wrażenie potęgowało to, że po raz pierwszy zawitałam na sławny już stadion PGE Arena w Gdańsku, na który, osobiście, nadal mówię Baltic Arena, bo ta nazwa o wiele bardziej mi się podoba Smile Cudo. Rzeczywiście, teraz już wierzę, że to, co gadają ludzie - że to jeden z najładniejszych tego typu obiektów w Europie - jest prawdą. I dość fajny dojazd skm'ką z Gdańska Głównego do Letnicy - dosłownie niespełna osiem minut i jest się na miejscu Smile Gorzej z powrotem - jak ten cały tabun ludzi ruszył na peron... Very Happy Wraz z kolegą i koleżanką zrezygnowaliśmy z jazdy skm'ką i ruszyliśmy piechotą przez miasto Smile Efekt był taki, że dorwała nas (i całkiem liczną grupę polsko-hiszpańsko-chorwacką) burza - grzmiało, błyskało, z nieba się lało, a do pełni szczęścia doczepił się do nas jakiś zbłąkany i wcięty Chorwat o imieniu Luka Laughing Jego wersja była taka, że zgubił kumpli i że musi do nich dołączyć, bo dziś wracają busem do Chorwacji, a nie zna adresu, tylko po głowie tłukł mu się jakiś dok Laughing Na moją radę, by do nich przedzwonił, okazało się, że zgubił komórkę Laughing Suma sumarum, biedak tłukł się z nami przez pół Gdańska w przemoczonej koszulinie na karku, a i to niedługo, bo nagle go natchnęło, by ta koszulina robiła za parasolkę - raz dla mnie, raz dla koleżanki... kolegę jakoś to ominęło Laughing W sumie Luka był sympatyczny i miał gadane jak jakiś Hiszpan czy Włoch Laughing Jako że doki, które mu się roiły, znajdowały się w pobliżu mojego domu, pożegnałam się z nim jako ostatnia, coś koło drugiej w nocy - nie wiem, czy facet znalazł kumpli, czy dalej tuła się, biedny, po ulicach Gdańska Very Happy
Hitem było śpiewanie polsko-chorwackie "Barki" Very Happy Luka po chorwacku, ja po polsku, maszerując nocą w strugach deszczu, pod koszulą robiącą za parasol... normalnie rewelacja - i żeby było jasne, to nie był mój pomysł Very Happy

Mam też parę zdjęć, ale za Chiny nie chcą się dodać... najwyżej dorzucę później Wink

A propos Laty... brak słów. Facet nie ma ZA GROSZ honoru. Jak dla mnie to klasyczny przykład prostaka, który dopchał się do koryta. Ludzie będą go opluwać, on będzie twierdził, że deszcz pada.
Ale cóż, za 40.000 (o ile nie więcej) miesięcznie można nawet zaprzedać duszę diabłu, nie? Ważne, by się nachapać.
ja też bym tak chciała Sad
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:23 am

gdy teraz pacze na te zdjęcia nie wiem czemu ale chce mi się śmiać
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostSro Cze 20, 2012 4:38 am

Kurczę, i właśnie wyczytałam, że znaleziono w Brdzie ciało poszukiwanego 21-latka z Irlandii... przykre, naprawdę. Szkoda mi chłopaka...
Powrót do góry Go down
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostSro Cze 20, 2012 8:46 am

Malto napisał:
Kurczę, i właśnie wyczytałam, że znaleziono w Brdzie ciało poszukiwanego 21-latka z Irlandii... przykre, naprawdę. Szkoda mi chłopaka...

Właśnie nie dawno wydarzenia oglądałam i mówili o nim. Szkoda mi go : (
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostSro Cze 20, 2012 2:20 pm

Pati...xd napisał:
Malto napisał:

Właśnie nie dawno wydarzenia oglądałam i mówili o nim. Szkoda mi go : (

Brdzie?! Łosz ja pie***... Bydgoszcz jest niedaleko Ślesina. No paatrzcie państwo, mieszkam tak blisko, a dowiaduję sie ostatnia...

Ale naprawdę, szkoda chłopaczyny. Całe życie miał przed sobą.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostSro Cze 20, 2012 2:39 pm

Z tego co mówią w tv, Policja podejrzewa wypadek. Chłopak miał przy sobie dokumenty, komórkę, karty... nie ma śladów jakiejkolwiek przemocy. Gdyby ktoś go napadł, pewnie zgarnąłby co cenniejsze rzeczy. Straszne, że dzieciak przyjechał tutaj bawić się, kibicować swojej drużynie, a spotkało go coś takiego...
Jedyne "pocieszenie", że nikt go najprawdopodobniej nie zaciukał. Ale i tak ludzie już łączą jego śmierć ze słowami bodajże angielskiego piłkarza (mogę się mylić), który powiedział, że można z Polski wyjechać w trumnie... :/
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 10:29 am

Aż się ciepło na sercu robi Smile Uwielbiam tę melodię!
"You'll never beat the Irish" - racja, kibice z Zielonej Wyspy są nie do pokonania Smile
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 10:32 am

Malto napisał:

Aż się ciepło na sercu robi Smile Uwielbiam tę melodię!
"You'll never beat the Irish" - racja, kibice z Zielonej Wyspy są nie do pokonania Smile

Hyhy, mój hit na czas Euro Laughing

Szczerze mówiąc, następny mecz jaki oglądnę, to będzie najprawdopodobniej finał- o ile w ogóle zobaczę jakiś. Do niedawna cicho w duchu kibicowałam Polakom, teraz, skoro i tak nie wygrają (do przewidzenia xD) nie oglądam. :>
Mam jednak faworytów do ostatecznego starcia- Hiszpania i Niemcy Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 11:53 am

Chwytliwa celtycka piosenka Very Happy

Co do następnych meczów, mam nadzieję, że dziś Czechy rozwalą Portugalię (Laughing), a jutro Grecja wygra z Niemcami Very Happy W czasie tego Euro wyznaję zasadę "bycia za słabszymi" Wink
Podobno do Gdańska ma się zwalić na mecz nawet 50.000 Niemców Shocked Już dziś słyszałam trzech czy czterech w tramwaju.
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 11:59 am

a najlepsza jest przeróbka gotye
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 12:13 pm

Życie znając, wygrają Niemcy. a Angela Merkel na pewno już zaciera ręce...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 1:00 pm

Tak patrzę na grę i teraz przyszło mi do głowy - jako że to już ćwierćfinał, musi być wyłoniony zwycięzca. Czy w takim razie w dogrywce obowiązuje zasada Złotej Bramki? Bo zgłupiałam, czy to jeszcze jest stosowane... Rolling Eyes

A nie, już znalazłam Wink

"Wprowadzona przez FIFA po raz pierwszy w Mistrzostwach Świata juniorów w 1993 zasada złotego gola polegała na zakończeniu meczu piłkarskiego w dogrywce w momencie, gdy któraś z drużyn zdobędzie bramkę.
Z końcem czerwca 2004 przywrócono tradycyjną formę przeprowadzenia dogrywki — 2×15 minut, grane bez względu na aktualny rezultat do końca."

Czyli może szykować się dłuuugi wieczór... Very Happy
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipostPią Cze 22, 2012 6:33 am

Hah,Ronaldo strzelił.;P

Jak myślicie kto wygra? Niemcy czy Grecja? Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012   Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012 - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Wątek zwierzeń dla kibiców EURO 2012
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: