| Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? | |
|
+12korane blueberry. Heshette asia98999 EREIS koziorożec ewunia9811 anteek carrie17 hanka1998 кoкo Mikim7 16 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 10, 2012 6:56 am | |
| Konkurs polega na dokończeniu zdania podanego poniżej. Do wygrania Zestaw Hery Czas trwania konkursu to tydzień. Najlepsze, oryginalne, twórcze zakończenie zdania zostanie wybrane przeze mnie oraz kilka wybranych osób (Jeśli się zgodzą). A tu kilka reguł:1. Konkurs trwa do 17 Czerwca, godz. 15:00 2. Kilka wybranych osób wybiorą najlepsze dokończenie zdania. 3. Wyniki zostaną ogłoszone maksymalnie 3 dni po zakończeniu konkursu. 4. W zdaniu musi być określone co zrobisz gdy Polska wygra. 5. Nagroda (czyli Zestaw Hery), zostanie przyznana zwycięzcy maksymalnie 3 dni po zakończeniu konkursu. 6. Musisz być zarejestrowany/na na Howrse oraz Zagrodzie oraz posiadać minimum 10 dni stażu! Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to ...Życzę powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Wto Cze 12, 2012 7:33 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
кoкo Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 10, 2012 6:59 am | |
| Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to ja jestem różowym potworem z Loch Nes, który żyje w innej galaktyce.
Tylko to przyszło mi do głowy... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 10, 2012 7:00 am | |
| Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to będzie to dla naszego kraju wielkie osiągnięcie ,zarazem wieka promocja,polska udowodni że nie jest taka słaba jak się wydaję, że stać nas na więcej.Nie będziemy szarym krajem który jest jednym z mniejszych krajów Europie.
Mam nadzieję że się podoba.
|
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 10, 2012 7:01 am | |
| ...usiądę na kanapie, wezmę telefon i wyślę do każdego SMS'a "Spodziewałbyś, że jedna z najgorszych reprezentacji wygrała Euro?", zadzwonię do Smudy pytając, jak on to zrobił i wyjdę na miasto pomalowana i ubrana w barwy narodowe. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 10, 2012 7:04 am | |
| Mnie nie liczcie,ale chcę powiedzieć Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to ... zadzwonię do Szczęsnego pytając,ile goli strzeliła Adamiakowa XD |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 10, 2012 7:07 am | |
| Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to pójdę pieszo do Warszawy pogratulować rodakom XD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 10, 2012 7:15 am | |
| Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to ... popadnę w ciężkie załamanie nerwowe. |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 10, 2012 8:13 am | |
| .. to będę się bardzo cieszył, a Polska udowodni w końcu, że jest najlepszym krajem na świecie ! | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 10, 2012 8:15 am | |
| - кoкo napisał:
- Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to ja jestem różowym potworem z Loch Nes, który żyje w innej galaktyce.
Tylko to przyszło mi do głowy... koko - napisz coś innego, co zrobiła byś gdyby ... Nie chodziło mi o porównania. | |
|
| |
ewunia9811 Już coś wie
Nick w grze : ewunia9811 Liczba postów : 237 Dołączył : 23/05/2011
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 10, 2012 9:51 am | |
| to pomalowałabym cały dom na biało- czerwono, a potem słuchałabym wykładu mamy że nie czerwony jest okropnym kolorem. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 6:51 am | |
| Tylko tyle pomysłów? Myślałem że większa ilość osób będzie chciła zdobyć coś na prezent na Euro UWAGA! Jeśli Polska nie wygra, i tak wygrywa się konkurs - spokojnie xD Liczę na waszą kreatywność! | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 7:43 am | |
| Ja bym wzięła udział, ale staż | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 7:59 am | |
| ja mam kichę ze stażem ale mnie mogę się powstrzymać Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to pójdę wytrzeźwieć bo to znaczy, że mam omamy i jestem pijana | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 8:08 am | |
| Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to ... zacznę lubic zespól "Jarzębina" xD |
|
| |
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 8:18 am | |
| Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to wyłączę Play Station i zacznę oglądać mecz na żywo. | |
|
| |
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 8:42 am | |
| Ciekawe macie prace, ale wysilcie się bardziej!POLSKA GOLA!XD | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 9:33 am | |
| ... skoczę na bungee mimo mojego lęku wysokości, żując gumę i pijąc kakałko, jeżeli przeżyję pójdę wszystkimi ulicami Polski trzymając w ręku megafon i będę "śpiewać" na całą Polskę: Koko Euro spoko! Jeżeli nie złapie mnie policja, pobiegnę do "Dziecięcej Eskorty Mc'Donalds" i wszystkim dzieciakom z tejże eskorty dłonie powyrywam, oprawię w ramkę i powieszę na ścianie (trochę brutalne, ale... ). Dwa zdania, jako dokończenie jednego zdania - może być? | |
|
| |
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| |
| |
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 9:56 am | |
| ... sprzedam wszystkie karty UEFA za 100 zł. i zostanę kibicem narodowym o barwach białoczerwnonych z wiejskim kapeluszem śpiewając koko euro spoko razem z Jarzębiną !!!!!!!! | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 12:42 pm | |
| Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to ... będę dumna z naszego kraju, dlatego, że pokazali na co ich stać, dając dobrą reklamę naszego kraju, dzięki czemu pojadę na koniu w odszukaniu Smudy i naszej reprezentacji po to, aby każdemu uścisnąć dłoń mówiąc "Gratuluje, a jednak wygraliście!" przez co spróbuję po raz pierwszy soku pomidorowego na kanapie śpiewając koko euro spoko, będąc wiernym kibicem naszej kadry oraz nie przegapię żadnego ich meczu na żywo.
Dobra, wiem, dziwaczne xD | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 2:01 pm | |
| - koziorożec napisał:
- Ja bym wzięła udział, ale staż
Ty masz ponad 100 dni ... O co chodzi? możesz wziąć udział | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pon Cze 11, 2012 11:17 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- koziorożec napisał:
- Ja bym wzięła udział, ale staż
Ty masz ponad 100 dni ... O co chodzi? możesz wziąć udział Ale masz napisane ,, Minimum 210 dni stażu" | |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Wto Cze 12, 2012 2:41 am | |
| Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA,to Polska będzie najlepszym krajem | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Wto Cze 12, 2012 4:50 am | |
| Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to chyba przeżyję najpier załamanie nerwowe, potem uszczyponę się z milion razy, coby się przekonać, czy mi sie o nie śni, po czym zrobię kilka najgłupszych rzeczy w życiu, począwszy od śpiewana na głos Koko Koko na kieleckich ulicach, po latanie z megafonem i obwieszczanie światu moje\go szczęścia. | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Wto Cze 12, 2012 6:18 am | |
| Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to bardzo będę się cieszyć.Może wreszcie udowodnimy,że nie jesteśmy takim słabym krajem ,za jaki nas wszyscy biorą.Będę kibicować na wszystkich meczach i wyłapię numer telefonu do Szczęsnego,po czym do niego zadzwonię pogratulować . | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Wto Cze 12, 2012 7:35 am | |
| Przepraszam najmocniej za staż. Wdarła się pomyłka chodziło o 10 dni stażu, aby przesłać nagrodę! Zapraszam do wzięcia udziału! | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 17, 2012 1:15 pm | |
| Konkurs zakończony. Wyniki za dwa dni | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Pią Cze 22, 2012 5:58 am | |
| |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? Nie Cze 24, 2012 1:39 pm | |
| Konkurs (jak i nagrodę) wygrywa Pati...xd! A to jej dokończenie dania: - Cytat :
- Jeśli reprezentacja Polski wygra mistrzostwa UEFA, to będę dumna z naszego kraju, dlatego, że pokazali na co ich stać, dając dobrą reklamę naszego kraju, dzięki czemu pojadę na koniu w odszukaniu Smudy i naszej reprezentacji po to, aby każdemu uścisnąć dłoń mówiąc "Gratuluje, a jednak wygraliście!" przez co spróbuję po raz pierwszy soku pomidorowego na kanapie śpiewając koko euro spoko, będąc wiernym kibicem naszej kadry oraz nie przegapię żadnego ich meczu na żywo.
Gratuluje Pati - nagroda czeka na wymianach. Przepraszam za takie opóźnienie! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? | |
| |
|
| |
| Polska wygrała mistrzostwa UEFA, co zrobisz? | |
|