| GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] | |
|
+51Arbuzek_10 Linea2010 Daria55 KaVcia animals13 mufff123@o2.pl koteczek043 hanka1998 Alasky Heshette blueberry. MrsKopytko lala299 Layzy natalias143 Kinia_Ka justa98 Nevarra arlyn kaprysab xTikTakx annrem chevalier Casablanka MysticsDream Alexinda Aglyss anna i wiki karina127 Philipek koziorożec Asiaa. carrie17 eloite Venaria Ayashi Athi Pati...xd XX_lero asia98999 Aki Kikyo22 Clue Temperance Mikim7 EREIS EveDallas Malto Sathilia Kotersiow anteek 55 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 1:07 pm | |
| Ja się będę starać, ale czarno to widzę to zależy też, jakie zadania będą (translator mi kijowo tłumaczy), na pewno będzie klik co godzinkę. Ale może też coś, co skróci te niewiarygodne liczny XD | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 1:10 pm | |
| - Cytat :
- 1 Pinata (2 punkty)
- 10% energii dla konia - Croesova fortuna Cele: - Konie vyhřebelcovat = Opcja kliknąć na Pinata raz na 12 godziny Pinata 2 (4 punkty) - Apple 30x - 2x diamentowe Cele: - = Pogratulować graczom 4 znajomych dziennie
Pinata nr 3 (8 punktów) - 2 Wzrost Punkt - Pandory Box Cele: - Udział w konkursie = 3 punkt Pinata - Sprzedaż na raz = 5 jabłka kliknąć na Pinata co 6 godzin
Pinata nr 4 (12 pkt) - Gratulacje z OWA - 1000 Equus Cele: - Daj prezent Owovi = 6 przyjaciół, którzy pomogą dzień - Kliknij na przyjaciela Pinata = 3 punkt Pinata
Pinata nr 5 (16 punktów) - Uzdy MF - Plutona pergamin Cele: - Coaching znaku = koni ujeżdżeniowych dla kolejnych 5 kliknięć (własne) uzyskać 2 punkty za Pinata. - Udział w konkursie, który wymaga 12% energii Pinata Option = kliknąć na co 3 godziny
Pinata nr 6 (20 punktów) - Zachodnie siodło WF - Black Orchid Cele: - Kliknij na Pinata znaku = żądaną liczbę punktów podzielona przez 2 (10 pkt zamiast 20) - Kupuj 3x = punkt siodłowy dla Pinata
Pinata 7 (25 punktów) - 5x pulpa kaloryczne - 2000 Equus - Philotino pieścić Cele: - Specjalizuję się w konia do zawodów, aby pomóc 8 = przyjaciół dziennie - Znajdź depozytu koc konia w polu Pinata = 4 pkt
Pinata nr 8 (30 punktów) - 5x Punkt wzrostu - 4 podkowy FG (1 dziennie przez 30 dni) - 5x diament Cele: - Daj prezent Owovi = 4 więcej kliknięć dodać 3 punkty za Pinata - Jako ostatni koń w konkursie dla punktu = 10x Pinata
Pinata Nr 9 (40 punktów) - 30x Rzepa - 1x uzda na miarę - 1x losowa rasa jednorożec Cele: - Aby dać 6-letniego Szweda jazdy co 3 godziny = 2x mogą kliknąć na Pinata - Jako ostatni, który kliknie na przyjaciela Pinata (czyli, który daje jego przyjaciel Pina ostatni punkt w otworze) = 4x punkt Pinata
Pinata nr 10 (50 punktów) - 15x pulpa Energii - 1x MK Seat - Blood Medusa Cele: - Aby wygrać konkurs zakończył się na wysokości 7 = 10 pomoc więcej od przyjaciół i dodanie punktów za Pinata - Patrz strona JC, gdzie pracujesz co 2 godziny = 2x mogą kliknąć na Pinata
Pinata nr 11 (60 punktów) - 100% morale dla konia - 1x Heliův belka - 1x Thunder Zeus bar Cele: - Koniec w 3 konkursach 3.tí = 5x punkt Pinata - Złap się UFO punktów = wzrost Pinata otwarty na następnym kliknięciem
Pinata nr 12 (80 punktów) - 5000 Equus - 1x Seat skrojone na miarę - 1 hojnosit Corner Cele: - Udział w 50 konkursach z intensywnością = 20% do 10 znajomych, aby pomóc dni - Daj prezent Owovi Option = kliknąć na Pinata 2x w ciągu jednej godziny
Pinata nr 13 (100 punktów) - 20x kaloryczny pulpa - 1x Daphne laury - 10x diament Cele: - Aby dać koniowi jabłko, które ma umiejętności w kłusie 67-96 = 10 kliknięć od innego znajomego dodano 3 punkty za Pinata - Mieć konia z 1% koloru (należy odwiedzić jego stronę) = liczba punktów, które już otrzymaliśmy, jest mnożona przez sekunda
Pinata Nr 14 (150 punktów) - - - Cele: -
Pinata nr 15 (200 punktów) - 50x Rzepa - 1x Eolův wiatr - Kamień Filozoficzny 1x Cele: - Pogratulować graczy co każde kliknięcie = urodziny dla znajomego dodał 2 punkty za Pinata - Włóż rzepę jazdy 40 lat starszy (nie specjalne / boski) = 100 punktów dla Pinata - Uczestniczenie w 46 lekcjach Equus = więcej kliknięć daje 20 punktów na Pinata
Pinata nr 16 (250 punktów) - 10.000 Equus - Ramię Morfeovy dla jednego ze swoich koni - Rachunek Pegasus przez 1 miesiąc Cele: -
Pinata nr 17 (350 punktów) - - - Cele: -
Pinata nr 18 (400 punktów) - 15x Punkt wzrostu - 1x Złote ostrogi - 1x bilans Themidina Cele: - Get 120 koni z Equus z Plutovým pergamin = 10 punktów dla Pinata - Konie kolor Caress Cremello = kliknięć od znajomego dodać 3 punkty za Pinata - Znajdź bata w polu z koniem między 7-8 lat = otworzyć Pinata na następnym kliknięciem
Pinata nr 19 (punkty xx) - - - Cele: - Pinata nr 20 (punkty xx) - - - Cele: - Dobra, tak mi to google przetłumaczyło | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 1:29 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 1:32 pm | |
| liczba punktów, które już otrzymaliśmy, jest mnożona przez sekunda super XDD na takim tłumaczeniu polegać nie można ;p no ale są zadania typu 100kliknięć dla piniaty (więc już o 2-3 RO mniej), albo zrób coś tam, a otworzysz następnym kliknięciem... Do tego w 12 jest chyba KK??? Zgaduję, jeśli tak, można próbować wymienić na kupon, to samo KF, wypadają też diamenty i konia z OM można ubić na kupon... Zobaczymy jak to będzie, póki co jestem dopiero przy 7 Edit: Kamil, no ja napisałam, że co najmniej 600 ;p | |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 1:48 pm | |
| Nie chce mi się tego wszystkiego tłumaczyć, choć sporo z tego rozumiem, ale to z tymi sekundami, to chodzi o to, że liczba posiadanych punktów zostanie pomnożona przez 2 (Tłumacz Google inteligentnie przetłumaczył "2" jako sekunda). xD
Z innych, to przy 15 jednym z zadań jest pogratulować graczowi, który ma urodziny i za to każde kliknięcie przyjaciela doda 2 punkty do piniaty, drugim do tej samej jest danie koniowi, który ma więcej(?) niż 40 lat rzepy (nie może być to boski lub specjalny), to doda 100 punktów do piniaty.
Będę nadal się starać o Jowisza, ale patrząc realistycznie - czarno to widzę. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 3:33 pm | |
| pytanie takie tyci Zadanie nr 2: Znajdź koc umieszczając konia w boksie i teraz tak jak już mam konia z czaprakiem, czyli tym kocem jak mniemam, to go drugi raz nie dam rady znaleźć tak czy nie ?? | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 3:36 pm | |
| chodzi o derke jak masz juz jedna nie znajdziesz | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 3:38 pm | |
| - kaprysab napisał:
- chodzi o derke jak masz juz jedna nie znajdziesz
no to sobie muszę konia jakiegoś kupić | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 3:39 pm | |
| czytajac to wszystko to sie zastanawiam co za baran te promocje uklada robi czy wymysla jezeli ma byc tyle klikniec np 400 to jest chore powinni zmienic zasady czy cos albo pkt w ro dac blizej konca a nie w srodku | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 3:40 pm | |
| a i bedzie jeszcze by dac koniowi ktory ma dokladnie 6 lat rzepe tez sie zaopatrz w takiego ja juz kupilam | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 4:52 pm | |
| dzięki za podpowiedź - za nabyłam takowego mam 8 punktów do 7 piniaty - ile jestem do tyłu ?? | |
|
| |
chevalier Raczkujący
Nick w grze : chevalier Liczba postów : 99 Dołączył : 12/06/2012
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 4:53 pm | |
| Ja mam 10, ale opuściłam dziś w nocy dwa kliknięcia i być może coś jeszcze wcześniej, nie wiem dokładnie. | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Czw Cze 14, 2012 11:11 pm | |
| Ja mam 5 punktów 7 pinaty ile jestem z tyłu?? | |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 1:00 am | |
| Ja mam 23 w 7 piniacie | |
|
| |
chevalier Raczkujący
Nick w grze : chevalier Liczba postów : 99 Dołączył : 12/06/2012
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 1:06 am | |
| Viragoo, idziesz jak burza. Ja mam 20, a dzisiaj jeszcze więcej opuszczę. No ale trudno, i tak bym się na boskiego nie załapała, bo nie mam tylu RO, a wydawać pieniędzy na wirtualną grę nie zamierzam. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 2:05 am | |
| Jak na razie nic nie opuściłem, staram się i kilka osób mi pomaga, za co Im bardzo serdecznie dziękuje | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 2:13 am | |
| Ja mam 20 klików, więc wychodzi na to, że 3 jestem do tyłu, ale to nic Viragoo, rachunek wyślę pocztą xD | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 2:57 am | |
| Wysyłaj, za taka pomoc się należy | |
|
| |
arlyn Już coś wie
Liczba postów : 225 Dołączył : 30/06/2011
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 3:23 am | |
| ja mam 22 kliki w 7 piniacie a klikam sobie tylko sama | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 3:25 am | |
| Ja mam 20 klików w 7, również klikam sama we wszystkie, a jak będą kliki co godzinę to chyba przestanę spać XD albo zrobię dyżury z koleżanką, ona w dzień, ja w nocy | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 3:27 am | |
| To ja również dla Viragoo idę wystawiać rachunek :>
O 13ej padnie Piniata numer 7... |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 4:24 am | |
| - dorcis napisał:
- To ja również dla Viragoo idę wystawiać rachunek :>
No to się nie wypłaci, hyhy Generalnie, to miałam coś powiedzieć... tylko co... aaaa... już wiem! Odnośnie tych kliknięć, które są coraz większe i wkrótce będą wynosiły po ponad 200... Owlient, to chyba myśli, że ma do czynienia z no-lifami, którzy siedzą ciągle przy kompie i mają czas na klikanie, albo z milionerami, którzy będą wydawać kasę na to, aby mieć kupony. Poza tym już drugi raz odnoszę wrażenie, że oni nieodpowiednio dobierają liczbę kilknięć i ją znacznie zawyżając sprawiają, że dla zwykłego gracza coś staje się nieosiągalne. Pierwsze takie miałam, gdy weszły po raz pierwszy gwiazdki w loteriach i było trzeba mieć ich... kilka tysięcy (dobrze pamietam?), aby zdobyć boskiego konia. Niby potem to zaniżyli, ale wciąż próg był wysoki... No, ale na czymś zarobić muszą, tak właściwie ;x I trochę wkurza, że odkąd Howrse współpracuje z Ubisoftem, to ciągle są jakieś promocje. Fajnie jest, bo można coś wygrać, ale odpocząć też, by się zdało No, ale... | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 5:40 am | |
| Ayashi, ale są zadania, które ułatwiają klikanie (np zrób coś tam, a przy następnym kliknięciu przechodzisz do kolejnej piniaty, albo skracają o połowę), co prawda i tak nie wierze, żeby komukolwiek, kto nie otworzy ani jednego RO (a klikał wszystko) udało się zdobyć Jowisza.. Zobaczymy ;p ja zbieram kupony, będę mieć ok. 10 z koni/cr ale to mało, więc może kupię za parę esków od tatuśka XD A co do promocji, to prawda, ostatnio są ciągle, bez nawet dnia wytchnienia... ;o ledwo się skończyły karty to już była skrzynia, a jak się skończyła skrzynia, to w ten sam dzień dali piniatę.. A co do kliknięć, to najlepiej mają maturzyści - wakacje pod tym względem jest to ciut nie fair, ale wystarczy znaleźć osobę, która będzie klikać w nocy. Ja narzekałam na loterię, bo prawie wszystkie losy mi umykały, bo siedziałam w szkole ;x | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 6:13 am | |
| No właśnie, ułątwiają, ale nie gwarantują, że się ukończy tę promocję bez wydawania kuponów na RO Wprawdzie mam ich wiele nachomikowanych, ale nie uśmiecha mi się ich wydawać :PP Poza tym... Owlient nie zobaczy ode mnie nawet złotówki, o Także, jak się uda rozbić wszystkie piniaty, to fajnie, a jak nie... szkoda Jowisza skoro jest już Saturn i Mars (: | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 6:18 am | |
| W piniacie 20 do zdobycia Jowisz, za 1000 punktów - ja sobie odpuszczam ... | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 6:20 am | |
| Hahahaha, to jest jakaś kpina. Max. 40 pkt w RO.. przesadzili. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 6:27 am | |
| oni chyba lubią liczbę 25 bo z tego co pamiętam do jakiegoś wędrownego też trzeba było poświęcić 25 RO tu będzie znając życie podobnie albo i drożej to nawet wypadnie | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 6:45 am | |
| Tu pójdzie znacznie więcej Ro, bo jeszcze do wcześniejszych piniat pewnie będą potrzebne :/ 1000 klików... dobry żart... uśmiałam się, jak nie wiem co... Znowu ilość z kosmosu wzięli i szanse na Jowisza mają (jak zwykle) osoby wydające setki złotych na kupony x_X | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 6:51 am | |
| Ale spokojnie bo za jedno z dokonań do tej piniaty dostaje się gratisowe 500 kliknięć - źle nie jest! Może za chwilkę będzie tabela ze wszystkimi pinitami | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] Pią Cze 15, 2012 6:58 am | |
| Mikim, dajesz nadzieję Ale fajnie, by było, jakby tak było Pytanie tylko co to za zadanie | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] | |
| |
|
| |
| GRA - Piniata + dodatkowe punkty w RO [PL] | |
|