Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Arbuz ma zaciesz | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Arbuz ma zaciesz Pon Cze 11, 2012 10:20 am | |
| Arbuz ma zaciesz!!! No więc, rozwaliłam poprzedni aparat, mianowicie obiektyw, więc miałam dostać nowy, lepszy aparat. W dodatku i tak miałam dostać nowy więc... Byłam dzisiaj, i sobie wybrałam fantastyczniesupermegaekstrasuperowego Nikonka ;D Robi super zdjęcia, fantastyczne kolory, ostrość, no po prostu go kocham, wiem że są lepsze, ale i tak go kocham! Jest to Nikon Coolpix L810, czarny. W internecie gadają że na zdjęciach wychodzą szumy, ale to nie prawda, być może tym ludziom w głowie szumi. Jeszcze raz - aparat ma fantastyczne parametry, obiektyw, może sam ustawić ostrość, no po prostu dla mnie rewelka. Po co założyłam temat? Nie wiem, nie po to by się chwalić, po prostu się cieszę, bo jest on dla mnie mega! Zakończą popularnym teraz na zagrodzie słowem: Endżoj | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Arbuz ma zaciesz Pon Cze 11, 2012 10:24 am | |
| Pokasz:3 Nikonek, nikonek... Nie lubiem nikonków, wolę mojego grata samsunga^^ | |
| | | Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Arbuz ma zaciesz Pon Cze 11, 2012 10:26 am | |
| Co pokazać? Ja uwielbiam samsungi ale w roli TV lub fonów, aparat to dla mnie kicha, choć są perełki ;D | |
| | | Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Arbuz ma zaciesz Pon Cze 11, 2012 10:27 am | |
| Może lepiej pokaż zdjęcia, bo tak, to my nie wiemy, czy Endżojować się razem z Tobą | |
| Temat: Re: Arbuz ma zaciesz Pon Cze 11, 2012 10:39 am | |
| Hue, mam z 8 zdjęć idę na wyprawę, niedługo wrócę, spodziewajcie się wątku w dziale fotograficznym ;D | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Arbuz ma zaciesz Pon Cze 11, 2012 10:46 am | |
| Za Nikonami nie przepadam, wolę Canony, ale cieszę się Twoim szczęściem Co do szumów - być może chodziło o szum przy wyższym ISO. Radzę przetestować. Jeśli jednak nie będziesz kombinowała ze zdjęciami w ciemnych pomieszczeniach, na długich czasach, bez lampy, to nie powinno Ci to przeszkadzać | |
| Temat: Re: Arbuz ma zaciesz Pon Cze 11, 2012 10:50 am | |
| Malto - może jestem ślepa ale lampy to on nie ma ;/ Dobra, tyle gadam, idę go przetestować terenowo, nie tylko domowo xD | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Arbuz ma zaciesz Pon Cze 11, 2012 11:16 am | |
| - Arbuzek_10 napisał:
- Malto - może jestem ślepa ale lampy to on nie ma ;/
Sprawdź wajchę nad obiektywem z napisem Nikon - to jest lampa | |
| | | mgła1 Nowy
Liczba postów : 31 Dołączył : 09/06/2012
| Temat: Re: Arbuz ma zaciesz Nie Lip 01, 2012 11:31 am | |
| SUPER CIESZĘ SIĘ Z TOBĄ PS. ENOJNY (ENDŻOJ) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Arbuz ma zaciesz | |
| |
| | | | Arbuz ma zaciesz | |