Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Przestrzeń Twórcza | |
|
+68Lunatyk AyaKey -Loria- Vium ebonita Darusia125 Kemishi sweeatty Turkawka Minoo Nunnally wercia d bursztyn232 poziomka22 Manroe Tiamat erreo i3nici Spanielcia Arłenkowa16 asiamar98 sDRAGONs MaryMariaMara Karolina211 LadyArvena Poezja992 anna i wiki olcia1234 Sakura Kajtus KaVcia asia98999 Alaya -Eruina- Clockvise Athi Pati...xd carrie17 EREIS Malto chevalier XX_lero Nika346 hanka1998 Aglyss eloite Pojara Ayashi Clue Kotersiow Aki koteczek043 kleosiek MrsKopytko Philipek EveDallas xTikTakx Broszka Sabula avrilka karina127 Uśmieszek Kikyo22 Oresama koziorożec Szarusia16 zαbαvεcкαα Sathilia 72 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Gru 11, 2013 12:31 pm | |
| Heh, i coś takiego, rysowanego w 1,5 minuty ma takie same szanse w głosowaniu, jak maści rysowanie kilka godzin lub kilka dni z dbałością o każdy możliwy detal. Wystarczy, że każdemu wyświetli się kilkukrotnie w ciągu głosowania i zablokuje dostęp do innych, dużo bardziej wartych uwagi maści.
Owlient zszedł na psy nawet pod tym względem. A ja zaczęłam martwić się, że mój Shinigami w wersji końskiej nie zostanie dopuszczony nawet do głosowania ze względu na to, że to art wzorowany na postaci z mangi :/. Pytam się, po co tak bardzo staramy się, by nasze prace były piękne i estetyczne, skoro można nakryklać kilka kresek, 2 kółka i to będzie cały koń? | |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sro Gru 11, 2013 12:45 pm | |
| Cóż, coraz więcej takich pracy :/ rozumiem coś takiego, widać, że autor się stara, bo nie wszystkie prace muszą utrzymywać taki poziom. Ale to kółko z kreskami, które pokazałam w poprzednim poście to już przesada :/ i to też. Przecie widać, że to zdjęcie...
EDIT: Dedłam. Urządźcie mi miły pogrzeb. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pon Sty 06, 2014 2:23 pm | |
| Matko boska co to jest ? albo to huahuahua:D Kolejny kwiatek: To mi się baaardzo podoba: |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Wto Sty 07, 2014 12:11 am | |
| Trafiłam dzisiaj na 'czarną perłę' wśród prac do PT. Może mnie ktoś oświecić, co to za rasa konia, bo za nic nie mogę skojarzyć O_o. W dodatku wycięte zdjęcie. Ktoś chyba ma za dużo kuponów... | |
| | | Gość Gość
| | | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Wto Sty 07, 2014 6:05 am | |
| Ten Pokemon, to nie pierwsza praca, którą ktoś skopiował - tak po prostu. Parę razy natknęłam się na prace autorów z deviantArtu, którzy nie mieli w ogóle pojęcia, że ich konie znalazły się w PT Howrse. Ludzie myślę, że coś im przejdzie płazem, jeśli pójdą na łatwiznę, a swoją drogą... Owlient akceptuje wszystko po kolei? Nawet, jeśli koń przypomina bardziej czarną panterę, albo jest Pokemonem? Szkoda gadać. | |
| | | Gość Gość
| | | | Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Sty 09, 2014 3:07 am | |
| Masakra... jak oglądam te prace, które wyskakują przy głosowaniu, to naprawdę zastanawiam się, co jest grane... ;x - jedyne podobieństwo do konia, to chyba tylko kopyta i ogon - a to... cóż. Szczerze powiedziawszy, to w głosowaniu wyskakuje mi taki chłam... że właściwie nie wiem na co zagłosować. Nie ma nic, co by mnie zachwyciło... Dzisiaj szczególnie x_X | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Sty 09, 2014 3:54 am | |
| Dokładnie, tyle syfu że nie wiadomo które z nich wybrać... Ten mi się podoba: A ten już mniej Przez ten ogon dziwaczny x.x Jeszcze taki Kfffiateq. W osiołkach. Albo kopia ładnej grafiki, rysunkowa Pamięta ktoś która to była? Ten junikorn mnie rozwalił : Kolejny nieudolny Twórca dodający białe tło: Albo samo tło...o zgrozo Temuu kuniu wiszo czyczki... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Sty 11, 2014 3:23 am | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Nie Sty 12, 2014 2:33 am | |
| |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Lut 07, 2014 12:43 am | |
| Jezuniu, szczerze mówiąc, nie spodziewałam się nigdy, że wybierając pracę będę się modlić o możliwość opuszczenia kolejki za Equus... nawet dużo Equus. To co dzisiaj widziałam przeraziło mnie i stwierdziłam, że ja już lepiej rysuję a nie wstawiam co CP. Ogółem, nie wiedziałam co wybrać, zastanawiałam się dosyć długo czy czasem nie zostawić głosowania innym. A jak już trafiałam na ładne prace to 2/3 przy jednym głosowaniu. Jak wybrać? Okropność... | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Lut 07, 2014 3:35 am | |
| Wszystko dlatego, że Owlient wrzuca każdą maść, jaką nadeślą gracze - ich sortowanie zrzucił na graczy dając im możliwość 50 głosów za... marne 20eq. Zwyczajnie zrzucili na nas odpowiedzialność licząc na to, że wykonamy ich robotę. A wczoraj widziałam Fallabellę zrobioną idealnie na czarno z bezczelnie dorysowanymi detalami w paincie. Nagminnie wyskakują prace na białym tle i zestawienie 3 maści, z których jedna jest gorsza od drugiej i, o zgrozo!, jak tu głosować? Zobaczmy, co dzisiaj sprezentują... Prace, które mi wpadły w oko: Czyli na łącznie 150 prac, które mi wyskoczyły urzekło mnie... 4! Cóż za statystyka. A teraz inne... - to chyba było w poprzednim głosowaniu... - cóż. Bez większego komentarza. - no dobra... to mnie rozwaliło. - koń wata xd - może, jakby ktoś znalazł znacznie lepsze rozwiązanie, to byłoby fajne, a tak. Cóż. Pozostałe prace, które mi wyskakiwały nie były najgorsze, prezentowały się dobrze, ale nie porwały mnie aż tak bardzo, jak te pierwsze | |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Nie Lut 09, 2014 3:10 am | |
| Post pod postem... no trudno... Ale... szs jesu... ale ja muszę. Tak bardzo nie znoszę tych maści, gdzie na koniu rośnie drzewo, kwiatek, albo... wulkan: - samo konisko jest ładne, ale, na kiego grzyba, po co ma to na swoim grzbiecie? ;_; Trafił mi się dzisiaj też koń truskawka: - chcąc nie chcąc oddałam głos na niego, bo dwa pozostałe wołały o pomstę do nieba. O... a teraz koń czekolada-wisienka do kompletu: Dzisiaj, to nawet nic mnie nie zachwyciło. Jestem zdegustowana ;_; | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Lut 13, 2014 7:04 am | |
| - Śliczny <3 - też idealny C: - Jeju *~* No to były 3 perełki z mojego dzisiejszego głosowania c: | |
| | | Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| | | | Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Lut 14, 2014 12:57 am | |
| Na sam początek trafił mi się Frodo Baggins horse version ;>, Fajny, głosik poleciał . What the hell is it? O_o Całkiem fajny, choć nie do końca podchodzi pod mój gust. Lol xD. Lol 2 xD. Świetny . Uwielbam takie prace . Dziwne ułożenie ciała. Koń wygląda, jakby nie potrafił utrzymać równowagi i lada moment miał się przewrócić. Gdzie on ma tylne nogi? Rentka dla tego konia ;>. Fiu fiu, 2 perełki pod rząd ;>. Liczą się dobre chęci, ale.... To jeszcze koń, czy już smok, bo nie wiem O_o? Dzisiaj kiepsko z głosowaniem. Trafiłam na kilka naprawdę fajnych koników, ale w przypadku reszty, w każdym z nich coś mi nie pasowało. Bywało znacznie lepiej. | |
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Pią Lut 14, 2014 2:26 am | |
| Ah, coś ładnego Ale tylko dwie prace mnie dzisiaj urzekły. - <3 | |
| | | Nemmip Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nemmip Liczba postów : 428 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Sob Kwi 12, 2014 12:31 pm | |
| Muszę mieć to cudo *.* | |
| | | uszatkowa Nowy
Liczba postów : 24 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza Czw Maj 26, 2016 4:25 am | |
| Czy wie ktoś kto jest (lub może być) autorem tej pracy? (Nie przeszla głosowania) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Przestrzeń Twórcza | |
| |
| | | | Przestrzeń Twórcza | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|