Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| DO ZAMKNIĘCIA | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: DO ZAMKNIĘCIA Nie Cze 17, 2012 4:22 am | |
| Zakład Horsehead Style okazał się kompletną klapą. Po za tym co to za zakład z jednym pracownikiem? Próbuję, więc swoich sił jako jednostka samotna - bez zakładu, bez pomocników itp. Wykonuję grafikę pod prezentację (zwykłą i w WIX) oraz avatary (wycinane, kołowe itp.). Wszystko to jest od dzisiaj za free! Przykładów na razie nie podam, ale myślę że większość z Was widziała już moje "cuda". Co musicie podać powiem później! Do ocen prezentacji służy ten (zapomniany) wątek: KLIK
Ostatnio zmieniony przez aniawis39 dnia Czw Sie 16, 2012 1:55 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: DO ZAMKNIĘCIA Sob Cze 30, 2012 9:45 am | |
| Udało mi się zebrać do kupy i natchniona wakacjami stworzyłam jedną prezentację. Więcej będzie w najbliższym czasie, jednak nie ma w dniach 4-14 lipca, a 15 wątpię, by chciało mi się grzebać w GIMPie. Oto i prezentacja: Oczywiście zamiast napisu "Twój login" będzie login osoby, która zgarnie prezentację. Obowiązuje zasada: "kto pierwszy ten lepszy". W pierwszym poście podałam wątek, w którym możecie oceniać moje prace - nie chcę tutaj OT. Prezentacja ma wymiary 859x500px czyli jest prezentacją dużą. Jeszcze dziś planuję zrobić nową prezentację o innej budowie. | |
| Temat: Re: DO ZAMKNIĘCIA Sob Cze 30, 2012 10:25 am | |
| Zgodnie z obietnicą wstawiam prezentację numer 2. Oto formularz do wypełnienia, by zamówić: Co chcesz: prezentację/fotomanipulację/avatar itp. Zdjęcie: chyba tłumaczyć nie trzeba Napisy: wedle woli Zachciewajki: brushe, desenie itp. Inne: ilość ramek, wygląd, kolorystyka itp. Zapraszam do zamawiania! | |
| Temat: Re: DO ZAMKNIĘCIA Nie Lip 01, 2012 3:03 pm | |
| Nikt nie chce tych prezentacji? Mam się Wam tu rozpłakać czy co... | |
| Temat: Re: DO ZAMKNIĘCIA Pon Lip 02, 2012 6:01 am | |
| Właśnie powstała strona internetowa poświęcona mojej grafice: KLIK. Strona jest w graficznej budowie, myślę nad jej stylem. Na razie, więc proszę o wyrozumiałość. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: DO ZAMKNIĘCIA | |
| |
| | | | DO ZAMKNIĘCIA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|