Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

okropna sytuacja

Go down 
+11
Sakura
Arbuzek_10
korane
blueberry.
Malto
Philipek
chevalier
Athi
EREIS
MrsKopytko
tinolandia
15 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

Nick w grze : tinolandia
Liczba postów : 1555

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 6:15 am

okropna sytuacja
doszło do mnie że osoby wszystkie uważają mnie za złą osobę
ja na początku nie chciałam i teraz jest klapa
co mam zrobić by to naprawić?
proszę o odpowiedź osoby nie lubiące mnie
i lubiące lub nieznające
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=109826
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 6:19 am

A mogłabyś wyjaśnić dlaczego uważają cię za "złą" ?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 6:24 am

MrsKopytko napisał:
A mogłabyś wyjaśnić dlaczego uważają cię za "złą" ?
poniewaz ja byłam tu pierwszy raz skopiowałam prezentacje innej osoby i dałam za przykład swojej ale przeprosiłam,nic się nie udało.i tak dalej potem niechcący zaspamowałam i tak dalej
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 6:29 am

martwiące jest to Twoje itd... bo ono ciągle trwa więc dopóki tego nie zmienisz nie masz co szukać sympatii i poparcia na tym forum
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 6:30 am

EREIS napisał:
martwiące jest to Twoje itd... bo ono ciągle trwa więc dopóki tego nie zmienisz nie masz co szukać sympatii i poparcia na tym forum

a jak to zmienic od tygodnia jestem ok
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 6:33 am

bo od tygodnia się nie udzielasz a obawy są że jak zaczniesz to znów będziesz to robić tak jak dawniej.
to że od tygodnia jest OK to o niczym nie świadczy a na pewno nie o zmianie Twojego charakteru..
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 6:36 am

EREIS napisał:
bo od tygodnia się nie udzielasz a obawy są że jak zaczniesz to znów będziesz to robić tak jak dawniej.
to że od tygodnia jest OK to o niczym nie świadczy a na pewno nie o zmianie Twojego charakteru..

wiem a wiesz jak mi pomus?
co mam zrobic że rodzice mi kupili 6 konie i jest mi dobrze oprósz na zagrodzie
uwierz mi nie lubie kłamać
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 6:39 am

i znów robisz to samo - wniosek nic a nic się z Tobą/ u Ciebie nie zmieniło.
wróć jak dojrzejesz albo przyzwyczaj się do tego że nie będzie akceptacji Twojej osoby ze strony forumowiczów.
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 6:41 am

ok czekam na posty innych
to nie spam
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 7:00 am

Niestety muszę cię zmartwić ale "Pomógł tulu osobom" na minusie coś znaczy. Tak samo z prezentacją. Jest czyjaś to tak jakbyś komuś zabrała skarpetkę i powiedziała, że to twoja.

tinolandia napisał:
EREIS napisał:

a jak to zmienic od tygodnia jestem ok

Od tygodnia? Trzeba być uczciwym cały czas. Inaczej ludzie nadal będą cię uważać za byle kogo.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 7:01 am

ALE JA NIE CHCĘ
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 7:56 am

No wiesz, pamiętam jak dałaś rysunek z internetu na konkurs na zagrodzie i się jeszcze kłóciłaś, to nic dziwnego, że wiele osób może mieć taką opinię.
Postaraj się więcej nie zachowywać w ten sposób i być miła dla innych, może z czasem wyrobisz sobie lepszą opinię Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Gość
Gość
Anonymous

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 8:08 am

Tinolandio, postaraj się po prostu czytać uważniej posty, bo czasem wkurzasz innych pisząc: 'A gdzie przykłady?"... Przeproś osoby, od których skopiowałaś prace i staraj się zacząć wszystko od nowa Wink
Powrót do góry Go down
chevalier
Raczkujący
chevalier

Nick w grze : chevalier
Liczba postów : 99

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 8:31 am

Nie znam Cię, ale pierwsze co zauważyłam - to że nie do końca rozumiem Twoje posty. Nie kończysz myśli, używasz jakichś skrótów myślowych i ja jako osoba, która po raz pierwszy ma styczność z Tobą i jakąś dotyczącą Cię aferą nie zawsze wiem co chcesz w danym poście przekazać.
A w kwestii tygodni, chcenia czy niechcenia i czego tam jeszcze... To ja mam radę z rodzaju tych, którymi kierować się należy nie tylko w internecie na forum o grze z wirtualnymi konikami, ale w ogóle w życiu. Wymagaj mniej od innych, a więcej od siebie. I bądź dla innych taka, jaka chciałabyś, aby inni byli dla Ciebie. Zanim coś napiszesz, skopiujesz etc. postaw się w miejscu odbiorcy i zastanów, czy sama chciałabyś zostać tak potraktowana. W razie najmniejszych wątpliwości należy użyć klawisza backspace.
Opinia - zwłaszcza zła - to nie jest coś, co można zmienić w tydzień. To trochę jak z zawiedzionym zaufaniem - jeżeli raz się straci zaufanie do kogoś, to ten ktoś musi na jego odbudowanie nieraz ciężko pracować całymi latami, a czasem po prostu już nigdy nie jest się w stanie tej osobie ponownie zaufać. Opinia, sympatia, zaufanie etc. to nie pieniądze, które można pożyczyć i oddać bez mrugnięcia okiem. To coś o wiele ważniejszego i cenniejszego. Coś, o co trzeba stale dbać. Jak cię widzą, tak cię piszą, głosi znane porzekadło. Jeżeli chcesz, by ludzie zmienili o Tobie zdanie, musisz dać im do tego powód. Musisz sobie na to zapracować i zasłużyć. Po prostu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=136913
Go??
Gość
Anonymous

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 8:49 am

tinolandio,bo skopiowałaś czyjaś pracę na konkurs Karoliny,bo ucięłaś podpis Arbuza z prezentacji(a wystarczyło poprosić kogoś,by jeszcze raz zrobił html),dlatego,że monotonnie o coś pytasz mimo,że masz podane informacje..?
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 9:18 am

Tinolandio...pierwsze co zrób, to zajrzyj do słownika ortograficznego-naprawdę. Większość Twoich postów jest trudno przeczytać z powodu wielkiej ilości błędów. Chyba,że jesteś jak już wcześniej gdzieś wspominałam, dyslektykiem.

Nie zrobiłaś dobrego wrażenia na początku Twojej rejestracji na forum gdyż dosyć dużo nabroiłaś.. Wink
Postaraj się być miła dla innych,przepraszać itp.

Cytat :
co mam zrobic że rodzice mi kupili 6 konie
Nie będę pytała o szczegóły, na sam początek zapytam - umiesz jeździć konno? Nie myśl,że 6 koni jest jak 6 piesków czy też chomiczków... Przy jednym wierzchowcu jest masę obowiązków.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Go??
Gość
Anonymous

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 9:21 am

Cytat :
co mam zrobic że rodzice mi kupili 6 konie i jest mi dobrze oprósz na zagrodzie
uwierz mi nie lubie kłamać
Właśnie to zrobiłaś.Wybacz,ale nie wierzę dziecku,że rodzice mu ot tak kupili 6 koni..
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 9:41 am

Philipek napisał:
Cytat :
Nie będę pytała o szczegóły, na sam początek zapytam - umiesz jeździć konno? Nie myśl,że 6 koni jest jak 6 piesków czy też chomiczków... Przy jednym wierzchowcu jest masę obowiązków.
Mi się wydaje, że chodziło jej o konie wirtualne, z howrse... i kolejny dowód na to, że posty tej osoby są niemal enigmą.

Jeśli chodzi o moją opinię, powiem krótko. Jeśli ktoś raz oszukał, oszukać może ponownie. Nic dziwnego, że taka osoba nie jest lubiana/akceptowana. Prawdą jest, że pierwsze wrażenie bywa zazwyczaj trafne. Jeśli nie jesteś oszustką (a taką masz aktualnie opinię), spróbuj przekonać do siebie ludzi, chociaż łatwo nie będzie. Przede wszystkim zadbaj o swoją opinię. Żadnych działań na skróty, żadnych kombinacji. Staraj się pomagać innym BEZINTERESOWNIE. Być może to coś da.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 9:57 am

Opinii na temat danej osoby nie da się zmienić w tydzień, dwa. Od pierwszej klasy w klasie mam taką jędzę-modelkę-Barbie, że tak to ujmę. Odkąd tylko ją znam - wróg numer 1... Po prostu zrobiła mi tyle złych rzeczy, że cały czas chowam do niej dużą niechęć.
Ty tinolandio już nie raz udowodniłaś, że oszukujesz, kopiujesz itp. Może zacznij od robienia HTML'u samemu?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Go??
Gość
Anonymous

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 10:02 am

Malto napisał:
Philipek napisał:
Cytat :
Mi się wydaje, że chodziło jej o konie wirtualne, z howrse... i kolejny dowód na to, że posty tej osoby są niemal enigmą.

Jeśli chodzi o moją opinię, powiem krótko. Jeśli ktoś raz oszukał, oszukać może ponownie. Nic dziwnego, że taka osoba nie jest lubiana/akceptowana. Prawdą jest, że pierwsze wrażenie bywa zazwyczaj trafne. Jeśli nie jesteś oszustką (a taką masz aktualnie opinię), spróbuj przekonać do siebie ludzi, chociaż łatwo nie będzie. Przede wszystkim zadbaj o swoją opinię. Żadnych działań na skróty, żadnych kombinacji. Staraj się pomagać innym BEZINTERESOWNIE. Być może to coś da.
No może ja byłam wyjątkiem,bo skopiowałam kiedyś nazwę Zagrody itd. a dziś jestem tu grafikiem i czuję się lubiana Very Happy
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 10:11 am

Pysia2762Pysia2762 napisał:
Malto napisał:
Philipek napisał:
Cytat :

No może ja byłam wyjątkiem,bo skopiowałam kiedyś nazwę Zagrody itd. a dziś jestem tu grafikiem i czuję się lubiana Very Happy
Wyjątek potwierdza regułę Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 10:22 am

Malto,mi się wydaję,że nie chodzi jej o wirtualne konie. co mają w końcu rodzice do pikseli? Smile Niech tinolandia jaśniej się wypowie na ten temat.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 10:45 am

tinolandio opowiedz nam coś o twoich koniach, jak radzisz sobie z nimi na co dzień i jakiego ekwipunku uzywasz?
jak dla mnie ty tego nie wiesz dlatego nawet nie chcesz się tu wypowiadać
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:00 am

hmm... przepraszam, może nieco odbiegnę od głównego wątku, ale.. naprawdę masz 12 lat? Wink
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:03 am

vernille napisał:
hmm... przepraszam, może nieco odbiegnę od głównego wątku, ale.. naprawdę masz 12 lat? Wink
jak dla mnie na taką nie wygląda
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:10 am

Malto napisał:
Malto napisał:
Philipek napisał:
Cytat :

Yhym.. Very Happy
Powrót do góry Go down
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:19 am

Malto napisał:
Malto napisał:
Philipek napisał:
Cytat :

Yhym.. Very Happy
coś to pogmatwane się zrobiło Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:32 am

korane napisał:
vernille napisał:
jak dla mnie na taką nie wygląda

Dlatego właśnie pytam. Sądząc po jej wypowiedziach, sposobie, w jakim się zachowuje i reaguje na wypowiedzi innych myślałam, że ma jakieś... 10. Dzisiaj patrzę i aż się zdziwiłam, że przy tym "Age" jak byk stoi 12!

Toć nawet mnie mylą z pełnoletnią kobietą. X'D
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 11:56 am

vernille,naprawdę.Byłabym w takim razie,tylko o rok starsza od niej,a mimo to nie wydaje mi się,że piszę z błędami..Oo Naprawdę,trudno zauważyć to w jej pisowni..
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 12:06 pm

Widzisz tinolandio - kopiujesz, kłamiesz, nie pytasz o zgody i myślisz że cię każdy będzie lubił?
Ciągle jesteś nastawiona hmm... "kłamliwie" i udajesz uczciwą.

6 koni? Ty to sobie chyba nie zdajesz sprawy co to znaczy koń? Ty myślisz że to jest jak hodowanie myszek? Ty z jednym koniem byś sobie nie poradziła, zakładam również że nawet nigdy nie jechałaś sama, że Ty nigdy nawet nie skakałaś, nie galopowałaś, nie jeździłaś, a Ty mi tu o 6 koniach mówisz?
Weź się dziewczyno zastanów bo ciągle kłamiesz! Nie wiesz co to znaczy kłamstwo, czy koń.
Nie masz pojęcia o świecie, skoro kłamiesz, to znaczy że nie szanujesz innych, więc jak mamy Ciebie lubić skoro nawet nas nie szanujesz???

OGARNIJ SIĘ, i przemyśl to co piszesz!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Sponsored content

okropna sytuacja Empty
PisanieTemat: Re: okropna sytuacja   okropna sytuacja I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

okropna sytuacja
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-