Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| okropna sytuacja | |
|
+11Sakura Arbuzek_10 korane blueberry. Malto Philipek chevalier Athi EREIS MrsKopytko tinolandia 15 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: okropna sytuacja Sro Cze 20, 2012 4:14 am | |
| Arb,ona po prostu kłamie w żywe oczy..Od jakiś 5 lat staram,się o to by mieć konia.. Ona zaś dostała 6 na raz..Doprawdy,to zachowanie powinno być karalne |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: okropna sytuacja Sro Cze 20, 2012 6:04 am | |
| - Arbuzek_10 napisał:
- Widzisz tinolandio - kopiujesz, kłamiesz, nie pytasz o zgody i myślisz że cię każdy będzie lubił?
Ciągle jesteś nastawiona hmm... "kłamliwie" i udajesz uczciwą.
6 koni? Ty to sobie chyba nie zdajesz sprawy co to znaczy koń? Ty myślisz że to jest jak hodowanie myszek? Ty z jednym koniem byś sobie nie poradziła, zakładam również że nawet nigdy nie jechałaś sama, że Ty nigdy nawet nie skakałaś, nie galopowałaś, nie jeździłaś, a Ty mi tu o 6 koniach mówisz? Weź się dziewczyno zastanów bo ciągle kłamiesz! Nie wiesz co to znaczy kłamstwo, czy koń. Nie masz pojęcia o świecie, skoro kłamiesz, to znaczy że nie szanujesz innych, więc jak mamy Ciebie lubić skoro nawet nas nie szanujesz???
OGARNIJ SIĘ, i przemyśl to co piszesz! arbuzek ma rację ty nawet nie wiesz co to koń. 6 koni to naprawdę duży obowiązek. Chyba że twoi rodzice są jacyś inni wtedy okey. Ja mam 16 lat i mieszkam na wsi, a rodzice nie chcieli mi kupić nawet jednego konia. Teraz mamciasteczko nie bedę się nim chwalić bo nie ma czym ( stary już ten konik ) . Wtedy chciałam jeszcze drugiego konika ale po przyjeździe pierwszego zobaczyłam jaka to ciężka praca zajmowanie się koniem choć są i też przyjemności. Sama stwierdziłam że drugi konik to za dużo ,opieka nad jednym zwierzęciem wymaga od nas dużo czasu i cierpliwości a co dopiero mówić o 6 koniach . OGARNIJ SIĘ! | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: okropna sytuacja Sro Cze 20, 2012 6:14 am | |
| dobra ja bym sugerowała skończenie dyskusji bo zrobił się mały OT a w końcu powinniśmy dawać przykład tym niepokornym | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: okropna sytuacja Sro Cze 20, 2012 8:06 am | |
| Nie wiem, jaka jest sprawa, co skopiowała, kogo okłamała, itd., ale myślę, że lepiej zrobicie, jeżeli po prostu przestaniecie zajmować się jej sprawą i utyskiwaniem, że nikt jej nie lubi. Jeżeli na to zapracowała, wiadomo że nikt nie będzie teraz głaskał jej po głowie i fałszywie twierdził, że dobrze zrobiła. Ja też na samym początku mojej "działalności" na forum nie pokazałam się z najlepszej strony, ale starałam się ze wszystkich sił to wszystko naprostować. Mam nadzieję, że mi się udało . | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: okropna sytuacja Sro Cze 20, 2012 8:12 am | |
| Wiesz ja na twoim miejscu poprosiła o jeszcze jedną szansę. żeby te osoby które cię nie lubią miały czas zobaczyć że się zmieniłaś ( o ile to prawda ). | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: okropna sytuacja Sro Cze 20, 2012 1:23 pm | |
| Ej! Z tego co pamiętam, to miała byc dyskusja na temat inny, niż opieka nad końmi, prawda? A co do tinolandii- może spróbuj byc milsza, uczciwsza. Szczerze mówiąc, aż boję się niektórych moich postów z początku, ale teraz staram się nadrabiac, przestałam spamowac. Pisz do każdego tak, jakbyś Ty chciała otrzymywac pisane przez siebie wiadomości . Z tego co wiem, ortografia i interpunkcja na forach to również ważne punkty, nie zaniedbuj ich. Osoby piszące z wieloma błędami stylistycznymi, ortografami i itp. postrzegane są nieciekawie, a ich posty trudno odczytac. Jakieś problemy z tym? Słowniki w formie książek i stron internetowych służą pomocom. | |
| | | koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: okropna sytuacja Sro Cze 20, 2012 1:31 pm | |
| Może spróbuj być milsza, uczciwa, nie kraść...
Może wtedy poczują inni do ciebie respekt, bo jak na razie nie najlepiej sie prezentowałaś.
A co do koni, to chyba trochę przesadziłaś, 6 koni wiesz ile to pracy i pieniędzy? Najpierw naucz się jedździć a potem myśl o 1 koniu. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: okropna sytuacja Sro Cze 20, 2012 2:04 pm | |
| - Cytat :
- wiem a wiesz jak mi pomus?
co mam zrobic że rodzice mi kupili 6 konie i jest mi dobrze oprósz na zagrodzie uwierz mi nie lubie kłamać
Sześc koni??? Dziewczyno, spójrz co ty wygadujesz!!! To zwykłe kłamstwa... Radzę Ci posłuchaj porad innych to może ludzie zaczną Cię bardziej cenic. Ale na razie popracuj nad poprawną polszczyzną no i przestań kłamac w żywe oczy... I Ty naprawdę masz 12 lat??? |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: okropna sytuacja Czw Cze 21, 2012 4:39 am | |
| Tja, za jakieś, hm, 10 lat, jak sie z domu wyprowadzę i na każdy [przyjazd rodziców będę chować zwierzaka xDDD A co do tematu - tinolandia, jakbyś zachowywała się dobrze, nikt by pretensji nie miał, no ale wiesz, trzeba się zachowywać z umiarem! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: okropna sytuacja | |
| |
| | | | okropna sytuacja | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|