Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Uwaga! Hackerzy na Facebooku!

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

Uwaga! Hackerzy na Facebooku! Empty
PisanieTemat: Uwaga! Hackerzy na Facebooku!   Uwaga! Hackerzy na Facebooku! I_icon_minipostSob Cze 23, 2012 3:25 am

Macie Facebooka? Uważajcie!
Na facebooku grasują hakerzy, którzy przejmują władzę nad kontami. Jeżeli dostaliście dziwny link na priv bądź wpis od znajomych na tablice - NIE KLIKAJCIE W TO. Linki te są rozsyłane bez wiedzy i woli użytkownika, pod linkami kryje się wirus przejmujący wasze dane logowania czyli przejmuje Wasze konto!
Nie dajmy się, informujmy Wszystkich!
Jeśli już kliknęliście w taki link i coś ściągnęliście; nie otwierajcie tego tylko usuńcie. Ja przez przypadek to zrobiłam ale na szczęście tego nie otworzyłam bo się skapnęłam że ten plik który miał być obrazkiem był tak naprawdę w formacie exe. Dodatkowo ściąga się od razu jak tylko klikniecie na link co też jest podejrzane!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Uwaga! Hackerzy na Facebooku!   Uwaga! Hackerzy na Facebooku! I_icon_minipostSob Cze 23, 2012 5:14 am

Tak, to prawda. Ja już kolejny raz coś takiego miałam na tablicy i jak kliknełam to chciało się coś ściągać ; /
Powrót do góry Go down
Dianaxxx
W skromnych progach Zagrody
Dianaxxx

Nick w grze : Dianaxx
Liczba postów : 384

PisanieTemat: Re: Uwaga! Hackerzy na Facebooku!   Uwaga! Hackerzy na Facebooku! I_icon_minipostSob Cze 23, 2012 5:39 am

Wiem to po prostu dzia******
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1235741&message=change
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Uwaga! Hackerzy na Facebooku!   Uwaga! Hackerzy na Facebooku! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Uwaga! Hackerzy na Facebooku!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Uwaga na groźnego wirusa na Facebooku
» Uwaga uwaga !
» Zmiany statusu na Facebooku płatne?
» Uwaga na Firefoxa 16
» UWAGA DO SPONSORÓW

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach