Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!

Go down 
+10
EREIS
tinolandia
natalias143
Kotek~
Mikim7
Arbuzek_10
Zaczarowana.x3
Alasky
BlueSkyline
carrie17
14 posters
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! Empty
PisanieTemat: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostSob Cze 23, 2012 9:28 pm

Witajcie!

Z racji iż jest 4:55 nad ranem gdy piszę ten post, a na dodatek mam nadzwyczajnie dobry humor, wpadłam na pomysł zorganizowania konkursu na najładniejszą prezentację - dla mnie oczywiście Wink
Zanim wyślesz swoją pracę, przeczytaj dokładnie cały post.

A oto zasady:
1) Konkurs trwa do 2 lipca. Zastrzegam sobie jednak prawo do przedłużenia, gdyby prac było niewiele.
2) Prezentacja musi być związana ze zwierzętami. Ale nie byle jakimi... Temat to pokemony Very Happy 1 lub 2 generacja, Ty wybierasz pokemona, który podoba Ci się najbardziej. Obrazki możecie pobierać skąd tylko chcecie, jeśli jest to jednak czyjaś praca (np z deviantartu) wypadałoby umieścić tam malutki podpis autora.
3) Prezentacje możecie wykonywać we wszystkich programach graficznych.
4) Możecie używać wszystkich dostępnych metod upiększania swoich prac (a dokładniej mam na myśli te całe szlaczki, esy floresy, linie itp).
5) Prezentacja ma mieć jedną ramkę, mój nick, wasz podpis (niewielki, taki, by można go było odczytać bez lupy, ale znowu nie na całą prezentację).
6) Kolorystyka jest dowolna. Będę oceniała wg mojego 'widzimisie', liczy się jednak staranność.
Szerokość prezentacji może być mała lub duża, wysokość nie większa niż 600 pikseli - proszę, by praca była dopasowana do ramki howrse!

Orientacyjny schemat: KLIK

A teraz to, co najbardziej was interesuje - nagrody!

Miejsce 1 - dla zwycięzcy nagrodą jest kupon.
Miejsce 2 - 2x chmurka + 10.000eq
Miejsce 3 - muśnięcie filotes + 5.000eq

Prezentacja zwycięzcy zostanie zamieszczona na moim profilu, jednak być może kiedyś mi się znudzi, wtedy chciałabym móc użyć prezentacji osoby z nr 2 lub 3 Wink
Dlatego każda osoba, która bierze udział w konkursie, zgadza się na zamieszczenie swojej pracy na moim profilu. Prosiłabym również zwycięzcę o kod html, lub chociaż namiary do osoby, która taki kod stworzy, bo ja się na tym nie znam Razz

I to by było na tyle.. Wszelkie pytania można zamieszczać tutaj. Powodzenia (;

Ostatnio zmieniony przez carrie17 dnia Sob Lip 07, 2012 2:26 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
BlueSkyline
Nowy
BlueSkyline

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 6:51 am

Gdzie przesyłać prace? Smile

P.S. W razie czego mogę stworzyć kod html Wink
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 8:34 am

Gdzie przeslać?
Pokemon dowolny...hmmm...mam już wizję Wink
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 9:03 am

Tutaj wklejajcie, będzie mi lepiej przejrzeć na koniec wszystkie prace Very Happy chyba, że ktoś się wstydzi, to można podesłać na priv tu lub na howrse (:

EDIT: Chcę jeszcze dodać, że nie musicie się dokładnie sugerować schematem prezentacji, obrazek może nachodzić na ramkę, może być również po drugiej stronie, mogą być dwa pokemony, grupa pokemonów, co tylko sobie wymyślicie (:

Do prezentacji można również dodać pasujący avatar oraz nagłówki (tytuły: "ogłoszenia parafialne", "o mnie", "hodowla" - coś na wzór moich nagłówków z prezentacji na howrse) - doliczę wtedy dodatkowe equus dla 3 zwycięzców, o ile je zrobią (:
Powrót do góry Go down
BlueSkyline
Nowy
BlueSkyline

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 12:15 pm

No więc tu jest moja praca: https://2img.net/r/ihimizer/img198/2319/podgldk.png. Mam również kod html do tego Razz Można zgłosić kilka prac? Być może jeszcze coś najdzie mi do głowy Laughing
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 12:57 pm

Ja ide w klasyczne kształty.Zrobie tego dużo i postawię mini ankietkę Wink
Będzie na czwartek najpewniej
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 1:04 pm

UWAGA!
Można zgłosić tylko jedną pracę, BlueSkyline, możesz swoją wymienić, jeśli chcesz, bo zapomniałam o tym napisać.

Chodzi o to, że byłoby to niesprawiedliwe, gdyby startowała osoba1 z jedną pracą i osoba2 z kilkoma, wtedy ta druga ma większe szanse. A chcę, by szanse były równe (:

Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPią Cze 29, 2012 3:32 am

Przypominam, że do końca konkursu zostały 4 dni (łącznie z dzisiejszym dniem) - nie wiem, czy konkurs przedłużę, więc jeśli nikt więcej pracy nie zgłosi, BlueSkyline zgarnia kupon, a reszty nagród nie rozdam Wink
Powrót do góry Go down
Zaczarowana.x3
Przyjaciel Zagrody
Zaczarowana.x3

Nick w grze : Zaczarowana.x3
Liczba postów : 751

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 8:05 am

To jest pokemon z 1 wymiaru "Raichu"

Kod HTML sama wykonam
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 8:37 am

ZGŁASZAM SIĘ
Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! 9tmuj4
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 9:27 am

Ja Zgłoszę tylko nie wiem czy dziś czy jutro Smile Do końca jutrzejszego dnia można zgłaszać?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 9:41 am

To i ja wezmę udział. Wykonałam także nagłówki
Spoiler:
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 9:46 am

Dobra, zgłaszam prezentacje:

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! Prototip

i awatar ...

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! Awatareprototip
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 11:43 am

Przepraszam, dopiero przybyłam ;D
jako zgłoszenie rozumiem wklejenie prezentacji, także czas macie jeszcze do jutra Smile
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 1:59 pm

UWAGA!!

1) Konkurs przedłużam do piątku, także macie dodatkowe 5 dni na nowe prace! W sobotę nastąpią wyniki i rozdanie nagród.

2) Planuję rozdać wyróżnienia dla miejsc 4 i 5 oraz nagrody pocieszenia dla pozostałych osób Smile
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 2:12 pm

Z Mikimem nie ma szans Wink
Powrót do góry Go down
Kotek~
W skromnych progach Zagrody
Kotek~

Nick w grze : Bubaa753
Liczba postów : 422

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostNie Lip 01, 2012 4:59 pm

Zgłaszam się Smile

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! 1hzb04
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 3:50 am

Ja też się zgłaszam:
Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! 9k46k6
Nagłówki będą oddzielnie, w ramce z suwakiem oczywiście, ale nie chciało mi się wszystkiego linkować XD
*miejsce na tekst* jest jako przykład czcionki i koloru, którą byłby zwykły tekst pisany, mogę dorobić podświetlenie.
Jeżeli będzie taka potrzeba, to HTML napiszę.

I (prawie zapomniałam XD) jeszcze awatar:
Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! Mav2f6

EDIT: Mam HTML, jakbyś chciała zobaczyć, to prosz: http://natalias143.strefa.pl/carrie17.html Smile

Ostatnio zmieniony przez natalias143 dnia Pią Lip 06, 2012 3:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 5:06 am

jaki ten eevee jest słodziachny Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! 762289128
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 5:10 am

Mogę zrobić jeszcze nagłówki Wink
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 5:19 am

Arb, to edytuj post po prostu ;d
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

Nick w grze : tinolandia
Liczba postów : 1555

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 5:38 am

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! 160z9yp

a musi być z awatarem?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=109826
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 6:03 am

tinolandia, nie, nie musi, po prostu w razie wygranej osoby, która coś dodatkowego zrobiła doliczę dodatkowe equus (:
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 6:14 am

a ok a awek tez z pokemonem?
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 6:17 am

No tak... Powinien pasować do prezentacji, tak do ujmę (;
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 6:30 am

Emm... tinolandia - skopiowałaś ramkę od Kotka/Buby i wkleiłaś na swoją prez.
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 6:37 am

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! 15x8lee

bez białeo

nie umiem pomniejszać
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 6:55 am

a co mi tam nie potrafię ale spróbuję Very Happy
avek
Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! 63890124
prezentacja
Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! Tloex

Ostatnio zmieniony przez EREIS dnia Pon Lip 02, 2012 9:20 am, w całości zmieniany 2 razy (Reason for editing : poszukiwania autora futrzaka :D)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 7:45 am

tino, znowu oszukujesz.
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 7:58 am

tino zdjęcie służące tobie za tło Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! 46588 pochodzi stąd http://aiko-pokedex.blog.onet.pl/ ja z tej stronki pobrałam pokemona co go użyłam w prezentacji Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! Kochameeveexd - jak to mówią młodzi ludzie PESZEK i WTOPA

Ostatnio zmieniony przez EREIS dnia Pon Lip 02, 2012 8:32 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!
Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: