Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!

Go down 
+10
EREIS
tinolandia
natalias143
Kotek~
Mikim7
Arbuzek_10
Zaczarowana.x3
Alasky
BlueSkyline
carrie17
14 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

Nick w grze : tinolandia
Liczba postów : 1555

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 8:01 am

ja nie oszukuje wykonalam pracę

dowl=olne wklejanie edytowanie itp
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=109826
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 8:02 am

Ale nie z czyjejś pracy!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 8:20 am

Moje przeoczenie, nie zauważyłam że te ramki są takie same Surprised

Tinolandia, moje pytanie: czy Kotek wyraziła zgodę na użycie swojej ramki w Twojej prezentacji? Jeśli tak, nie ma problemu. Jeśli nie - niestety Twoja praca jest nieważna .

Ereis, jeśli obrazek jest pobierany z jakiejś stronki i jest czyimś dziełem, to podpisz go nickiem tej osoby, bądź źródłem strony - żeby potem ktoś się nie czepiał, że jego prace są używane bez jego zgody Wink
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 8:35 am

nie wiem czy to ona go stworzyła bo widzę u niej na stronie prace pochodzące z wujka google ale nie mój problem Very Happy avek też z podpisem rysownika??
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 8:55 am

EREIS napisał:
nie wiem czy to ona go stworzyła bo widzę u niej na stronie prace pochodzące z wujka google ale nie mój problem Very Happy avek też z podpisem rysownika??
znalazłam ten obrazek na dA: http://valentineumbreon.deviantart.com/art/Eevee-170408133
nie ma za co XD
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 8:59 am

Cytat :
EREIS napisał:

znalazłam ten obrazek na dA: http://valentineumbreon.deviantart.com/art/Eevee-170408133
nie ma za co XD

jak mniemam pani/pan się jakoś nazywa czy ma tylko pseudonim artystyczny valentineumbreon bo już sama nie wiem jak podpisywać Very Happy
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 9:09 am

EREIS napisał:
Cytat :
EREIS napisał:

nie ma za co XD

jak mniemam pani/pan się jakoś nazywa czy ma tylko pseudonim artystyczny valentineumbreon bo już sama nie wiem jak podpisywać Very Happy
ja podpisuję linkiem do dA Wink
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 9:17 am

dobra poddaję się będzie pseudonim artystyczny Very Happy na avku usiłowałam zmieścić ale ni grzyb nie widać Very Happy
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 9:32 am

Ereis, jak avek ma obrazek tego samego autora, to może być tylko na prezce XDD
Powrót do góry Go down
Zaczarowana.x3
Przyjaciel Zagrody
Zaczarowana.x3

Nick w grze : Zaczarowana.x3
Liczba postów : 751

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 10:15 am

kiedy wyniki?
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 11:00 am

carrie17 napisał:
UWAGA!!

1) Konkurs przedłużam do piątku, także macie dodatkowe 5 dni na nowe prace! W sobotę nastąpią wyniki i rozdanie nagród.

2) Planuję rozdać wyróżnienia dla miejsc 4 i 5 oraz nagrody pocieszenia dla pozostałych osób Smile
Powrót do góry Go down
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

Liczba postów : 586

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 11:31 am

Prezentacja:
Spoiler:

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 Dlacarrie17av
Powrót do góry Go down
Kotek~
Kotek~

Nick w grze : Bubaa753
Liczba postów : 422

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 1:25 pm

Kurde no! Wystarczy, że w ciągu dnia tu nie wejdę, a już ktoś kradnie!
tina mam już serdecznie dość tego co tu wyczyniasz; jak masz tak robić to wgl nic nie rób.
Nie daję zgody na kopiowanie CZEGOKOLWIEK z prezentacji wykonanych przeze mnie, ale jak widać są takie osoby, co najprostszych rzeczy nie rozumieją i perfidnie kłamią Evil or Very Mad
Rozumiesz tina? Czy mam to przełożyć na prostszy język dla ciebie -.-

Ostatnio zmieniony przez Kotek~ dnia Pon Lip 02, 2012 2:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 1:55 pm

Kotek, spokojnie, bo Ci żyłka pęknie Very Happy

tinolandia, przykro mi, ale Twoja praca nie będzie uwzględniona. Arb, dzięki za uwage, bo ja nie zauważyłam Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Kotek~
Kotek~

Nick w grze : Bubaa753
Liczba postów : 422

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 1:59 pm

carrie, żyłka cała, ale patrząc na po zagrodzie co ona wyczynia to ręce opadają człowiekowi... :/
Powrót do góry Go down
poziomka22
Przyjaciel Zagrody
poziomka22

Nick w grze : poziomka22
Liczba postów : 2369

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostPon Lip 02, 2012 4:02 pm

Zgłaszam się! Smile
Prezentacja:
Spoiler:
i avatar:
Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 0138dfff0b0ae

Ostatnio zmieniony przez poziomka22 dnia Sro Lip 04, 2012 10:31 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 12:30 am

Można jeszcze brać udział?Przepraszam ciemna jestem XD
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 12:42 am

Pysia, tak, do piątku ;D
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 1:49 am

szkoda
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 3:51 am

UWAGA!

Czas rozjaśnić trochę sprawę nagród, które zmieniłam, bo niedługo sama się w tym pogubię Very Happy przypominam, że wyniki będą w sobotę.

Miejsce 1 - obiecany kupon Smile
Miejsca 2 i 3 - do wyboru jedna rzecz z puli nagród (chyba, że są podwójne, wtedy dwie) + 4 tysiące
Miejsca 4, 5 i 6 - do wyboru jedna rzecz z puli nagród (chyba, że są podwójne, wtedy dwie) + 2 tysiące

Pozostałe osoby - 6 tysięcy

Pula nagród: Róg Obfitości, Krew Meduzy, 2x chmurka, 2x muśnięcie filotes, Zestaw Bonusowy
Osoba, która zajmie 2 miejsce ma pierwszeństwo wyboru nagrody, później leci po kolei, także 6 miejsce załapie się na to, co zostanie (: chyba, że ktoś zrezygnuje z nagrody i przyjmie 6 tysięcy, wtedy nagroda przejdzie na osobę z nr 7 i tak dalej.

Za każdy avatar doliczam 3 tysiące, za nagłówki 2 tysiące - niezależnie od zajętego miejsca.

Mam nadzieję, że wszystko jasne i powodzenia Smile
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 5:17 am

Po popsutym necie i problemie z wielkością załączam:
Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 Dopokazania1

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 Scaled.php?server=836&filename=avatarle
Robiony na szybko więc nie bij Sad.Byle by był
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostWto Lip 03, 2012 5:36 am

Już 3 prezentacje z tym pokemonem XD
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 5:46 am

szkod aże nie oge wziąść udz.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 6:06 am

tinolandia, już to pisałaś, tak, to faktycznie ogromna szkoda Very Happy
Powrót do góry Go down
tinolandia
Przyjaciel Zagrody
tinolandia

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 6:45 am

dla mnie tak,dla ciebie nie
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 6:54 am

Tinolandia, trzeba było nie kopiować rzeczy z prac innych użytkowników, nie zostałabyś wtedy zdyskwalifikowana. Na przyszłość uważaj co robisz. Koniec tematu.
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 7:58 am

ja to mam tylko z jednej rzeczy ubaw Smile 3 razy edytowałam swoją prace aby autor pokemona się zgadzał a widzę że inni się tym w ogóle nie kłopoczą i nie dają podpisów ( po za paroma wyjątkami ) Very Happy
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 8:02 am

Ereis, jak się któregoś dnia ktoś o cos przyczepi to go odeślę do autora prezentacji Laughing
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostSro Lip 04, 2012 9:49 am

I ja coś spróbowałam zrobic. ;P

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 Dragonaircarrie

I avatar:

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 Carriedragonair
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 4:11 am

Av: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 A5a17e750001508f4ff56806
Prezentacja: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 62f983c80008582c4ff56800
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!   Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!! - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Konkurs na najładniejszą prezentację! - WYNIKI!!!
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» KONKURS NA NAJŁADNIEJSZĄ PREZENTACJĘ
» konkurs na najładniejszą prezentacja
» konkurs na najładniejszą prezentacja do zamknięcia i inne
» Wielknocny konkurs!-wyniki
» Konkurs fotograficzny - (wyniki 8.03.2011)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: