| Nasze kochane konie!!! | |
|
+6MrsKopytko -Eruina- Aglyss tinolandia Arbuzek_10 mina stirit1 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Nasze kochane konie!!! Nie Lip 01, 2012 11:19 am | |
| A może zalożyć wątek o naszych ukochanych koniach?Naszych ulubionych dyscyplinach, o naszym doświadczeniu etc.? Jeśli nacie coś do powiedzenia, a może nawet zdjęcia swoich ukochanych koni <nie tylko prywatnych, ale także tych ze szkólki etc.> to podzielcie się nimi Niech żyją konie!!
Ostatnio zmieniony przez mina stirit1 dnia Nie Lip 01, 2012 11:21 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Nie Lip 01, 2012 11:20 am | |
| Moimi ulubionymi są Elmo, Hawana, Epik, Ruda, dużo ich jest xD | |
|
| |
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Nie Lip 01, 2012 11:22 am | |
| A to są konie czy kuce? ;p Jakiego wzrostu?Czy skaczą? ;P W czym są najlepsze? | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Nie Lip 01, 2012 11:37 am | |
| Elmo - ma nieco ponad 4 lata - młodziak Kuc, nie mierzyłam ich XD Ale myślę że ok. 135 w kłębie Hawana - młoda mama, źrebaczek szaleje, śliczna, łaciata, grzywa kolorowa, ogromne koniszcze, nwm w czym najlepsza Ale raczej nie skacze. Epik - ok. 8 lat, nie wiem dokłądnie, gniadosz, kuc, ojciec Elma, ogólnie w stajni cała rodzinka, ojciec, synek, i córka, mama na emeryturze Skoczek kochany, skacze fantastycznie Ruda - jak wiadomo, rudy kasztan XD Młoda, w kwietniu dołączyła do stajni, również skoczka, duża klacz | |
|
| |
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Nie Lip 01, 2012 2:59 pm | |
| No to ciekawie Ja mam ulubionego Walkera- kuc Dobrze skacze, ale narowisty ;] | |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Pią Lip 06, 2012 5:59 am | |
| ja mam dużo koni wymienie konie Finezja Rudolf Miedzianek Rodos Lanselot Figaro Rawia Luna Cyntia Rubin Bryland Cytryn-kocham go aaaaaaaaaa Latino Białek Desperados Topaz Kaszmir Kuce Magnezja Szafir Pegaz Jaśmina Lukrecjusz Diament Perła Cyrkon Calypso-kocham go aaaa Lider Błysk Zadymka Demon-skoczek Lajla Rapsodia Sonko- ściga się Grand-młody Magnum Robin
to moje konie
(rodziców) miją własnośią jest Cytryn
Ostatnio zmieniony przez tinolandia dnia Pią Lip 06, 2012 6:03 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Pią Lip 06, 2012 6:02 am | |
| Moim ukochanym koniem jest mój Wiliam Jak na razie na nim nie jeżdżę, bo jest dopiero co ujeżdżany,ale to wręcz najposłuszniejszy koń na świecie | |
|
| |
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Pią Lip 06, 2012 6:04 am | |
| - Aglyss napisał:
- Moim ukochanym koniem jest mój Wiliam Jak na razie na nim nie jeżdżę, bo jest dopiero co ujeżdżany,ale to wręcz najposłuszniejszy koń na świecie
a ile lat? | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Pią Lip 06, 2012 6:04 am | |
| Ok, podam imiona koni ze stadniny w której jeżdżę. - Klara - moja kochana, klacz kasztanowata tobiano -Donkes - gniady czternastolatek, wszyscy go kochają - Szogun i Samuraj - siwe bliźniaki - Roksana - gniada - All My Dreams - ogierek, kasztanowaty - Księżniczka - szetlandka, izabelowata | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Pią Lip 06, 2012 6:08 am | |
| - tinolandia napisał:
- Aglyss napisał:
- Moim ukochanym koniem jest mój Wiliam Jak na razie na nim nie jeżdżę, bo jest dopiero co ujeżdżany,ale to wręcz najposłuszniejszy koń na świecie
a ile lat? W Walentynki skończył 3 lata. | |
|
| |
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Pią Lip 06, 2012 6:10 am | |
| | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Pią Lip 06, 2012 6:30 am | |
| Mój Wiktor - . Siwy Jabłkowity. Andluzyjski. Około 10 lat. Najlepszy skoczek z kłusa w całym moim życiu | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Pią Lip 06, 2012 7:34 am | |
| Przed kilkoma laty, gdy jeszcze chodziłam na stadninę w mojej miejscowości, miałam takiego swojego ulubieńca w typie arabka (oczywiście, nie był mój, tylko stanowił własnośc stadniny, na którą chodziłam ). Konik nie był czystej krwi arabem (podobno), tylko z domieszką innej rasy. Konik był śliczny, miał niesamowicie lekki, taneczny wręcz chód, przez co jazda na nim sprawiała dużo przyjemności. Siwy wałaszek nazywał się Domino . Niestety, kilka lat temu zmarł w pewnym sensie ze starości, ale również poważnie zachorował i to musiało przyspieszyć jego śmierć. Pod koniec życia, biedak stał się osowiały ale i agresywny dla innych koni, dlatego trzymany był w izolacji. Kochane konisko z niego było. To ja na dominie - zdjęcie jeszcze z czasów liceum . - Spoiler:
| |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Pią Lip 06, 2012 10:39 am | |
| Ja posiadam trzy konie - wałacha, klacz źrebną i ogierka :3
Skakać to skaczę na wałachu, dzierżawię również cudowną klacz sp | |
|
| |
Arabiasta Nowy
Liczba postów : 22 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Wto Lip 10, 2012 3:53 am | |
| - tinolandia napisał:
- ja mam
dużo koni wymienie konie Finezja Rudolf Miedzianek Rodos Lanselot Figaro Rawia Luna Cyntia Rubin Bryland Cytryn-kocham go aaaaaaaaaa Latino Białek Desperados Topaz Kaszmir Kuce Magnezja Szafir Pegaz Jaśmina Lukrecjusz Diament Perła Cyrkon Calypso-kocham go aaaa Lider Błysk Zadymka Demon-skoczek Lajla Rapsodia Sonko- ściga się Grand-młody Magnum Robin
to moje konie
(rodziców) miją własnośią jest Cytryn
Wiesz, jakoś nie wierzę, że 12-latka ma prawie 40 koni... | |
|
| |
Arabiasta Nowy
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Wto Lip 10, 2012 3:55 am | |
| Ja jeżdżę. Od zimy. Na razie nauczyłam się już galopu, nie wiem kiedy zacznę pierwsze skoki Jeżdżę raz w tygodniu, w wakacje dwa razy, a w ferie co dwa dni. | |
|
| |
Arabiasta Nowy
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Czw Lip 12, 2012 6:38 am | |
| Ja z wszystkich dyscyplin lubię tylko te trzy olimpijskie: skoki, ujeżdżenie, WKKW. A propo olimpiady... Ale obciach! SKOKOWCY GDZIE SIĘ PODZIALIŚCIE?? | |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! Czw Lip 12, 2012 6:51 am | |
| Arabista-Nie spamuj.Możesz edytować posty. Ja będę jeździć w sadninie 'Hucuł'.Pierwszą jazdę będe mieć prawdopodobnie w następnym tygodniu. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nasze kochane konie!!! | |
| |
|
| |
| Nasze kochane konie!!! | |
|