Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mam problem, nie wylogowałam sie poprzedniego dnia, w samouczku zatrzymałam się na 7 zadaniu i czas mi sie nie uaktualnił ! Co robić ? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
NatkaSalinero Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Mam problem, nie wylogowałam sie poprzedniego dnia, w samouczku zatrzymałam się na 7 zadaniu i czas mi sie nie uaktualnił ! Co robić ? Sob Cze 04, 2011 1:37 pm | |
| Czy trzeba sie wylogowywać każdego dnia ? Co sie stanie jak się nie wyloguję / Uaktuakni mi sie czas, czy nie / | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Mam problem, nie wylogowałam sie poprzedniego dnia, w samouczku zatrzymałam się na 7 zadaniu i czas mi sie nie uaktualnił ! Co robić ? Sob Cze 04, 2011 2:11 pm | |
| Samo cię wyloguje - więc się nie martw | |
| | | NatkaSalinero Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re. pytania. Sob Cze 04, 2011 2:54 pm | |
| Patrzyłam w swojej grze, dzisiaj realnie, jest 4 czerwca ( sobota ) Zatrzymałam się na 7 zadaniu w samouczku i nie wiem co dalej. Ta sytuacja ciągnie się od 3 - go czerwca ( nie wylogowałam się w piątek ). Jest godzina 22.50 i nadal czas mi sie zatrzymał na tym 7 zadaniu. | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Mam problem, nie wylogowałam sie poprzedniego dnia, w samouczku zatrzymałam się na 7 zadaniu i czas mi sie nie uaktualnił ! Co robić ? Nie Cze 05, 2011 3:59 am | |
| Samouczek będzie zatrzymany na tym zadaniu dopoki go nie zrobisz. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mam problem, nie wylogowałam sie poprzedniego dnia, w samouczku zatrzymałam się na 7 zadaniu i czas mi sie nie uaktualnił ! Co robić ? | |
| |
| | | | Mam problem, nie wylogowałam sie poprzedniego dnia, w samouczku zatrzymałam się na 7 zadaniu i czas mi sie nie uaktualnił ! Co robić ? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|