Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Czw Lip 05, 2012 2:43 am | |
| "Euro okazało się wielkim sukcesem organizacyjnym, TYLKO zabrakło wyników piłkarskich."
Dlatego też Lato postanowił kandydować ponownie na prezesa PZPN'u.
Powiem szczerze, że jak to usłyszałam, od razu ciśnienie mi się podniosło. Oczywiście, jego zdaniem zabrakło TYLKO wyników piłkarskich. Czyli czegoś, za co ten beton był odpowiedzialny. Infrastruktura raczej do niego nie należała. I dlatego pewnie przez najbliższe lata będziemy oglądać tego... no, na stołku prezesa PZPN. A teraz na TVN24 rzeczniczka majaczy coś o ciągłości władzy.
Gr. Mam nadzieję, że Boniek się obudzi i pokrzyżuje plany temu bucowi. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Czw Lip 05, 2012 2:46 am | |
| Osobiście stawiam na Jerzego Dudka- on byłby świetny. Mądry, młody i co najważniejsze ma według mnie lepsze pojęcie o nowej piłce niż reszta. |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Czw Lip 05, 2012 2:53 am | |
| Aż się prosi: - Cytat :
- Selekcjonerem reprezentacji Polski w piłce nożnej został nauczyciel WF z Niska, 63-letni Wacław Upław. Zarabiać ma 12 razy mniej niż Franciszek Smuda.
Jak wyjaśnili w PZPN: "Jak nie widać różnicy, to po co przepłacać?" Myślicie ze tutaj tez by tak wystarczyło? xD | |
| | | tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Czw Lip 05, 2012 2:56 am | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Czw Lip 05, 2012 2:58 am | |
| Off- Jestem Apple nie aple ; x |
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Czw Lip 05, 2012 3:14 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Czw Lip 05, 2012 3:26 am | |
| - ApplePie napisał:
- Osobiście stawiam na Jerzego Dudka- on byłby świetny.
Mądry, młody i co najważniejsze ma według mnie lepsze pojęcie o nowej piłce niż reszta. ..i ładniejszy XD |
| | | Go?? Gość
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Czw Lip 05, 2012 8:36 am | |
| A bo Dudek nie jest ładny? Van der Sar, Buffon, Schmeichel- oni dopiero nie grzeszą urodą: > |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Czw Lip 05, 2012 8:58 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Pysia2762Pysia2762 napisał:
- ApplePie napisał:
- Osobiście stawiam na Jerzego Dudka- on byłby świetny.
Mądry, młody i co najważniejsze ma według mnie lepsze pojęcie o nowej piłce niż reszta. ..i ładniejszy XD No wiesz.. -.- |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Pią Lip 06, 2012 3:23 am | |
| Ta, właśnie poinformowano, że Lato będzie miał konkurencję. Do gry o stołek włącza się Kręcina.
Nie wiem, śmiać się, czy płakać. | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Pią Lip 06, 2012 3:25 am | |
| - Malto napisał:
- Ta, właśnie poinformowano, że Lato będzie miał konkurencję. Do gry o stołek włącza się Kręcina.
Nie wiem, śmiać się, czy płakać. Jedno i drugie. | |
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Pią Lip 06, 2012 3:28 am | |
| | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Pią Lip 06, 2012 3:32 am | |
| tinolandia, co Ty, gazet nie czytasz i tv nie oglądasz? Zdzisław Kręcina | |
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Pią Lip 06, 2012 3:37 am | |
| a juz wiem
no poper ciebie | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Pią Lip 06, 2012 3:39 am | |
| - tinolandia napisał:
- a juz wiem
no poper ciebie A jak piszesz po polsku to Cię boli? | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Pią Lip 06, 2012 3:41 am | |
| - Nevarra napisał:
- Aż się prosi:
- Cytat :
- Selekcjonerem reprezentacji Polski w piłce nożnej został nauczyciel WF z Niska, 63-letni Wacław Upław. Zarabiać ma 12 razy mniej niż Franciszek Smuda.
Jak wyjaśnili w PZPN: "Jak nie widać różnicy, to po co przepłacać?" Myślicie ze tutaj tez by tak wystarczyło? xD No bo Smuda kasę zgarniał tylko za nazwisko. Bo nie zrobił niczego, by nasza reprezentacja się poprawiła, a miał na to 4 lata. Nie mówcie mi, że to mało czasu.... Wiadomo, że świata nie zawojuje, ale jako gospodarze, wypadałoby chociaż wyjść z tej grupy. Miał 4 lata na stworzenie kadry od podstaw, a postawił na tych samych, rzekomo sprawdzonych zawodników, większość jest stara i przeciętna. No tak, ale po co ryzykować zaciągając 20 młodych, zdolnych chłopaków, skoro tam ma już gotowy komplet używany od stuleci Nasza reprezentacja tkwi w miejscu, bo stawia się cały czas na tych samych ludzi, nikt nie docenia młodych piłkarzy, a może właśnie oni przyczyniliby się do sukcesu drużyny? Przez 4 lata mógł stworzyć drużynę marzeń. I jeszcze te teksty "na euro będzie lepiej" i co? Jajco z tego wyszło. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... Pią Lip 06, 2012 5:15 am | |
| Mi to tito, kto będzie prezesem PZPN. Ta instytucja zawsze robiła, robi i będzie robiła przekręty finansowe oraz ustawiane mecze. Nic raczej tego nie zmieni. Proponowałabym raczej skupić swoją uwagę na innych, dużo lepszych, ale mniej popularnych sportach. Piłka nożna jest tak objechana, jak Zakopane . | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... | |
| |
| | | | Lato, lato, lato wszędzie (i zawsze)... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|