| GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] | |
|
+57Nefra01 koziorożec kozunio83 wilczyca1000 Pumpernikiel Jetrel Elfka Karolina211 starymisiek asia98999 Kinia_Ka amorkowa Sharpy XX_lero Casablanka anteek Sathilia Diana375. anna i wiki Alaya Nesqa mina stirit1 ArinStreal Aki Asiaa. hanka1998 natalias143 Majka122333 KaVcia karina127 agix eloite avrilka wikid5 Kirixa Uśmieszek Nevarra Ulquiorra666 chevalier xTikTakx Marta Te kaprysab erreo Takashiro Temperance Nathaly Malto Sheena LadyArvena EveDallas Poki EREIS marmurkowa Ayashi carrie17 Aglyss Mikim7 61 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 3:40 am | |
| Jak wiadomo, (16 lipca na serwerach wyższego stopnia) u nas dopiero 23 lipca odbędzie się promocja z wyprowadzaniem towarzyszy z gry. Wątek będzie uzupełniany.Sposoby na uzyskanie dodatkowych towarzyszy: -logując się do gry -przegrywając zawody na ostatnim miejscu (max 4 razy dziennie) -wygrywając zawody (max 4 razy dziennie) -kupując w sklepie (tylko towarzysze dostępnie w sklepie) -znajdując w UFO -znajdując w Rogach Obfitości (4 w każdym RO) -wymieniając się w dodatkowych wymianach (tylko podczas konkursu) NEWTowarzysze biorący udział zaznaczeni na zielono, na czerwono oczywiście Ci którzy nie biorą udziału. Fioletowym kolorem oznaczyłem zagadkowych towarzyszy, a Ci z gwiazdką (★) na przodzie to boskie.
Kura Wiewiórka Koza Królik Żyrafa Gazela Motyl Jaskółka Małpa Wielbłąd | Owca Kangur Niedźwiedź Kot Zebra Żółw Pingwin Żaba ★ Feniks ★ Gryf | Pszczoła Biedronka Pies ★ Smok ★ Duch Świnka Panda Struś Sowa |
Tłumaczenie postu by neuromaniac: - Spoiler:
- Cytat :
- Witajcie,
23. lipca o 12:00 rozpocznie się wydarzenie związane z wycofaniem towarzyszy z gry. Towarzysze wyruszą w podróż do domów, a za to Wy będziecie mieli możliwość zebrania interesujących prezentów. Podróże będą wyglądać podobnie do wypraw na Biegun Północny, które odbywały się w okresie Bożego Narodzenia.
Pamiętajcie, że tylko ci towarzysze, których będziecie mieć w swoich zapasach będą mogli podróżować.
Będziecie mieli możliwość wysyłania towarzyszy w podróże aż do 9. sierpnia., nawet jeśli mieliby powrócić już po zakończeniu wydarzenia. Nie będzie jednak można mieć więcej, niż 5 aktywnych podróży w tym samym czasie. Za każdym razem, gdy wykonacie już daną podróż, ilość towarzyszy potrzebnych, aby wyruszyć w nią po raz kolejny zostanie potrojona, ale czas potrzebny na otrzymanie prezentów zostanie taki sam.
Największe nagrody nie będą dostępne od razu po rozpoczęciu wydarzenia. Będziecie musieli wysłać swoich towarzyszy w 25 podróży, zanim ta możliwość zostanie odblokowana.
Niektórzy z towarzyszy nie będą brać udziału w podróżach i zostaną usunięci z Waszych zasobów 23. lipca. Jako rekompensatę za każdego z nich otrzymacie 500 Equus. Możecie również przypisać ich do wybranych koni przed rozpoczęciem konkursu. Chodzi o następujących towarzyszy: małpę, pszczołę, biedronkę, wielbłąda, kangura, niedźwiedzia oraz pingwina
W czasie trwania wydarzenia będziecie mogli zdobyć dodatkowych towarzyszy do swoich wypraw w następujące sposoby:
~logując się do gry ~przegrywając zawody na ostatnim miejscu (maksymalnie 4 razy dziennie) ~wygrywając zawody (maksymalnie 4 razy dziennie) ~kupując w sklepie (tylko towarzysze dostępnie w sklepie) ~znajdując w UFO ~znajdując w Rogach Obfitości (4 w każdym RO) ~wymieniając się w dodatkowych wymianach uruchomionych na czas konkursu * każdego dnia będziecie mieć 1 darmową wymianę * kolejna będzie kosztować 4000 Equus, a cena każdej następnej będzie mnożona przez 5 * ceny wymian będą restartować się każdego dnia * maksymalna ilość towarzyszy, jaką możecie wystawić na wymianę to 100 dla zwykłych towarzyszy i 5 dla boskich. Możecie jednocześnie szukać 5 towarzyszy.
Po zakończeniu wydarzenia towarzysze, którzy zostaną w Waszych zasobach zostaną usunięci. Za każdego z nich otrzymacie 100 Equus.
Być może niektóre kwestie są w tej chwili nie do końca jasne, ponieważ wydarzenie jeszcze się nie rozpoczęło i wszystko jest tylko teorią, ale zależy nam, abyście mogli przygotować się do zmian i jak najlepiej wykorzystać okazję wypraw towarzyszy, aby zdobyć nagrody, które osłodzą ich odejście.
Powodzenia! Ow (w imieniu Zespołu Howrse)
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Pon Lip 09, 2012 8:43 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 3:41 am | |
| Własnie Mikimku, jakie będą nagrody? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 3:42 am | |
| Boska Wenus, Ziemia, Neptun ? |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 3:48 am | |
| Prędzej Wenus, Neptun powinien być facetem ;D chociaż po Perle można się wszystkiego spodziewać... Mnie bardziej interesuje jaki będzie stopień trudności tych wypraw, a dokładniej ilu towarzyszy trza uzbierać, by zrobić całe 25 wypraw | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 4:02 am | |
| 1 wyprawa - 2 towarzysze 2 wyprawa - 2*3=6 towarzyszy 3 - 18 4 - 54 5 - 163 6 - 486 ... 25 - ? ? ? 20920706406 ? ? ? Chyba nie xD Albo trzeba będzie sporo wydać na RO | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 4:06 am | |
| Nie no... na każdy przedmiot pewnie będzie potrzebna różna ilość towarzyszy, jak i więcej bądź mniej czasu. Tak, jak to było z Biegunem Północnym, więc będzie trzeba to sobie wszystko rozplanować dobrze ;p Czyli jak wyślemy zwierzak po jeden przedmiot, to druga wyprawa po ten sam będzie wymagała więcej towarzyszy. jak przy tworzeniu eliksirów | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 4:12 am | |
| No ja z tym biegunem nie łapałam o co chodzi i w sumie zgarnęłam same śmieci, bo miałam mało niedźwiedzi i pingwinów... Jakbym teraz nie czaiła o co chodzi, to liczę na waszą pomoc xD | |
|
| |
marmurkowa Nowy
Liczba postów : 15 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 4:13 am | |
| Mikim, ale to nie na tym działa - wnioskując z twojego liczenia Będzie tak jak z eliksirami czy sałatką owocową. I to pięciokrotne mnożenie będzie jeśli będziemy chcieli ZNÓW WYRUSZYĆ NA WYPRAWĘ Z TYMI SAMYMI TOWARZYSZAMI. A tak to będzie chyba że kilka będzie do wyboru wypraw, każda z inną nagrodą. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 4:14 am | |
| Tak wiem, sobie żartowałem. Bo coś wspominała o potrajaniu się i wyprawach xD | |
|
| |
marmurkowa Nowy
Liczba postów : 15 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 4:16 am | |
| Już myślałam.. Weź nie strasz xd Na tej zasadzie to by sensu nie miało, myślę, że ta promocja całkiem, całkiem będzie jeśli fajne nagrody w dość łatwy sposób będzie można wygrać.. Ale coś wątpię, zobaczymy :] | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 4:17 am | |
| No przecież to będzie podobne do eliksirów i będziemy zbierać zwierzaki i wymieniać na nagrody Mikim nie ładnie tak kłamać |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 06, 2012 4:26 am | |
| - carrie17 napisał:
- No ja z tym biegunem nie łapałam o co chodzi i w sumie zgarnęłam same śmieci, bo miałam mało niedźwiedzi i pingwinów... Jakbym teraz nie czaiła o co chodzi, to liczę na waszą pomoc xD
Nie ma sprawy Od czegoś jesteśmy xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 09, 2012 2:47 pm | |
| Już mogli by dać boskiego obrazek |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 09, 2012 4:06 pm | |
| czy ktoś już robi jakieś zapasy towarzyszy?? jeśli tak to co kupuje i w jakiej ilości | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 09, 2012 4:11 pm | |
| Ereis, ja mam ok. 100 kóz, 20 królików i 40 kur, na razie tyle. Wejdzie promocja na int to rozpoczniemy kupowanie | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 09, 2012 4:16 pm | |
| czyli co czekać i na chwilę obecną się nie zbroić? ja mam w towarzyszach bilans dość słaby - Cytat :
- Feniks
x 15 Kot x 13 Pies x 12 Jaskółka x 12 Kura x 10 Królik x 10 Koza x 10 Żółw x 8 Gryf x 6 Żaba x 5 Wiewiórka x 5 Owca x 4 Żyrafa x 3 Motyl x 3 Smok x 2 Zebra x 1 | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pon Lip 09, 2012 4:21 pm | |
| No nie ma co moim zdaniem ;D ale jak chcesz możesz mi smoczka lub ducha sprzedać, bo zbieram na ostatniego konia do treningu przed zmianami | |
|
| |
Poki Nowy
Nick w grze : Poki. Liczba postów : 9 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Wto Lip 10, 2012 11:45 am | |
| według mnie nie ma co na razie inwestować w towarzyszy.. zobaczymy jak to będzie na inter wyglądało i dopiero wtedy się opracuje "strategię" mój pierwszy post | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Wto Lip 10, 2012 11:55 am | |
| Jeśli do wygrania będzie dzikus to ja za promocję dziękuję |
|
| |
Poki Nowy
Nick w grze : Poki. Liczba postów : 9 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Wto Lip 10, 2012 12:47 pm | |
| może już dzikusów nie będzie... ^^ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Wto Lip 10, 2012 12:51 pm | |
| - Poki napisał:
- może już dzikusów nie będzie... ^^
Będą jeszcze 4 a teraz będzie najprawdopodobniej Konik Polski |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Czw Lip 12, 2012 1:22 pm | |
| | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Czw Lip 12, 2012 10:44 pm | |
| Nagrody pewno lipne będą -.- | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 13, 2012 3:56 am | |
| - Mikim7 napisał:
prysznic? Oo SSNM, USNM, mieszanki, które można normalnie kupić, są tanie i rzadko przydatne? Kilka diamentów? Promień Heliosa? :/ I to gryf tu wyrusza, którego można było za kupony nabyć? | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 13, 2012 5:24 am | |
| Ta plansza w każdym razie mi wygląda na podwórkową/domową czy jak się tam zwała... Czyli psy, koty, króliki, kozy pewnie na niej będą. I co? Mam psy na mieszanki wymieniać? :/ Bo na to mi wygląda. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 13, 2012 5:34 am | |
| To jest akurat plansza z nagrodami FARMY, np. po kliknięciu na prysznic wyskoczy liczba towarzyszy potrzebna do uzyskania tej nagrody ... Plansz jest jak było mówione 5: Farma Las Preria Pustynia "Otoczenie Boskie" | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 13, 2012 7:58 am | |
| Hmm... skoro konik polski wejdzie na sprzedaż bezpośrednią to wątpię by dali drugiego dzikiego do promocji.. Może będzie boski, albo boska | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] Pią Lip 13, 2012 8:10 am | |
| Raczej będzie boski, więc zbieramy: smoki, duchy, feniksy i gryfy. Na 99% będzie "Musisz ukończyć 25 wypraw, aby wyruszyć w podroż po boskiego konia . . ." | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] | |
| |
|
| |
| GRA - Wyprawa towarzyszy [INT i PL] | |
|