Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+73
Alaya
Alasky
archalowa
Anita987
natka4425
stewardessa
Forest_Girl
kolorowa85673
Wiktoria_koniara
Susian
--♥Perła♥--
Calma
Łapa98
KHC
Hoping.
koszolak
Ulquiorra666
Vensis
zαbαvεcкαα
EveDallas
erreo
Layzy
Agacia.12345
koniarka1999
Oliii98
Róża-chodowca9
Nathaly
.Cava.
-Eruina-
karina127
Domel
Takashiro
alma021
GoldApple
Anakondaxxx
nevinowa
Ejli
olcia1234
Nevarra
EREIS
lala299
kaprysab
natalias143
Aki
Kotek~
Anulek
Ayashi
Aangelika101
XX_lero
amorkowa
koziorożec
Inaczej Perła 20
Mikim7
Clue
hanka1998
Klacz Arabska
anteek
Szarusia16
Malto
Asiaa.
Sathilia
Broszka
carrie17
xTikTakx
Temperance
Sakura
Barson1990
_Beauty_
Nika346
Julia_525
Czarny Kot
Uśmieszek
LadyArvena
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34  Next
AutorWiadomość
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 3:07 pm

Rozbroił mnie tekst Panny Mii zacytowany wyżej o tym, że Owlient nie ma kasy na opłacenie lepszego serwera, a ten dotychczasowy zawalony jest towarzyszami. Nie wiem, kto pociska jej takie kity, ale Owlient ma z nas taką kasę, jakiej do końca życia nie zobaczymy. Trzeba być skończonym frajerem, żeby w takie bzdury wierzyć. Co innego Doggi, na którym jedyną walutą są doglary i nawet, jeżeli nie kupi się ich w kantorze, spokojnie można sobie poradzić i mieć wysokie fundusze, a przecież twórcy gry też muszą opłacać serwer, którego używają.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 3:35 pm

Moi drodzy, przemyślałam sobie kilka spraw i uważam, że osiągnęliśmy już swój cel Smile

Chyba już każda osoba na howrse słyszała o naszym proteście, a w szczególności Ow, Kowelan, moderacja. Nam pozostało tylko rozgłaszanie go dalej, oraz nie logowanie się 12 lipca - by nie wyjść na kretynów.

Reszta tak naprawdę zależy przede wszystkim od Ow, zobaczymy jakim jest łącznikiem i ile ma do powiedzenia. Sprawa towarzyszy wydaje mi się i tak przegrana, ale być może 'góra' dowie się o naszym niezadowoleniu i na przyszłość zmienią zasady dodawania 'nowości' Wink
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 3:57 pm

ja bym dla kropki nad "i" napisała mail o całej sytuacji do francuskich władz gry, żeby dokładnie im powiedzieć co jak skąd dlaczego i po co żeby nie było niedomówień i była pewność ze dotarło we właściwym przekazie i sensie Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 4:02 pm

Tak inni o protescie mówią na forum
"Przez dia111, 9 lipca 2012, 21:28:00 (Zgłoś naruszenie)
Jakiś troll wymyślił ,,akcję`` a naiwni ludzie w to wierzą i protestują...i tak nic im to nie da a tylko stracą ale wiesz...naiwność nie zna granic..."
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 4:05 pm

Co stracimy? Dzień stażu? Diament/kupon? To wszystko jest wirtualne Wink jak komuś szlag trafi kompa to też nie pogra Wink jak będzie włam - wszystko pójdzie z dymem. Ludzie traktują to wszystko zbyt serio.
Powrót do góry Go down
Sharpy
Raczkujący
Sharpy

Liczba postów : 62

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 11:13 pm

Owlient potrzebuje na domenę?
ha. ha. ha.
Dobry żart.

Kliknijcie drobny druczek na samym dole strony howrse. "Gra wydawana przez Owlient". Link prowadzący do http://www.owlient.eu/
A tam, dumnie na centralnej pozycji...
GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 Snapshot1vb

Dla niewiedzących: Ubisoft to jedna z największych korporacji branży gier, Największych i najbardziej bezdusznych, nastawionych ślepo na zysk. Wykupuje pomniejsze firmy i robi "gruntowne pranie" ich wytworów, pozbawiając ich wszystkiego, co mogłoby sprawić, że "niedoświadczony" (a więc taki, którego najłatwiej się czesze z forsy) gracz nie będzie czuł się zagubiony.

Owlient aktualnie nie ma nic do gadania. Gracze nie mają nic do gadania. Siłą decydującą są analitycy Ubisoftu, i tylko walac ich po kieszeni mielibyśmy szansę coś wskórać... ale my i tak nie jesteśmy ich "targetem" - podstawa zysku to dzieci, które wydają po 300zł na kupony przez SMS...

ps. bana na forum dostałem, kiedy postnąłem linka do:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/
Jest to jedna z metod jak walnąć ich po kieszeni i jednocześnie uprzyjemnić sobie życie... nie ładując reklam.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 1:05 am

Sharpy, jest też drugi sposób - jak kupisz 100 kuponów to ponoć reklamy znikają LaughingLaughing
Powrót do góry Go down
alma021
Nowy
alma021

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 1:23 am

mi mars daje diament ale nie wejde!
tylko boje się że oni coś szykują hmmmmmm study
ale w sumie skąd będą wiedzieć że dana osoba protestuje?
Powrót do góry Go down
Sharpy
Raczkujący
Sharpy

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 1:23 am

Swoją drogą, co sądzicie o założeniu tu gdzieś wątku "Los za los" dla tych, co dostali bana na forum Howrse? Twisted Evil
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 1:30 am

Sharpy, tu jest: http://www.zagroda-mgly.com/t7190-los-za-los
Powrót do góry Go down
Sharpy
Raczkujący
Sharpy

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:02 am

Dzięki Smile
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

Nick w grze : Anakondaxxx
Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:20 am

Ile napisaliście epopei na kontakcie? Ja jestem przy drugiej Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3258686
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:27 am

Anakonda, ja napisałam jedną, na odpowiedź czekam Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:33 am

Sharpy napisał:

Owlient aktualnie nie ma nic do gadania. Gracze nie mają nic do gadania. Siłą decydującą są analitycy Ubisoftu, i tylko walac ich po kieszeni mielibyśmy szansę coś wskórać... ale my i tak nie jesteśmy ich "targetem" - podstawa zysku to dzieci, które wydają po 300zł na kupony przez SMS...

ps. bana na forum dostałem, kiedy postnąłem linka do:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/
Jest to jedna z metod jak walnąć ich po kieszeni i jednocześnie uprzyjemnić sobie życie... nie ładując reklam.

Nie wiedziałam, że dzieci dysponują kwotą 300 zł, ale może to ja wychowałam się w innych czasach, kiedy to dostawało się 10 czy 15 zł na 2 tyg. i co najśmieszniejsze, wystarczało na wszystko (!)

Też mam AdBlocka i na szczęście nie nabijam koniunktury na reklamy Ubisoftowi i Owlientowi (chyba w takiej kolejności Wink), z czego niezmiernie się cieszę Wink.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:38 am

Caddie napisał:
Nevarra napisał:
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503667927&page=0

Oczywiście kuźwa, dawajcie zbanowanym ludziom linki do forum. Gratulacje. T.T

Prosze o screen.
https://2img.net/r/ihimizer/img27/2379/sklejc.jpg
Masz temat i najbardziej heretyckie odpowiedzi Smile Mam nadzieję, że pomogłam..
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:50 am

To tylko gra, nic co mogłoby zagrozić naszemu życiu (bo zdrowiu tak... Wink)
Przecież ta gra to nie planeta! Nie musimy dbać, wystarczy kilka klików i już cię na howrse nie ma. Ja nie chcę usuwać konta ze względu na ludzi których tutaj poznałam, bo sama gra w ogóle mi przyjemności nie daje. Wolę inne gry, linków nie podam (mojee:D)
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:51 am

Również mam AdBlocka, bez niego nawet bym na Howrse nie weszła. oO'

Anakondaxxx dzięki za screen.
Powrót do góry Go down
alma021
Nowy
alma021

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:52 am

[img]GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 Beznazy Shot at 2012-07-10[/img]
to prezent mojej siostryXD
Powrót do góry Go down
alma021
Nowy
alma021

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:53 am

komentujcie siora nie mogła wstawić bo nie ma tu konta
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:54 am

alma021 napisał:
Ty to masz rozumiejącą siostrę Smile Też chcę Smile
Powrót do góry Go down
alma021
Nowy
alma021

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:55 am

Anakondaxxx napisał:
alma021 napisał:
siostre czy obrazek?XD
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 2:58 am

alma021 napisał:
Anakondaxxx napisał:
alma021 napisał:
siostre czy obrazek?XD
Siostrę Smile Moja się musi cały czas ze mną kłócić, tak to u mnie jest Smile
Powrót do góry Go down
alma021
Nowy
alma021

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 3:00 am

Anakondaxxx napisał:
alma021 napisał:
Anakondaxxx napisał:
alma021 napisał:
siostre czy obrazek?XD
uffff to masz ciężko;)
ja mam jeszcze 2starsze Sad
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 3:11 am

alma021 napisał:
Anakondaxxx napisał:
alma021 napisał:
Anakondaxxx napisał:
alma021 napisał:
siostre czy obrazek?XD
uffff to masz ciężko;)
ja mam jeszcze 2starsze Sad
Ja tylko jedną i mi w zupełności wystarczy Smile
Powrót do góry Go down
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 3:45 am

Śledzę sobie kulturalnie wątek na forum howrswym, a tu nagle przegląd techniczny. też tak macie? o tej porze?

Trochę zostało jednak ludzi, którzy się nie dali ugłaskać powtarzanym do bólu tekstem, że każda zmiana powoduje kolejną zmianę, czy jakoś tak Smile trzymajcie się rebelianci!

Doczekałam się wiadomości od kontaktu w sprawie ZH zachowanego w zapasach. Ponieważ jego wartość zostaje przez nich obniżona, pytałam czy mają zamiar to jakoś zrekompensować. Oczywiście nie, bo przecież mogę te wszystkie ZH wykorzystać teraz.

Edit: i już po przeglądzie Smile
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 3:47 am

koszolak napisał:
Śledzę sobie kulturalnie wątek na forum howrswym, a tu nagle przegląd techniczny. też tak macie? o tej porze?

Trochę zostało jednak ludzi, którzy się nie dali ugłaskać powtarzanym do bólu tekstem, że każda zmiana powoduje kolejną zmianę, czy jakoś tak Smile trzymajcie się rebelianci!

Doczekałam się wiadomości od kontaktu w sprawie ZH zachowanego w zapasach. Ponieważ jego wartość zostaje przez nich obniżona, pytałam czy mają zamiar to jakoś zrekompensować. Oczywiście nie, bo przecież mogę te wszystkie ZH wykorzystać teraz.

Że niby musisz to teraz zużyć? A jeżeli nie chcesz? Powinni Ci oddać kupon z każdego ZH
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 3:52 am

Saphira_olcia napisał:
koszolak napisał:

Że niby musisz to teraz zużyć? A jeżeli nie chcesz? Powinni Ci oddać kupon z każdego ZH
Powinni, ale im się nie chce... Sad
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 3:54 am

Nie na temat ale..
Cytat :
Osoby niedowidzące i niewidzące mogą teraz łatwiej wykonywać akcje, jakie przedtem były dla nich niedostępne, takie jak zmiana profilu konia lub zajmowanie się łąkami.
Może mi ktoś wytłumaczyć jak osoby niewidzące mogą grać w internetową grę? XD
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 3:58 am

Szarusia16 napisał:
Nie na temat ale..
Cytat :
Osoby niedowidzące i niewidzące mogą teraz łatwiej wykonywać akcje, jakie przedtem były dla nich niedostępne, takie jak zmiana profilu konia lub zajmowanie się łąkami.
Może mi ktoś wytłumaczyć jak osoby niewidzące mogą grać w internetową grę? XD

Nie, no przecież i tak by nie dali rady. Nawet gdyby nie było towarzyszy. Jak by rozpoznawały konie do kupna albo prestiż zawodów? Jak by robili dokonania? Jak by korzystali z promocji?
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipostWto Lip 10, 2012 4:05 am

Włączę sobie wersję dla niedowidzących i zobaczymy co wymyślili. Czyżby oczorypne konie?

-------

http://www.zagroda-mgly.com/viewtopic.forum?t=7388
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 33 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 33 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Akcja anty-kopiarska
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja p.t. "zróbmy coś, aby w końcu było lepiej!"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach