Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mały problemik z byłą koleżanką. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lea♥ Raczkujący
Nick w grze : Lea♥ Liczba postów : 91 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Mały problemik z byłą koleżanką. Czw Lip 19, 2012 4:50 am | |
| Moja koleżanka ze szkoły (raczej była, pokłóciłyśmy się i tyle), kupiła kiedyś konto od graczki ze stażem 200 +. I chciała sprzedawać sposób na SS w RO. I jakiś gracz od niej go kupił. Daj jej 200 000 equus, ona mu sposób. I na razie jest ok. Ale sposób nie zadziałał, więc gracz chciał z powrotem swoje 200 000. Ale ona mu ich nie oddała. I usunęła konto, założyła nowe (loudly). Martwię się, bo jak ona dalej tak będzie robić? Żal mi tego gracza, nawet bardzo. Co robić? | |
| | | Lea♥ Raczkujący
| Temat: Re: Mały problemik z byłą koleżanką. Czw Lip 19, 2012 5:31 am | |
| | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Mały problemik z byłą koleżanką. Czw Lip 19, 2012 7:31 am | |
| Możesz ją zgłosić na kontakt, jako oszustkę (o ile o to Ci chodzi) - ponieważ znasz jej nowy nick, porozmawiaj z tamtym gościem, niech prześle Ci screeny z rozmów, z biura itp. Jest szansa, że ją ukarzą. On nie zrobi nic. | |
| | | Lea♥ Raczkujący
| Temat: Re: Mały problemik z byłą koleżanką. Czw Lip 19, 2012 7:47 am | |
| Nie mam loginu tamtego gracza. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Mały problemik z byłą koleżanką. Czw Lip 19, 2012 8:35 am | |
| Spróbuj napisać do jakiejś moderatorki i jej to wszystko wytłumaczyć Może pomoże |
| | | Lea♥ Raczkujący
| Temat: Re: Mały problemik z byłą koleżanką. Czw Lip 19, 2012 10:04 am | |
| | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Mały problemik z byłą koleżanką. Sro Sie 01, 2012 1:40 pm | |
| Ojoj, to się dał tamten gracz wrobić... Twoja koleżanka wyszła po prostu na podłą oszustkę. Najlepiej ją zgłoś i wyjaśnij sytuację. Żadne sposoby na Rogi Obfitości w UFO (itp.) NIE działają. -w UFO latają różne przedmioty. Raz są to rzepy,a raz przedmioty z Czarnego Rynku -w RO nie można ot tak zdobyć boskiego konia lub głównej nagrody. To losowe. -nie ma też żadnych sposobów na jednorożca. Jak wyżej napisałam,to także losowe. -nie ma także sposobów na źrebaka Pegaza. Pegaz urodzi zwykłego konia,nawet jeśli oboje rodzice mieli KM. W dodatku źrebak nie może otrzymać Krwi Meduzy.
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mały problemik z byłą koleżanką. | |
| |
| | | | Mały problemik z byłą koleżanką. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |