Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Uparta koleżanka.. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Uparta koleżanka.. Nie Sie 12, 2012 7:21 am | |
| Cześć. może zacznę od tego, że w mojej szkole jest konkurs graficzny.. namawiam i namawiam moją koleżankę z wyższej klasy na ten konkurs, a ona że NIE bo nie ma talentu.. to jej rysunek (touch-padem). https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/nq4gol.png Nie wiem jak ją przekonać, a ma wieeeeeeelkie szanse. A poprzeczka nie jet wysoko, więc może się dostać do ogólnopolskiego konkursu. |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Uparta koleżanka.. Nie Sie 12, 2012 7:23 am | |
| Powiedz, że jeżeli nie wystartuje to ja zabijesz... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Uparta koleżanka.. Nie Sie 12, 2012 7:25 am | |
| Ej no, próbowałam, to nie działa. XD Znam innych uczestników, i mam 100% pewność że ona wygra.. a chcę żeby wygrała. D; |
| | | Kuilu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Chantilly. Liczba postów : 395 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Uparta koleżanka.. Nie Sie 12, 2012 8:28 am | |
| Może powiedz, że nie będziesz jej koleżanką. Zaszantażuj ją. Albo powiedz, że nie zaszkodzi spróbować. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Uparta koleżanka.. Nie Sie 12, 2012 9:39 am | |
| Myślę, że jedynym rozwiązaniem jest podanie jej zalet tego konkursu, delikatne próby przekonania ją do wzięcia udziału, ale decyzja należy do niej i to ona wie najlepiej, czy chce wziąć udział w tym konkursie czy nie. Nic na siłę | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Uparta koleżanka.. Nie Sie 12, 2012 9:57 am | |
| Ojojoj, ale ten źrebak ma dłuuugie nogi i pychol. Może po prostu koleżanka nie chce wystartować w tym konkursie i tyle. Być może po jakimś czasie podejmie sama ostateczną decyzję. ; ) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Uparta koleżanka.. Nie Sie 12, 2012 1:13 pm | |
| Ok, rysunek nie jest najlepszy.. ale konkurencja jest taka słaba, że ona by ich pokonała rysując myszką.. Więc. :> A ponieważ na konkursie ma tablet do dyspozycji... Spróbuję. Powiem panu od infy żeby pomógł mi ją przekonać. ;D |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Uparta koleżanka.. Wto Sie 14, 2012 10:50 am | |
| Nie przekonasz mnie. Nigdy! buaha. ;D |
| | | deccot Raczkujący
Nick w grze : deccot Liczba postów : 73 Dołączył : 21/08/2012
| Temat: Re: Uparta koleżanka.. Pią Sie 31, 2012 2:16 am | |
| powiedz, że ... no nic nie ma do stracenia! przecież to tylko rysowanie a nie robienie ułamków na oczach uczniów | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Uparta koleżanka.. | |
| |
| | | | Uparta koleżanka.. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|