Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

PILNE! Postarzanie koni + zabawy.

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
i3nici
Już coś wie
i3nici

Nick w grze : i3nici
Liczba postów : 182

PILNE! Postarzanie koni + zabawy. Empty
PisanieTemat: PILNE! Postarzanie koni + zabawy.   PILNE! Postarzanie koni + zabawy. I_icon_minipostSob Lip 21, 2012 12:48 pm

Witam, potrzebuję aby ktoś postarzył dwa moje konie. Posiadają OM. Ważne jest też, aby wykorzystać max możliwości na zabawy, to ostatnia szansa. Mają duchy, zależy mi na dużej ilości PD. Jeden z nich ma 18 lat, a drugi 5 lat. Trzeba je postarzyć do wieku 25 lat. Płacę 50 tys equus, cena do negocjacji, posiadam kupony. UWAGA : oferta ważna tylko dzisiaj!
Powrót do góry Go down
http://konikfryzyjski.deviantart.com/
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PILNE! Postarzanie koni + zabawy. Empty
PisanieTemat: Re: PILNE! Postarzanie koni + zabawy.   PILNE! Postarzanie koni + zabawy. I_icon_minipostSob Lip 21, 2012 12:51 pm

Jeżeli nie mają wody, mogę się podjąć zadania (teraz) Wink napisz w grze, nick taki jak tutaj.
Powrót do góry Go down

PILNE! Postarzanie koni + zabawy.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Postarzanie koni
» ZATRUDNIĘ SITTERA DO OK 300 KONI!!! PILNE
» Szukam sittera do około 300 koni PILNE
» DAM OBJĘCIA MORFEUSZA za odpowiedź!PILNE! plan na trening koni do GP
» Klepsydra posty

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach