Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
SalineroNatka
Raczkujący
SalineroNatka

Liczba postów : 53

Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP Empty
PisanieTemat: Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP   Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 1:38 pm

Chce sobie zrobić mieszanki do GP, do każdej dyscypliny inne. W związku z tym mam pytanie : jeśli chce zrobić powiedzmy mieszankę z holsztyna, hanowera i kucyka szetkandzkiego, to co tu powinno być ogierem a co klaczą ? Chodzi o to, że żrebak dziedziczy rasę ojca, a ja chcę żeby na końcu po krzyżówkach był wałach rasy holsztyn. z domieszką pozostałych ras Smile
Powrót do góry Go down
majka12233
Nowy
majka12233

Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP   Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP I_icon_minipostPon Lip 23, 2012 3:47 pm

A ja mam radę najlepiej bez mieszanek na GP Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP 384104111
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP   Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 5:13 am

majka - mieszanki dobrze się sprawdzają, jeśli wiesz co i w jakich proporcjach zmieszać Wink
Pogadaj z Malto, jest w tym dobra. Tylko musisz ją łapać tutaj, bo w grze ma bana, przez Szanowną Administrację, której się krytyka nie podobała...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
SalineroNatka
Raczkujący
SalineroNatka

PisanieTemat: Re: Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP   Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 5:47 am

I co, odpowie mi ktoś ? Tyle osób tu zajrzało i nic. To chyba nie jest trudne pytanie, dla kogoś kto się na tym zna ( niestety ja nie ) Very Happy
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP   Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 6:15 am

każda dyscyplina wymaga odrębnego mieszania krwi jeden koń nie nada się do wszystkich dyscyplin. odpowiadając na pytanie jak mieszać aby na końcu dostać wałacha holsztyna:

hanower klacz ( 100% ) +szetland ogier ( 100% )=klacz hanowersko-szetlandzka ( 50% hanower i 50% szetland )+holsztyn ogier (100% )=wałach holsztyńsko-hanowersko-szetlandzki ( 50% holsztyn, 25% hanower i 25% szetland )

jak się gdzieś machnęłam to proszę o poprawę Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
SalineroNatka
Raczkujący
SalineroNatka

PisanieTemat: Re: Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP   Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP I_icon_minipostWto Lip 24, 2012 3:35 pm

Bardzo dziękuje za odpowiedż, teraz juz rozumiem, na jakiej zasadzie to robić Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP   Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Mam pytanie odnośnie mieszanek na GP
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Ważne pytanie odnośnie biegania
» Pytanie odnośnie pewnej końskiej gry
» Hodowla mieszanek do Western "In Ferox Occasus"
» "Kup konia w wieku powyżej 25 lat o zerowych umiejętnościach" - kolejka!
» Pytanie o zawody

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: