| Cieniowanie konia. Co wy na to ? | |
|
+15Kajtus Marsh stewardessa Takashiro Madela Manroe Lamila koteczek043 najreproduktor i3nici EREIS hanka1998 anna i wiki Promyczka- kasiaQ xd 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
kasiaQ xd Już coś wie
Nick w grze : kasiaQ xd Liczba postów : 221 Dołączył : 21/02/2012
| Temat: Re: Cieniowanie konia. Co wy na to ? Pon Lip 30, 2012 10:43 am | |
| nataliaizy - jej jak już napisałam dawno temu gdzieś lineart pochodzi z ogólnodostępnych z dA a zdążyłam zauważyć że kilka osób już tak robiło -,- Jej po prostu nie mogłam znaleźć lineartu który został już kiedyś dla mnie narysowany... Teraz przekopuję cały komputer by go znaleźć a stwierdziłam i tak że nie wyślę go nawet -,-
i3nici - nie mam jej gdzieś ale wkurza mnie to że albo ludzie nie czytają co jest napisane pod spodem albo innych postów ... pisać 4 razy to samo yhym ciekawe po co -,-
A tak przy okazji każdy się chyba uczył i popełniał swoje błędy... Ja mam najprostszego gimpa a nie tak jak niektórzy profesjonalne programy... | |
|
| |
najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Cieniowanie konia. Co wy na to ? Pon Lip 30, 2012 11:43 am | |
| Prawie każdy tu używa gimpa. Nie stać większości na PS za 2 000 zł. PS praktycznie się niczym nie różni. A żeby się nauczyć, popełniać błędy musisz najpierw próbować cieniować a nie robić jakieś kropki. Obserwuj konie w realu na ich głowę, wystające kości na nogi na kopyta itd. Patrz na zdjęcia i na prace innych na tutoriale na DA (są po ang ale obrazki wystarcza) | |
|
| |
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Cieniowanie konia. Co wy na to ? Sro Sie 01, 2012 3:26 am | |
| Skończony mi się podoba lepiej ode mnie rysujesz | |
|
| |
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: Cieniowanie konia. Co wy na to ? Nie Lut 10, 2013 11:32 am | |
| Manroe- wiem, że zupełnie nie w temacie, ale masz może jakiś poradnik do gimp'a? Lamila- LineArt ładny, ale wypełnienie troszkę słabe, nie widzę cieni... Ale sama lepiej nie umiem (xd), więc krytykować nie będę | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Kajtus Raczkujący
Nick w grze : Kajtus Liczba postów : 81 Dołączył : 12/07/2012
| Temat: Re: Cieniowanie konia. Co wy na to ? Pon Lut 11, 2013 2:37 am | |
| | |
|
| |
Chiavatta Raczkujący
Nick w grze : Chiavatta Liczba postów : 67 Dołączył : 28/12/2012
| |
| |
juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: Cieniowanie konia. Co wy na to ? Pon Mar 18, 2013 11:41 am | |
| Możesz też robić swój lineart jak chcesz,wtedy cała praca będzie wykonana przez ciebie http://darya87.deviantart.com/art/Lineart-Tutorial-ENGLISH-354863285 | |
|
| |
LILIAN Już coś wie
Nick w grze : ♠lilian 123♠ Liczba postów : 123 Dołączył : 15/03/2013
| Temat: Re: Cieniowanie konia. Co wy na to ? Czw Mar 21, 2013 4:25 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Cieniowanie konia. Co wy na to ? Czw Mar 21, 2013 5:03 am | |
| - Kajtus napisał:
- Devilek napisał:
- najreproduktor napisał:
- Prawie każdy tu używa gimpa. Nie stać większości na PS za 2 000 zł. PS praktycznie się niczym nie różni. A żeby się nauczyć, popełniać błędy musisz najpierw próbować cieniować a nie robić jakieś kropki. Obserwuj konie w realu na ich głowę, wystające kości na nogi na kopyta itd. Patrz na zdjęcia i na prace innych na tutoriale na DA (są po ang ale obrazki wystarcza)
PS to ułatwiona wersja gimpa dla leniwych Żartujesz sobie? Ps to największy kombajn jaki może istnieć, ludzie którzy używają go od lat a mimo to są zaskakiwani różnymi opcjami. Po co niby płacisz kilka tysięcy za ułatwioną wersje gimpa, skoro gimpa masz za darmo? Jak widzisz różni się to w ciul. PS wcale nie jest taki łatwy, aby zacząć coś w nim robić trzeba trochę go ogarnąć.. |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Cieniowanie konia. Co wy na to ? Czw Mar 21, 2013 5:13 am | |
| Dla mnie łatwiej jest cieniować na podstawie czarno-białych fotek. Dla porównania foto oryginalne: I czarno-białe: | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Cieniowanie konia. Co wy na to ? | |
| |
|
| |
| Cieniowanie konia. Co wy na to ? | |
|