Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jazda Konna - powrót | |
| |
Czy mam teraz zacząc jeździc konno czy zaczekac? | Teraz | | 27% | [ 4 ] | Zaczekaj | | 73% | [ 11 ] |
| Wszystkich Głosów : 15 | | Poll closed |
| Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Jazda Konna - powrót Pon Sie 13, 2012 12:29 am | |
| Cóż jeździłam konno tylko wakacyjnie i teraz znowu chciałam zacząc jednak pojawiła się przeszkoda... Moja mama dowiedziała się od pani że, Ona teraz musi jeźdźic na zawody aż do 17 września. Ale jest też druga instruktorka ale... klnie jak szewc no i mama mówi że, to taki "babo-chłop" za przeproszeniem, a w dodatku ja już zaczynałam galop no i się boję że, mnie puści do galopu, . No i pani powiedziała że, potrafi dziecko psychicznie wykończyc... No i tak się zastanawiałam co zrobic: teraz się zapisac czy zaczekac? |
| | | Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Jazda Konna - powrót Pon Sie 13, 2012 1:55 am | |
| Ja na twoim miejscu bym poczekała - chyba lepiej uczyć się jeździć u fajnej instruktorki (nawet jeśli musisz wytrzymać miesiąc bez jazd) niż u takiej, jaką opisujesz | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Jazda Konna - powrót Pon Sie 13, 2012 2:18 am | |
| Ta druga nie wygląda mi na instruktorkę, która nauczyłaby Cię czegokolwiek poza siarczystym przeklinaniem. Na Twoim miejscu zaczekałabym do powrotu tamtej . Przerabiałam już instruktorów, którzy sterczeli na maneżu tylko po to, by pogadać sobie z innymi, nie ucząc niczego. Nie płacę za mielenie gębą, tylko za naukę. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Jazda Konna - powrót Pon Sie 13, 2012 2:22 am | |
| Lepiej zaczekaj.Co ma Cię jakiś babo-chłop (za przeproszeniem) zeżreć? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Jazda Konna - powrót Pon Sie 13, 2012 7:16 am | |
| Cóz macie rację poza tym ja mam słabą psychikę no i łatwo mnie zdenerwowac... Nawet jednym zdaniem... |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jazda Konna - powrót | |
| |
| | | | Jazda Konna - powrót | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|