Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nagroda nie dotarła? | |
|
+20CzekoBoom asiamar98 tamara4 Alaya karina127 xTikTakx Pati...xd amorkowa KaVcia Szarusia16 Evelynek natalias143 lala299 Nefra01 EveDallas hanka1998 Kinia_Ka Kemishi Karolina211 LadyArvena 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Nie Sie 26, 2012 12:40 pm | |
| Właśnie nie wiem co z tym zestawem, bo graczka której miałam dać mi pisała, że już wcześniej od kogoś innego dostała i teraz nie wiem co dalej. Żeby nie było zrobiłam zrzut z poczty klik | |
| | | Kinia_Ka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kinia_Ka Liczba postów : 250 Dołączył : 30/08/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Nie Sie 26, 2012 12:47 pm | |
| Bardzo dziękuję za OM. Mój PH już dawno przekazany tinolandii, ale zapomniałam o dowodzie, już go wysyłam:) | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Nie Sie 26, 2012 10:42 pm | |
| Ja nadal nie mam wysłanego ZH od marty., czekam:3 | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Sie 27, 2012 10:05 am | |
| Z poniższych wymian nie mamy dowodów, prosimy więc o potwierdzenie, czy się dokonały. Tego czego na liście nie ma, to wymiany udane, umieszczone już na czarno-białej liście. Podkreśliłam to, co na 100% nie zostało przekazane. Co do reszty - może po prostu dowody nie dotarły? Jeśli jesteś sponsorem, nagrodę przekazałeś, a znajdujesz się poniżej, wejdź w KLIK i stwórz dowód przekazania, po czym przekaż go Kamilowi (Kamil2010) lub mi. O resztę będziemy się dowiadywać/załatwiać tak, zeby każdy otrzymał to co wygrał lub równowartość (w przypadku koni) AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ Jednorożka KLIK ----------- Kajka357159 ( Kajka1) ---------- Ewa Farna ----------------nieznana ksywka w grzeKlaczka z 800 um KLIK ----- Kajka357159 ( Kajka1) ----------- MaryMaria Jednorożka młoda KLIK ----- Kajka357159 ( Kajka1) ----------- ardnasak.
2 Puszki Pandory ------------ MaryMaria -------------------- nadia.amorek 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127
1 Muśnięcie ------------------- Alaya ----------------------- Marta04041
1 Różdżka Płodności ---------- kozunio83 --------------------- Calma ------------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni była na urlopie. Dziś wróciła (26.08)
2 Promienie Heliosa ----------- Broszka ---------------------- Karyla
2 Fortuny Krezusa ------ aleksandra.j.1 ( cukiereczeek12)----- Creepy
2 Krew Meduzy ------------ asiamar98 --------------- Koteczka77 ------------ wszystkie pozostałe nagrody przekazała więc pewnie tylko brak dowodu 1 zestaw bonusowy ------- asiamar98 --------------- najreproduktor ------------ jak wyżej
1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 1 Kamień Filozoficzny ------ Aglyss ------------------- myszka23 1 chmurka ----------------- Aglyss ------------------- tamara4
1 Zestaw Hery -------- Franell ( Themma) ------------ Mania123321 kupon ------------------ Franell ( Themma) ----------cukiereczeek12 (aleksandra.j.1) 1 Kamień Filozoficzny ---- Franell ( Themma) ----------- kaprysab
1 Zestaw bonusowy ------ Clue ----------------------- Layzy --- zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Zestaw Bonusowy, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Objęcia Morfeusza ------ Clue ----------------------- Kinia_Ka--- zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 2 Woda Młodości ---------- Clue ---------------------- Nefra01---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać WM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 -------------------- кoкo 1 Objęcia Morfeusza ----- Marta04041------------------- Karolina211 -- zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Zestaw Harmonii -------- Marta04041 ----------------- EveDallas zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Harmonię, zamiast zwyciężczyni.Dowód, że Arvena przekazała: KLIK
150 tys equus ------------- Lubelak ------------------- boniowata
300 tys equus ------------- lufa12 ( Asiaa.) ---------- Kitty24
50 tys equus ------ RocketQueen (xTikTakx) --------- chevalier
40 tys equus ----- aleksandra.j.1 ( cukiereczeek12) ---- MaryMaria 2 Zwoje Plutona ----- aleksandra.j.1 ( cukiereczeek12) -----wilczyca1000
2 Muśnięcia ----------- KaVcia -------------------cukiereczeek12 (aleksandra.j.1 ) 2 Pięty Achillesa ----- KaVcia ------------------------ Mania
1 Zestaw Bonusowy ---- Pati...xd -------------------- karina127 ------- sprawa w trakcie wyjaśniania
2 Muśnięcia ------------- Broszka -------------------- Calma ------------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni była na urlopie. Dziś wróciła (26.08)
2 Zwoje Plutona ------ Hałka ---------------------- KaVcia
1 Promień Heliosa ----- Dianaxx ------------------- wilczyca1000
1 Fortuna Krezusa ----- pysia.. ------------------ MaryMaria
- Pati...xd napisał:
- Właśnie nie wiem co z tym zestawem, bo graczka której
miałam dać mi pisała, że już wcześniej od kogoś innego dostała i teraz nie wiem co dalej. Żeby nie było zrobiłam zrzut z poczty klik Sprawdzone Karina wygrała dwa zestawy bonusowe - jeden od ciebie, drugi od kogo innego, w dwóch różnych kategoriach Jeden za quiz o howrse, drugi za wakacyjny awatar.
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Pon Sie 27, 2012 10:43 am, w całości zmieniany 2 razy | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Sie 27, 2012 10:13 am | |
| Eve - Harmonię zaraz otrzymasz ode mnie. Później się rozliczę z Martą Clue nie przekazała chyba wszystkich nagród, więc zestaw bonusowy też za nią przekażę. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Sie 27, 2012 10:32 am | |
| Harmonia doszła, dowody potrzebne? | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Sie 27, 2012 10:34 am | |
| Dorzucę potem od siebie, hurtem | |
| | | KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Sie 27, 2012 10:52 am | |
| Wszystkie screeny odnalezione. Były wysłane. http://tinypic.pl/4ig61ju8nwtm http://tinypic.pl/u2qy5yloyj2i http://tinypic.pl/6fm6j18scqhq | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Sie 27, 2012 12:09 pm | |
| AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ Jednorożka KLIK ----------- Kajka357159 ( Kajka1) ---------- Ewa Farna ----------------nieznana ksywka w grze Klaczka z 800 um KLIK ----- Kajka357159 ( Kajka1) ----------- MaryMaria Jednorożka młoda KLIK ----- Kajka357159 ( Kajka1) ----------- ardnasak.
2 Puszki Pandory ------------ MaryMaria -------------------- nadia.amorek 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127
1 Muśnięcie ------------------- Alaya ----------------------- Marta04041
1 Różdżka Płodności ---------- kozunio83 --------------------- Calma ------------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni była na urlopie. Dziś wróciła (26.08)
2 Promienie Heliosa ----------- Broszka ---------------------- Karyla
2 Krew Meduzy ------------ asiamar98 --------------- Koteczka77 ------------ wszystkie pozostałe nagrody przekazała więc pewnie tylko brak dowodu 1 zestaw bonusowy ------- asiamar98 --------------- najreproduktor ------------ jak wyżej
1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 1 Kamień Filozoficzny ------ Aglyss ------------------- myszka23 1 chmurka ----------------- Aglyss ------------------- tamara4
1 Zestaw Hery -------- Franell ( Themma) ------------ Mania123321 kupon ------------------ Franell ( Themma) ----------cukiereczeek12 (aleksandra.j.1) 1 Kamień Filozoficzny ---- Franell ( Themma) ----------- kaprysab
1 Zestaw bonusowy ------ Clue ----------------------- Layzy --- zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Zestaw Bonusowy, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Objęcia Morfeusza ------ Clue ----------------------- Kinia_Ka---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 2 Woda Młodości ---------- Clue ---------------------- Nefra01---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać WM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK
1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 -------------------- кoкo 1 Objęcia Morfeusza ----- Marta04041------------------- Karolina211 -- zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Zestaw Harmonii -------- Marta04041 ----------------- EveDallas zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Harmonię, zamiast zwyciężczyni.Dowód, że Arvena przekazała: KLIK
50 tys equus ------ RocketQueen (xTikTakx) --------- chevalier
40 tys equus ----- aleksandra.j.1 ( cukiereczeek12) ---- MaryMaria 2 Zwoje Plutona ----- aleksandra.j.1 ( cukiereczeek12) -----wilczyca1000
1 Zestaw Bonusowy ---- Pati...xd -------------------- karina127 ------- sprawa w trakcie wyjaśniania
2 Muśnięcia ------------- Broszka -------------------- Calma ------------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni była na urlopie. Dziś wróciła (26.08)
1 Fortuna Krezusa ----- pysia.. ------------------ MaryMaria | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Sie 27, 2012 12:14 pm | |
| Jeśli MaryMaria jutro dalej nieobecna będzie, przekażę PP za nią | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Sie 27, 2012 12:16 pm | |
| Hm, chwila. Skreślone tzn. dostarczone, czy na odwrót? | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Sie 27, 2012 12:41 pm | |
| Ej,ja też nie mam 2x KK od MaryMaria. | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Wto Sie 28, 2012 6:15 am | |
| RocketQueen - wszystko co znajduje się na powyższej liście to to, z czego nie mamy dowodów, że wymiana się odbyła. Dowodem może być zdjęcie z biura/z wymian, link do konia.... Podkreślone - na 100% nagroda nie dotarła. karina - FK, nie KK Widzę, że MaryMaria była dziś w grze. Więc moje przypomnienie odczytała. Zobaczymy czy powystawia dziś/jutro rzeczy. Jak nie - nawaliła. Otrzymacie je wtedy ode mnie. | |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Wto Sie 28, 2012 6:22 am | |
| - Cytat :
- 1 Muśnięcie ------------------- Alaya ----------------------- [/color][color=black]Marta04041
Muśnięcie jest cały czas wystawione jako prezent, Marta nie odebrała, napisałam jej wiadomość ale nie odpisała, a ostatni raz na Howrse była 16.08.2012, więc przypuszczam, że jest gdzieś na wakacjach. | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Wto Sie 28, 2012 12:08 pm | |
| Nie,Arveno,nie chcę rzeczy od ciebie,jeśli ich nie dostanę,to trudno. | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Sro Sie 29, 2012 4:38 am | |
| AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ Jednorożka KLIK ----------- Kajka357159 ( Kajka1) ---------- Ewa Farna ----------------nieznana ksywka zwyciężczyni w grze. Na forum dawno jej nie było Klaczka z 800 um KLIK ----- Kajka357159 ( Kajka1) ----------- MaryMaria--------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie.
1 Muśnięcie ------------------- Alaya ----------------------- Marta04041 ----------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie.
2 Promienie Heliosa ----------- Broszka ---------------------- Karyla ------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie.
1 Zestaw bonusowy ------ Clue ----------------------- Layzy --- zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Zestaw Bonusowy, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Objęcia Morfeusza ------ Clue ----------------------- Kinia_Ka---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 2 Woda Młodości ---------- Clue ---------------------- Nefra01---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać WM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK
1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 -------------------- кoкo 1 Objęcia Morfeusza ----- Marta04041------------------- Karolina211 -- zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Zestaw Harmonii -------- Marta04041 ----------------- EveDallas zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Harmonię, zamiast zwyciężczyni.Dowód, że Arvena przekazała: KLIK
1 Fortuna Krezusa ----- pysia.. ------------------ MaryMaria--------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie. | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Sro Sie 29, 2012 4:52 am | |
| - Alaya napisał:
-
- Cytat :
- 1 Muśnięcie ------------------- Alaya ----------------------- [/color][color=black]Marta04041
Muśnięcie jest cały czas wystawione jako prezent, Marta nie odebrała, napisałam jej wiadomość ale nie odpisała, a ostatni raz na Howrse była 16.08.2012, więc przypuszczam, że jest gdzieś na wakacjach. Szkoda tylko, że nie podała informacji do kiedy - karina127 napisał:
- Nie,Arveno,nie chcę rzeczy od ciebie,jeśli ich nie dostanę,to trudno.
Ja organizowałam - ja odpowiadam Jak naprawdę ktoś nawalił, to ja będę stratna, bo to moja wina. Ja zatwierdziłam taką osobę jako sponsora. A jeśli to tylko urlop (a zalogowanie może mieć zaznaczone, jeśli ktoś na współdzieleniu był), to odzyskam rzecz po powrocie Szkoda tylko, że część osób nie podało informacji kiedy i na ile wyjeżdża Niektórzy tak, i wtedy manewrowaliśmy odpowiednio nagrodami, ale niektórzy niespodziewanie znikali. | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Czw Sie 30, 2012 11:28 am | |
| AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ Jednorożka KLIK ----------- Kajka357159 ( Kajka1) ---------- Ewa Farna ----------------nieznana ksywka zwyciężczyni w grze. Na forum dawno jej nie byłoKlaczka z 800 um KLIK ----- Kajka357159 ( Kajka1) ----------- MaryMaria--------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie.
2 Puszki Pandory ------------ MaryMaria -------------------- nadia.amorek zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Puszki Pandory, zamiast zwyciężczyni. 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127 zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Fortuny Krezusa, zamiast zwyciężczyni
1 Muśnięcie ------------------- Alaya ----------------------- Marta04041 ----------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie.
2 Promienie Heliosa ----------- Broszka ---------------------- Karyla ------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie.
1 Zestaw Hery -------- Franell ( Themma) ------------ Mania123321 1 Kamień Filozoficzny ---- Franell ( Themma) ----------- kaprysab
1 Zestaw bonusowy ------ Clue ----------------------- Layzy --- zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Zestaw Bonusowy, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Objęcia Morfeusza ------ Clue ----------------------- Kinia_Ka---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 2 Woda Młodości ---------- Clue ---------------------- Nefra01---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać WM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 -------------------- кoкo 1 Objęcia Morfeusza ----- Marta04041------------------- Karolina211 -- zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Zestaw Harmonii -------- Marta04041 ----------------- EveDallas zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Harmonię, zamiast zwyciężczyni.Dowód, że Arvena przekazała: KLIK
1 Fortuna Krezusa ----- pysia.. ------------------ MaryMaria--------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie. Nagrody od MaryMarii chyba dalej nie dotarły, więc wystawiłam Zatwierdźcie w wolnej chwili. Kozunio, Broszka - przekazaliście Calmie? Diana, wilczyca - wymiana się odbyła?
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Czw Sie 30, 2012 11:55 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Czw Sie 30, 2012 11:31 am | |
| A, Melisax ( Karyla) wróciła z urlopu, więc Broszka... | |
| | | tamara4 Już coś wie
Nick w grze : tamara4 Liczba postów : 155 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Czw Sie 30, 2012 1:15 pm | |
| Chmurka od Aglyss już dawno odebrana, tylko o dowodzie całkien zapomniałam (teraz już nie mam skąd wziąść) | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Czw Sie 30, 2012 2:24 pm | |
| Przepraszam, ale ja wszystkie nagrody wysłałam. Np. kupon może potwirdzić Cuks. A dowody musiały nie dotrzeć, wysyłałam na ZM Kamilowi. |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pią Sie 31, 2012 12:06 am | |
| Ej,ja mam od Karola211 ten zestaw ...Może jej o coś innego chodziło ? | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pią Sie 31, 2012 12:08 am | |
| Ani z nią nie pisałam ...A nagroda pojawiła się niedawno po wygranej,więc sądziłam że to ona...A od pati dostałam wiadomość dzień później. | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pią Sie 31, 2012 2:19 am | |
| Dostałam 2x PP od LadyArveny | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pią Sie 31, 2012 4:44 am | |
| Karina - wygrałaś dwa zestawy Od Pati i od Karoli. Odebrałaś oba?
- Cytat :
AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ Jednorożka KLIK ----------- Kajka357159 ( Kajka1) ---------- Ewa Farna ----------------nieznana ksywka zwyciężczyni w grze. Na forum dawno jej nie byłoKlaczka z 800 um KLIK ----- Kajka357159 ( Kajka1) ----------- MaryMaria--------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie.
2 Puszki Pandory ------------ MaryMaria -------------------- nadia.amorek zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Puszki Pandory, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127 zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Fortuny Krezusa, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK
1 Różdżka Płodności ---------- kozunio83 --------------------- Calma ------------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni była na urlopie. Niedawno wróciła (26.08)
1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 1 Kamień Filozoficzny ------ Aglyss ------------------- myszka23
1 Zestaw bonusowy ------ Clue ----------------------- Layzy --- zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Zestaw Bonusowy, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Objęcia Morfeusza ------ Clue ----------------------- Kinia_Ka---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 2 Woda Młodości ---------- Clue ---------------------- Nefra01---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać WM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 -------------------- кoкo 1 Objęcia Morfeusza ----- Marta04041------------------- Karolina211 -- zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Zestaw Harmonii -------- Marta04041 ----------------- EveDallas zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Harmonię, zamiast zwyciężczyni.Dowód, że Arvena przekazała: KLIK
40 tys equus ----- aleksandra.j.1 ( cukiereczeek12) ---- MaryMaria ------------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni była na urlopie. 2 Zwoje Plutona ----- aleksandra.j.1 ( cukiereczeek12) -----wilczyca1000
1 Fortuna Krezusa ----- pysia.. ------------------ MaryMaria--------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie. | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pią Sie 31, 2012 1:12 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- [color=black]Karina - wygrałaś dwa zestawy Od Pati i od Karoli. Odebrałaś oba?
Aaaaa.. *puka sie w ten pusty łeb* Dobra,od pati już mam.Zaraz wyślę Kamilowi dowód.Przepraszam za kłopot | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Sob Wrz 01, 2012 10:49 am | |
| Omnomnom, ja dawałam wszystkie dowody w jednym screenie chyba, ale mogę poszukać jeszcze raz w biurze i zrobić screena jak tylko dorwę się do kompa | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Nie Wrz 02, 2012 7:03 am | |
| AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ Jednorożka KLIK ----------- Kajka357159 ( Kajka1) ---------- Ewa Farna ----------------nieznana ksywka zwyciężczyni w grze. Na forum dawno jej nie było
2 Puszki Pandory ------------ MaryMaria -------------------- nadia.amorek zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Puszki Pandory, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127 zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Fortuny Krezusa, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK
1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 1 Kamień Filozoficzny ------ Aglyss ------------------- myszka23 1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 -------------------- кoкo 1 Objęcia Morfeusza ----- Marta04041------------------- Karolina211 -- zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Zestaw Harmonii -------- Marta04041 ----------------- EveDallas zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Harmonię, zamiast zwyciężczyni.Dowód, że Arvena przekazała: KLIK
Wymiany wstrzymane z powodu limitu:1 Zestaw bonusowy ------ Clue ----------------------- Layzy --- zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Zestaw Bonusowy, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK. Chwilowo limit wymian 2 Woda Młodości ---------- Clue ---------------------- Nefra01---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać WM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK Chwilowo limit wymian
asiamar - sprawdziłam i znalazłam Ten dowód nie został przypisany do wszystkich wymian i dlatego tak zostało. Bo przy większości koni już sam link wystarczył.
| |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Sro Wrz 05, 2012 8:54 am | |
| Mała zmiana. A co z resztą?
AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ Jednorożka KLIK ----------- Kajka357159 ( Kajka1) ---------- Ewa Farna ----------------nieznana ksywka zwyciężczyni w grze. Na forum dawno jej nie było
1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 1 Kamień Filozoficzny ------ Aglyss ------------------- myszka23
Wymiany wstrzymane z powodu limitu: 2 Woda Młodości ---------- Clue ---------------------- Nefra01---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać WM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK Chwilowo limit wymian
| |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Sro Wrz 05, 2012 11:34 am | |
| MaryMaria jest dzisiaj na czacie ZM.. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? | |
| |
| | | | Nagroda nie dotarła? | |
|
Similar topics | |
|