Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nagroda nie dotarła? | |
|
+20CzekoBoom asiamar98 tamara4 Alaya karina127 xTikTakx Pati...xd amorkowa KaVcia Szarusia16 Evelynek natalias143 lala299 Nefra01 EveDallas hanka1998 Kinia_Ka Kemishi Karolina211 LadyArvena 24 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Czw Wrz 06, 2012 7:35 am | |
| Tak tylko mówie, że wystawiłam te nagrody, ale nie mogłam dać screenu ani ne napisałam tym co wygrali.... Na dowód: | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Czw Wrz 06, 2012 7:43 am | |
| http://www.fmix.pl/zdjecie/3425747/bez-tytulu/rozmiar/3 tutaj dowód ,ze podesłałam dowód Kamilowi. Tu dowód,który podesłałam: https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/ykxlj.jpg | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pią Wrz 07, 2012 12:57 pm | |
| AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ Jednorożka KLIK ----------- Kajka357159 ( Kajka1) ---------- Ewa Farna ----------------nieznana ksywka zwyciężczyni w grze. Na forum dawno jej nie było
2 Puszki Pandory ------------ MaryMaria -------------------- nadia.amorek zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Puszki Pandory, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127 zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Fortuny Krezusa, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK
1 Muśnięcie ------------------- Alaya ----------------------- Marta04041 ----------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie.
2 Promienie Heliosa ----------- Broszka ---------------------- Karyla (w grze Melisax)1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 (pojawia się raz na parę dni - poinformować o nagrodzie i niech da znać kiedy wystawić) 1 Kamień Filozoficzny ------ Aglyss ------------------- myszka23 (gra)
1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 --------------------кoкo - zwyciężczyni nie było od połowy sierpnia. Link do konta w grze KLIK1 Objęcia Morfeusza ----- Marta04041------------------- Karolina211 -- zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Zestaw Harmonii -------- Marta04041 ----------------- EveDallas zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Harmonię, zamiast zwyciężczyni.Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Promień Heliosa ----- Dianaxx ------------------- wilczyca1000 1 Fortuna Krezusa ----- pysia.. ------------------ MaryMaria
Wymiany wstrzymane z powodu limitu: 2 Woda Młodości ---------- Clue ---------------------- Nefra01---zamiast Clue przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać WM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK Chwilowo limit wymian - MaryMaria napisał:
- Tak tylko mówie, że wystawiłam te nagrody, ale nie mogłam dać screenu ani ne napisałam tym co wygrali.... Na dowód:
Jednak jest jako "wygasło" Nagród w sumie więc nie przekazałaś, to wystawiłam za ciebie. W wolnej chwili przekaż więc mi te rzeczy. A 40tys dostałaś od cukiereczka? I Fortunę Krezusa od Pysi? | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Wrz 10, 2012 11:27 am | |
| AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ Jednorożka KLIK ----------- Kajka357159 ( Kajka1) ---------- Ewa Farna ----------------nieznana ksywka zwyciężczyni w grze. Na forum dawno jej nie było
2 Puszki Pandory ------------ MaryMaria -------------------- nadia.amorek zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Puszki Pandory, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127 zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Fortuny Krezusa, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK
1 Muśnięcie ------------------- Alaya -----------------------Marta04041 ----------------nie mogła przekazać, bo zwyciężczyni jest na urlopie.
2 Promienie Heliosa ----------- Broszka ---------------------- Karyla (w grze Melisax)
1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 (pojawia się raz na parę dni - poinformować o nagrodzie i niech da znać kiedy wystawić) 1 Kamień Filozoficzny ------ Aglyss ------------------- myszka23 (gra)
1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 --------------------кoкo - zwyciężczyni nie było od połowy sierpnia. Link do konta w grze KLIK 1 Objęcia Morfeusza ----- Marta04041------------------- Karolina211 -- zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Zestaw Harmonii -------- Marta04041 ----------------- EveDallas zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Harmonię, zamiast zwyciężczyni.Dowód, że Arvena przekazała: KLIK
1 Promień Heliosa ----- Dianaxx ------------------- wilczyca1000
1 Fortuna Krezusa ----- pysia.. ------------------ MaryMaria
| |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Wrz 10, 2012 11:31 am | |
| LadyArveno - dałam nagrody wszystkim oprócz Poezji, bo nie odbiera prezentu. KM wiecznie stoi na wymianach i nikt nawet na nią nie spojrzy. | |
| | | MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Sob Wrz 22, 2012 8:47 am | |
| Wszystko dostałam | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Sob Wrz 22, 2012 11:21 am | |
| Odnaleziona graczka kryjąca się pod ksywką Ewa Farna Ale, że Kajka pewnie już nawet zapomniała, że miała dać, i nie z jej winy to opóźnienie, tylko raczej mojej (w swoim jedynym poście graczka umieściła ksywkę), więc przekazałam własną rożkę, o wyższym PG.
Nagroda od Alaya'i dla Marty - przedawnia się. Nie wiadomo, czy graczka kiedykolwiek wróci, więc nie ma sensu, żeby Alaya czekała.
Co do KM dla Poezji - spróbuję jej sama podarować. Jak się uda, to się rozliczymy Jak wciąż przez tydzień nie odbierze - nagroda przepada.
Nagroda dla кoкo także przepadnie, jeśli nie pojawi się w ciągu tygodnia.
wilczyca - dostałaś PH?
MaryMaria - jesteś mi winna pewne drobiazgi
AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127 zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Fortuny Krezusa, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 --- załatwia Arvena, jak napisane na samej górze
1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 --------------------кoкo - zwyciężczyni nie było od połowy sierpnia. Link do konta w grze KLIK1 Objęcia Morfeusza ----- Marta04041------------------- Karolina211 -- zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać OM, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Zestaw Harmonii -------- Marta04041 ----------------- EveDallas zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Harmonię, zamiast zwyciężczyni.Dowód, że Arvena przekazała: KLIK 1 Promień Heliosa ----- Dianaxx ------------------- wilczyca1000
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Sob Wrz 22, 2012 11:33 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Sob Wrz 22, 2012 11:29 am | |
| LadyArveno, wysyłam ci 2xPP | |
| | | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Nie Wrz 23, 2012 12:01 pm | |
| AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127 zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Fortuny Krezusa, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK (MaryMaria ma teraz do Arveny limit)
1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 --- załatwia Arvena, jak napisane na samej górze
1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 --------------------кoкo - zwyciężczyni nie było od połowy sierpnia. Link do konta w grze KLIK (jeśli nie pojawi się do końca września nagroda przepada) 1 Zestaw Harmonii -------- Marta04041 ----------------- EveDallas zamiast Marty przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Harmonię, zamiast zwyciężczyni.Dowód, że Arvena przekazała: KLIK (Marta04041 ma teraz do Arveny limit)
1 Promień Heliosa ----- Dianaxx ------------------- wilczyca1000[/quote] | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Pon Wrz 24, 2012 10:47 am | |
| AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127 zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena. Po powrocie z wakacji Sponsorka musi jej przekazać Fortuny Krezusa, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK (MaryMaria ma teraz do Arveny limit)
1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 --- załatwia Arvena, jak napisane na samej górze
1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 --------------------кoкo - zwyciężczyni nie było od połowy sierpnia. Link do konta w grze KLIK (jeśli nie pojawi się do końca września nagroda przepada)
1 Promień Heliosa ----- Dianaxx ------------------- wilczyca1000 | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Wto Wrz 25, 2012 5:48 am | |
| AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127 zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena, i to jej MaryMariam musi teraz przekazać Fortuny Krezusa, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK
1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 --- zamiast Aglyss przekazała LadyArvena. Dowód: KLIK i to jej w wolnej chwili Aglyss musi przekazać teraz KM
1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 --------------------кoкo - zwyciężczyni nie było od połowy sierpnia. Link do konta w grze KLIK (jeśli nie pojawi się do końca września nagroda przepada)
1 Promień Heliosa ----- Dianaxx ------------------- wilczyca1000[/quote] | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Wto Wrz 25, 2012 9:10 am | |
| Diana przekazała | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Wto Wrz 25, 2012 11:00 am | |
| AKTUALNY STAN: NAGRODA --------------------- SPONSOR -------------------- ZWYCIĘZCA ---------------- KOMENTARZ 2 Fortuny Krezusa ----------- MaryMaria --------------------- karina127 zamiast MaryMarii przekazała LadyArvena, i to jej MaryMariam musi teraz przekazać Fortuny Krezusa, zamiast zwyciężczyni. Dowód, że Arvena przekazała nagrodę: KLIK
1 Krew Meduzy ------------ Aglyss ------------------- Poezja992 --- zamiast Aglyss przekazała LadyArvena. Dowód: KLIK i to jej w wolnej chwili Aglyss musi przekazać teraz KM
1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 --------------------кoкo - zwyciężczyni nie było od połowy sierpnia. Link do konta w grze KLIK (jeśli nie pojawi się do końca września nagroda przepada) | |
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Wto Wrz 25, 2012 1:52 pm | |
1 Piorun Zeusa --------- Marta04041 --------------------кoкo - zwyciężczyni nie było od połowy sierpnia. Link do konta w grze KLIK (jeśli nie pojawi się do końca września nagroda przepada) | |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? Wto Paź 02, 2012 11:30 am | |
| Marta odebrała już swoje dwa Muśnięcia kilka dni temu, ale akurat mnie wtedy nie było i nie mogłam o tym tutaj napisać - gdzie mam dać dowód? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nagroda nie dotarła? | |
| |
| | | | Nagroda nie dotarła? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|