Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Umiejętności wrodzone źrebaka. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
WarAdmiral13 Nowy
Nick w grze : WarAdmiral13 Liczba postów : 14 Dołączył : 23/08/2012
| Temat: Umiejętności wrodzone źrebaka. Czw Sie 23, 2012 5:02 am | |
| Hmm, słyszałam dużo teorii o liczeniu i czytałam kilka wątków z archiwum, ale to już podobno nie działa i jest nieaktualne. Od czego zależą umiejętności wrodzone źrebaka? Raz mi się rodzi źrebak 260um. wrodzonych a za chwilę 249um. wrodzonych (oczywiście to ze łzami)
+Kto mi udostępni Ośrodek Jeździecki dla źrebaka z lekcjami za minimum 55Eq? Więcej na Howrse - WarAdmiral13 :p | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Umiejętności wrodzone źrebaka. Czw Sie 23, 2012 3:55 pm | |
| Aktualnie myślę, a przynajmniej z obserwacji wnioskuję, że działa to na takiej samej zasadzie jak pg. Pierwsze i czwarte (czy szóste?) pokolenie było zawsze najlepsze.
No chyba że ktoś opracował już sposób:)? | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Umiejętności wrodzone źrebaka. Czw Sie 23, 2012 4:06 pm | |
| http://craxor.free.fr/crixorcluwb/skillor.m.php#4
ja znalazłam takie coś, w sumie nie wiem gdzie, może nawet na zagrodzie - jest dość precyzyjne, aczkolwiek nie uniknie się błędu - raz korzystałam przed narodzinami źreba i oceniam dość pozytywnie, PRAWIE dobrze policzyło. | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Umiejętności wrodzone źrebaka. Czw Sie 23, 2012 6:13 pm | |
| Karola, na tej stronie lata RO.. Słyszałam o stronce, na której takowe UFO sobie lata, a po kliknięciu przenosi nas na stronę z trojanem, aczkolwiek nie pamiętam dokładnego adresu. W każdym razie lepiej dmuchać na zimne i nie klikajcie w ufo | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Umiejętności wrodzone źrebaka. Czw Sie 23, 2012 6:20 pm | |
| Czeko, serio? Oo maj gad, mi się tam nigdy nic nie wyswietliło oprócz zawartości strony... Hm... No nic. Więcej tam nie wejdę, i tak mi to nie jest potrzebne I żeby nie było - nikomu nie wysyłam wirusa, mi tam UFO nie latało, no i nic się nie stało przy kilkukrotnych odwiedzinach | |
| | | WarAdmiral13 Nowy
Nick w grze : WarAdmiral13 Liczba postów : 14 Dołączył : 23/08/2012
| Temat: Re: Umiejętności wrodzone źrebaka. Pią Sie 24, 2012 3:32 am | |
| Ja mam oprogramowanie antywirusowe to się chyba nic nie stanie ^^ No mniej więcej poprawne, ale jednak wolę nie wchodzić na wszelki wypadek ^^ | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Umiejętności wrodzone źrebaka. | |
| |
| | | | Umiejętności wrodzone źrebaka. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|