| Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... | |
|
+32ardnasak wiki0396 Mika_TLR koniara5842 nikushimi BeautyLoveMi MrsKopytko Avada Amezia anita98a6 Suzan Divide mari0987 Vium Layzy PlaybackJunkie8 Athi blueberry. wercia d Clue .Cava. chevalier anteek Philipek Aglyss hanka1998 koziorożec EveDallas Broszka tamara4 avrilka Mittens 36 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Nie Lut 03, 2013 7:06 am | |
| A ja z operona miałam 31 pkt. Pech >_< |
|
| |
Layzy Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Layzy Liczba postów : 584 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Nie Lut 03, 2013 7:09 am | |
| Julis, i to 30 to źle? xD Ja na takim całkiem pierwszym w piątej klasie jeszcze miałam chyba 29 >.< Koleżanka miała 9 xD | |
|
| |
mari0987 Nowy
Liczba postów : 36 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Nie Lut 03, 2013 7:10 am | |
| Ja z próbnego miałam tylko 25 -,- Ale, najgorszy wynik z mojej klasy to chyba ok. 6, więc nie najgorzej mi poszło ;3 | |
|
| |
Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Pon Lut 11, 2013 5:56 am | |
| - EveDallas napisał:
- U mnie próbny to jakaś masakra była, ale za to jaki łatwy następny... Chwila. Wy jesteście rocznikiem 4 po mnie. E, to macie luz, zawsze co 4 roczniki jest prostszy egzamin, udowodnione xD
Oby, u mnie lepiej poszedł mi próbny ogólnopolski niż próbny wewnętrzny w naszej szkole, ale moi nauczyciele zawsze mówią że właściwy sprawdzian jest zawsze trudniejszy niż próbny | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Pon Lut 11, 2013 7:15 am | |
| Heheh a podobno z Maturą jest odwrotnie z tego co słyszałam to im trudniejsza próbna tym łatwiejsza ta właściwa. Mimo to zazdroszczę wam tych czasów. Ja za rok będę gaciami przed komisją trzęsła na ustnej z polskiego i języka obcego xD rocznik 95 jako ostatni robi prezentacje maturalne ;o | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Pon Lut 11, 2013 8:13 am | |
| Oddali wam oficjalne wyniki z OPERONU. Bo u mnie cisza. | |
|
| |
anita98a6 Już coś wie
Nick w grze : anita98a6. Liczba postów : 100 Dołączył : 23/02/2013
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sob Lut 23, 2013 12:43 pm | |
| Nie bój się, jest okej . Zawsze jest mały stresik, ale potem przechodzi :]. Dasz radę . | |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Nie Lut 24, 2013 8:31 am | |
| W piątek miałam mieć próbny, ale choroba mnie złapała. >__< Jeeezu. A miało być śmiesznie. XDD | |
|
| |
Amezia Nowy
Nick w grze : Cassiopeia Liczba postów : 33 Dołączył : 25/02/2013
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Pon Lut 25, 2013 1:25 pm | |
| Ja to piszę... Ale nie, no. Dziś załapało się 4 szóstki z muzyki! Dobrze będzie! x3 | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sro Mar 27, 2013 9:50 am | |
| z próbnego miałam 34 O.o uczycie się już na ten prawdziwy? robicie coś potem? bo my z panią do restauracji idziemy i pani nam stawia :3 | |
|
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sro Mar 27, 2013 3:39 pm | |
| Z pierwszego próbnego(Operon) miałam chyba... 32 pkt? xD Z drugiego(GWO) tylko 26... zawaliłam matmę, i tylko 7 pkt. z wypracowania... na napisać daty i miejscowości w liście. Mój geniusz. Ja myślę, że jak uczyło się przez 6 lat, to nie po to, żeby na tydzień przed sprawdzianem zakuwać wszystko od początku... | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Czw Mar 28, 2013 1:45 am | |
| Kopytna nie pisze testu szóstoklasisty :3 Napisała konkurs z matmy *Kuuuujon * , ma 40 punktów z testu i jak wy w czwartek do szkoły idziecie i się męczycie, to ja sobie siedzę w domku w dresach | |
|
| |
BeautyLoveMi Raczkujący
Nick w grze : Koniarka1999 Liczba postów : 55 Dołączył : 07/03/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Czw Mar 28, 2013 3:32 am | |
| Kopytna dla mnie to jest dziwne że człowiek napisze test z matmy na 40 punktów i nie pisze testu szóstych klas . Bo test szóstoklasisty jest ogólnie chyba po to żeby sprawdzić ile z danego przedmioty młodzież się nauczyła , i to że ktoś z matematyki jest taki dobry nie oznacza że on np. z Przyrody albo Historii też jest taki dobry : / No ale nie ja tu jestem panią mecenas żebym mówiła czy takie osoby mają iść na testy. A ja miałam 27 punktów z testu , pytania były jakieś takie podchwytliwe | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Czw Mar 28, 2013 3:37 am | |
| Beauty, podchwytliwe pytania to przedsmak pytań na teście gimnazjalnym i maturze. Uwierz mi, teraz testy nie sprawdzają wiedzy, a czytanie ze zrozumieniem i to, czy potrafisz myśleć. xd |
|
| |
BeautyLoveMi Raczkujący
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Czw Mar 28, 2013 6:33 am | |
| Z praktyki wiem że testy z zeszłym rok właśnie sprawdzały czytanie ze zrozumieniem ; p Ale z moja panią robiliśmy test z przed 3 lat i pytania były proste jak nie wiem co, tylko trzeba było więcej wiedzy o wzorach itd. Bo tak naprawdę co z tego że ktoś przeczyta pytanie skoro on nie umie go rozwiązać . A testy dla osób które mają problemy z nauką i mają opinię od poradni , taki sam poziom jak dla normalnych uczniów tylko mniej uwagi zwracają na błędy. Mój kolega z klasy pisał ten test i miał hmm.. 15-17 punktów dokładnie nie pamiętam i powiedział że widział nasz test i swój , i te testy były takie same >.< I tak cud że napisał na te 15-16 punktów ;p Bo jeżeli osoba która nie umie zasznurować butów na tyle punktów napisała | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Czw Mar 28, 2013 10:47 am | |
| Ja trafiłam na masakryczny test szóstoklasisty (wieki temuu) - totalna masakra,każdy dobrze uczący się człowiek (w tym ja;p) wyszedł na głupka Poza tym jeśli nawet napiszesz źle to nie twoja wina lecz nauczycieli,którzy Cię uczyli.Tak naprawdę ten test pokazuję jak uczą nauczyciele a nie jacy są uczniowie. Pozdrawiam. | |
|
| |
BeautyLoveMi Raczkujący
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Czw Mar 28, 2013 11:02 am | |
| Masz racje Koszatka to pokazuje jak nauczyciele nas uczą , tak na nas naciskają ale praktyki w tym 2 % : ( | |
|
| |
nikushimi Nowy
Nick w grze : nikushimi Liczba postów : 39 Dołączył : 19/02/2013
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Czw Mar 28, 2013 11:47 am | |
| - Koszatka napisał:
- Ja trafiłam na masakryczny test szóstoklasisty (wieki temuu) - totalna masakra,każdy dobrze uczący się człowiek (w tym ja;p) wyszedł na głupka
Poza tym jeśli nawet napiszesz źle to nie twoja wina lecz nauczycieli,którzy Cię uczyli.Tak naprawdę ten test pokazuję jak uczą nauczyciele a nie jacy są uczniowie. Pozdrawiam. Huh, chyba trochę zbłądziłaś. Sugerujesz, że byle debil mający dobrego nauczyciela napisze test na 40 (czy ile tam jest maksymalnie) punktów? Od nauczycieli zależy najwyżej to, czy uczeń zrozumie temat i będzie się go w stanie nauczyć, a nie czy będzie to pamiętać. Herezja ._. | |
|
| |
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Pią Mar 29, 2013 8:37 am | |
| Ja z OPERONU miałam 38 punktów.
Ciekawe co w tym roku na teście wymyślą. | |
|
| |
koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Pią Kwi 05, 2013 1:39 pm | |
| Ja napisałam ten test na 40 punktów Podeszłam do tego "na luzie", zero stresu i się nawet do tego nie uczyłam. W większości to były zadania na podstawie tekstu, a matma na poziomie 4 klasy Podobno od jakiegoś roku ma jeszcze angielski dojść... | |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| |
| |
wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Pią Kwi 05, 2013 10:58 pm | |
| łatwy był, na lekcji sprawdzaliśmy odpowiedzi to z matmy mam 2 za 1 punkt źle, a z polskego wszystko dobrze, nie wiem jeszcze co z zamkniętymi | |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sob Kwi 06, 2013 3:17 pm | |
| Naliczyłam, według internetu, ok. 3 błędne odpowiedzi. :3 Nie tak źle. | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sro Kwi 10, 2013 9:59 am | |
| na lekcji sprawdzaliśmy i na 99% mam ponad 30 pkt. szczeże powiedziawszy myślałam, że będzie trochę trudniejsze, bo matmy na próbnym prawie nikt nie zrobił (to z parkingami, jeśli chcecie wiedzieć) a teraz każdy mówi, że zrobił wszystko... | |
|
| |
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sro Kwi 10, 2013 10:03 am | |
| Test nie był za trudny, ale według mnie było za mało czasu. Ostatnie zadanie kończyłam chyba w ostatniej sekundzie. Wszystkie odpowiedzi mam dobrze tylko nie wiem jak z listem. | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sro Kwi 10, 2013 11:24 am | |
| - koziorożec napisał:
- Test nie był za trudny, ale według mnie było za mało czasu. Ostatnie zadanie kończyłam chyba w ostatniej sekundzie. Wszystkie odpowiedzi mam dobrze tylko nie wiem jak z listem.
W zeszłym roku miałam opowiadanie o niespodziance. Z całego testu zdobyłam 37 punktów :3 Zaskoczenie polonistki - bezcenne XD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sro Kwi 10, 2013 11:47 am | |
| Wiecie może, gdzie sprawdzić wyniki testu ? Bo szukam, szukam, i znaleźć nie mogę... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sro Kwi 10, 2013 12:10 pm | |
| - Vinona napisał:
- Wiecie może, gdzie sprawdzić wyniki testu ? Bo szukam, szukam, i znaleźć nie mogę...
Wyniki dostaniecie w szkole. Teraz jeszcze ich nie ma..przynajmniej taka uważam. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sro Kwi 10, 2013 12:14 pm | |
| Taa, a mi kolega w klasie wmawiał, że są na onecie. xDD |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... Sro Kwi 10, 2013 12:22 pm | |
| - Vinona napisał:
- Taa, a mi kolega w klasie wmawiał, że są na onecie. xDD
Z tego co wiem, jak będą wyniki dostajecie karteczki z imieniem, nazwiskiem, peselem oraz swoim hasłem i wtedy logujecie się na specjalną stronę tych całych testów i macie wyniki. Tak było z gimnazjalnymi i z tego co pamiętam podstawówka też sprawdzała. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... | |
| |
|
| |
| Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... | |
|