Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...

Go down 
+32
ardnasak
wiki0396
Mika_TLR
koniara5842
nikushimi
BeautyLoveMi
MrsKopytko
Avada
Amezia
anita98a6
Suzan
Divide
mari0987
Vium
Layzy
PlaybackJunkie8
Athi
blueberry.
wercia d
Clue
.Cava.
chevalier
anteek
Philipek
Aglyss
hanka1998
koziorożec
EveDallas
Broszka
tamara4
avrilka
Mittens
36 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 03, 2013 7:06 am

A ja z operona miałam 31 pkt. Pech >_<
Powrót do góry Go down
Layzy
Przyjaciel Zagrody
Layzy

Nick w grze : Layzy
Liczba postów : 584

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 03, 2013 7:09 am

Julis, i to 30 to źle? xD
Ja na takim całkiem pierwszym w piątej klasie jeszcze miałam chyba 29 >.< Koleżanka miała 9 xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=436950
mari0987
Nowy
mari0987

Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 03, 2013 7:10 am

Ja z próbnego miałam tylko 25 -,-
Ale, najgorszy wynik z mojej klasy to chyba ok. 6, więc nie najgorzej mi poszło ;3
Powrót do góry Go down
Divide
Przyjaciel Zagrody
Divide

Nick w grze : Divide
Liczba postów : 414

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 5:56 am

EveDallas napisał:
U mnie próbny to jakaś masakra była, ale za to jaki łatwy następny... Chwila. Wy jesteście rocznikiem 4 po mnie. E, to macie luz, zawsze co 4 roczniki jest prostszy egzamin, udowodnione xD

Oby, u mnie lepiej poszedł mi próbny ogólnopolski niż próbny wewnętrzny w naszej szkole, ale moi nauczyciele zawsze mówią że właściwy sprawdzian jest zawsze trudniejszy niż próbny
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2787961
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 7:15 am

Heheh a podobno z Maturą jest odwrotnie Very Happy z tego co słyszałam to im trudniejsza próbna tym łatwiejsza ta właściwa. Mimo to zazdroszczę wam tych czasów. Ja za rok będę gaciami przed komisją trzęsła na ustnej z polskiego i języka obcego xD rocznik 95 jako ostatni robi prezentacje maturalne ;o
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 11, 2013 8:13 am

Oddali wam oficjalne wyniki z OPERONU. Bo u mnie cisza.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
anita98a6
Już coś wie
anita98a6

Nick w grze : anita98a6.
Liczba postów : 100

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 23, 2013 12:43 pm

Nie bój się, jest okej Wink.
Zawsze jest mały stresik, ale potem przechodzi :]. Dasz radę Very Happy.
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 24, 2013 8:31 am

W piątek miałam mieć próbny, ale choroba mnie złapała. >__< Jeeezu. A miało być śmiesznie. XDD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
Amezia
Nowy
Amezia

Nick w grze : Cassiopeia
Liczba postów : 33

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostPon Lut 25, 2013 1:25 pm

Ja to piszę... Ale nie, no. Dziś załapało się 4 szóstki z muzyki! Dobrze będzie! x3
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 27, 2013 9:50 am

z próbnego miałam 34 O.o
uczycie się już na ten prawdziwy? robicie coś potem? bo my z panią do restauracji idziemy i pani nam stawia :3
Powrót do góry Go down
Avada
Już coś wie
Avada

Nick w grze : Slytherinka
Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 27, 2013 3:39 pm

Z pierwszego próbnego(Operon) miałam chyba... 32 pkt? xD Z drugiego(GWO) tylko 26... zawaliłam matmę, i tylko 7 pkt. z wypracowania... na napisać daty i miejscowości w liście. Mój geniusz.
Ja myślę, że jak uczyło się przez 6 lat, to nie po to, żeby na tydzień przed sprawdzianem zakuwać wszystko od początku...
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 28, 2013 1:45 am

Kopytna nie pisze testu szóstoklasisty :3
Napisała konkurs z matmy *Kuuuujon Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 351549032* , ma 40 punktów z testu i jak wy w czwartek do szkoły idziecie i się męczycie, to ja sobie siedzę w domku w dresach Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 3894492112
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
BeautyLoveMi
Raczkujący
BeautyLoveMi

Nick w grze : Koniarka1999
Liczba postów : 55

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 28, 2013 3:32 am

Kopytna dla mnie to jest dziwne że człowiek napisze test z matmy na 40 punktów i nie pisze testu szóstych klas confused . Bo test szóstoklasisty jest ogólnie chyba po to żeby sprawdzić ile z danego przedmioty młodzież się nauczyła , i to że ktoś z matematyki jest taki dobry nie oznacza że on np. z Przyrody albo Historii też jest taki dobry : /
No ale nie ja tu jestem panią mecenas żebym mówiła czy takie osoby mają iść na testy.
A ja miałam 27 punktów z testu , pytania były jakieś takie podchwytliwe scratch
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 28, 2013 3:37 am

Beauty, podchwytliwe pytania to przedsmak pytań na teście gimnazjalnym i maturze. Uwierz mi, teraz testy nie sprawdzają wiedzy, a czytanie ze zrozumieniem i to, czy potrafisz myśleć. xd
Powrót do góry Go down
BeautyLoveMi
Raczkujący
BeautyLoveMi

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 28, 2013 6:33 am

Z praktyki wiem że testy z zeszłym rok właśnie sprawdzały czytanie ze zrozumieniem ; p Ale z moja panią robiliśmy test z przed 3 lat i pytania były proste jak nie wiem co, tylko trzeba było więcej wiedzy o wzorach itd. Smile Bo tak naprawdę co z tego że ktoś przeczyta pytanie skoro on nie umie go rozwiązać . A testy dla osób które mają problemy z nauką i mają opinię od poradni , taki sam poziom jak dla normalnych uczniów tylko mniej uwagi zwracają na błędy. Mój kolega z klasy pisał ten test i miał hmm.. 15-17 punktów dokładnie nie pamiętam i powiedział że widział nasz test i swój , i te testy były takie same >.< I tak cud że napisał na te 15-16 punktów ;p Bo jeżeli osoba która nie umie zasznurować butów na tyle punktów napisała Wink
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 28, 2013 10:47 am

Ja trafiłam na masakryczny test szóstoklasisty (wieki temuu) - totalna masakra,każdy dobrze uczący się człowiek (w tym ja;p) wyszedł na głupka Very Happy

Poza tym jeśli nawet napiszesz źle to nie twoja wina lecz nauczycieli,którzy Cię uczyli.Tak naprawdę ten test pokazuję jak uczą nauczyciele a nie jacy są uczniowie. Wink
Pozdrawiam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
BeautyLoveMi
Raczkujący
BeautyLoveMi

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 28, 2013 11:02 am

Masz racje Koszatka to pokazuje jak nauczyciele nas uczą , tak na nas naciskają ale praktyki w tym 2 % : (
Powrót do góry Go down
nikushimi
Nowy
nikushimi

Nick w grze : nikushimi
Liczba postów : 39

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 28, 2013 11:47 am

Koszatka napisał:
Ja trafiłam na masakryczny test szóstoklasisty (wieki temuu) - totalna masakra,każdy dobrze uczący się człowiek (w tym ja;p) wyszedł na głupka Very Happy

Poza tym jeśli nawet napiszesz źle to nie twoja wina lecz nauczycieli,którzy Cię uczyli.Tak naprawdę ten test pokazuję jak uczą nauczyciele a nie jacy są uczniowie. Wink
Pozdrawiam.

Huh, chyba trochę zbłądziłaś. Sugerujesz, że byle debil mający dobrego nauczyciela napisze test na 40 (czy ile tam jest maksymalnie) punktów? Od nauczycieli zależy najwyżej to, czy uczeń zrozumie temat i będzie się go w stanie nauczyć, a nie czy będzie to pamiętać.
Herezja ._.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2621307
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostPią Mar 29, 2013 8:37 am

Ja z OPERONU miałam 38 punktów.

Ciekawe co w tym roku na teście wymyślą.
Powrót do góry Go down
koniara5842
W skromnych progach Zagrody
koniara5842

Nick w grze : koniara5842
Liczba postów : 375

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 1:39 pm

Ja napisałam ten test na 40 punktów Wink Podeszłam do tego "na luzie", zero stresu i się nawet do tego nie uczyłam. W większości to były zadania na podstawie tekstu, a matma na poziomie 4 klasy Razz Podobno od jakiegoś roku ma jeszcze angielski dojść...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2159174
Mika_TLR
Mika_TLR

Nick w grze : Mika_TLR
Liczba postów : 486

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 4:04 pm

koniara5842 napisał:
Ja napisałam ten test na 40 punktów Wink Podeszłam do tego "na luzie", zero stresu i się nawet do tego nie uczyłam. W większości to były zadania na podstawie tekstu, a matma na poziomie 4 klasy Razz Podobno od jakiegoś roku ma jeszcze angielski dojść...

no wyników to chyba jeszcze nie ma Wink
nie wiadomo ile ci dadzą za wypracowanie
Powrót do góry Go down
wiki0396
wiki0396

Nick w grze : wiki0396
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 05, 2013 10:58 pm

łatwy był, na lekcji sprawdzaliśmy odpowiedzi to z matmy mam 2 za 1 punkt źle, a z polskego wszystko dobrze, nie wiem jeszcze co z zamkniętymi
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 06, 2013 3:17 pm

Naliczyłam, według internetu, ok. 3 błędne odpowiedzi. :3 Nie tak źle.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 10, 2013 9:59 am

na lekcji sprawdzaliśmy i na 99% mam ponad 30 pkt. szczeże powiedziawszy myślałam, że będzie trochę trudniejsze, bo matmy na próbnym prawie nikt nie zrobił (to z parkingami, jeśli chcecie wiedzieć) a teraz każdy mówi, że zrobił wszystko...
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 10, 2013 10:03 am

Test nie był za trudny, ale według mnie było za mało czasu. Ostatnie zadanie kończyłam chyba w ostatniej sekundzie. Wszystkie odpowiedzi mam dobrze tylko nie wiem jak z listem.
Powrót do góry Go down
Broszka
Moderator
Broszka

Nick w grze : Broszka
Liczba postów : 1597

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 10, 2013 11:24 am

koziorożec napisał:
Test nie był za trudny, ale według mnie było za mało czasu. Ostatnie zadanie kończyłam chyba w ostatniej sekundzie. Wszystkie odpowiedzi mam dobrze tylko nie wiem jak z listem.
W zeszłym roku miałam opowiadanie o niespodziance. Z całego testu zdobyłam 37 punktów :3 Zaskoczenie polonistki - bezcenne XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1288679
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 10, 2013 11:47 am

Wiecie może, gdzie sprawdzić wyniki testu ? Bo szukam, szukam, i znaleźć nie mogę...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 10, 2013 12:10 pm

Vinona napisał:
Wiecie może, gdzie sprawdzić wyniki testu ? Bo szukam, szukam, i znaleźć nie mogę...

Wyniki dostaniecie w szkole. Teraz jeszcze ich nie ma..przynajmniej taka uważam.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 10, 2013 12:14 pm

Taa, a mi kolega w klasie wmawiał, że są na onecie. xDD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 10, 2013 12:22 pm

Vinona napisał:
Taa, a mi kolega w klasie wmawiał, że są na onecie. xDD

Z tego co wiem, jak będą wyniki dostajecie karteczki z imieniem, nazwiskiem, peselem oraz swoim hasłem i wtedy logujecie się na specjalną stronę tych całych testów i macie wyniki.
Tak było z gimnazjalnymi i z tego co pamiętam podstawówka też sprawdzała.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...   Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY... - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Sprawdzian SZÓSTOKLASISTY...
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: