Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Szukam sittera.! Zapłata w kuponach / eq / ew. dobrych koniach, CR | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
KWPN 15 Raczkujący
Nick w grze : KWPN Liczba postów : 52 Dołączył : 01/09/2012
| Temat: Szukam sittera.! Zapłata w kuponach / eq / ew. dobrych koniach, CR Nie Wrz 16, 2012 8:24 am | |
| Szukam osoby do oporządzania ok. 150 koni (aktualnie 137, z czasem planuję dokupienie kilku koni). Zakładka: różne -> ranking
Wymagam: - oporządzania WSZYSTKICH koni 5 razy w tygodniu (do wybrania dowolne 2 dni, w których nie oporządzasz), - kwaterowania koni w OJ 10eq/dzień; marchewki itp. nie są ważne, - dawania konia na lekcje (przykładowy dzień: wyczyść, lekcja, nakarm, spać), - karmienia owsem i sianem, ewentualnie łąką (owies: gdy jest wymagane 0,5kg dajesz 0.25kg).
Zabraniam: używania rzep i mieszanek, używania kuponów, eq i CR oraz ogólnego działania na szkodę konta. Eq wykorzystujesz tylko do karmienia konia.! Nie wystawiasz pokryć i nie kryjesz klaczy.
Zapłata: 3 kupony/miesiąc, zamienne na eq, konie, CR (nie każdego konia i nie wszystko z CR jestem w stanie oddać). Za dobrze wykonywaną pracę przewidziana premia ( po minimum miesiącu pracy ).
Ostatnio zmieniony przez KWPN 15 dnia Sro Wrz 19, 2012 7:18 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Szukam sittera.! Zapłata w kuponach / eq / ew. dobrych koniach, CR Nie Wrz 16, 2012 8:47 am | |
| Ja mogę Nie wymagasz wile, dam radę (spox) ^^ | |
| | | -ola- Nowy
Nick w grze : kajana1 Liczba postów : 12 Dołączył : 13/08/2012
| Temat: Re: Szukam sittera.! Zapłata w kuponach / eq / ew. dobrych koniach, CR Pon Wrz 17, 2012 4:50 am | |
| | |
| | | KWPN 15 Raczkujący
Nick w grze : KWPN Liczba postów : 52 Dołączył : 01/09/2012
| Temat: Re: Szukam sittera.! Zapłata w kuponach / eq / ew. dobrych koniach, CR Wto Wrz 18, 2012 1:39 pm | |
| | |
| | | Sonaba Nowy
Nick w grze : Sonaba Liczba postów : 46 Dołączył : 11/05/2012
| Temat: Re: Szukam sittera.! Zapłata w kuponach / eq / ew. dobrych koniach, CR Czw Paź 04, 2012 1:43 pm | |
| ja moge mam ten sam login Sonaba | |
| | | martosia2004 Już coś wie
Nick w grze : martosia2004 Liczba postów : 177 Dołączył : 27/09/2012
| Temat: Re: Szukam sittera.! Zapłata w kuponach / eq / ew. dobrych koniach, CR Sob Paź 06, 2012 10:24 am | |
| Witam!
Jestem osobą należącą do agencji sitterowskiej sprawdzoną w specjalnym folmularzu
(napisz do Analye)
chętnie przyjmę pracę
nie pracuję w soboty i niedziele | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Szukam sittera.! Zapłata w kuponach / eq / ew. dobrych koniach, CR | |
| |
| | | | Szukam sittera.! Zapłata w kuponach / eq / ew. dobrych koniach, CR | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|