Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pracownia koniki120, zapraszam do zamawiania. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
koniki120 Raczkujący
Nick w grze : koniki120 Liczba postów : 74 Dołączył : 11/09/2012
| Temat: Pracownia koniki120, zapraszam do zamawiania. Pią Wrz 21, 2012 6:23 am | |
| Postanowiłam iż także na zagrodzie będę sprzedawała prezentacje, awatary, banneryi inne grafiki. Więc sprzedaje. PREZENTACJEZwykła (max 4 ramki) cena za ramkę 3 000 eq Textura (1-2 ramki) cena za ramkę 2 000 eq. Sam ramka bez zdjęć ( max 3 ramki) 3 500 eq za ramkę. Łączona (max 4 ramki) cena 4 000 eq za ramkę Wycinana (max 4 ramki) cena 1 500 eq za ramkę . AWATARYOkrągłe 700 eq Wycinane 1 500 eq Zwykłe 500 eq Ruchome z tłem lub bez 1000 eq za klatkę INNA GRAFIKABannery 5 000 eq Napisy 2 000 eq za zestaw 5 napisów Logo 2 000 eqprzykłady grafik znajdziecie tu KLIK jeżeli nie znajdziecie tam przykładów wszystkich rodzajów prac to napiszcie tutaj jak np. wygląda wycinana a ja podam przykład UWAGA! NIE PONĄSZĘ ODPOWIEDZIALONOŚCI ZA NARUSZENIE PRAW AUTORSKICH! MAM POZWOLENIE OD P. K. WENGEREK I K.OKRZESIK! FORMULARZE ZAMÓWIENIOWE PREZENTACJE - Kod:
-
Rodzaj prezentacji: Napisy na prezentacji: Zdjęcia/obrazek lub opis- Autor zdjęcia- Ilość ramek- Nazwy ramek (może być bez ramek)- Inne życzenia typu kolor ramek, brushe itp- AWATARY - Kod:
-
Rodzaj awatara: Napisy na awatarze: Zdjęcie/obrazek, lub opis- Inne życzenia: W przypadku ruchomego ile klatek, zdjęcia i napisy. INNE - Kod:
-
Co to za grafika: Dokładny opis.:
[/justify] | |
| | | | Pracownia koniki120, zapraszam do zamawiania. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|