Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Nowa promocja - pomoc w klikaniu

Go down 
+11
Ayashi
berni90
LadyArvena
Nesqa
wilczyca1000
Kikyo22
Nefra01
ZetkaEmka
ozzy4401
Basia
carrie17
15 posters
AutorWiadomość
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

Nowa promocja - pomoc w klikaniu Empty
PisanieTemat: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostPon Paź 01, 2012 12:01 pm

Hej!

Zbliża się nowa promocja na zasadzie piniat. Wiadomo, zaczęła się szkoła, niektórym studia, nie każdy siedzi cały dzień przed komputerem. Wpadłam więc na pomysł, że można by się zmieniać co jakiś czas i pomagać sobie nawzajem.

O ile komuś się będzie chciało, możecie napisać tutaj w które dni, o której godzinie macie dostęp do internetu, żeby kliknąć danej osobie, możemy się wymieniać Smile z pewnością najbardziej każdemu zależy na godzinach nocnych.

Mogę klikać:
- poniedziałek-piątek godz. 6 rano
- poniedziałek: od ok. 12 do wieczora
- wtorek: od 12 do 16, od 19 do wieczora
- środa: od rana do 13, od 15 do wieczora
- czwartek: -
- piątek: -
- sobota i niedziela: teoretycznie cały dzień, no chyba, że wyjdę gdzieś ze znajomymi

W czwartek i piątek mam porozwalane zajęcia o różnych godzinach, nawet nie opłaca mi się wracać do domu. Więc na pewno na te dwa dni będę kogoś potrzebować. Weekendy różnie, jeszcze nie wiem czy będę mieć jakieś plany.
Ewentualnie zostawiam wątek do dyspozycji, można na bieżąco szukać kogoś do klikania Wink
Powrót do góry Go down
Basia
Jedną nogą w ZM
Basia

Nick w grze : Stokrotka 112
Liczba postów : 529

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostPon Paź 01, 2012 1:40 pm

Od pon. do pt. w godzinach od 17 do 21. sob, nie. - cały dzień
Powrót do góry Go down
ozzy4401
Już coś wie
ozzy4401

Nick w grze : ozzy4401
Liczba postów : 110

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostWto Paź 02, 2012 5:41 am

Zazwyczaj od 16-22 powinnam być dostępna, do klikania, a w godzinach i 2-5 8-15 (w weekendy od ok 2 do 12) potrzebuję klikania, oczywiście na początku będą ustawione też i godziny dzienne i będę o LOSOWEJ porze (często) zerkać czy coś się nie dzieje. Za CAŁĄ promocję (załatwienie klikania) oferuję PP lub PH.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostSro Paź 03, 2012 12:14 pm

No i się zaczęło. Mamy tutaj jakiegoś nocnego marka, który będzie wstawał w nocy dla siebie i, przy okazji, dla innych? Smile
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostSro Paź 03, 2012 12:23 pm

Ja w piątek bym potrzebowała pomocy. No i w godzinach szkolnych... W zamian mogę się zwleść o tej trzeciej, ale tylko na chwilę. ^^
Powrót do góry Go down
Nefra01
Przyjaciel Zagrody
Nefra01

Nick w grze : Nefra01
Liczba postów : 1522

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostSro Paź 03, 2012 12:26 pm

Ja potrzebuję klikania codziennie w godzinach od 23 do ok. 16.
Mogę za to poklikać od 16 do 23 (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1602864
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostSro Paź 03, 2012 12:32 pm

Czy jet ktoś chętny klikać w nocy iw godzinach szkolnych? Bardzo by się przydało :>
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostSro Paź 03, 2012 12:39 pm

Ja potrzebuje kogoś do klikania na jutro i następne dwa tygodnie. Ktoś chętny?
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostCzw Paź 04, 2012 5:54 am

Ja potrzebuję pomocy od 6 do 16, bo studia Very Happy Osobie chętnej płacę 7000 od kliknięcia jako bonus :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Nesqa
Raczkujący
Nesqa

Nick w grze : Nesqa
Liczba postów : 50

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostPią Paź 05, 2012 4:28 am

Mogę komuś poklikać. Smile
Poniedziałek i piątek cały dzień, wtorek po południu oraz wszystkie dni wieczorem (od godziny 20/21) do mniej więcej wpół do pierwszej. Smile

Jak na razie pomocy nie potrzebuje, ale nie wiem jak będzie później - jeśli będą częściej to możliwe, że poproszę o pomoc w nocy (0.30 - 7/8 rano).

Pisać na PW na Howrse - tutaj jestem tylko przelotnie. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1230712
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostPią Paź 05, 2012 5:17 am

Jeśli ktoś chce, mogę pomóc. Jak wpadnę do siebie, to kliknę od razu tej osobie Wink Godziny bardzo różne.
Wystarczy włączyć współdzielenie, nawet już pisać nie trzeba, będę wiedzieć o co chodzi.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
berni90
Nowy
berni90

Nick w grze : berni90
Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostPią Paź 05, 2012 7:17 am

Chetnie poklikam 9-14, w zamian za klikanie 23-8 Very Happy
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostPią Paź 05, 2012 8:41 am

W razie czego również mogę komuś klikać, jeśli będzie taka potrzeba po nocach Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
boniowata
Już coś wie
boniowata

Nick w grze : boniowata
Liczba postów : 186

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostPią Paź 05, 2012 11:52 pm

Potrzebuję kogoś kto klikałby mi w nocy. Ja mogę w zamian klikać w dzień.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=304802
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostSob Paź 06, 2012 12:01 am

Ja w zasadzie wstaję 7-8 rano to do jakiejś 21-22 mogę pomóc.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostSob Paź 06, 2012 1:40 am

Ja mogę pomagać tylko w soboty lub niedziele.
Godzina raczej dowolna Razz
Powrót do góry Go down
ozzy4401
Już coś wie
ozzy4401

Nick w grze : ozzy4401
Liczba postów : 110

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostSob Paź 06, 2012 5:49 am

Potrzebuję już klikania w godzinach szkolnych, nie wyrabiam się. Lekcję mam dokładnie tak: poniedziałek8:00-12:25 wtorek8:00-14:20 (chyba że nie ma basenu, to dwie lekcje krócej) środa8:00-14:20 czwartek8:00-13:30 i chyba dam radę kliknąć na wcześniejszej lekcji, kiedy jest wolna i zazwyczaj idzie się pograć na komputerze, ale nie wiem czy tam on to przeżyje i piątek8:00-13:30. Przydało by się też klikanie 1:00-6:00 każdej nocy. Przed 8 zazwyczaj znajduję czas na kliknięcie.
Powrót do góry Go down
Nesqa
Raczkujący
Nesqa

Nick w grze : Nesqa
Liczba postów : 50

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostPon Paź 08, 2012 3:08 am

Hejka, byłabym wdzięczna za pomoc w postaci kliknięcia jutro (9.10.2012) między 1.00 a 4.00 (rano). Chodzi o ten klik, który jest od 1.00. Ten o 4.00 zdążę jeszcze przed 7.00, chyba, że ktoś byłby na Howrse w okolicach 10 minut przed i po 4.00 to wtedy mógłby kliknąć oba. Smile

Moje godziny klikania innym są kilka postów wyżej, jeśli ktoś potrzebuje pomocy Smile

Proszę o PW na Howrse, tam jestem częściej - tu tylko przelotnie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1230712
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostPon Paź 08, 2012 1:08 pm

Potrzebuję kogoś, kto kilka w nocy oraz w godzinach szkolnych (8-13) Smile W zamian klikam w godzinach popołudniowych ^^
EDIT:
Na szkolne znalazłam, jeszcze potrzebuję nocnej marki Smile W zamian wchodzę popołudniu Smile I mogę dać KM Wink

Ostatnio zmieniony przez Koteczka77 dnia Wto Paź 09, 2012 12:38 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostWto Paź 09, 2012 12:22 am

Potrzebuję kogoś kto kilka w poniedziałek, wtorek, środę i piątek od ósmej do czternastej, a w czwartek od dziesiątej do piętnastej. W każdy dzień tygodnia dodatkowo od 22 do 6. Dziękuję.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipostSro Paź 10, 2012 12:05 am

Koteczka - ja przeważnie jestem w nocy Wink Gorzej będzie w weekend, bo w domu nie dam rady, ale aktualnie, w tygodniu, dzień i noc zaliczam.
Dziś tylko na 13 nie mogę być Sad Zajęcia na uczelni, aż do końca klika
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nowa promocja - pomoc w klikaniu   Nowa promocja - pomoc w klikaniu I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Nowa promocja - pomoc w klikaniu
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Nowa promocja
» Nowa promocja etc.
» Nowa Promocja na INT.
» Nowa promocja czy błąd w grze?
» Nowa promocja- Farby

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach