| >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Pią Paź 05, 2012 7:11 am | |
| Chodzę sobie po profilach graczy, czytam prezentacje, a tam "hodowla >Arabs< już nie istnieje" O.O Czy orientuje się ktoś dlaczego i co teraz stanie się z arabami? | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Pią Paź 05, 2012 9:03 am | |
| Ostatnio kupowałam klacz od slowiczka,już pod nowym przyrostkiem,teraz działa sama i tyle wiem Dla mnie też to było zaskoczeniem,bo hodowla była wieczną konkurencją Deserto. Nie ważne,nie nasza sprawa,jak by chciała to by już dawno o tym napisała. | |
|
| |
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Pią Paź 05, 2012 10:17 am | |
| No też fakt. Slowiczek prowadzi samotną hodowlę ale mnie zastanawia dlaczego hodowla została rozwiązana :< Być może dlatego, że nie wytrzymywali już presji :c | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Pią Paź 05, 2012 10:19 am | |
| Hmm... Może z powodu swoich prywatnych obowiązków ? Przecież większość graczy z tej hodowli była już dorosła. To oczywiste, że mają pracę i dodatkowe obowiązki. |
|
| |
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Pią Paź 05, 2012 10:43 am | |
| - MrsKopytko napisał:
- No też fakt. Slowiczek prowadzi samotną hodowlę ale mnie zastanawia dlaczego hodowla została rozwiązana :< Być może dlatego, że nie wytrzymywali już presji :c
UH,ma rację,stawiałabym na to Presji?Czyli?.... | |
|
| |
arlyn Już coś wie
Liczba postów : 225 Dołączył : 30/06/2011
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Pią Paź 05, 2012 11:27 am | |
| - Cytat :
- Czy orientuje się ktoś dlaczego i co teraz stanie się z arabami?
Mrs, już od dawna DA góruje w rankingu arabów, więc z arabami nie stanie się nic.. | |
|
| |
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Sob Paź 06, 2012 12:49 am | |
| Chociaż to dobre :<...
Presja, czyli musieli coraz więcej koni robić by utrzymać chociaż pierwszą 15 w rankingu. Ale może to i lepiej? Nie będzie już "bijatyk" kto lepszy, kto pierwszy itd. Być może DA przetrwa i będzie trwać... | |
|
| |
asiiix Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 500 Dołączył : 21/12/2011
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Sob Paź 06, 2012 2:27 am | |
| No to może ja sprostuję sytuację - nie było komu robić koni więc bez sensu było ciągnąć hodowlę w 2 osoby . Pozdrawiam. | |
|
| |
arlyn Już coś wie
Liczba postów : 225 Dołączył : 30/06/2011
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Sob Paź 06, 2012 2:33 am | |
| Zawsze jeśli osoby z Arabs chcą dalej hodować araby mogą zgłosić się do DA. Tym bardziej, że lepiej robić w grupie niż jak napisała powyżej asiix w 2 osoby, szkoda środków, moim zdaniem. A DA prowadzi nabór | |
|
| |
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Sob Paź 06, 2012 6:54 am | |
| No to ja już wcale się nie dziwię.Ile czasu,ile kasy w to wkładali we 2 osoby. | |
|
| |
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Nie Paź 07, 2012 12:38 am | |
| No to wszystko się wyjaśniło. Dziękuję asiiix. Proszę o zamknięcie tematu ;3 | |
|
| |
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... Sro Paź 24, 2012 1:26 am | |
| Zamykam | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... | |
| |
|
| |
| >Arabs<- hodowla już nie istnieje? Dlaczego... | |
|