Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| 'Prezentacje' od ApplePie. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: 'Prezentacje' od ApplePie. Sob Paź 06, 2012 8:07 am | |
| Coś mnie tak naszło aby sobie nieco dorobić, o tak! Nie wiem co chcę dostać, equus, może przedmioty z CR, konie z fajnymi umkami? Co łaska ludzie, co łaska. Aby zamówić prezentacje wystarczy podać mi: - swój nick -kolorystykę -tematyka zdjęcia/obrazka. Gratis dorzucam pasujący awatar (w zależności od weny może być ruchomy, uszanujcie to, że nie zawsze chcę się bawić z animacjami.)Prezentacje robię głównie w wielkości howrsowskiej "małe" ale...jestem skora zrobić "duże"(co mi nie odpowiada niestety:C)PS. Jestem w szkole ponadgimnazjalnej, więc z łaski nie pospieszajcie mnie, uwierzcie, dostaniecie prezentacje. PS2.Kod html wysyłam na privie. Dawno prezentacji nie robiłam więc na razie mam dwa przykłady. |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: 'Prezentacje' od ApplePie. Sob Paź 06, 2012 9:02 am | |
| To i ja zamówię ;d -swój nick: Koszatka -kolorystykę: pasującą do zdjęcie,zdam się na ciebie XD -tematyka zdjęcia/obrazka: koń w lesie,jesienią z jakimś zwierzaczkiem do tego,dzikiem,wilkiem czy nawet wiewiórką ;d zapłacę equus | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: 'Prezentacje' od ApplePie. Sob Paź 06, 2012 11:02 am | |
| - Cytat :
Zero pomysłu na prezentacje, więc jest jaka jest, wybacz :c Zaraz poleci kod!
Ostatnio zmieniony przez ApplePie dnia Nie Paź 07, 2012 5:29 am, w całości zmieniany 2 razy |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: 'Prezentacje' od ApplePie. Sob Paź 06, 2012 11:11 am | |
| To Phil też zamówi,bo to jest takie...wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. :3
1. Philipek 2. Pasująca do zdjęcia 3. Podeślę linka na priv 4. Zapłacę w Equus | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: 'Prezentacje' od ApplePie. Sob Paź 06, 2012 11:37 am | |
| Dla Philipka, nieco inne rozmieszczenie ale myślę, że nadal estetycznie wygląda. - Cytat :
Kod zaraz ogarnę. |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| | | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: 'Prezentacje' od ApplePie. Nie Paź 07, 2012 4:10 am | |
| - ApplePie napisał:
-
- Cytat :
Zero pomysłu na prezentacje, więc jest jaka jest, wybacz :c Zaraz poleci kod! Wiem,Philipek ma taką ładną. Zrobisz jeszcze jedną? Zapłacę podwójnie czy coś tam ;p Tez taki pion jak u Philipiastego,ze zdjęciem tym: http://www.tapeciarnia.pl/tapety/600x/143056_tygrysek.jpg Tylko usuń ten napis z tapeciarnii ;p Kolorystyka pasująca ;p | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: 'Prezentacje' od ApplePie. Nie Paź 07, 2012 5:28 am | |
| Zdjęcie jest za krotkie i nie da rady je rozciągnąć tak bardzo. Zdjęcie musi mieć minimum 600-700 pixeli wysokości. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: 'Prezentacje' od ApplePie. Nie Paź 07, 2012 8:52 am | |
| Apple, dla chcącego nic trudnego. http://ns3.rnt.ro/grozav/wallpaper/BestHDWallpapersPack421_27_bender777post.jpg |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: 'Prezentacje' od ApplePie. Nie Paź 07, 2012 9:25 am | |
| Aha, fajnie, ale ...znalazła się pani chcąca C: |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: 'Prezentacje' od ApplePie. Nie Paź 07, 2012 1:47 pm | |
| - Stokrotka 112 -szarość/granat -coś na ten styl jak na pierwszej przykładowej prezntacji | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: 'Prezentacje' od ApplePie. | |
| |
| | | | 'Prezentacje' od ApplePie. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|