kiniawarda1 Nowy
Liczba postów : 4 Dołączył : 06/04/2011
| Temat: Re: Czy one naprawdę są tak okropne ? Sob Sty 19, 2013 10:02 am | |
| Taniooo ja nigdy nie kupowałam tak tanio prezentacji często zmieniam bo lubię i jest to zwykle jakieś 15.000 ;x a ty rb takie śliczne tak tanio | |
|
Dianaxxx W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Dianaxx Liczba postów : 384 Dołączył : 17/06/2012
| Temat: Re: Czy one naprawdę są tak okropne ? Sob Lut 09, 2013 2:57 am | |
| Zamówię pierwszą. A i zapłacę tysiaka i promień heliosa jest taka śliczna | |
|
Horses12 Już coś wie
Nick w grze : Horses12 Liczba postów : 172 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: Czy one naprawdę są tak okropne ? Pią Lut 22, 2013 4:37 am | |
| - Shivira napisał:
- F. Krueger napisał:
- myszka23 napisał:
- Ładne są nawet bardzo ładne, ale teraz większość robi za darmo i to dlatego..
Ale nawet 500 equus im szkoda ? Bo to ludzie z ery 'Nowego Howrse'. Nie wiedzieli, jak było kiedyś, oni są po prostu przyzwyczajeni do tego, że im się pod nos wszystko poddaje.Ba, na dodatek za darmo. Nie wiedzieli, że kiedyś trzeba było wydać minimum 1 kupon na taką prezentacje. Teraz im w głowie tylko boskie konie w UFO, nowe CR, które dają np. 'wyjątkowe jednorożce o wybranej płci, maści i można je zdobyć pokrywając normalną klacz normalnym ogierem'.
Widzicie sami na prezentacjach, jaki to bezsens. Takie kwiatki wyrastają.
Osobiście BARDZO podobają mi się Twoje prezentacje i chętnie bym jakąś zamówiła i to nie za darmo czy 500 Equus, ale 3.500 Equus, bo przynajmniej tyle są warte.
Podsumowując po prostu im się poprzewracało, że nie powiem gdzie. Tak, tak... Pokolenie howrse po prostu sięga dna. Sama mam jedną znajomą co gra raptem od miesiąca... Jakie kwiatki od niej wypływają! Dosłownie ręce opadają, bo dlaczego KONIE DZIKIE SĄ TAKIE DROGIE. Są drogie, bo są dzikie. I wiele, wiele innych pysznych stwierdzeń i marudzeń. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Czy one naprawdę są tak okropne ? | |
| |
|