Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) | |
|
+19julcia0101 Nesqa Sheila86 Always mustang_z_filmu Nevarra MaryMariaMara Ayashi Lenka Kikyo22 Athi Pati...xd Malto Selena1992 hanka1998 Nefra01 EveDallas Lubelak LadyArvena 23 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 10:18 am | |
| Robię mały teścik... Moglibyście wejść w ten link KLIK, a potem kliknąć "przeczytaj więcej"? Potrzebuję25 kliknięć. Zobaczę, czy mi zaliczy i dostanę mini-ebooka o szybkiej nauce 200 hiszpańskich słówek XDEDIT: dziękuję wszystkim za pomoc w przeprowadzeniu testu i za e-book który normalnie kosztuje 19 zł. Po uzbieraniu 25 klików przysłali mi meila z kodem, który po wpisaniu na ich stronie przy książce zniżył mi jej cenę w koszyku do zera. Potem zatwierdzenie i przysłali na e-maila. A normalnie tej książki w necie się nie dostanie, same darmowe fragmenty... W wolnej chwili sobie poczytam, co tam wypisali. Jeśli ktoś chce - pisać, podeślę Dodatkowo, możemy załatwić sobie kilka innych ciekawych książek. Jak? Wchodzi się tu: KLIK, pisze krótko jaką książkę się niby przeczytało i co w niej fajnego. Potem wybiera się książkę, którą chce się dostać (uwaga-pokazuje się tylko kilka. Trzeba wpisać kawałek tytułu. Zajrzyj najpierw na stronę wydawnictwa KLIK *). No a potem ma się link, w który musi kliknąć 25 osób (właściwie nie tylko w link. Najpierw w nasz, a potem tam w niebieskie "czytaj więcej"). Po uzbieraniu odwiedzin - książka wasza Co jeszcze... Po odebraniu jednej książki chyba można promować kolejną I otrzymać kolejną. Tak więc mój link jest wciąż aktywny, tylko teraz co innego wskazuje KLIK Ale to się jeszcze okaże, jak na liczniku wybije 50, czy dostanę nowy kod Zachęcam do zabawy w to. Jeśli ktoś coś tam wybierze, niech poda tu linka - wrzucę w pierwszy post. I jaką nagrodę sobie wybrał, żeby się nie dublowało Przecież spokojnie możemy sobie potem przekazać. Jako nagrodę można sobie chyba prawie wszystko z wydawnictwa złotych myśli wybrać. __________ Część książek w wersji FULL jest już dostępne. Link: [url=http://chomikuj.pl/Arven/3. e-booki]KLIK[/url] Tam wybieramy "FULL z złotych M"Hasło: Marta Wrzuciłam tam 400MB darmowego transferu, więc jeśli ktoś zainteresowany, to bez problemu może ściągnąć co chce. Kiedyś znalezione fartem na jakimś chomiku, bo na wszystkich innych darmowe fragmenty :/ Więc jeśli ktoś coś sobie wybiera z Złotych Myśli, to niech najpierw sprawdzi, czy w powyższym linku nie ma już tego. Plus Hiszpański będzie dorzucony ;)Zdobyty dzięki wam _________ Aktualne linki:
KLIK - LadyArvena nagroda: Hiszpański 200 złówek ---- pisać na maila: martitath@wp.pl (TEMAT: ZAGRODA) lub PW
KLIK - Malto - nagroda: "Praktyczny kurs pisarstwa" Katarzyny Krzan --- pisać na maila: beatasuchorska@wp.pl
- KLIK - Eve Dallas - nagroda: "Pozytywny egoista" Eweliny Golby ----- pisać na maila: evedallas@cimson-mist.net
KLIK - MaryMaria - nagroda: Praktyczny kurs szybkiego czytania ---- pisać na PW (KLIK)
KLIK - LadyArvena - nagroda "Pamięć doskonała" (drugi meil, zmyślone dane)
KLIK- mustang - szybka nauka dla wytwałych ---- pisać na maila: mustangowiec@gmail.com
KLIK - MaryMaria - ABC mądrego rodzica ----- ---- pisać na PW (KLIK)
- KLIK - Unicorn - zrobię to dzisiaj
- KLIK - julcia - dobre wypracowania
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Sro Lis 07, 2012 11:08 am, w całości zmieniany 11 razy | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 10:28 am | |
| | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 10:29 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 10:29 am | |
| Kliknięte |
| | | Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 10:32 am | |
| | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 11:01 am | |
| Dzięki Jeszcze 15 osób potrzebuję... | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 11:10 am | |
| Kliknięte Znamy Twe dane osobowe. Nie zdziw się, jak grupka nieznanych Ci ludzi zapuka do drzwi mówiąc, że z Zagrody XD | |
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 11:12 am | |
| Przeciw takim ludziom nie mam nic przeciwko Zapraszam do Legnicy | |
| | | Selena1992 Już coś wie
Nick w grze : Selena1992 Liczba postów : 297 Dołączył : 14/08/2012
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 11:13 am | |
| Kliknięte, jak masz jeszcze jakąś prośbę do poklikania pisz. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 11:51 am | |
| I kliknięte, miłej nauki | |
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 11:57 am | |
| dzięki Jeszcze 4 kliknięcia... Zobaczymy czy podeślą | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 12:00 pm | |
| Kliknęłam dwa razy, chociaż nie wiem, czy to zaliczy, za łatwo by było, zwłaszcza że mam stałe IP (chyba...) | |
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 12:19 pm | |
| Jeśli drugi raz kliknęłaś po moim ostatnim poście, to nie zalicza Wciąż mam 4 punkty brakujące. Jak rzeczywiście będą te e-booki dawać za klikanie (teoretycznie za promowanie), to bedziemy mogli sobie kilka darmowych skombinować, bo fajne tam mają. Ale najpierw trzeba się upewnić... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 12:35 pm | |
| |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 12:37 pm | |
| Kliknęłam | |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 12:53 pm | |
| Kliknięte | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 12:55 pm | |
| Kliknięte |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 1:39 pm | |
| Kliknięte | |
| | | Lenka Nowy
Nick w grze : lenka990 Liczba postów : 32 Dołączył : 12/10/2012
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 1:45 pm | |
| | |
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 1:58 pm | |
| Rzeczywiście dostałam e-book Oo Po uzbieraniu 25 klików przysłali mi meila z kodem, który po wpisaniu na ich stronie przy książce zniżył mi jej cenę w koszyku do zera. Potem zatwierdzenie i przysłali na e-maila. A normalnie tej książki w necie się nie dostanie, same darmowe fragmenty... W wolnej chwili sobie poczytam, co tam wypisali. Jeśli ktoś chce - pisać, podeślę Dodatkowo, możemy załatwić sobie kilka innych ciekawych książek. Jak? Wchodzi się tu: KLIK, pisze krótko jaką książkę się przeczytało i co w niej fajnego. Potem wybiera się książkę, którą chce się dostać. No a potem ma się link, w który musi kliknąć 25 osób (właściwie nie tylko w link. Najpierw w nasz, a potem tam w niebieskie "czytaj więcej"). Po uzbieraniu odwiedzin - książka wasza Co jeszcze... Po odebraniu jednej książki chyba można promować kolejną I otrzymać kolejną. Tak więc mój link jest wciąż aktywny, tylko teraz co innego wskazuje KLIK Co chcę odebrać? Prawa sukcesu TOM I i II warte normalnie 35zł (KLIK) Ale to się jeszcze okaże, jak na liczniku wybije 50, czy dostanę nowy kod Zachęcam do zabawy w to. Jeśli ktoś coś tam wybierze, niech poda tu linka - wrzucę w pierwszy post. I jaką nagrodę sobie wybrał, żeby się nie dublowało jako nagrodę można sobie chyba prawie wszystko z wydawnictwa złotych myśli wybrać. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 2:46 pm | |
| Arvena, wielkie dzięki! I ja się dołączyłam - poproszę o kliknięcia: KLIK
Chcę sobie pozgarniać coś o pisarstwie Dziękuję za kliki! I Szefowo, pozwoliłam sobie zedytować Twój pierwszy post - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko | |
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 3:05 pm | |
| Pewnie, że nie Ja różnie na necie jestem, to jakby ktoś jeszcze dorzucił linka, to też można doedytować. Mam nadzieję, że o ile dziś nie można kliknąć dwa razy w ten sam link, to jutro już liczy jako nowy. Popróbujemy W końcu nic nie tracimy - Malto napisał:
- Chcę sobie pozgarniać coś o pisarstwie
Fajna na temat konstruowania fabuły jest "Podróż autora" z wydawnictwa Wojciecha Marca. Trochę bardziej nastawiona na film, ale fabuła, to fabuła Gdybyś mieszkała bliżej, mogłabym ci podrzucić, jak już bym sama skończyła (utknęłam w połowie z braku czasu). Jest to tzw. biblia dla scenarzystów. Naprawdę fajnie wszystko jest tam opisane. Jak potem się ogląda film, to zauważasz elementy, o których wspominał. Facet napisał najpierw coś krótszego, przy wielu produkcjach zaczęto z tego korzystać w stylu "jak zrobić film", więc zabrał się i napisał dokładniejszą książkę. Pracował między innymi u Disneya przy Królu Lwie. | |
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 3:42 pm | |
| Olśnienie mnie naszło XD Część książek mam w wersji FULL I akurat to co zaznaczyłam sobie teraz, plus to co Malto wybrała (prawdopodobnie, bo nazwisko inne, ale tytuł i imię się zgadza, więc może teraz mężatka?) Link: KLIK Tam wybieramy "FULL z złotych M"Hasło: Marta Wrzuciłam tam 400MB darmowego transferu, więc jeśli ktoś zainteresowany, to bez problemu może ściągnąć co chce. Kiedyś znalezione fartem na jakimś chomiku, bo na wszystkich innych darmowe fragmenty :/ Więc jeśli ktoś coś sobie wybiera z Złotych Myśli, to niech najpierw sprawdzi, czy w powyższym linku nie ma już tego
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Nie Paź 21, 2012 3:45 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 3:44 pm | |
| Kliknięte | |
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 4:17 pm | |
| Co jeszcze nie miałam, a tamten facet miał - dorzuciłam Więc przy okazji jak ktoś jest zainteresowany, to dojechałam do 1 giga darmowego pobierania z tego folderu Jak coś znaleźć? Jak znasz autora, to bardzo prosto: I masz alfabetycznie Najpierw ludzie z imionami na A, potem na B... Tematyka różna - o nauce języków obcych, motywacji, rozwoju osobistym... | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Paź 21, 2012 11:07 pm | |
| Maltooo, a podzielisz się swoim ebookiem? ja właśnie usiłuję coś przystępnego dla mnie znaleźć :3 I mój klikajek: KLIK! :3
| |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Pon Paź 22, 2012 2:22 am | |
| Dziękuję Wam bardzo za kliki (brakuje mi 11 osób), Eve, kliknęłam I oczywiście, że podzielę się, ale niech go najpierw zdobędę ;D Arvena, jesteś super. Naprawdę. Ściągnęłam sobie od Ciebie parę tytułów, ale, jak na złość, ten o pisaniu, który próbuję zdobyć, ma jakiś błąd, nie chce mi się rozpakować Zobaczę, jak będzie się przedstawiała sprawa ze zdobycznym Edit: Eve, dałam Twoja klikawę do pierwszego postu | |
| | | MaryMariaMara Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Prezentacje. Liczba postów : 663 Dołączył : 10/07/2012
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Pon Paź 22, 2012 4:51 am | |
| Kliknęłam :DProszę o kliknięcie | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Pon Paź 22, 2012 7:05 am | |
| Wszystkim kliknęłam | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Pon Paź 22, 2012 7:55 am | |
| Dziękuję! Moją nagrodę już odebrałam - akurat na sam koniec pracy, tomiszcze się wydrukowało, zerknę w tramwaju, co to takiego Eve, jak chcesz link do pdf'a, wyślij mi proszę mail na adres beatasuchorska@wp.pl - podeślę Ci Bo nie wiem, czy mogę tu takie rzeczy dawać Jeśli jeszcze ktoś chce książkę "Praktyczny kurs pisarstwa" - śmiało, później zajrzę na mail i porozsyłam | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) | |
| |
| | | | Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|