Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :)

Go down 
+19
julcia0101
Nesqa
Sheila86
Always
mustang_z_filmu
Nevarra
MaryMariaMara
Ayashi
Lenka
Kikyo22
Athi
Pati...xd
Malto
Selena1992
hanka1998
Nefra01
EveDallas
Lubelak
LadyArvena
23 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

Mała prośba.  Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :)   Mała prośba.  Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) - Page 3 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 11:43 am

A jak!
Jakie szczegółowe te oceny, opisy, recenzje, czy co to tam jest,
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

Mała prośba.  Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :)   Mała prośba.  Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lis 05, 2012 10:53 am

kliknięte wszystkim Wink
Powrót do góry Go down
mustang_z_filmu
mustang_z_filmu

Nick w grze : Aryana
Liczba postów : 345

PisanieTemat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :)   Mała prośba.  Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) - Page 3 I_icon_minipostSro Lis 07, 2012 8:22 am

Dziękuję bardzo, mi już się ebook odblokował-Szybka i efektowna nauka dla wytrwałych. Jak ktoś chce, to proszę o maila na adres: mustangowiec@gmail.com, jak tylko zobaczę wiadomość to wysyłam linka Smile
Powrót do góry Go down
Dianaxxx
Dianaxxx

Nick w grze : Dianaxx
Liczba postów : 384

PisanieTemat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :)   Mała prośba.  Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) - Page 3 I_icon_minipostPon Lis 26, 2012 8:36 am

http://ksiazka.maznaczenie.pl/poleca/Dianaxx
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1235741&message=change
Blue Sea
Nowy
Blue Sea

Nick w grze : Blue Sea
Liczba postów : 44

PisanieTemat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :)   Mała prośba.  Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) - Page 3 I_icon_minipostSob Gru 01, 2012 12:26 pm

Pomysł ze strajkiem bardzo mi się podoba. Już wzięłam udział w akcji. Ustawiłam sobie "strajkowy" avatar i całą prezentację poświęciłam właśnie owej akcji. Bardzo się zawzięłam, ponieważ zależy mi na odzyskaniu starego Howrse. Mam nadzieję, że administracja w końcu zrozumie o co nam chodzi i jakie to dla nas ważne. Oby się udało! Smile Osobiście będę rozgłaszała akcję gdzie tylko się da. Smile

Mirmil: Gratuluję pomysłowości, sama bym na coś takiego nigdy nie wpadła. Uda nam się, mam takie przeczucie! =)

Powrót do góry Go down
Scones
Gaduła
Scones

Nick w grze : scon-chan
Liczba postów : 1017

PisanieTemat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :)   Mała prośba.  Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) - Page 3 I_icon_minipostNie Kwi 21, 2013 1:43 am

Kliknięte Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3323246
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :)   Mała prośba.  Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :)
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Szukam Sittera! Mogę płacić w kuponach, Cr lub equus
» Mała prośba do wszystkich :)
» Mała prośba od mojego brata
» Ile płacić?
» Pomogę jeśli trzeba

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: