Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) | |
|
+19julcia0101 Nesqa Sheila86 Always mustang_z_filmu Nevarra MaryMariaMara Ayashi Lenka Kikyo22 Athi Pati...xd Malto Selena1992 hanka1998 Nefra01 EveDallas Lubelak LadyArvena 23 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Sro Paź 31, 2012 11:43 am | |
| A jak! Jakie szczegółowe te oceny, opisy, recenzje, czy co to tam jest, | |
| | | XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Pon Lis 05, 2012 10:53 am | |
| kliknięte wszystkim | |
| | | mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Sro Lis 07, 2012 8:22 am | |
| Dziękuję bardzo, mi już się ebook odblokował-Szybka i efektowna nauka dla wytrwałych. Jak ktoś chce, to proszę o maila na adres: mustangowiec@gmail.com, jak tylko zobaczę wiadomość to wysyłam linka | |
| | | Dianaxxx W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Dianaxx Liczba postów : 384 Dołączył : 17/06/2012
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Pon Lis 26, 2012 8:36 am | |
| http://ksiazka.maznaczenie.pl/poleca/Dianaxx | |
| | | Blue Sea Nowy
Nick w grze : Blue Sea Liczba postów : 44 Dołączył : 13/05/2012
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Sob Gru 01, 2012 12:26 pm | |
| Pomysł ze strajkiem bardzo mi się podoba. Już wzięłam udział w akcji. Ustawiłam sobie "strajkowy" avatar i całą prezentację poświęciłam właśnie owej akcji. Bardzo się zawzięłam, ponieważ zależy mi na odzyskaniu starego Howrse. Mam nadzieję, że administracja w końcu zrozumie o co nam chodzi i jakie to dla nas ważne. Oby się udało! Osobiście będę rozgłaszała akcję gdzie tylko się da. Mirmil: Gratuluję pomysłowości, sama bym na coś takiego nigdy nie wpadła. Uda nam się, mam takie przeczucie! =) | |
| | | Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) Nie Kwi 21, 2013 1:43 am | |
| Kliknięte | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) | |
| |
| | | | Mała prośba. Darmowe e-booki, za które zazwyczaj trzeba płacić :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|