Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Rida bawi się ze słówkami | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Yankees Nowy
Nick w grze : Yankees Liczba postów : 8 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Rida bawi się ze słówkami Pon Paź 22, 2012 6:52 am | |
| Na wstępie... Witam Znacie mnie pewnie z loginu Rida. Tym razem pobawię się w coś innego niż wiersze. ____________________________________________________ Możesz powiedzieć, że lekcji tu nie ma... ale dla mnie to największa szkoła jaką znam. Tu jesteś nauczycielem samego siebie... tu jedynka to przegrana gra w tej szkole, brak siły na walkę z innymi nauczycielami, brak siły na dalszą wiedzę. Więc życzę Ci samych szóstek i piątek, chodź walka o nie ciężka, bądź dzielny, szlachetny, ciekawy tej szkoły, miej własne zdanie i nigdy nie pozwól siebie obrazić - Miej własną godność. ------------------------------------------------- Pytanie do tekstu: Jak rozumiesz słowa: - szkoła - nauczyciel - jedynka - piątki i szóstki. ___________________________________ Z góry dziękuję, przyda mi się wiedza o innych bardzo. Pozdrawiam. | |
| | | Katy Nowy
Nick w grze : Katy Liczba postów : 11 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: Rida bawi się ze słówkami Czw Lut 28, 2013 6:22 am | |
| Chyba nie rozumiem ale spróbuję. szkoła- plac wojny, w który toczy się ciężka niekończoąca się wojna o przetrwanie, i chociażby tróję z polskiego, geografii czy biologi. nauczyciel- inteigentna osoba opętana przez ministerstwo edukacja. jedynka- zapowiedź ciężkich obrażeń na odwłoku. - piątki i szóstki- luksus, kąpiel w szampanie i mnóstwo cukierków w nagrodę. | |
| | | ewww4 Już coś wie
Nick w grze : ewww4 Liczba postów : 247 Dołączył : 07/03/2012
| Temat: Re: Rida bawi się ze słówkami Wto Cze 11, 2013 12:16 am | |
| -szkoła-życie -nauczyciel-każdy z nas -jedynka-niepowodzenia -piątki i szóstki-sukcesy
Coś mi się tak na czachę rzuciło, że to chodzi o coś takiego, ale nie wiem. xD | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Rida bawi się ze słówkami | |
| |
| | | | Rida bawi się ze słówkami | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|