Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| c d tematu | |
|
+10Zabaaa91 Malto FunnyOne Barson1990 ZetkaEmka Temperance Lubelak Nathaly radek1998r Narkotyka 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
radek1998r Nowy
Liczba postów : 28 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: Re: c d tematu Sob Paź 27, 2012 3:36 am | |
| "mogłem poprosić kogo innego" - czyli mogłem poprosić bardziej zaufaną osobę,szkoda,ale naprawdę jej ufałem i jak przyszłoby co do czego...potrafiłbym wybaczyć, no ja aniołkiem też nie jestem Potem Natalia z Wiolą uzgadniały jak się opiekują kontem etc. etc.,kto zajmuje się GP, opieką nad końmi boskimi itp. | |
| | | radek1998r Nowy
| Temat: Re: c d tematu Sob Paź 27, 2012 3:37 am | |
| Natalia darzyła Wiolę ( jak i ja ) ogromnym zaufaniem | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: c d tematu Sob Paź 27, 2012 3:44 am | |
| Radek, prośba, nie pisz posta pod postem, tylko edytuj poprzedni, ok?
A propos tego, że Radek dał komuś hasło i jest z tego powodu "złem wcielonym" - wygląda mi na to, że również osoba, która zgodziła się przyjąć hasło i logować na konto Radka, także złamała Regulamin. To już ewidentne multi. Trzecie? Więc nie krzyczmy, że to wszystko to wina Radka. Owszem, postąpił niezgodnie z zasadami, powinien co najwyżej udostępnić współdzielenie, ale osoba dorosła, rozsądna, zgodziła się na taki układ, tym samym pakując się w podobne jak on bagno. Jakby tego było mało, korzystała sobie z zasobów "multi". Za takie coś powinien być wzorcowy ban. | |
| | | radek1998r Nowy
| Temat: Re: c d tematu Sob Paź 27, 2012 3:47 am | |
| Wybacz Malto, postaram się. Hmm,czyli dając Natalce hasło połączyłem się z jej multi i z jej kontem ? Niestety,głupota nie popłaca,jeśli usuną mnie i jej konto, plus jej multi, będzie otwarta sytuacja,oczywiście,będzie mi szkoda tego wszystkiego,a przede wszystkim ukochanych przyjaciół. | |
| | | radek1998r Nowy
| Temat: Re: c d tematu Sob Paź 27, 2012 5:32 am | |
| Chyba nie ma nic do dodania w temacie, bo to bezsensu, bardzo proszę kogoś o zamknięcie tematu | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: c d tematu | |
| |
| | | | c d tematu | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|