Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

c d tematu

Go down 
+10
Zabaaa91
Malto
FunnyOne
Barson1990
ZetkaEmka
Temperance
Lubelak
Nathaly
radek1998r
Narkotyka
14 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
radek1998r
Nowy
radek1998r

Liczba postów : 28

c d tematu - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: c d tematu   c d tematu - Page 2 I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 3:36 am

"mogłem poprosić kogo innego" - czyli mogłem poprosić bardziej zaufaną osobę,szkoda,ale naprawdę jej ufałem i jak przyszłoby co do czego...potrafiłbym wybaczyć, no ja aniołkiem też nie jestem Smile
Potem Natalia z Wiolą uzgadniały jak się opiekują kontem etc. etc.,kto zajmuje się GP, opieką nad końmi boskimi itp. Wink
Powrót do góry Go down
radek1998r
Nowy
radek1998r

PisanieTemat: Re: c d tematu   c d tematu - Page 2 I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 3:37 am

Natalia darzyła Wiolę ( jak i ja ) ogromnym zaufaniem Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: c d tematu   c d tematu - Page 2 I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 3:44 am

Radek, prośba, nie pisz posta pod postem, tylko edytuj poprzedni, ok?

A propos tego, że Radek dał komuś hasło i jest z tego powodu "złem wcielonym" - wygląda mi na to, że również osoba, która zgodziła się przyjąć hasło i logować na konto Radka, także złamała Regulamin. To już ewidentne multi. Trzecie? Więc nie krzyczmy, że to wszystko to wina Radka. Owszem, postąpił niezgodnie z zasadami, powinien co najwyżej udostępnić współdzielenie, ale osoba dorosła, rozsądna, zgodziła się na taki układ, tym samym pakując się w podobne jak on bagno. Jakby tego było mało, korzystała sobie z zasobów "multi". Za takie coś powinien być wzorcowy ban.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
radek1998r
Nowy
radek1998r

PisanieTemat: Re: c d tematu   c d tematu - Page 2 I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 3:47 am

Wybacz Malto, postaram się.
Hmm,czyli dając Natalce hasło połączyłem się z jej multi i z jej kontem ?
Niestety,głupota nie popłaca,jeśli usuną mnie i jej konto, plus jej multi, będzie otwarta sytuacja,oczywiście,będzie mi szkoda tego wszystkiego,a przede wszystkim ukochanych przyjaciół. Smile
Powrót do góry Go down
radek1998r
Nowy
radek1998r

PisanieTemat: Re: c d tematu   c d tematu - Page 2 I_icon_minipostSob Paź 27, 2012 5:32 am

Chyba nie ma nic do dodania w temacie, bo to bezsensu, bardzo proszę kogoś o zamknięcie tematu Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: c d tematu   c d tematu - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

c d tematu
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: WAŻNE :: Aktualności :: Flames-
Skocz do: